צודק, בוא נביא את דן ביטון
גנדה בן 25 סלליך בן 30
אני לא חושב שגנדה זו מציאה אבל יש לך שם יותר טוב?
צודק, בוא נביא את דן ביטון
אין שם כלום אלא אם בא לך את הגופה של מיכאל אוחנה ב-180 אלף דולר לעונה או את הפסיכופט ילד זין ב-180 אלף דולר.Giovanni Giorgio כתב: ↑18 יוני 2022, 23:29 איזה סחורה אפשר לדלות מביטר?
נראה שהם בדרך לעזיבה המונית ופירוק
בא לי את הגופה של אוחנה.רדפוקס כתב: ↑18 יוני 2022, 23:38אין שם כלום אלא אם בא לך את הגופה של מיכאל אוחנה ב-180 אלף דולר לעונה או את הפסיכופט ילד זין ב-180 אלף דולר.Giovanni Giorgio כתב: ↑18 יוני 2022, 23:29 איזה סחורה אפשר לדלות מביטר?
גרצ׳קין לא מתאים לנו?רדפוקס כתב: ↑18 יוני 2022, 23:38אין שם כלום אלא אם בא לך את הגופה של מיכאל אוחנה ב-180 אלף דולר לעונה או את הפסיכופט ילד זין ב-180 אלף דולר.Giovanni Giorgio כתב: ↑18 יוני 2022, 23:29 איזה סחורה אפשר לדלות מביטר?
זרגרי לא ישוחרר בחינם בשום סרט, הוא לא רלוונטי.Giovanni Giorgio כתב: ↑18 יוני 2022, 23:49גרצ׳קין לא מתאים לנו?רדפוקס כתב: ↑18 יוני 2022, 23:38אין שם כלום אלא אם בא לך את הגופה של מיכאל אוחנה ב-180 אלף דולר לעונה או את הפסיכופט ילד זין ב-180 אלף דולר.Giovanni Giorgio כתב: ↑18 יוני 2022, 23:29 איזה סחורה אפשר לדלות מביטר?
ומה לגבי האסלבינק, מהמעט שראיתי אולי יש שם משהו
וזרגרי? יש מצב שזה הזמן והמקום הנכון ללחוץ ולהביא אותו, לדעתי הוא טוב
ומתי באצ׳ואי הספיק לעזוב אותם?
יצא להם טוב בלי כוונהטכנית לארז כתב: ↑19 יוני 2022, 11:12 סעיף יציאה 125 אלך יורו.
איך הם חושבים שאפשר לבנות קבוצה רצינית כשכל שחקן יכול ללכת בכל רגע עבור סכומים נמוכים כאלה?
הלוואי יוני סטויאנובצ'ימבויקה כתב: ↑19 יוני 2022, 14:16 אני חושב שמסתמנת בעיה ענקית בבניית הסגל, מעבר לחוסר המושג של הנפשות הפועלות.
אנחנו זקוקים להמון שחקנים כדי למלא את השורות. אני מאמין שקבוצות ושחקנים ינסו לנצל את זה.
אנשים פה נפרדים בקלות משחקנים כאילו יש רכבת של שחקנים איכותיים בדרך
בואו נתעכב רגע על מצבת הישראלים :
אם למשל שחקן כמו סלליך מגיע, אני מניח שזה על חשבון פלומיין. זה שנמוך נוראי.
אם שחקן כמו אליאס עוזב ומי שימלא את החלל זה איזה שחקן ישראלי סטייל יוני סטויאנוב זה גם רע מאוד (ואני לא מתייחס לזר שהביאו, זה היה must בלי קשר לאליאס)
במידה ומביאים חלוץ זר אז בהחלט יייתכן שזו תהיה מצבת השחקנים בכנפיים :
אושר
סלליך
לאיוס
אחד הילדים
בהצלחה שיהיה לנו
jonati כתב: ↑19 יוני 2022, 15:09 --------------מרינוביץ'------------
--ליידנר--גוטליב - בלם זר/למקין--ביטון/אלו
--------רומארטו(אם יחתום)--אליאס---------
---דוידה-----אזולאי----------זרתותח/סלליך (אם יחתום)
------------זרתותח---------------
ספסל: גאנם, לאיוס, גניס, סניור, אייבינדר, ורד, אל ים, לי-און ואם יצליחו לא לריב איתו ולפוצץ הכל רמות, אייזן
ליידנר אליאס ודוידה - מתוכם אמורים לצאת שניים לחו"ל
ורד - אני מקווה שלא יישאר בשנה הבאה
בשביל רמות(אם יחתום על חוזה חדש), אל ים וסניור אני מקווה שיצאו להשאלה
סך הכל נראה לא מדהים, חייבים לפגוע בזרים וזה עד כה לא קרה בתקופת הניסנובים ממש
גם אם דוידה נשאר אתה חייב לפחות עוד שחקן אגף אחד ברמת הרכב.צ'ימבויקה כתב: ↑19 יוני 2022, 17:17jonati כתב: ↑19 יוני 2022, 15:09 --------------מרינוביץ'------------
ספסל: גאנם, לאיוס, גניס, סניור, אייבינדר, ורד, אל ים, לי-און ואם יצליחו לא לריב איתו ולפוצץ הכל רמות, אייזן
גם אם מביאים חלוץ ברמה גבוהה יש בעיה קשה בכנפיים.
בעונה שעברה ניכר היה שרוסה (בחלק הראשון) ופלומיין (בחלק השני) היו היחידים שבאמת סייעו לקידום המשחק מחצי המגרש ומטה לאזורים המסוכנים יותר (השתחררות מלחץ, דריבל, משחק מהיר בנגיעה)
אפשר לדבר הרבה על חוסר היציבות של שניהם, אבל הייתה להם יכולת אישית ברמה גבוהה הרבה יותר משאר השחקנים…
החשיבות של כשרון בעמדה הזו מתעצמת לאור העובדה שגם העונה אנחנו נמשיך לראות מרכז שדה איטי (שלומי, אייזן אייבינדר) וגם לאור המערך שקובי מחבב (4-3-3)
אני מקווה מאוד שאושר יהיה זה שיילך ואז נוכל ״להכיל״ שחקנים כמו לאיוס או סלליך באגף אחד ולהביא ישראלי / זר ברמה גבוהה לאגף השני
רדפוקס כתב: ↑19 יוני 2022, 18:08גם אם דוידה נשאר אתה חייב לפחות עוד שחקן אגף אחד ברמת הרכב.צ'ימבויקה כתב: ↑19 יוני 2022, 17:17jonati כתב: ↑19 יוני 2022, 15:09 --------------מרינוביץ'------------
בעונה שעברה ניכר היה שרוסה (בחלק הראשון) ופלומיין (בחלק השני) היו היחידים שבאמת סייעו לקידום המשחק מחצי המגרש ומטה לאזורים המסוכנים יותר (השתחררות מלחץ, דריבל, משחק מהיר בנגיעה)
אפשר לדבר הרבה על חוסר היציבות של שניהם, אבל הייתה להם יכולת אישית ברמה גבוהה הרבה יותר משאר השחקנים…
החשיבות של כשרון בעמדה הזו מתעצמת לאור העובדה שגם העונה אנחנו נמשיך לראות מרכז שדה איטי (שלומי, אייזן אייבינדר) וגם לאור המערך שקובי מחבב (4-3-3)
אני מקווה מאוד שאושר יהיה זה שיילך ואז נוכל ״להכיל״ שחקנים כמו לאיוס או סלליך באגף אחד ולהביא ישראלי / זר ברמה גבוהה לאגף השני
לצערי אני לא מדבר על מותרות, קשר אמצע נוסף במידה ואליאס נשאר זה אכן מותרות (ההולנדי ואליאס בהרכב, בסגל איינבינדר ואייזן/אופק ביטון).צ'ימבויקה כתב: ↑19 יוני 2022, 18:45אנחנו גם חייבים עוד קשר אמצע להרכב במקום אייבינדר, מגן שמאלי מחליף וקשר אחורי עם מושג במקום אייזןרדפוקס כתב: ↑19 יוני 2022, 18:08גם אם דוידה נשאר אתה חייב לפחות עוד שחקן אגף אחד ברמת הרכב.צ'ימבויקה כתב: ↑19 יוני 2022, 17:17
מבחינתי זה מותרות אני מנסה לבחון את הדברים לפי המצב המצוי ולא הרצוי
זה ברור שגם השנה יהיה סגל רחב אך רזה מבחינת כישרון ויכולת
למרבה הצער נדמה שהטרולים פה כדי להשאר (לי און, ורד טוויזר ושות׳)
אני מסכים, וכמו שכתבתי מעלה אני חושב שזה מתכנס למקום לא טוב..רדפוקס כתב: ↑19 יוני 2022, 18:47לצערי אני לא מדבר על מותרות, קשר אמצע נוסף במידה ואליאס נשאר זה אכן מותרות (ההולנדי ואליאס בהרכב, בסגל איינבינדר ואייזן/אופק ביטון).צ'ימבויקה כתב: ↑19 יוני 2022, 18:45אנחנו גם חייבים עוד קשר אמצע להרכב במקום אייבינדר, מגן שמאלי מחליף וקשר אחורי עם מושג במקום אייזן
מבחינתי זה מותרות אני מנסה לבחון את הדברים לפי המצב המצוי ולא הרצוי
זה ברור שגם השנה יהיה סגל רחב אך רזה מבחינת כישרון ויכולת
למרבה הצער נדמה שהטרולים פה כדי להשאר (לי און, ורד טוויזר ושות׳)
להתחיל עונה שכל מה שיש לך באגפים זה דוידה, לאיוס, זר שטיבו לא ידוע ושחקני נוער לא אפויים זה מתכון לעוד עונה בלי התקפה.
לא יודע על מה אתה מדבר.
מתבסס על אתרים רישמים באירופה. ההולנדי שוחרר מטוונטה ונוסף להפועל בהעברה חופשית, השוער עוד לא. כן ובוא נסתמך על מה שהפועל מפרסמים, גם שהם מחתימים שחקן הם איכשהו יודעים מזה אחרונים.
״אתרים רשמיים באירופה״?! מה זה אומר בדיוק?!
אתרים שמקשורים לעד אחרון הסוכנים באירופה יותר אמינים מבחינתי ממערך הדוברות הכושל של המועדון הכושל של 2 האחים הכושלים האלה.צ'ימבויקה כתב: ↑19 יוני 2022, 20:43״אתרים רשמיים באירופה״?! מה זה אומר בדיוק?!
אתה רוצה להגיד לי שיש אתר שכוח אל באירופה שיודע מה קורה במועדון השכונה הזה יותר טוב מהמועדון השכונה הזה?!
זה אחלה שאתה ו-555 מדברים בבטחון, פשוט לדעתי ראוי לומר על מה מתבססים בטח כאשר המועדון עוד לא פרסם שום דבר…