אז עברנו לאלן? שם פרטי זה סופר מרגש.
יאללה שיבוא מאז סו אלן לא היה לנו אלן
בגדול אני מעדיף לא לשמוע כלום ולקום בבוקר לחוזה חתום… ככה זה צריך להיות.לירון האדום כתב: ↑08 יולי 2022, 15:37לא.El dudernio כתב:אני לא מצליח להבין.
לפי נהפרסומים השונים בשבועיים האחרונים כבר סגרו איתו הכל 5 פעמים ובכל פעם הוא משנה את הדרישה.
לדעתכם זה רציני?
לדעתך זה רציני שעד עכשיו אין לנו חלוץ?
שעד עכשיו לא שמענו על מומ כלשהו על חלוץ חוץ מאוזבולט?
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
BRUNO CONTI כתב: ↑08 יולי 2022, 16:11אז עברנו לאלן? שם פרטי זה סופר מרגש.
יאללה שיבוא מאז סו אלן לא היה לנו אלן
אני מסכים.BRUNO CONTI כתב:בגדול אני מעדיף לא לשמוע כלום ולקום בבוקר לחוזה חתום… ככה זה צריך להיות.לירון האדום כתב: ↑08 יולי 2022, 15:37לא.El dudernio כתב:אני לא מצליח להבין.
לפי נהפרסומים השונים בשבועיים האחרונים כבר סגרו איתו הכל 5 פעמים ובכל פעם הוא משנה את הדרישה.
לדעתכם זה רציני?
לדעתך זה רציני שעד עכשיו אין לנו חלוץ?
שעד עכשיו לא שמענו על מומ כלשהו על חלוץ חוץ מאוזבולט?
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
כמו עם הספרדי נגיד
שכתבת שהכל סגור עם אוזבולט זה היה שקר?555 כתב:הפועל הגישה הצעה משופרת לסוכנו של אלן. יש הסכם חתום מול הקבוצה שלו.
אם הסוכן יאשר - אלן ילבש אדום.
כמו שצנצי מפרסם...
זה מבית היוצרים שטוענים שתיק נתניהו קרס כבר איזה 7-8 פעמים והמשפט עדיין מתנהל.El dudernio כתב: ↑08 יולי 2022, 14:50 אני לא מצליח להבין.
לדעתכם זה רציני?
אם היה כזה כבר היינו שומעים את שמו.הלוטוס הלבן כתב: ↑08 יולי 2022, 18:37 אפשר לחשוב שעמדנו להחתים את רונלדו. לא מסתדר?. מחפשים חלוץ אחר.
כן. כשאתה לא רואה את המטריקס, 555 הוא באמת מקור מדויק. בסופו של דבר הוא מדווח את מה שעומד לקרות, שעה, שעתיים או שלוש שעות קודם לכן.
הלוואי שנופתע לטובה, אבל אני מאמין שזה מה שיהיה במדויקהאדס כתב: ↑10 יולי 2022, 12:45כן. כשאתה לא רואה את המטריקס, 555 הוא באמת מקור מדויק. בסופו של דבר הוא מדווח את מה שעומד לקרות, שעה, שעתיים או שלוש שעות קודם לכן.
אבל מה שאנשים פה לא מבינים, שיושב אלן אז׳ובלט איפשהו, עם סוכן כלשהו ומנהל מו״מ עם הפועל ת״א.
הצד היחידי שמזין את התקשורת (נכון לעכשיו) זה הפועל ת״א.
זה אומר שהפועל ת״א שולטת לכל היותר בסיפור - מה שמזין את אותם אנשים, עיתונאים, מקרובים וכו׳.
אני לא מאמין ולו לרגע אחד,שהמו״מ תקוע בגלל עמלת סוכן מסכנה, בעסקה שמעורכת בשווי שלי 400 אלף יורו.
לדעתי הם מבינים שרוב המנויים כבר חידשו, ואפשר במקום להוציא 400, להביא חלוץ ב-100 ולגלגל את הבלוף עוד עונה.
בוא נראה.
מאמין שבסוף הוא יהיה בהפועל אבל בכל הקשור ל 555 אתה צודק.האדס כתב:כן. כשאתה לא רואה את המטריקס, 555 הוא באמת מקור מדויק. בסופו של דבר הוא מדווח את מה שעומד לקרות, שעה, שעתיים או שלוש שעות קודם לכן.
אבל מה שאנשים פה לא מבינים, שיושב אלן אז׳ובלט איפשהו, עם סוכן כלשהו ומנהל מו״מ עם הפועל ת״א.
הצד היחידי שמזין את התקשורת (נכון לעכשיו) זה הפועל ת״א.
זה אומר שהפועל ת״א שולטת לכל היותר בסיפור - מה שמזין את אותם אנשים, עיתונאים, מקרובים וכו׳.
אני לא מאמין ולו לרגע אחד,שהמו״מ תקוע בגלל עמלת סוכן מסכנה, בעסקה שמעורכת בשווי שלי 400 אלף יורו.
לדעתי הם מבינים שרוב המנויים כבר חידשו, ואפשר במקום להוציא 400, להביא חלוץ ב-100 ולגלגל את הבלוף עוד עונה.
בוא נראה.
פאול יוזף גֶּבֶּלְס (בגרמנית: Paul Joseph Goebbels (מידע • עזרה); 29 באוקטובר 1897 – 1 במאי 1945) היה פושע מלחמה נאצי, מראשי משטרו של אדולף היטלר בגרמניה הנאצית, שבה שימש שר התעמולה וראש משרד הרייך לתעמולה ולהשכלת העם. גם בתוך החוג הפנימי של מקורבי היטלר גבלס היה ייחודי בקנאותו האידאולוגית להיטלר, למפלגה הנאצית ולתורת הגזע. נאומיו ומאמריו גדושי האנטישמיות מילאו תפקיד מרכזי בהכשרת דעת הקהל לרדיפה גזענית של היהודים ולבסוף להשמדתם בשואה.טכנית לארז כתב: ↑10 יולי 2022, 14:11 אני מעדיף לקרוא פה הודעות של 555 מאשר להיכנס לאחת הגבלסיות של ארקדי ג