תומר גינת - מימון המונים
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
Ginat is the best Israeli player ever,
Maccabi, please dont sign him!
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 186 לייקים
הוא לא שווה את הסכומים האלה.
סתם להשוואה, כמה הצרפתים מציעים לו?
אם הוא רוצה הוא מוזמן לשבת על הספסל של מכבי עם פרצוף חמוץ ולעודד את הזרים שם.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
בדיוק.feigenbaum99 כתב:הוא לא שווה את הסכומים האלה.
יאללה כבר נהיה מעיק הקטע הזה.
לא רוצה לבוא? לך תהיה יבזורי הבא עוד שנה וחצי.
ב250 אלף אנחנו מביאים אחלה זר במקומו.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 419 לייקים
!!KingAlpaca כתב: ↑17 יוני 2022, 17:49 Ginat is the best Israeli player ever,
רואה שחורות המקורי
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
אני באמת חושב שהמשמעות של המלחמה הזאת עם מכבי על תומר היא גדולה בעיניי. המשמעות היא שאנחנו כאן בשביל להלחם על השחקנים הכי טובים בליגה. אני באמת חושב שהעונה הזאת יכולה להיות בקפיצת מדרגה שהמועדון הזה חיכה לה שנים, להלחם על תארים ולשחק באירופה יחד עם הגדלת חברי עמותה ומספר מנויים וגיוס ספונסרים. גם אם גינת לא יחתום בסוף בהפועלChegi כתב: ↑17 יוני 2022, 18:18בדיוק.feigenbaum99 כתב:הוא לא שווה את הסכומים האלה.
יאללה כבר נהיה מעיק הקטע הזה.
לא רוצה לבוא? לך תהיה יבזורי הבא עוד שנה וחצי.
ב250 אלף אנחנו מביאים אחלה זר במקומו.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
אחלה, אז בוא נילחם איתם על אנוואוקו, לא פאקינג גינת.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
תקשיב אני לא אומר בוא נתאבד כלכלית על כל שחקן כי יש להם יותר כסף. אבל אין סיבה לא להתחרות בגבולות התקציב שלנו. שלא תטעה עם כל האהבה שלי לתומר אני מעדיף אנוואוקו בלי לחשוב פעמיים
-
- קיבל.ה 164 לייקים
תומר גינת זה שחקן שקשור למועדון והוא שחקן עמדה 4 בכיר, במצב כזה האם טוקוטו הופך עמדה 3 ?
לכן שקט בגזרה של יאנג ?
אני חשבתי שמה שחסר זה עמדה 5 זר בנוסף לזלמנסון, עמדה 4 ישראלי בכיר אבל כמחליף לטוקוטו, עמדה 3 יאנג (בנובף גיבוי לוטן ואולי עוד שחקן נוער), עמדה 2 זר עם יכולת גם עמדה 1 כגיבוי לבראון (בנוסף לעמדה 2 ו 1 לגיבוי יהיו בר, בני ורז).
קצת לא ברור מה הכוון שהקבוצה הולכת בהנחה שמביאים את תומר גינת, האם המערך לגבי טוקוטו משתנה ?
לכן שקט בגזרה של יאנג ?
אני חשבתי שמה שחסר זה עמדה 5 זר בנוסף לזלמנסון, עמדה 4 ישראלי בכיר אבל כמחליף לטוקוטו, עמדה 3 יאנג (בנובף גיבוי לוטן ואולי עוד שחקן נוער), עמדה 2 זר עם יכולת גם עמדה 1 כגיבוי לבראון (בנוסף לעמדה 2 ו 1 לגיבוי יהיו בר, בני ורז).
קצת לא ברור מה הכוון שהקבוצה הולכת בהנחה שמביאים את תומר גינת, האם המערך לגבי טוקוטו משתנה ?
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
בדיוק מה שחשבתי לרשום.KingAlpaca כתב:אחלה, אז בוא נילחם איתם על אנוואוקו, לא פאקינג גינת.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
טוקוטו כל כך לא מתאים ל3.ADOM כתב: ↑17 יוני 2022, 19:05 תומר גינת זה שחקן שקשור למועדון והוא שחקן עמדה 4 בכיר, במצב כזה האם טוקוטו הופך עמדה 3 ?
לכן שקט בגזרה של יאנג ?
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
אונוואקו שחקן הרבה יותר טוב, אבל שחקן לעונה אחת, גינת זה לשלוש ארבע שנים.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
כנ"ל
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 645 לייקים
ההבדל הוא שאונואקו ירוויח באיזור 800 אלף דולר וגינת 250
-
- קיבל.ה 623 לייקים
גינת זה מימון חיצוני - לא חלק מהתקציב.ADOM כתב: ↑17 יוני 2022, 19:05 תומר גינת זה שחקן שקשור למועדון והוא שחקן עמדה 4 בכיר, במצב כזה האם טוקוטו הופך עמדה 3 ?
לכן שקט בגזרה של יאנג ?
הסגל לאירופה יהיה:
בראון, זר 1-2, בני, בר, רז, זר 3, ישראלי בכיר (יחסית) 3, טוקוטו, אמסלם, גינת (הלוואי), זר 5, זלמנסון.
אמסלם לא צריך לשחק, הוא לא ברמה. משחק בנתיים רק בגלל השם, אין ספק שרז אדם עדיף עליו.
-
- קיבל.ה 100 לייקים
מה האופציות שלנו לישראלי בעמדה 3?555 כתב: ↑17 יוני 2022, 21:50גינת זה מימון חיצוני - לא חלק מהתקציב.ADOM כתב: ↑17 יוני 2022, 19:05 תומר גינת זה שחקן שקשור למועדון והוא שחקן עמדה 4 בכיר, במצב כזה האם טוקוטו הופך עמדה 3 ?
לכן שקט בגזרה של יאנג ?
הסגל לאירופה יהיה:
בראון, זר 1-2, בני, בר, רז, זר 3, ישראלי בכיר (יחסית) 3, טוקוטו, אמסלם, גינת (הלוואי), זר 5, זלמנסון.
אמסלם לא צריך לשחק, הוא לא ברמה. משחק בנתיים רק בגלל השם, אין ספק שרז אדם עדיף עליו.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
מה שיש היום בשוק זה שמחון, מנקו (בבקשה שלא), קולשוב, גולן גוט, צוף, נמרוד לוי, דוסון.
זה פחות או יותר.
מהרשימה הזאת אני מעדיף את צוף או שמחון ואם לא אז נמרוד לוי.
זה פחות או יותר.
נתנאל ארציהלך המומנטום כתב: ↑18 יוני 2022, 00:43 מה שיש היום בשוק זה שמחון, מנקו (בבקשה שלא), קולשוב, גולן גוט, צוף, נמרוד לוי, דוסון.
זה פחות או יותר.
- רדנקו
- קיבל.ה 1579 לייקים
נמרוד לוי זה במקום תומר. לא בנוסף.הלך המומנטום כתב:מה שיש היום בשוק זה שמחון, מנקו (בבקשה שלא), קולשוב, גולן גוט, צוף, נמרוד לוי, דוסון.
זה פחות או יותר.
Sent from my IN2023 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 511 לייקים
גוט לא יציבהלך המומנטום כתב: ↑18 יוני 2022, 00:43 מה שיש היום בשוק זה שמחון, מנקו (בבקשה שלא), קולשוב, גולן גוט, צוף, נמרוד לוי, דוסון.
זה פחות או יותר.
צוף לא רע (הרקע בקבוצה והשכר הם נקודות לטובתו)
מנקו - נקסט
שמחון מתחיל להיות מבוגר וצפויה אצלו ירידה ביכולת
נמרוד לוי יקר
דוסון זה מתכון להרס הקבוצה
ארצי לא מספיק טוב
קולשוב נראה לי כמו בחירה מתאימה. בשנה השניה אמור להשתלב טוב יותר.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
זה נורא תלוי בזרים שיגיעו. אם צריך מחליף ל7-10 דקות לעמדה 3, לדעתי צוף או גוט או קולשוב אם הוא עוד רלוונטי. שמחון גם אופציה אבל אני בספק שירצה להכנס למשבצת כזאת ולא יעדיף קבוצה עם יותר דקות. אם צריך שחקן מוביל שייתן הרבה דקות ב-3/4 אז רק נמרוד לוי רלוונטי.
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
עמית שמחון חד משמעית האופציה הטובה ביותר, היחיד מהרשימה פה שיכול לתפקד ברגע האמת.
-
- קיבל.ה 170 לייקים
שמחון לא שומר אם והיה ותומר מגיע אז יש לנו גם את זלמנסון וגם את גינת שלא שומרים
חייבים 3 ששומר וקולע טוב אחד כמו צוף.
חייבים 3 ששומר וקולע טוב אחד כמו צוף.
-
- קיבל.ה 100 לייקים
אני מנסה להיזכר מתי בפעם האחרונה פגענו בהחתמת זרים בתחילת העונה (ולא כאלה שכבר שיחקו בארץ)…
-
- קיבל.ה 164 לייקים
לא הבנתי מה זה אומר מימון החיצוני, רק לגביו ?555 כתב: ↑17 יוני 2022, 21:50גינת זה מימון חיצוני - לא חלק מהתקציב.ADOM כתב: ↑17 יוני 2022, 19:05 תומר גינת זה שחקן שקשור למועדון והוא שחקן עמדה 4 בכיר, במצב כזה האם טוקוטו הופך עמדה 3 ?
לכן שקט בגזרה של יאנג ?
הסגל לאירופה יהיה:
בלי קשר שלא יובן נכון הלוואי מגיע אלינו, השאלה שלי היתה איך זה מסתדר מול טוקוטו כזר בעמדה 4.
לגבי יתר העמדות, לדעתי הרעיון העיקרי המוביל הוא שלכל זר יהיה שחקן ישראלי מחליף ברמה של 12 עד 15 דקות.
-
- קיבל.ה 798 לייקים
כל מילהFrenzy כתב:זה נורא תלוי בזרים שיגיעו. אם צריך מחליף ל7-10 דקות לעמדה 3, לדעתי צוף או גוט או קולשוב אם הוא עוד רלוונטי. שמחון גם אופציה אבל אני בספק שירצה להכנס למשבצת כזאת ולא יעדיף קבוצה עם יותר דקות. אם צריך שחקן מוביל שייתן הרבה דקות ב-3/4 אז רק נמרוד לוי רלוונטי.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 426 לייקים
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
״גינת זה מימון חיצוני לא חלק מהתקציב״
אם יש משפט שמעיד על משהו רקוב בהתנהלות - זה זה.
לא סבלנו מספיק בכדורגל? לא לומדים?
אם יש משפט שמעיד על משהו רקוב בהתנהלות - זה זה.
לא סבלנו מספיק בכדורגל? לא לומדים?
-
- קיבל.ה 170 לייקים
אם הכסף נכנס לקופת המועדון מה זה שונה ממשקיעים ? או מכל אדם אחר שמכניס כסף למועדון ?
אם בן אדם בא ואומר בא לי תומר גינת בהפועל קחו מיליון דולר ברגע שגינת חותם מה הבעיה עם זה ? לא הבטחות אלא צ׳ק ביד של מיליון דולר בתנאי שגינת חותם
אני לא רואה בזה בעיה כלשהי.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
רק בתנאי שזה באמת ככה ולא איזו הלוואה צ׳יבוטרו סטייל שנשלם עליה בריבית דריבית.
-
- קיבל.ה 426 לייקים
-
- קיבל.ה 164 לייקים
נתנאל ארצי כנראה עובר לאילת.URIKA כתב: ↑18 יוני 2022, 01:33נתנאל ארציהלך המומנטום כתב: ↑18 יוני 2022, 00:43 מה שיש היום בשוק זה שמחון, מנקו (בבקשה שלא), קולשוב, גולן גוט, צוף, נמרוד לוי, דוסון.
זה פחות או יותר.
אם מחפשים שחקן מחליף ישראלי אז כדאי גם לחפש מהליגה הלאומית ושחקנים מהעתודה לשעבר, כך שלא הייתי פוסל את יהל מלמד.
-
- קיבל.ה 623 לייקים
יורופיד דיווחו על התקדמות במו"מ בין מכבי לגינת.
-
- קיבל.ה 171 לייקים
הציעו לו יותר שם. 400 אלף לשנה בחוזה לשנתיים עם אופציה לעוד שנה.
בדיוק פי 2 יותר מאצלנו. המקורות של יורופיד זה בתוך מכבי...ושם מדברים על זה שהוא כבר סגור אצלהם.
מקווה שזה מלחמה פסיכולוגית.
ואם לא- שיהיה לו לבריאות, עדיף להשקיע את הכסף בשחקנים זרים
אני מפסיד, מנצח- עד המוות הפועל!
-
- קיבל.ה 170 לייקים