אני לא אתייחס להצדקת החרם או לא כי חא נשכנע אחד את השני.רדפוקס כתב: ↑31 מאי 2022, 21:52המשפט האחרון שלך נכון, אבל ככה מתנהל העולם - סופגים סופגים סופגים עד שמגיע הקש ששבר את גב הגמל.El dudernio כתב: ↑31 מאי 2022, 21:27מחזק את שחר...
חוסר היכולת כאן להגיב עיניינית לטענות שלא מסתדרות עם הנרטיב ( שלא נגיד הנרטיב השיקרי) שנתפסתם אליו בעיקר בגלל 5:0 אחד בדרבי הזוי מבחינתי ולא ממש מחזק את הטענות שלכם.
מה שיותר מדהים שאם לוקחים את הדרבי האחרון ומשחקים באירופה שנה הבאה אז כל החרם הזה אפילו לא מתארגן... והאמת שיותר ממדהים זה עצוב.
חרם מנויים מבורך ומוצדק, הטריגר הסופי שיצר אותו לא רלוונטי.
אם אתה מסכים איתי שניצחון בדרבי האחרון והחרם לא מתרחש אתה בעצם מודה שהחרם הוא על תוצאות ולא על דרך או איכות ניהולית. ואם תוצאה אחת במשחק 1 היא טריגר לחרם מוצדק מבחינת תוצאות יש לך בעיה בתפיסת המשחק...
נעשה תרגיל קצר בנושא "תוצאות".
מחלקת נוער ממחלקה מפורקת הפכו תוך 5 שנים להיות 1 המחלקות הטובות בארץ.
כדורגל נשים, הקימו מחדש קבוצה שעלתה חיגה וכמעט השלימה עליה נוסף השנה.
ונחזור לבוגרים.
1. ירידת ליגה אחרי פירוק ( אף קבוצה בארץ שעברה פירוק באמצע עונה לא שרדה, אנחנו היינו הכי קרובים לזה).
2.עליה בקלילות לליגת העל ( תראה השנה את בני יהודה כמה זה קשה, קטמון שנים עם התקציב הגדול בלאומית נכשלו פעם אחר פעם ועוד).
3. עונת החזרה סיימנו פליאוף תחתון
4. פליאוף עליון וחצי גמר גביע.
5. פליאוף תחתון, משחק 1 מתואר ומכרטיס לאירופה.
6. פליאוף עליון, משחק 1 מכרטיס לאירופה.
אני לא יודע מה יהיה בעונה הבאה אבל אני בהחלט רואה מגמת שיפור בתוצאות, אם כי אני מסכים כי יכול להיות שאנחנו מתקרבים לתקרת הזכוכית של הניסנובים, אבל לא על זאת המחאה אלא עם התוצאות על 5:0 בדרבי.