וואו כמה שזה היה שקוף - בדיוק כתבתי את זה הבוקר באשכול אחר - viewtopic.php?f=2&t=1829&start=40תא מרבוטא כתב: ↑20 יוני 2022, 15:59 הפתעה
https://sports.walla.co.il/item/3513468
הפועל מעונינים עכשיו בשהר
אם סהר יבוא זה כבר באמת פשיטת רגל
וואו כמה שזה היה שקוף - בדיוק כתבתי את זה הבוקר באשכול אחר - viewtopic.php?f=2&t=1829&start=40תא מרבוטא כתב: ↑20 יוני 2022, 15:59 הפתעה
מנוי אני לא קונה במילא אבל אם הם מעיזים להביא אותו אני הולך למתחם ושודד מהם כסףלירון האדום כתב: ↑20 יוני 2022, 16:29וואו כמה שזה היה שקוף - בדיוק כתבתי את זה הבוקר באשכול אחר - viewtopic.php?f=2&t=1829&start=40תא מרבוטא כתב: ↑20 יוני 2022, 15:59 הפתעה
אם סהר יבוא זה כבר באמת פשיטת רגל
כי ניסנוב ממולחיםסנטה קלאוס כתב: ↑20 יוני 2022, 18:11 מילארדו אסארט בן ה16 חתם ל3 שנים. אם הוא כזה כישרון, למה לא להחתים ליותר?
אסור להחתים קטינים על חוזה של יותר משלוש שנים.אל באנדי כתב: ↑20 יוני 2022, 18:48כי ניסנוב ממולחיםסנטה קלאוס כתב: ↑20 יוני 2022, 18:11 מילארדו אסארט בן ה16 חתם ל3 שנים. אם הוא כזה כישרון, למה לא להחתים ליותר?
וואלה? ממתי?לאפה בחינם כתב: ↑20 יוני 2022, 19:19אסור להחתים קטינים על חוזה של יותר משלוש שנים.אל באנדי כתב: ↑20 יוני 2022, 18:48כי ניסנוב ממולחיםסנטה קלאוס כתב: ↑20 יוני 2022, 18:11 מילארדו אסארט בן ה16 חתם ל3 שנים. אם הוא כזה כישרון, למה לא להחתים ליותר?
לפחות כמה שנים.סנטה קלאוס כתב: ↑20 יוני 2022, 19:26וואלה? ממתי?
מקווה שיש בחוזה אופציית הארכה לעוד שנים, אחרת לא עשו כלום.
כישרון מדהים. הבנתי מפה שאסור ליותר מ-3.סנטה קלאוס כתב: ↑20 יוני 2022, 18:11 מילארדו אסארט בן ה16 חתם ל3 שנים. אם הוא כזה כישרון, למה לא להחתים ליותר?
שימות. אבל אם הוא לא לוקח את ההצעה שלהם הוא דביל.
ליעד רמות?לאפה בחינם כתב: ↑20 יוני 2022, 19:50לפחות כמה שנים.סנטה קלאוס כתב: ↑20 יוני 2022, 19:26וואלה? ממתי?
כל הקטע של חוזה של עד X שנים היא שאתה לא יכול לנעול ילד בן 16 לחוזה לנצח ולתקוע לו את הקריירה, אז אי אפשר להוסיף אופציה.
וגם ככה יעשו איתו חוזה חדש לפני שהוא אשכרה יעלה לבוגרים. בגדול עוד לא קרה לנו שהניסנובים פספסו ככה איזה כישרון נוער כי הם חתמו איתו על חוזה קצר מדי, בזה הם עושים עבודה די בסדר.
מזה סתומים, איך הם מעיזים בכלל לוותר על אופק ביטון, שחקן שכמעט בכל משחק ששיחק היה בינוני ביום טוב שלו, שאפילו בהפועל ירושלים לא הצליח לתפוס מקום בהרכב. בושה מה אני אגיד לך
ליעד רמות להערכתי יחתום על חוזה חדש אלא אם יצא לחו"ל (מה שנראה לי די לא מופרך כרגע). לא רואה כל כך מהר קבוצות רצות לשלם דמי השבחה להפועל עליוjonati כתב: ↑21 יוני 2022, 01:00ליעד רמות?לאפה בחינם כתב: ↑20 יוני 2022, 19:50לפחות כמה שנים.סנטה קלאוס כתב: ↑20 יוני 2022, 19:26
וואלה? ממתי?
כל הקטע של חוזה של עד X שנים היא שאתה לא יכול לנעול ילד בן 16 לחוזה לנצח ולתקוע לו את הקריירה, אז אי אפשר להוסיף אופציה.
וגם ככה יעשו איתו חוזה חדש לפני שהוא אשכרה יעלה לבוגרים. בגדול עוד לא קרה לנו שהניסנובים פספסו ככה איזה כישרון נוער כי הם חתמו איתו על חוזה קצר מדי, בזה הם עושים עבודה די בסדר.
אז שיתעקשו על רכישהoleg neduda כתב: ↑21 יוני 2022, 17:55מזה סתומים, איך הם מעיזים בכלל לוותר על אופק ביטון, שחקן שכמעט בכל משחק ששיחק היה בינוני ביום טוב שלו, שאפילו בהפועל ירושלים לא הצליח לתפוס מקום בהרכב. בושה מה אני אגיד לך
בוא נגיד שאני מקווה שתהיה צודק ביחס לסגל שיהיה לנו בעונה הבאה.oleg neduda כתב:מזה סתומים, איך הם מעיזים בכלל לוותר על אופק ביטון, שחקן שכמעט בכל משחק ששיחק היה בינוני ביום טוב שלו, שאפילו בהפועל ירושלים לא הצליח לתפוס מקום בהרכב. בושה מה אני אגיד לך
מזה משנה הסגל שנה הבאה? ביטון לא עדיף גם על אייבינדר ואייזן הבינוניים ואני בספק אם הוא עדיף על ים קנצפולסקי מהנוער. מה גם שיש בעמדה הזאת את השחקן הזר וכרגע גם את אליאס. איזה סיבה בעולם יש להחזיק שחקן בינוני נוסף כמו ביטון כשעוד אפשר למצוא לו פציינטית שתסכים לקחת אותו ואולי בטעות גם לרכוש אותו בעתיד?
מזה שיתעקשו? נראה לך שקבוצה בליגה תשלם כסף על שחקן כמו אופק ביטון? המוניטין שלו הצליח אפילו לרדת מאז שאנחנו רכשנו אותו (אז דיברו עליו כפוטנציאל צעיר וכו', מאז לא עשה שום התקדמות). זה שחקן שצריך למצוא מישהי שתסכים לקחת על עצמה את הגרוש ורבע שהוא מקבל. אם כתנאי היא רוצה אופציית רכישה, לא רואה בזה שום בעיה. הוא לא עשה רושם כמו איזה טאלנט.סומך כתב: ↑21 יוני 2022, 18:22אז שיתעקשו על רכישהoleg neduda כתב: ↑21 יוני 2022, 17:55מזה סתומים, איך הם מעיזים בכלל לוותר על אופק ביטון, שחקן שכמעט בכל משחק ששיחק היה בינוני ביום טוב שלו, שאפילו בהפועל ירושלים לא הצליח לתפוס מקום בהרכב. בושה מה אני אגיד לך
התלוצצתיoleg neduda כתב: ↑21 יוני 2022, 18:51מזה שיתעקשו? נראה לך שקבוצה בליגה תשלם כסף על שחקן כמו אופק ביטון? המוניטין שלו הצליח אפילו לרדת מאז שאנחנו רכשנו אותו (אז דיברו עליו כפוטנציאל צעיר וכו', מאז לא עשה שום התקדמות). זה שחקן שצריך למצוא מישהי שתסכים לקחת על עצמה את הגרוש ורבע שהוא מקבל. אם כתנאי היא רוצה אופציית רכישה, לא רואה בזה שום בעיה. הוא לא עשה רושם כמו איזה טאלנט.סומך כתב: ↑21 יוני 2022, 18:22אז שיתעקשו על רכישהoleg neduda כתב: ↑21 יוני 2022, 17:55
מזה סתומים, איך הם מעיזים בכלל לוותר על אופק ביטון, שחקן שכמעט בכל משחק ששיחק היה בינוני ביום טוב שלו, שאפילו בהפועל ירושלים לא הצליח לתפוס מקום בהרכב. בושה מה אני אגיד לך
כי אמורים להביא זר לעמדת הבלם ויש לך את למקין כגיבויHapoel_manga כתב:לא מבין למה לא מביאים את אורי דהן ממכבי חיפה, אחלה בלם
לא צריך בלם זר.לירון האדום כתב: ↑21 יוני 2022, 21:01כי אמורים להביא זר לעמדת הבלם ויש לך את למקין כגיבויHapoel_manga כתב:לא מבין למה לא מביאים את אורי דהן ממכבי חיפה, אחלה בלם
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
אני מתקשה להבין את זהלירון האדום כתב: ↑21 יוני 2022, 21:01כי אמורים להביא זר לעמדת הבלם ויש לך את למקין כגיבויHapoel_manga כתב:לא מבין למה לא מביאים את אורי דהן ממכבי חיפה, אחלה בלם
אתה מכיר את התכנון של הזרים?555 כתב:לא צריך בלם זר.לירון האדום כתב: ↑21 יוני 2022, 21:01כי אמורים להביא זר לעמדת הבלם ויש לך את למקין כגיבויHapoel_manga כתב:לא מבין למה לא מביאים את אורי דהן ממכבי חיפה, אחלה בלם
התכנון של הזרים פשוט מחריד.
לא חושב שיש איזשהו שינוי במדיניות עם שחקנים כאלוoleg neduda כתב: ↑22 יוני 2022, 19:36 בעונה בלי חרפ מנויים היו יכולים להעמיד תקציב די יפה.
על רקע החרם מנויים ברור שהתקציב יפחת בלפחות 4-5 מיליון שקל ממה שהיה ללא החרם, כך שלא נראה לי ששחקן כמו אוזבולט במצוי שלנו
ההוצאות רק עולות.oleg neduda כתב: ↑22 יוני 2022, 19:36 בעונה בלי חרפ מנויים היו יכולים להעמיד תקציב די יפה.
על רקע החרם מנויים ברור שהתקציב יפחת בלפחות 4-5 מיליון שקל ממה שהיה ללא החרם, כך שלא נראה לי ששחקן כמו אוזבולט במצוי שלנו
מסכים, אבל צריך לסגור קודם את ההרכב