עונת מלפפונים 22
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
-
- קיבל.ה 1960 לייקים
הדעה שלי לא פופולרית פה, אבל לדעתי סלליך חיזוק טוב. כגיבוי לספרדי, דוידה, אזולאי וחלוץ זר, הוא מספיק טוב. בטח על רקע העובדה שאין כמעט היצע של שחקני כנף ישראלים בעלויות שלנו. נקווה שפגענו עם לאיוס ואז באופן כללי העומק בכנפיים יהיה סביר. בכל מקרה, אני הייתי בכלל עושה מהלך של שחרור אזולאי והחתמה של כנף זר נוסף + בלם ישראלי + גרצ'קין וקשר אמצע זר
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
אני בדעה שלא צריך גיבויים לדוידה ואזולאי, ההפך, צריך לבנות על מינימום מתחרה ראוי ומעלה להרכב על חשבונםoleg neduda כתב: ↑03 יולי 2022, 17:35 הדעה שלי לא פופולרית פה, אבל לדעתי סלליך חיזוק טוב. כגיבוי לספרדי, דוידה, אזולאי וחלוץ זר, הוא מספיק טוב. בטח על רקע העובדה שאין כמעט היצע של שחקני כנף ישראלים בעלויות שלנו. נקווה שפגענו עם לאיוס ואז באופן כללי העומק בכנפיים יהיה סביר. בכל מקרה, אני הייתי בכלל עושה מהלך של שחרור אזולאי והחתמה של כנף זר נוסף + בלם ישראלי + גרצ'קין וקשר אמצע זר
ראינו מה קורה לדוידה כבונים עליו הרים ואזולאי מצטרף לעוד כמה שפגיעים מאוד אצלנו פיזית
להפועל יש נטייה בעידן הניסנובים, להביא מלא שחקנים בעיסקה זולה, במקום למקד בשחקנים בודדים ויותר יקרים
זה למה כל עונה רואים תחלופה גבוהה מאוד בין זולים לזולים אחרים.
לגבי ״עלויות שלנו״ אני שוב שכחתי שכל גרוש שאנחנו מקבלים, גם אם זה נאסף למיליוני שקלים רבים, זה לא משהו שאמור לעלות את הרף
שוכח שזה נועד להבטיח שהבעלים לא ישימו שקל 5-6 שנים באותה מסגרת תקציב קבועה
-
- קיבל.ה 878 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
במהלך הזה גם מגדילים את תקרת הזרים ל-7?oleg neduda כתב: ↑03 יולי 2022, 17:35 הדעה שלי לא פופולרית פה, אבל לדעתי סלליך חיזוק טוב. כגיבוי לספרדי, דוידה, אזולאי וחלוץ זר, הוא מספיק טוב. בטח על רקע העובדה שאין כמעט היצע של שחקני כנף ישראלים בעלויות שלנו. נקווה שפגענו עם לאיוס ואז באופן כללי העומק בכנפיים יהיה סביר. בכל מקרה, אני הייתי בכלל עושה מהלך של שחרור אזולאי והחתמה של כנף זר נוסף + בלם ישראלי + גרצ'קין וקשר אמצע זר
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
הוא יושב בול על המשבצת של דוידה ..מוזר..
מה שכן, נראה שבונים לפחות קבוצה מהירה סוף סוף.
מה שכן, נראה שבונים לפחות קבוצה מהירה סוף סוף.
-
- קיבל.ה 1960 לייקים
רדפוקס כתב: ↑03 יולי 2022, 17:49במהלך הזה גם מגדילים את תקרת הזרים ל-7?oleg neduda כתב: ↑03 יולי 2022, 17:35 הדעה שלי לא פופולרית פה, אבל לדעתי סלליך חיזוק טוב. כגיבוי לספרדי, דוידה, אזולאי וחלוץ זר, הוא מספיק טוב. בטח על רקע העובדה שאין כמעט היצע של שחקני כנף ישראלים בעלויות שלנו. נקווה שפגענו עם לאיוס ואז באופן כללי העומק בכנפיים יהיה סביר. בכל מקרה, אני הייתי בכלל עושה מהלך של שחרור אזולאי והחתמה של כנף זר נוסף + בלם ישראלי + גרצ'קין וקשר אמצע זר
מרינוביץ, הספרדי, ההולנדי, חלוץ זר, קשר אמצע זר, קשר כנף זר. אני ספרתי שישה, אבל אולי לא הבנתי את הבדיחה
-
- קיבל.ה 878 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
אנחנו בוודאות נצטרך להביא בלם או מגן שמאלי זר.oleg neduda כתב: ↑03 יולי 2022, 17:58רדפוקס כתב: ↑03 יולי 2022, 17:49במהלך הזה גם מגדילים את תקרת הזרים ל-7?oleg neduda כתב: ↑03 יולי 2022, 17:35 הדעה שלי לא פופולרית פה, אבל לדעתי סלליך חיזוק טוב. כגיבוי לספרדי, דוידה, אזולאי וחלוץ זר, הוא מספיק טוב. בטח על רקע העובדה שאין כמעט היצע של שחקני כנף ישראלים בעלויות שלנו. נקווה שפגענו עם לאיוס ואז באופן כללי העומק בכנפיים יהיה סביר. בכל מקרה, אני הייתי בכלל עושה מהלך של שחרור אזולאי והחתמה של כנף זר נוסף + בלם ישראלי + גרצ'קין וקשר אמצע זר
מרינוביץ, הספרדי, ההולנדי, חלוץ זר, קשר אמצע זר, קשר כנף זר. אני ספרתי שישה, אבל אולי לא הבנתי את הבדיחה
הניסנובים לא יביאו בחיים 6 זרים ואם כן תהיה בטוח שאחד מהם יהיה שחקן בסטטוס של טראורה, צעיר שמרוויח גרושים שאולי אפשר לעשות עליו קופה.
-
- קיבל.ה 320 לייקים
אין שום סיכוי שיביאו את מתן חוזז ?
-
- קיבל.ה 47 לייקים
לשחרר את השחקן אולי הכי יצירתי שלך בסגל?oleg neduda כתב: ↑03 יולי 2022, 17:35 הדעה שלי לא פופולרית פה, אבל לדעתי סלליך חיזוק טוב. כגיבוי לספרדי, דוידה, אזולאי וחלוץ זר, הוא מספיק טוב. בטח על רקע העובדה שאין כמעט היצע של שחקני כנף ישראלים בעלויות שלנו. נקווה שפגענו עם לאיוס ואז באופן כללי העומק בכנפיים יהיה סביר. בכל מקרה, אני הייתי בכלל עושה מהלך של שחרור אזולאי והחתמה של כנף זר נוסף + בלם ישראלי + גרצ'קין וקשר אמצע זר
מזכיר לך שבחצי השני של העונה, כשהוא היה כשיר, כל פעם שירד מהדשא הקבוצה הפסיקה לשחק והלכה אחורה.
אחד השחקנים החשובים בסגל בעיניי. יכולת טובה שלו יכולה להשפיע הרבה על העונה הקרובה
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
-
- קיבל.ה 1960 לייקים
"כשהוא היה כשיר". יופי. הישראלי שמרוויח הכי הרבה בסגל וכשיר משחק כן חמישה לא. בן אדם שחצה את גיל 30, שותה, מריח, מהמר. באמת דילמה.SexyRedBand כתב: ↑04 יולי 2022, 11:00לשחרר את השחקן אולי הכי יצירתי שלך בסגל?oleg neduda כתב: ↑03 יולי 2022, 17:35 הדעה שלי לא פופולרית פה, אבל לדעתי סלליך חיזוק טוב. כגיבוי לספרדי, דוידה, אזולאי וחלוץ זר, הוא מספיק טוב. בטח על רקע העובדה שאין כמעט היצע של שחקני כנף ישראלים בעלויות שלנו. נקווה שפגענו עם לאיוס ואז באופן כללי העומק בכנפיים יהיה סביר. בכל מקרה, אני הייתי בכלל עושה מהלך של שחרור אזולאי והחתמה של כנף זר נוסף + בלם ישראלי + גרצ'קין וקשר אמצע זר
מזכיר לך שבחצי השני של העונה, כשהוא היה כשיר, כל פעם שירד מהדשא הקבוצה הפסיקה לשחק והלכה אחורה.
אחד השחקנים החשובים בסגל בעיניי. יכולת טובה שלו יכולה להשפיע הרבה על העונה הקרובה
אם זה תלוי בי הוא המשוחרר הראשון בקיץ. חוץ מזה שמבחינת מערך הוא מגביל, הוא לא יכול לשחק בכנף וגם לא עושה הגנה. אין מקום לשחקנים כאלה בקבוצה רצינית
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
מעניין אם היית מוכן לכתוב אותו דבר גם תחת השם שלך והזהות האמיתית שלך.oleg neduda כתב: ↑04 יולי 2022, 11:22"כשהוא היה כשיר". יופי. הישראלי שמרוויח הכי הרבה בסגל וכשיר משחק כן חמישה לא. בן אדם שחצה את גיל 30, שותה, מריח, מהמר. באמת דילמה.SexyRedBand כתב: ↑04 יולי 2022, 11:00לשחרר את השחקן אולי הכי יצירתי שלך בסגל?oleg neduda כתב: ↑03 יולי 2022, 17:35 הדעה שלי לא פופולרית פה, אבל לדעתי סלליך חיזוק טוב. כגיבוי לספרדי, דוידה, אזולאי וחלוץ זר, הוא מספיק טוב. בטח על רקע העובדה שאין כמעט היצע של שחקני כנף ישראלים בעלויות שלנו. נקווה שפגענו עם לאיוס ואז באופן כללי העומק בכנפיים יהיה סביר. בכל מקרה, אני הייתי בכלל עושה מהלך של שחרור אזולאי והחתמה של כנף זר נוסף + בלם ישראלי + גרצ'קין וקשר אמצע זר
אם זה תלוי בי הוא המשוחרר הראשון בקיץ. חוץ מזה שמבחינת מערך הוא מגביל, הוא לא יכול לשחק בכנף וגם לא עושה הגנה. אין מקום לשחקנים כאלה בקבוצה רצינית
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
-
- קיבל.ה 1045 לייקים
כל מה שהוא רשם נכון. מה הבעיה?לירון האדום כתב: ↑04 יולי 2022, 11:27מעניין אם היית מוכן לכתוב אותו דבר גם תחת השם שלך והזהות האמיתית שלך.oleg neduda כתב: ↑04 יולי 2022, 11:22"כשהוא היה כשיר". יופי. הישראלי שמרוויח הכי הרבה בסגל וכשיר משחק כן חמישה לא. בן אדם שחצה את גיל 30, שותה, מריח, מהמר. באמת דילמה.SexyRedBand כתב: ↑04 יולי 2022, 11:00
לשחרר את השחקן אולי הכי יצירתי שלך בסגל?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 47 לייקים
צודק, סליחה באמת.oleg neduda כתב: ↑04 יולי 2022, 11:22"כשהוא היה כשיר". יופי. הישראלי שמרוויח הכי הרבה בסגל וכשיר משחק כן חמישה לא. בן אדם שחצה את גיל 30, שותה, מריח, מהמר. באמת דילמה.SexyRedBand כתב: ↑04 יולי 2022, 11:00לשחרר את השחקן אולי הכי יצירתי שלך בסגל?oleg neduda כתב: ↑03 יולי 2022, 17:35 הדעה שלי לא פופולרית פה, אבל לדעתי סלליך חיזוק טוב. כגיבוי לספרדי, דוידה, אזולאי וחלוץ זר, הוא מספיק טוב. בטח על רקע העובדה שאין כמעט היצע של שחקני כנף ישראלים בעלויות שלנו. נקווה שפגענו עם לאיוס ואז באופן כללי העומק בכנפיים יהיה סביר. בכל מקרה, אני הייתי בכלל עושה מהלך של שחרור אזולאי והחתמה של כנף זר נוסף + בלם ישראלי + גרצ'קין וקשר אמצע זר
אז בוא נמשיך עם ורד וטוויזר. בעצם יודע מה? הביאו את סלליך אז אפשר לשחרר אותו.
לא היה לך שנה שעברה בסגל, ועדיין אין לך השנה בסגל, שחקן עם ראיית משחק ויצירתיות כמו שלו יש. אז כרגע? היחיד שצריך לשחרר זה אותך מהדעות האלה. בוא תיכנס גם לג'ק גריליש לתחתונים.
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
גם כן סלליך, איפה הוא הצליח לאחרונה? עוד פרוייקט סיטרואן bx משנת 91׳ שמנסים להחזיר לחיים
-
- קיבל.ה 1960 לייקים
לא הבנתי. קראת את התגובה הראשונה שלי שאליה הגבת? אני כתבתי להחליף את אזולאי בקשר זר ולוותר על בלם זר. מה הקשר ורד וטוויזר?SexyRedBand כתב: ↑04 יולי 2022, 11:43צודק, סליחה באמת.oleg neduda כתב: ↑04 יולי 2022, 11:22"כשהוא היה כשיר". יופי. הישראלי שמרוויח הכי הרבה בסגל וכשיר משחק כן חמישה לא. בן אדם שחצה את גיל 30, שותה, מריח, מהמר. באמת דילמה.SexyRedBand כתב: ↑04 יולי 2022, 11:00
אז בוא נמשיך עם ורד וטוויזר. בעצם יודע מה? הביאו את סלליך אז אפשר לשחרר אותו.
לא היה לך שנה שעברה בסגל, ועדיין אין לך השנה בסגל, שחקן עם ראיית משחק ויצירתיות כמו שלו יש. אז כרגע? היחיד שצריך לשחרר זה אותך מהדעות האלה. בוא תיכנס גם לג'ק גריליש לתחתונים.
-
- קיבל.ה 1960 לייקים
זה לא כזה מעניין, אבל אם בכל זאת אותך זה מעניין אז התשובה ברור שלא.לירון האדום כתב: ↑04 יולי 2022, 11:27מעניין אם היית מוכן לכתוב אותו דבר גם תחת השם שלך והזהות האמיתית שלך.oleg neduda כתב: ↑04 יולי 2022, 11:22"כשהוא היה כשיר". יופי. הישראלי שמרוויח הכי הרבה בסגל וכשיר משחק כן חמישה לא. בן אדם שחצה את גיל 30, שותה, מריח, מהמר. באמת דילמה.SexyRedBand כתב: ↑04 יולי 2022, 11:00
תאמין לי שאני כותב דברים כאלה חמורים מידיעה אישית, מה גם שהוא בכלל לא מנסה להסתיר את אורח החיים שלו והדבר ידוע לכל מי שלא עוצם עיניים. ואני כותב את הדברים האלה לא מהיום ולא מאתמול ולא אחד שמשמיץ סתם שחקנים, אתה יכול לבדוק אותו. אתה יכול לקנות את מה שאני כותב ויכול שלא, לא כל כך משנה לי.
-
- קיבל.ה 347 לייקים
מה קורה עם החלוץ אזובלט שסיכם ?
סולליך הייתי מוותר מראש בירידה חדה ביכולת והייתי מעדיף להריץ את סניור או לחפש את הזר הנכון ולא להתפשר.
סולליך הייתי מוותר מראש בירידה חדה ביכולת והייתי מעדיף להריץ את סניור או לחפש את הזר הנכון ולא להתפשר.
-
- קיבל.ה 347 לייקים
ובנתיים באינסטגרם של הפועל עושים חידון כאילו החתימו את מסי, מביך !!!
-
- קיבל.ה 949 לייקים
החתמה תמוהה בעניי
long live the zapta
-
- קיבל.ה 1045 לייקים
שנתיים? שחקן בן 31! מחתימים אותו לשנתיים?????? מה קורה שם מישהו יודע להסביר איך מתקבלות החלטות?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
-
- קיבל.ה 1045 לייקים
אני באמת לא מצליח להבין, עשו פה עסקאות במיליוני שקלים. לאן הכסף הולך?
למה אין פה חיזוק אמיתי?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
אורח חיים זה משהו אחד.oleg neduda כתב:זה לא כזה מעניין, אבל אם בכל זאת אותך זה מעניין אז התשובה ברור שלא.לירון האדום כתב: ↑04 יולי 2022, 11:27מעניין אם היית מוכן לכתוב אותו דבר גם תחת השם שלך והזהות האמיתית שלך.oleg neduda כתב: ↑04 יולי 2022, 11:22 "כשהוא היה כשיר". יופי. הישראלי שמרוויח הכי הרבה בסגל וכשיר משחק כן חמישה לא. בן אדם שחצה את גיל 30, שותה, מריח, מהמר. באמת דילמה.
תאמין לי שאני כותב דברים כאלה חמורים מידיעה אישית, מה גם שהוא בכלל לא מנסה להסתיר את אורח החיים שלו והדבר ידוע לכל מי שלא עוצם עיניים. ואני כותב את הדברים האלה לא מהיום ולא מאתמול ולא אחד שמשמיץ סתם שחקנים, אתה יכול לבדוק אותו. אתה יכול לקנות את מה שאני כותב ויכול שלא, לא כל כך משנה לי.
שותה מריח מהמר אלו האשמות מאד חמורות.
כנראה שיצא לך להמר לשתות ולהסניף קוק עם שלומי...
לא עניין של קונה או לא, אבל לכתוב דברים כאלו תחת יוזר אנונימי זאת חוכמה גדולה.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
ההחתמה של סלליך קופי-פסט להחתמה של אחמד עבד. לפחות הפיקו לקחים והחתימו רק לשנתיים
-
- קיבל.ה 1960 לייקים
טוב אמאלירון האדום כתב: ↑04 יולי 2022, 14:59אורח חיים זה משהו אחד.oleg neduda כתב:זה לא כזה מעניין, אבל אם בכל זאת אותך זה מעניין אז התשובה ברור שלא.לירון האדום כתב: ↑04 יולי 2022, 11:27
מעניין אם היית מוכן לכתוב אותו דבר גם תחת השם שלך והזהות האמיתית שלך.
-
- קיבל.ה 1045 לייקים
אל תתבלבל, הוא לא היחיד שמנהל אורח חיים כזה.לירון האדום כתב: ↑04 יולי 2022, 14:59אורח חיים זה משהו אחד.oleg neduda כתב:זה לא כזה מעניין, אבל אם בכל זאת אותך זה מעניין אז התשובה ברור שלא.לירון האדום כתב: ↑04 יולי 2022, 11:27
מעניין אם היית מוכן לכתוב אותו דבר גם תחת השם שלך והזהות האמיתית שלך.
יש לא מעט "שחקנים" בליגה שמתנהלים ככה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1960 לייקים
ברור. רשימה מכובדתL.S כתב: ↑04 יולי 2022, 15:48אל תתבלבל, הוא לא היחיד שמנהל אורח חיים כזה.לירון האדום כתב: ↑04 יולי 2022, 14:59אורח חיים זה משהו אחד.oleg neduda כתב:
זה לא כזה מעניין, אבל אם בכל זאת אותך זה מעניין אז התשובה ברור שלא.
יש לא מעט "שחקנים" בליגה שמתנהלים ככה
אבל הוא משחק בהפועל ויושב עך החוזה הישראלי הכי כבד במועדון. מניב זריהן, רועי גורדנה, אור אינברום וכו פחות אכפת לי
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
לא הבנתי מה הבעיה שנדודה רושם את הדברים האלה מיוזר אנונימי?
מדובר במשתמש שמשתתף בפורום שנים ואין חשד שהוא אוהד של קבוצה אחרת או משהו בסגנון, כמו כן תמיד מההודעות שלו היה אפשר להבין שהוא מקורב לחונטה באשדוד ולכן גם המידע שלו בעניין אזולאי על פניו אמין.
אחלה מידע ושמח שהוא מביא אותו.
מקצועית אני חושב ששווה להשאיר את אזולאי ללא תלות בכמה שהוא מרוויח, שהוא משחק הוא לרוב אחד הטובים בקבוצה ושהוא לא אז השנה יש גם גיבוי לעמדה שלו בדמות הספרדי.
מדובר במשתמש שמשתתף בפורום שנים ואין חשד שהוא אוהד של קבוצה אחרת או משהו בסגנון, כמו כן תמיד מההודעות שלו היה אפשר להבין שהוא מקורב לחונטה באשדוד ולכן גם המידע שלו בעניין אזולאי על פניו אמין.
אחלה מידע ושמח שהוא מביא אותו.
מקצועית אני חושב ששווה להשאיר את אזולאי ללא תלות בכמה שהוא מרוויח, שהוא משחק הוא לרוב אחד הטובים בקבוצה ושהוא לא אז השנה יש גם גיבוי לעמדה שלו בדמות הספרדי.
- Carajo
- קיבל.ה 330 לייקים
אני לא מבין איך בשבוע שבו נכנסו למועדון יותר ממיליון דולר ממכירה של שחקנים ואחרי שרכשו את לאיוס ב-200 אלף דולר (!!!) עדיין יש פערים כספיים ואין הכרזה על אוז׳בולט. כל כך מגוחך.