שרשור לינוקס
- pelegs
- קיבל.ה 800 לייקים
מכיוון שיש לי כבר מכשיר ראספברי פאי בבית בדקתי את הקונספט, הורדתי והתקנתי. עובד נפלא. שוב תודה!
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين
ضد الصهيونية, الرجعية العربية والإمبريالية
נגד הציונות, הריאקציה הערבית והאימפריאליזם

ضد الصهيونية, الرجعية العربية والإمبريالية

-
- קיבל.ה 105 לייקים
תנסה לקודד עם pyspark או Scala, אבל אני מבין אותך לגמריits-sick כתב: ↑18 דצמבר 2020, 22:26אצלנו משתמשים רק ב numpy, אבל כבר די מהר חסרים לי שם כל מיני דברים שיש במטלב ואני כותב אותם בעצמי. אבל זו שפה מאד לא יעילה, ככה שחלק נכבד מהדברים נאלצו לכתוב ב C לטובת זמן ריצה.
אני לא מבין מה הערך של פייתון. רוב הזמן אני סופר רווחים שזה בלתי נסבל ממש. הרבה יותר הגיוני שיהיה סימן כמו ; מאשר מעבר שורה וספירת רווחים שלא רואים אותם.
בסופו של דבר הקוד הרבה יותר מבולגן מאשר ב c++.
-
- קיבל.ה 105 לייקים
אולי אתה מומחה כברteknoboy כתב: ↑20 דצמבר 2020, 16:38תביא לינק לאיזה מדריך נורמלי לאנשים שפויים.
ברור לי שvim עדיף על עורכי טקסט "רגילים", אבל "עלות הכניסה" קצת גדולה.
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
בשל מדיניות אבטחה חמורה למדי, אין לי בחירה בכאלה נושאים. כמעט כל מה שאני מבקש לא מאשרים.fidel כתב: ↑22 מאי 2022, 08:19תנסה לקודד עם pyspark או Scala, אבל אני מבין אותך לגמריits-sick כתב: ↑18 דצמבר 2020, 22:26אצלנו משתמשים רק ב numpy, אבל כבר די מהר חסרים לי שם כל מיני דברים שיש במטלב ואני כותב אותם בעצמי. אבל זו שפה מאד לא יעילה, ככה שחלק נכבד מהדברים נאלצו לכתוב ב C לטובת זמן ריצה.
אני לא מבין מה הערך של פייתון. רוב הזמן אני סופר רווחים שזה בלתי נסבל ממש. הרבה יותר הגיוני שיהיה סימן כמו ; מאשר מעבר שורה וספירת רווחים שלא רואים אותם.
בסופו של דבר הקוד הרבה יותר מבולגן מאשר ב c++.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
- teknoboy
- קיבל.ה 1823 לייקים
fidel כתב: ↑22 מאי 2022, 08:25אולי אתה מומחה כברhttps://devhints.io/vim

שמרתי לי, תודה.
מאז גיליתי דבר שנקרא vscode ועושה פחות או יותר כל מה שיכולתי להעלות על הדעת ועוד כמה דברים נחמדים, אז אני משתמש בזה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1823 לייקים
אם רוצים ליהנות מזה גם מחוץ לבית, אפשר להתקין על אותו פיי גם pivpn, שזהן vpn שמתממשק ישירות לpihole ולא צריך לדעת בשביל זה שום דברteknoboy כתב: ↑21 מאי 2022, 13:21 נראה לי שזה השרשור המתאים![]()
קניתי (תחליף) רספברי פיי והתקנתי עליו משהו שנקרא pi hole.
אמל"ק: חוסם פרסומות ברמת הרשת הביתית - אין פרסומות באף מכשיר שמחובר "דרך" הדבר הזה.
פירוט קל:
זה שרת DNS, ומגדירים בראוטר שישתמש בו ולא באחר.
הוא נפטר מפרסומות, סקריפטים ושאר מרעין בישין עוד לפני שהדפדפן (או כל אפליקציה אחרת!!) ניגש אליהם.
אין יותר פרסומות לא רק בגלישה ברשת, אלא גם במשחקים\אפליקציות בטלפון, אין פרסומות בספוטיפיי או בכל שירות סטרימינג אחר.
אפשר כמובן להחריג מכשירים\כתובות, ו\או לנטרל את כל החסימות לפרק זמן קצוב.
ורק שתדעו, זה מדהים, אבל מתברר שכחצי מהבקשות שמגיעות הן זבל שנחסם.
הכוכב הגדול זה הטאבלט אמזון של הילדה, שמשמש כנראה את הNSA או משהו כזה.
הטלפונים גם לא מתביישים, והדפדפנים הכי רגועים ומכבדי פרטיות (אם כי גם להם לא חסר, במיוחד אם אין חוסם פרסומות, שהמתקן הזה הופך למיותר, כמובן).
בונוס: אפשר לדעת לאן כל מכשיר מנסה לגשת וכאלה

הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא