הגעת למקום 5 - כישלון עצום.SexyRedBand כתב: ↑11 יולי 2022, 12:39הגעת למקום 5, מרחק פסיעה מאירופה, ניצחת את ב"ש וגם את נתניה, ועשית תיקו גם עם מכבי.לוסיאנו כתב: ↑11 יולי 2022, 12:31איפה סיימת עונה שעברה?SexyRedBand כתב: ↑11 יולי 2022, 12:29
אוהבים לקשקש קשקושים ולהתבכיין. קישור אחורי הכי חלש בליגה? לגופה שלך יש מקום בכל קבוצה בפלייאוף התחתון. שלא נדבר על קשר אחורי שהגיע מהליגה ההולנדית. תוסיף לזה ילד בן 18 שחצי אירופה דיברה עליו רק לפני שבוע ונעשים מגעים גם כדי להביא מחליף שי אייזן, רק ברמה קצת יותר גבוהה. קישור אחורי טופ 5 בליגה שבנינו? זה גם מה שתואם את התקציב שלך.
רק תלונות על הסגל כבר שנתיים, אבל שוכחים איפה סיימנו עונה שעברה.
וכן גם בקישור ההתקפי יש עומק. דוידה, אזולאי, לאיוס, ורד, סלליך, ספרדי.. שוב 6 שחקנים שפותחים בכל קבוצה בפלייאוף התחתון. אבל בואו נמשיך להתבכיין. מה נשאר לנו?
תנו לאנשים לעבוד בחייאת.
לא ניצחו אף קבוצה גדולה
לא ניצחו דרבי
הפקירו משחקי בית גדולים לטובת קהל חוץ
ואפילו לגביע לא הגעת לשלבים הגדולים
עכשיו תגיד לי שזה לא מספיק? גם הפועל פ"ת הייתה מועדון מפואר בעבר. תראה את בית"ר, אפילו לפני שהתחיל הבלאגן עם חוגג נראו על הפנים.
הכל עניין של תקציב, וכרגע אתה רחוק מלהתקרב או לאיים על שלושת הגדולות. זה שאנחנו הפועל תל אביב לא אומר שאנחנו טבעית שם. אז בקרב מול נתניה הפסדנו. אני חי עם זה בשלום. העונה מבחינתי הייתה עונה טובה.
הכשלונות היחידים הם ההדחה המוקדמת בגביע וההפסד המביש בדרבי, אבל שוב, אני חי עם זה.
בנוגע לקהל חוץ, במצב שבו אתה חייב כסף, אני יותר משמח כשפותחים את שער 13 לקהל חוץ, ולחיפה גם הייתי פותח את 8.
כאילו 2000 גרמנים זה מה שעושה את ההבדל בדרבי.
לא הגעת לאירופה - כישלון עצום.
כל העונה כישלון אחד גדול.