שאר הליגה 22/23
- pelegs
- קיבל.ה 800 לייקים
זהבי חוזר למכבי, והם בהתאם יחזרו לשלוט בליגה. כיף 

חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين
ضد الصهيونية, الرجعية العربية والإمبريالية
נגד הציונות, הריאקציה הערבית והאימפריאליזם

- Yalla Hapoel
- קיבל.ה 355 לייקים
מכבי הולכים פה לשחוט את הליגה.
יש להם חולייה התקפית מטורפת
גלוך,קניקובסקי,אלמוג,גויאגון,פריצה,זהבי,יובאנוביץ'
ועוד גלזר וגולסה באמצע.
מחכה לדרבי!
ועוד גלזר וגולסה באמצע.
מחכה לדרבי!
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
- pelegs
- קיבל.ה 800 לייקים

חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين
נגד הציונות, הריאקציה הערבית והאימפריאליזם

- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
לא שזה מעניין, אבל אני לא רואה איך מכבי מתקיימת מקצועית ותקציבית עם כל השמות האלה בסגל. ועוד צריכים להגיע זרים. גם יש להם עוד יהודי חדש באמצע שישחק בהרכב.Yalla Hapoel כתב: ↑23 יוני 2022, 15:53 מכבי הולכים פה לשחוט את הליגה.
ועוד גלזר וגולסה באמצע.
מחכה לדרבי!
אני מניח שזהבי ויובאונוביץ יהיו במכבי, ושגלוך פריצה וגויאגון יימכרו למרבה במחיר.
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
כבר היו להם מקרים של גלקטיקוס שהפכו פתאום לעגלות.Yalla Hapoel כתב: ↑23 יוני 2022, 15:53 מכבי הולכים פה לשחוט את הליגה.
ועוד גלזר וגולסה באמצע.
מחכה לדרבי!
ויש גם פציעות בחיים. למשל תאונת החלקה לבריכה באמצע מסיבת קריוקי סוערת. או חנק על ידי שוטר עם עודף מוטיבציה אחרי מסיבת קריוקי סוערת. רק אומר...
ועכשיו ברצינות - כמו שכתבתי אחרי הפסדים בדרבים בעונה הקודמת - אין לנו (ולרוב קבוצות הליגה) שום יכולת ספורטיבית להתמודד עם פערי התקציב הענקיים האלו.
השכר של ע.ז לבדו הוא בערך חצי מכל תקציב השחקנים שלנו העונה. כל הספסל הצהוב יורכב משחקני באנקר בהרכב של שאר הקבוצות. וככה סביר להניח שזה גם יתבטא על המגרש בדרבי.
ולכן את הניצחון האמיתי מול מכבי אנחנו צריכים לעשות לא על הדשא אלא במסדרונות ההתאחדות, באמצעות חתירה לכללי משחק קצת יותר שוויוניים מבחינת תקציב שחקנים בליגה הישראלית, לכלל הקבוצות.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
השאלה היא עד כמה הפער התקציבי בינם לבין חיפה גדול אני משוכנע שהם עדיפים אבל לא חושב שבפער גדול מדי.. אנחנו לא במשחק זה ברור וזה מבאסקפטן ג'ק כתב: ↑23 יוני 2022, 16:33כבר היו להם מקרים של גלקטיקוס שהפכו פתאום לעגלות.Yalla Hapoel כתב: ↑23 יוני 2022, 15:53 מכבי הולכים פה לשחוט את הליגה.
ועוד גלזר וגולסה באמצע.
מחכה לדרבי!
ויש גם פציעות בחיים. למשל תאונת החלקה לבריכה באמצע מסיבת קריוקי סוערת. או חנק על ידי שוטר עם עודף מוטיבציה אחרי מסיבת קריוקי סוערת. רק אומר...
ועכשיו ברצינות - כמו שכתבתי אחרי הפסדים בדרבים בעונה הקודמת - אין לנו (ולרוב קבוצות הליגה) שום יכולת ספורטיבית להתמודד עם פערי התקציב הענקיים האלו.
השכר של ע.ז לבדו הוא בערך חצי מכל תקציב השחקנים שלנו העונה. כל הספסל הצהוב יורכב משחקני באנקר בהרכב של שאר הקבוצות. וככה סביר להניח שזה גם יתבטא על המגרש בדרבי.
ולכן את הניצחון האמיתי מול מכבי אנחנו צריכים לעשות לא על הדשא אלא במסדרונות ההתאחדות, באמצעות חתירה לכללי משחק קצת יותר שוויוניים מבחינת תקציב שחקנים בליגה הישראלית, לכלל הקבוצות.
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
האמת שחלק קידמי של גויאגון, גלוך, זהבי ויובנוביץ זה חתיכת חלק קידמי.
מצד שני הם נחותים מחיפה בכל יתר העמדות..
בכל מקרה שנה הבאה מכבי וחיפה יהיה בליגה משל עצמן
מצד שני הם נחותים מחיפה בכל יתר העמדות..
בכל מקרה שנה הבאה מכבי וחיפה יהיה בליגה משל עצמן
- Yalla Hapoel
- קיבל.ה 355 לייקים
בסדר זה לא שאיביץ' זה איזה פרדי דוד כן?
רק החמישייה הזאת של גלוך-גויאגון-פריצה-זהבי-יובאנוביץ' תטחן כל הגנה פה.
כמובן שיש פציעות ואירופה והרחקות, אבל הסגל שלהם למעלה עמוק ואיכותי בטירוף.
רק החמישייה הזאת של גלוך-גויאגון-פריצה-זהבי-יובאנוביץ' תטחן כל הגנה פה.
כמובן שיש פציעות ואירופה והרחקות, אבל הסגל שלהם למעלה עמוק ואיכותי בטירוף.
-
- קיבל.ה 1394 לייקים
היום בספורט 5 אחד מאנשי הפאנל אומר בלי בושה ״הייתי לוקח את זהבי לפני חאמס רודריגז״ (שניהם מועמדים לבוטאפגו).
אין גבול להזיה.
אין גבול להזיה.
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
בלי להתייחס להשוואה
מישהו באמת חשב שזהבי שקל לרגע לקבל הצעה מבוטאפוגו?!
מבחינתי זאת היתה הצגה בשביל תדמית ה'ויתרתי על מליארדים בשביל לחזור לארץ'
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
הוא עוד חודש בן 35.
אחרי ניתוח בברך.
מיליון יורו נטו לעונה ולגור בישראל?
אין פה בכלל התלבטות.
אחרי ניתוח בברך.
מיליון יורו נטו לעונה ולגור בישראל?
אין פה בכלל התלבטות.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
אפשר להירגע עם בפאניקה? זהבי שחקן גמור שאר הכלים שלהם יותר מפחידים
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
זאת הייתה הצגה כדי להוציא ממיץ את המיץ (עוד כסף).סומך כתב:בלי להתייחס להשוואה
מישהו באמת חשב שזהבי שקל לרגע לקבל הצעה מבוטאפוגו?!
מבחינתי זאת היתה הצגה בשביל תדמית ה'ויתרתי על מליארדים בשביל לחזור לארץ'
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 1946 לייקים
חולה רייטינג.
הוא יודע שהוא חוזר למיצ'ייה כבר כמה חודשים טובים לחוזה מופקע.
הוא יודע שהוא חוזר למיצ'ייה כבר כמה חודשים טובים לחוזה מופקע.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 151 לייקים
אתם שוכחים ששכיר החרב בן 35 זה ממש לא גיל צעיר לשחקן ועוד אחד אחרי פציעה , אבל לליגת פח שלנו זה מספיק
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
את האמת, אם אני אוהד מכבי אני מתבאס מההתנהלות שלו. אני חושב שהוא לא מכבד אותם.
הוא בטוח שהוא רונאלדו, יש לו גינונים פסיכיים. ואני בהחלט שותף לדעה שהוא יבקיע בעונה הבאה 15 גולים ולא 35
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
דין דוד, אצילי, חזיזה ושרי מספיקים כדי לקחת אליפות בליגה הזו.
לגבי אירופה כמובן שזה לא מספיק.
לגבי אירופה כמובן שזה לא מספיק.
-
- קיבל.ה 939 לייקים
איך עושים שהעונה הזאת לא תקרה? צריך להתפלל לעוד מגפה עולמית?
-
- קיבל.ה 1394 לייקים
עד מחזור 10 קרע בצולבת.לירון האדום כתב:כצפוי, זהבי חוזר למכבי
- Red Wolf
- קיבל.ה 807 לייקים
בשביל זה הביאו את רומטארו שיעצור אותו
-
- קיבל.ה 948 לייקים
קיבלנו הזדמנות להחזיר לבן זונה הזה
long live the zapta
-
- קיבל.ה 1946 לייקים
חשבתי שיהיה משדר "החלטה" מותח מיוחד אחרי הפר-סו-מות.
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
תחנת ביניים לפני בית לוינשטיין
שער 5 זה הלב
- Yalla Hapoel
- קיבל.ה 355 לייקים
האמת אם הפועל היו במאבק האליפות זה היה קצת יותר מדגדג לי.
אבל במצב של היום? לא מזיז לי.
איתו או בלעדיו נחטוף מכות שלישיות ורבעיות אז מה זה משנה.
אבל במצב של היום? לא מזיז לי.
איתו או בלעדיו נחטוף מכות שלישיות ורבעיות אז מה זה משנה.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
שימו לב לזה
ערן זהבי לפי פרסומים יקבל 1,200,000 יורו לעונה שזה 4,320,000 שקל. לפני בונוסים הכנסות ממרצ׳נדייז.
שכר השחקנים של הפועל ת״א לעונת 20-21 היה 8,162,000 שקל
לאור חרם המנויים ובצירוף המכירות הצפויות אפשר בהחלט להניח שהשנה שכר השחקנים יעמוד לכל היותר על 10 מיליון שקל (ואני לארג’).
זה אומר שערן זהבי אחד לשנה שווה חצי לסגל של הפועל ת״א (קבוצה עם שכר שחקנים ממוצע פלוס בליגה)
זה לא מפתיע, אבל אם מישהו תהה למה צריך לגרש אותם מפה, זו בדיוק הסיבה. כי אם אין כסף אז לפחות שתהיה דרך.
כל זה לא מייתר את העובדה שזה דוחה שאשכרה זו המשכורת שהולך לקבל שחקן ישראלי בליגה הישראלית. מתפלל שהמועדון המסריח והחזירי הזה יפגוש שוב את מגבלות הפיירפליי ומייחל ליום שדוד מיץ׳ יקבל איזה סיבוב וישחרר אותם ואותנו. שיקים במיליונים האלה מחלקה באיכילוב במקום לממן את הגולים של זהבי נגד ריינה וסכנין.
די. כמה אפשר.
ערן זהבי לפי פרסומים יקבל 1,200,000 יורו לעונה שזה 4,320,000 שקל. לפני בונוסים הכנסות ממרצ׳נדייז.
לאור חרם המנויים ובצירוף המכירות הצפויות אפשר בהחלט להניח שהשנה שכר השחקנים יעמוד לכל היותר על 10 מיליון שקל (ואני לארג’).
זה אומר שערן זהבי אחד לשנה שווה חצי לסגל של הפועל ת״א (קבוצה עם שכר שחקנים ממוצע פלוס בליגה)
זה לא מפתיע, אבל אם מישהו תהה למה צריך לגרש אותם מפה, זו בדיוק הסיבה. כי אם אין כסף אז לפחות שתהיה דרך.
כל זה לא מייתר את העובדה שזה דוחה שאשכרה זו המשכורת שהולך לקבל שחקן ישראלי בליגה הישראלית. מתפלל שהמועדון המסריח והחזירי הזה יפגוש שוב את מגבלות הפיירפליי ומייחל ליום שדוד מיץ׳ יקבל איזה סיבוב וישחרר אותם ואותנו. שיקים במיליונים האלה מחלקה באיכילוב במקום לממן את הגולים של זהבי נגד ריינה וסכנין.
די. כמה אפשר.
נערך לאחרונה על ידי צ'ימבויקה ב 26 יוני 2022, 17:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 151 לייקים
איזה פסטיבל יש בתקשורת על החזרה שלו לזבלים למשל הערוץ של רקאנטי באקסטזה
נערך לאחרונה על ידי ofri ב 26 יוני 2022, 17:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1946 לייקים
אחרי זה הם מספרים שזה הניהול.צ'ימבויקה כתב: ↑26 יוני 2022, 16:52 שימו לב לזה
די. כמה אפשר.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
זה הולך להיות כואב
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 5889 לייקים
זה הזמן של אייזן לקרוע לנבלה את הצולבת.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
איזו מטרה יפה ציירת מסביב לחץצ'ימבויקה כתב: ↑26 יוני 2022, 16:52 שימו לב לזה
די. כמה אפשר.
- Carajo
- קיבל.ה 329 לייקים
צריך להגיד את זה גם - השילוב של זהבי ואיביץ׳ יכול מאוד להיות נפיץ.
זהבי רגיל להיות במכבי על תקן של מינימום רונאלדו - כולם משחקים בשבילו, הכל עבור דרכו וסובב סביבו.
יהיה מעניין לראות אם איביץ ״יכנע״ לזה או ימשיך עם הדרך שלו, כי הוא מאוד אוהב רוטציות, המשחק שלו יחסית מאוד שבלוני בהנעת כדור ובתבניות התקפה.
זהבי רגיל להיות במכבי על תקן של מינימום רונאלדו - כולם משחקים בשבילו, הכל עבור דרכו וסובב סביבו.
יהיה מעניין לראות אם איביץ ״יכנע״ לזה או ימשיך עם הדרך שלו, כי הוא מאוד אוהב רוטציות, המשחק שלו יחסית מאוד שבלוני בהנעת כדור ובתבניות התקפה.
-
- קיבל.ה 623 לייקים
כלומר, מכבי הוציאה עליו 8,200,000 ש"ח - כלל שכר השחקנים.צ'ימבויקה כתב: ↑26 יוני 2022, 16:52 שימו לב לזה
די. כמה אפשר.
-
- קיבל.ה 398 לייקים
הפועל תא לא שייכת לליגה של מכבי תא-מכבי חיפה-הפועל בש ואפילו של מכבי נתניה.
כן זהבי לא זהבי, גם בלעדיו הפערים רק מתרחבים מעונה לעונה.
זה כסף אך לא רק כסף. זה בעיקר ניהול ברמה אחרת.
-
- קיבל.ה 338 לייקים
גם אני חשבתי על זה. יש פה פוטנציאל טוב לפיצוץ ביניהם. מעניין יהיה לראות איך גולדהאר יגיב לזה.Carajo כתב: ↑26 יוני 2022, 17:21 צריך להגיד את זה גם - השילוב של זהבי ואיביץ׳ יכול מאוד להיות נפיץ.
-
- קיבל.ה 530 לייקים
כאילו שזהבי הבעיה שלנו.
מוכן להתערב שהוא לא מסיים את העונה הזאת עם חיוך.
שוב, זה ממש לא הצרות שלנו, לא נראה לי שנפגוש אותו השנה יותר מפעמיים.
מוכן להתערב שהוא לא מסיים את העונה הזאת עם חיוך.
שוב, זה ממש לא הצרות שלנו, לא נראה לי שנפגוש אותו השנה יותר מפעמיים.
-
- קיבל.ה 1946 לייקים
לא שאני חושב שהניהול הנוכחי בהפועל טוב במיוחד, אבל גם הסיפורים על כמה נהדר הניהול בב"ש/חיפה/מכבי (שבאורח פלא הן הכי עשירות בליגה) די הוכיחו את עצמם כחרטה.הלוטוס הלבן כתב: ↑26 יוני 2022, 17:46 הפועל תא לא שייכת לליגה של מכבי תא-מכבי חיפה-הפועל בש ואפילו של מכבי נתניה.
זה כסף ורק כסף.