לגמרי ככה. הוא מפרסם כל שטות שאומרים באיזה פודקאסט או פוסט.dino כתב:ביום שצנצי באמת ידע דברים, תעירו אותי
מתי הוא פגע במשהו?
לגמרי ככה. הוא מפרסם כל שטות שאומרים באיזה פודקאסט או פוסט.dino כתב:ביום שצנצי באמת ידע דברים, תעירו אותי
זה בסדר גמור ואפילו מבורך בסיטואציה נורמלית במועדון עם התנהלות נורמלית, אבל במצב היום שלנו, זה מגיע ע״ח הבאת שחקני הרכב, שנחוצים ונותן להם להשתמש בתירוץ ״נגמר התקציב״.
לגיטימי מאוד אפילו. אבל זה צריך לקרות אחרי שהחתמת את השחקנים שחסרים לך להרכב והבאת שחקנים ראויים לספסל ואז אם נשאר לך תקציב אפשר לנסות כמה הימורים מהלאומית.
גם על ערן זהבירדפוקס כתב: ↑08 יוני 2022, 21:25שמענו את זה גם על רז טוויזר.oleg neduda כתב: ↑08 יוני 2022, 21:21 לא ראיתי אותו בכלל
אבל אנשים שחיים את הלאומית מספרים שמדובר בשחקן מוכשר מאוד
Pumpkin כתב: ↑08 יוני 2022, 22:14 אם לחפש רציונל - ההחתמה של גאנם וההחתמה הצפויה של לאיוס מעידות על כך שבוקסה מחפש מעל הכל מהירות בהתקפה. שני השחקנים האלה נחשבים מהירים, ויחד עם דוידה יכולים לייצר שלישיה מאוד מהירה וטכנית. האם זה מספיק? כנראה שלא, כי יכולת ההבקעה של שלושתם טעונה הוכחה במקרה הטוב (לא ממש קיימת בהסתכלות יותר ריאלית). אבל במשחקים שבהם אנחנו לא ממש שולטים - שזה רוב המשחקים בליגה שלנו - מהירות בהתקפה היא קריטית, ואני לגמרי בעד. כל זה בהנחה שהתקציב לא מאפשר להביא חלוצים מהירים שהם גם גולרים![]()
הם יבינו כמה מציעה אשדוד, יציעו פחות כסף וימכרו לו קהל ומועדון גדול וזה
רדפוקס כתב: ↑09 יוני 2022, 12:11 לפי וואן שוער מקבוצת תחתית בליגה הקולומביאנית מועמד, לזכותו יאמר שהם קבוצת תחתית בעיקר כי הם לא מסוגלים להבקיע, מבחינת ספיגות הוא קיבל רק 20 שערים ב-19 משחקים העונה.
בגדול הוא התחיל לשחק באופן קבוע בליגה הראשונה בקולומביה ב-2020 ומאז הוא שומר על ממוצע של ספיגת קצת יותר משער למשחק.
אין לו הופעות בנבחרת.
לא ברור מאיפה הם מקריצים את השחקנים האלה.
תזכור שעל זר משלמים מס מופחת עד לסכום מסוים, ואת זה הם מחפשים (שטקוס משלם השנה מיסוי מלא והרוש ישראלי). פשוט קמצנים.רדפוקס כתב:לפי וואן שוער מקבוצת תחתית בליגה הקולומביאנית מועמד, לזכותו יאמר שהם קבוצת תחתית בעיקר כי הם לא מסוגלים להבקיע, מבחינת ספיגות הוא קיבל רק 20 שערים ב-19 משחקים העונה.
בגדול הוא התחיל לשחק באופן קבוע בליגה הראשונה בקולומביה ב-2020 ומאז הוא שומר על ממוצע של ספיגת קצת יותר משער למשחק.
אין לו הופעות בנבחרת.
״על שחקן זר עד 108 אלף דולר לא משלמים מס, ומעל לסכום הזה שיעור המס הוא המקסימלי לשחקן זר הוא 25% בלבד".De Niro כתב:איך מוותרים שטקוס.
שטקוס הוא המלך של הפועל.
צריך לתת לו תפקיד מקצועי במועדון אחרי שיפרוש.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
אבל אני אוהד.Asafasraf כתב:״על שחקן זר עד 108 אלף דולר לא משלמים מס, ומעל לסכום הזה שיעור המס הוא המקסימלי לשחקן זר הוא 25% בלבד".De Niro כתב:איך מוותרים שטקוס.
שטקוס הוא המלך של הפועל.
אחרי 5 שנים ההטבה הזו מתפוגגת.
נראה לך שהניסנובים ישלמו עליו מיסוי מלא?
לא מאמין שהוא יחתום. לא מביאים להיות שוער ראשון שחקן כזה רנדומלי מליגה לא מוכרת, שגם שם הוא לא נחשב לכוכב או אפילו לשחקן טוב ובחיים לא שיחק מחוץ לארץ מולדתו.Asafasraf כתב: ↑09 יוני 2022, 23:33תזכור שעל זר משלמים מס מופחת עד לסכום מסוים, ואת זה הם מחפשים (שטקוס משלם השנה מיסוי מלא והרוש ישראלי). פשוט קמצנים.רדפוקס כתב:לפי וואן שוער מקבוצת תחתית בליגה הקולומביאנית מועמד, לזכותו יאמר שהם קבוצת תחתית בעיקר כי הם לא מסוגלים להבקיע, מבחינת ספיגות הוא קיבל רק 20 שערים ב-19 משחקים העונה.
אין לו הופעות בנבחרת.
אני איתך בקטע של האוהד, רק שיש לנו בעלים פחים.De Niro כתב:אבל אני אוהד.Asafasraf כתב:״על שחקן זר עד 108 אלף דולר לא משלמים מס, ומעל לסכום הזה שיעור המס הוא המקסימלי לשחקן זר הוא 25% בלבד".De Niro כתב:איך מוותרים שטקוס.
שטקוס הוא המלך של הפועל.
אחרי 5 שנים ההטבה הזו מתפוגגת.
נראה לך שהניסנובים ישלמו עליו מיסוי מלא?
אותי פחות מעניין החישובים האלו כשיש שחקן טוב ומוכח ורוצים להחליף אותו.
רצו להחתים גם ישראלי.לא אותו מס?
מדיניות קבועה שלהם