טעות קשה להפרד משטקוס.מריו פצ'אלקה כתב:איזה מטורף זה להיפרד משטקוס בשביל בוריס קליימן
מה עובר להם בראש?
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
טעות קשה להפרד משטקוס.מריו פצ'אלקה כתב:איזה מטורף זה להיפרד משטקוס בשביל בוריס קליימן
לא נפרדים משטקוס בשביל בוריס...
נו באמת, נפרדים משטקוס בשביל לפנות מקום לזר. בדיחה טובה. אני מוכן להתערב שלא יהיו 5 זרים, ובטח שהזר החמישי (שלא לומר כולם) - זה שכביכול אמור לבוא במקום שטקוס - יהיה שווה את זה.El dudernio כתב: ↑28 מאי 2022, 18:13לא נפרדים משטקוס בשביל בוריס...
נפרדים משטקוס בשביל לפנות מקום לזר בעמדה אחרת.
ברור לכולם שצריך חלוץ זר
קשר אחורי זר
כנף זר - הייתי משאיר את פלומן.
קשר אמצע זר - במקום יאנקוביץ.
השאלה היא מי הזר האחרון..
בלם?
שוער?
כנף נוסף?
בלמים יש את למקין גוטליב וצריך לראות מי יכול לבוא בנוסף.
שוער יש אפשרות להרוש / קליימן - בגדול עמדה עם ישראלי בכיר.
קשרים יש את אינבינדר / אליאס / אזולאי / אייזן שאחד מהם אמור להיות בהרכב ביחד עם שני הזרים, בגדול עמדה די סגורה.
כנף, יש את דוידה פלומן ורד והילדים כגיבוי...
סבבה זורם איתך, אז בשביל לפנות מקום לזר אתה מחליף את השוער הכי טוב ויציב שהיה פה מאז אניימה בשביל בוריס קליימן הבינוני מינוס, מה עשית בזה? גם כולנו יודעים איזה זרים יגיעו.El dudernio כתב: ↑28 מאי 2022, 18:13לא נפרדים משטקוס בשביל בוריס...
ברור לכולם שצריך חלוץ זר
קשר אחורי זר
בלם?
שוער?
כנף נוסף?
קשרים יש את אינבינדר / אליאס / אזולאי / אייזן שאחד מהם אמור להיות בהרכב ביחד עם שני הזרים, בגדול עמדה די סגורה.
על בסיס מה אתה אומר את זה? הרוש בקושי שיחק העונה ובכלל בשנים האחרונות, ואני מוכן לחתום שלא ראית יותר משני משחקים של קליימן בקפריסין.El dudernio כתב: ↑28 מאי 2022, 18:36 אתם מפספסים את הנק'...
זה לא משנה איזה זר יביאו אלא מה החלופה הישראלית הקיימת לזר הזה...
קליינמן והרוש הם חלופה ישראלית ברמה טובה
אני אגלה לך סוד גם לא ראיתי את מארציאנו ביטון ונאתכו יותר משני משחקים בשנתיים האחרונות. ועדין אני אשמח אם ישחקו בהפועל.נגמר הנוער כתב: ↑28 מאי 2022, 18:54על בסיס מה אתה אומר את זה? הרוש בקושי שיחק העונה ובכלל בשנים האחרונות, ואני מוכן לחתום שלא ראית יותר משני משחקים של קליימן בקפריסין.El dudernio כתב: ↑28 מאי 2022, 18:36 אתם מפספסים את הנק'...
ומה שבאמת משנה - אם מביאים זר במקום שטקוס - הוא איזה זר יביאו. לא איזה חלופה ישראלית יש לשטקוס.
אבל אתה דיברת על הרוש וקליימן ולא על ביברס/מרציאנו/ביטון. גם את ארלינג הולאנד לא ראיתי ואני אשמח שיבוא להפועל. בכל מקרה להשוות שוער של ליגה קפריסאית ושוער ישראלי שכולנו יודעים מה הוא שווה (כלום) לשחקני נבחרת עם רזומה אירופאי לא רע זו דמגוגיה זולה.El dudernio כתב: ↑28 מאי 2022, 20:08אני אגלה לך סוד גם לא ראיתי את מארציאנו ביטון ונאתכו יותר משני משחקים בשנתיים האחרונות. ועדין אני אשמח אם ישחקו בהפועל.נגמר הנוער כתב: ↑28 מאי 2022, 18:54על בסיס מה אתה אומר את זה? הרוש בקושי שיחק העונה ובכלל בשנים האחרונות, ואני מוכן לחתום שלא ראית יותר משני משחקים של קליימן בקפריסין.El dudernio כתב: ↑28 מאי 2022, 18:36 אתם מפספסים את הנק'...
ומה שבאמת משנה - אם מביאים זר במקום שטקוס - הוא איזה זר יביאו. לא איזה חלופה ישראלית יש לשטקוס.
כמו שאמרתי ברור לי אילו 4 עמדות צריכות להיות מאויישות על ידי זרים.
הזר החמישי יהיה שוער / בלם-מגן שמאל / שחקן כנף.
לדעתי הרוש / קליימן
בן הרוש / רמי גרשון / בלטקסה
מאור לוי (?) / אין לי מושג מי עוד אפשרי...
התשובה די פשוטה.
הבעיה שלא רק אתה.לירון האדום כתב: ↑29 מאי 2022, 20:39 בלטסקה וחוזז שחקנים חופשיים.
היתי מחתים את שניהם אתמול
בלטקסה כנראה בדרך לחיפה וכמח שכתב האדס, עד שיגמרו משחקי הכוח המטופשים אצלנו, נאבד עוד כמה שמות אפשריים.לירון האדום כתב: ↑29 מאי 2022, 20:39 בלטסקה וחוזז שחקנים חופשיים.
היתי מחתים את שניהם אתמול
נםרדים משטקוס בגלל הגיל הפציעה האחרונה בסוף העונהEl dudernio כתב: ↑28 מאי 2022, 18:13לא נפרדים משטקוס בשביל בוריס...
ברור לכולם שצריך חלוץ זר
קשר אחורי זר
בלם?
שוער?
כנף נוסף?
שמע לא בקטע רע, אבל קצת הגזמתDe Niro כתב:אין לפרידה משטקוס שום צידוק.
לא מס ולא מקצועי ולא זרים.
מי שמחליט החלטה כזו בעיני לא קשור לכדורגל.
זחיחות לשמה.
אפילו לכתוב את שניהם באותו משפט זה פשעלירון האדום כתב: ↑30 מאי 2022, 08:30שמע לא בקטע רע, אבל קצת הגזמתDe Niro כתב:אין לפרידה משטקוס שום צידוק.
זחיחות לשמה.
כולה שטקוס, זה לא אניימה
לא השוויתי בין שטקוס לאניימה.לירון האדום כתב:שמע לא בקטע רע, אבל קצת הגזמתDe Niro כתב:אין לפרידה משטקוס שום צידוק.
זחיחות לשמה.
כולה שטקוס, זה לא אניימה
לא הבנתי .
למה?רדפוקס כתב:ההבדל שאתה לא תקבל חולצות בעיצוב אישי מאדידס העולמית, תקבל חולצה לפי טמפלייטים של אדידס מהשנה שעברה דרך ייבואן ישראלי (ספורט ישיר).
אם זה חולצות כמו של ריאל העונה דיינו.
לפי תגובות בפיסבוק לא שלמנו, יותר קרוב שמכרנו את נשמתנו לשטן.
להפך , הם צריכים לשלם לנו