חרם מנויים וכרטיסים במשחקי הבית
- רדפוקס
- קיבל.ה 4799 לייקים
בסופו של יום אני בעד חרם מנויים ואשמח להשתתף בו אם יהיה כזה באמת אבל אני סקפטי שקבוצות הפייסבוק האלו יצליחו לסחוף אלפים, הלוואי שאני טועה.
אמתין ברכישת המנוי.
אמתין ברכישת המנוי.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
מספיק שיהיה אפקט דומינו בין חברים שהם אוהדים , משפחות , בנוסף לרכש מאכזב ,
ועשויה להיות צניחה משמעותית לאיזור ה4k עד 5k
במקרה הרע , במקרה הפחות רע יהיו 6k , ועדיין זו תהיה מכה משמעותית , כי זה ישפיע על רוכשי הכרטיסים במשחקים הגדולים.
התקציב יפחת משמעותית.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
ועשויה להיות צניחה משמעותית לאיזור ה4k עד 5k
במקרה הרע , במקרה הפחות רע יהיו 6k , ועדיין זו תהיה מכה משמעותית , כי זה ישפיע על רוכשי הכרטיסים במשחקים הגדולים.
התקציב יפחת משמעותית.
-
- קיבל.ה 953 לייקים
עצם זה שיש שיח זה מוביל לשינוי
לדעתי אם ניסנובס לא יצליחו לעשות קיץ מוצלח זה יתגבר
כביכול צריכות להתבצע מכירות משמעותיות עבור המועדון ולכן זוהי שעת מבחן עבורם
מאמין שהם יכשלו בה ולא כי אני רואה שחורות אלא ע״פ רקורד העבר
long live the zapta
-
- קיבל.ה 623 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
אני מסכים עם הטענה שמרבית הקהל לא מכיר בזה שיש חרם מנויים.
גם אני חשבתי אחרך ומשיחות עם כמה אנשים משער 7 אף אחד לא הבין על מה אני מדבר.
אותם אנשים אגב בדעה שניסנוב הצילו אותנו ואם יבוא רוכש הם יפנו לו את הדרך בשניה.
גם אני חשבתי אחרך ומשיחות עם כמה אנשים משער 7 אף אחד לא הבין על מה אני מדבר.
אותם אנשים אגב בדעה שניסנוב הצילו אותנו ואם יבוא רוכש הם יפנו לו את הדרך בשניה.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
"אמרו לי "אתה לא נורמאלי, תפסיק כבר לקחת ללב"
הם לא מבינים שזה ככה כשמישהו אוהב"
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
זה כבר יותר הגיוני.
בואו נראה אם ההנהלה תגיב.
בואו נראה אם ההנהלה תגיב.
כל עוד החרם מנומק ויש בו דירשות הגיוניות אני בעד
השאלה עד כמה הניסנובים אנשי עסקים טובים (כמו שכל אלה שטוענים שהפועל זה עסק )
יש על הכף כרגע נגיד וחרם לא במצליח להגיע למקומות גבוהים אלא נשאר במסגרת שער 5
3 מיליון שקל מינימום, מה הם יעשו יבצאו פעולות מינימליות כדי לקבל 3 מיליון שקלים
או יכנסו למצב מלחמה ?
השאלה עד כמה הניסנובים אנשי עסקים טובים (כמו שכל אלה שטוענים שהפועל זה עסק )
יש על הכף כרגע נגיד וחרם לא במצליח להגיע למקומות גבוהים אלא נשאר במסגרת שער 5
3 מיליון שקל מינימום, מה הם יעשו יבצאו פעולות מינימליות כדי לקבל 3 מיליון שקלים
או יכנסו למצב מלחמה ?
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
מטעם מי ההודעה שהובאה בקישור למעלה?
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
יש מלא עוקבים לדף הזה.
צריך לקבל תגובה מההנהלה לדברים בהקדם ולא להשאיר את המצב תלוי באוויר כי זה רק פוגע בהכנות לעונה הבאה.
פועלים בנושא?
צריך לקבל תגובה מההנהלה לדברים בהקדם ולא להשאיר את המצב תלוי באוויר כי זה רק פוגע בהכנות לעונה הבאה.
פועלים בנושא?
- רדפוקס
- קיבל.ה 4799 לייקים
כתבו יפה עם דרישות ברורות. הדבר הכי טוב שהם עשו כבר עשור כנראה.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
נו , אין עדיין תגובה מההנהלה? כמה זמן?
-
- קיבל.ה 240 לייקים
סוף סוף!! פעם ראשונה שאני מתחיל לראות את הסוף של האחים העסקנים המנוולים הללו שהשתלטו על הפועל.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
דווקא בדרך כלל יודעים להתנסח טוב יותר לדעתי. אבל בשורה התחתונה הכל מובן וזה מה שחשוב.רדפוקס כתב:כתבו יפה עם דרישות ברורות. הדבר הכי טוב שהם עשו כבר עשור כנראה.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 1624 לייקים
-
- קיבל.ה 408 לייקים
מישהו באמת חושב שהמכירה או לא של המועדון תלויה בחרם מנויים? כדי למכור מישהו צריך לקנות. יש בעולם איש או קבוצה של אנשי עסקים שמוכנים להפרד מעשרות מיליוני שקלים כדי להיות בעלים של הפועל תא ? מה יקבלו בהפועל ת"א? קבוצה שלא מייצגת כח פוליטי גדול כמו בית"ר י"ם או מיתוג "מרכזי" כמו מכבי חיפה או מכבי תא. הפועל תא מזוהה כשייכת לשוליים של המפה הפוליטית. אני לא מאמין שהיו נסיונות רצינים של רוכשים שנפסלו או נדחו על ידי הנהלה הנוכחית. דרך אגב : כל פעם שקבוצת אוהדים נסתה להשפיע על זהות הבעלים, רק גרמה לנזק יותר גדול. זה קרה כאשר הפגינו נגד סמי סגול. זה קרה כאשר סלקו את טביב וקבלנו את רמון-כבירי והליך משפטי. חוץ מרצון לחשיפה תקשורתית וניפוח האגו של האחים ניסנוב, אני לא רואה שום רווח כלכלי שהם מקבלים. חרם המינויים זהצעד של איוש ללא יעד שניתן להשיג.
כדי לקנות צריך מי שירצה למכור.
"אמרו לי "אתה לא נורמאלי, תפסיק כבר לקחת ללב"
-
- קיבל.ה 581 לייקים
הפועל תל אביב מזוהה כמועדון עם הרבה קהל (יחסית, ברור שפחות מהמכביות לאור מצבן בטבלא לאחרונה) , עם מספר מנויים גבוה , ואפילו די נוח להנהלה ביחס למועדונים גדולים אחרים כשאין תארים (לפרטים פנו ללוני הרציקוביץ). מעבר לזה יש לו שתי יריבויות מרות שמבטיחות משחק בית סולד אאוט תמיד מול מכבי וביתר, ויריבות ספורטיבית מאז שנות ה80 שמבטיחה סולד אאוט מול מכבי חיפה. זה שהוא שנוא לא הופך אותו מוקצה אלא דווקא אטרקטיבי - בטח ביחס למועדונים בערך באותו מיקום בטבלא (נתניה או הפועל חיפה או ק"ש).הלוטוס הלבן כתב: ↑30 מאי 2022, 14:22 מישהו באמת חושב שהמכירה או לא של המועדון תלויה בחרם מנויים? כדי למכור מישהו צריך לקנות. יש בעולם איש או קבוצה של אנשי עסקים שמוכנים להפרד מעשרות מיליוני שקלים כדי להיות בעלים של הפועל תא ? מה יקבלו בהפועל ת"א? קבוצה שלא מייצגת כח פוליטי גדול כמו בית"ר י"ם או מיתוג "מרכזי" כמו מכבי חיפה או מכבי תא. הפועל תא מזוהה כשייכת לשוליים של המפה הפוליטית. אני לא מאמין שהיו נסיונות רצינים של רוכשים שנפסלו או נדחו על ידי הנהלה הנוכחית. דרך אגב : כל פעם שקבוצת אוהדים נסתה להשפיע על זהות הבעלים, רק גרמה לנזק יותר גדול. זה קרה כאשר הפגינו נגד סמי סגול. זה קרה כאשר סלקו את טביב וקבלנו את רמון-כבירי והליך משפטי. חוץ מרצון לחשיפה תקשורתית וניפוח האגו של האחים ניסנוב, אני לא רואה שום רווח כלכלי שהם מקבלים. חרם המינויים זהצעד של איוש ללא יעד שניתן להשיג.
-
- קיבל.ה 953 לייקים
אם אני צריך להמר, הניסנובס יעשו רעש של איכפת להם, קצת ראיונות קצת שקרים באינטרנט, חלק נכבד מהקהל יתרצה ויקנה מנויים
הדרישות הן יותר מידי באוויר ולא פרקטיות
מבחינתי פרקטיקה זה אם ניהול הקבוצה הופך להיות שקוף וההנהלה מממנת הנגשה נוחה שלו לציבור האוהדים
רק עם כזה שינוי ואם כל דוח שיתפרסם יעיד על שינוי נוכל להעיד על השתדלות אמיתית למכור את הקבוצה
מבחינתי פרקטיקה זה אם ניהול הקבוצה הופך להיות שקוף וההנהלה מממנת הנגשה נוחה שלו לציבור האוהדים
רק עם כזה שינוי ואם כל דוח שיתפרסם יעיד על שינוי נוכל להעיד על השתדלות אמיתית למכור את הקבוצה
long live the zapta
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
גם אם יהיו 6,000 מנויים (ואני מעריך שיהיו פחות) מדובר במכה קשה למועדון מבחינה מקצועית
-
- קיבל.ה 2328 לייקים
555 אמר שלא יקרה כלום.De Niro כתב:גם אם יהיו 6,000 מנויים (ואני מעריך שיהיו פחות) מדובר במכה קשה למועדון מקצועית
איפה הוא נעלם?
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
באשכול קבוצת אוהדים.לירון האדום כתב:555 אמר שלא יקרה כלום.De Niro כתב:גם אם יהיו 6,000 מנויים (ואני מעריך שיהיו פחות) מדובר במכה קשה למועדון מקצועית
איפה הוא נעלם?
-
- קיבל.ה 426 לייקים
-
- קיבל.ה 1624 לייקים
דרך אגב, המון מציצה עצמית של האולטראס
והקטע של נגד האוהדים (למעט המכירה של שער 13) זה ממש זה שרוצח את הוריו ואז מבקש רחמים מבית המשפט כי הוא יתום
והקטע של נגד האוהדים (למעט המכירה של שער 13) זה ממש זה שרוצח את הוריו ואז מבקש רחמים מבית המשפט כי הוא יתום
מה מופרך בדרישות מאזן חובות שגם ככה הם חייבים לפרסם ? תג מחיר למועדון ? אמירה שלהם שהם מוכנים להשקיע כסף או לפנות את הכיסאGiovanni Giorgio כתב: ↑30 מאי 2022, 15:02 אם אני צריך להמר, הניסנובס יעשו רעש של איכפת להם, קצת ראיונות קצת שקרים באינטרנט, חלק נכבד מהקהל יתרצה ויקנה מנויים
מי שלא יכול להשקיע כסף במועדון שהוא הבעלים שלו לא יכול להמשיך לנהל אותו. כל עוד הם ימשיכו להתעלם רק ייגבר הלחץ עליהם שיש להם מה להסתיר
אז אם אין משהו להסתיר שם בספרים (איזה חוב או גרעון שכבר הספיקו לייצר) למה לא לפרסם ? אלא אם יש
לשון ההודעה אומר מכירה חד משמעית ? תחזור ותקרא שוב
כמה אפשר לצפות מאוהדים לשלם על הכל אבל לא לתת דין וחשבון ובנוסף גם לא לשים כסף וגרוע מזה לייצר חובות בדמות תביעות קורונה כאלה ואחרות
נוצר מצב שהם מכניסים בסביבות מיליון בשנה מהכיס(מביך לליגה לאומית אפילו) ומנגד מיצרים תביעות בכלמעלה מ2 מיליון
אם הם היו שמים כסף מעבר לביקורת על התוצאות אין לקהל מה להגיד אבל לא זה המצב הרי הם לא שמים
וכל השקר של הלוואת בעלים אתה רואה את יענקלה דורש מהרוכש הבא שיבוא לחיפה את כל הכסף ששחר שם ב30 שנה האחרונות ?
-
- קיבל.ה 623 לייקים
לא יקרה כלום מבחינת מה?לירון האדום כתב: ↑30 מאי 2022, 15:20555 אמר שלא יקרה כלום.De Niro כתב:גם אם יהיו 6,000 מנויים (ואני מעריך שיהיו פחות) מדובר במכה קשה למועדון מקצועית
איפה הוא נעלם?
אם לא תהיה מסיבת עיתונאים בה תודיע ההנהלה על מינוי צוות מקצועי שיעסוק בקידום מכירת המועדון - לא אקנה מנוי
הו הפועל, זה החיים
ולנצח עוד נהיה ביחד
לא משנה, מה שאומרים
אני תמיד אוֹהב אותך
ולנצח עוד נהיה ביחד
לא משנה, מה שאומרים
אני תמיד אוֹהב אותך

- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
מסיבת עיתונאים כזו תהיה הכי סתימת פיות.קומוניסים כתב:אם לא תהיה מסיבת עיתונאים בה תודיע ההנהלה על מינוי צוות מקצועי שיעסוק בקידום מכירת המועדון - לא אקנה מנוי
יביאו לך צוות מקצועי כמו שהביאו לך מנכ"לית שכל העולם תובע.
יביאו לך "מנהל מקצועי" שרוצה לקבוע למאמן מי יהיה יש ימינו, ישן בעמידה שכולם מחתימים שחקנים חופשיים, מנסה להעיף את השוער הכי טוב שהיה פה מאז אניימה בשביל שוער שלא שיחק שנים שוער ראשון וגם אז לא היה טוב משטקוס.
לא סומך עליהם, שיגידו למכירה וימכרו.
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
לא מדובר במציצה עצמית אלא בהכנה לקראת הספינים שיבואו מצד ההנהלה : "אוהדים אמיתיים רוכשים מנוי", "לא מפקירים את הפועל במשחקי הבית", "המחרימים הם אוהדי הצלחות מפונקים" ועוד
שער 5 זה הלב
רק אני לא יכול את הפרצופים הנוראיים האלה בהנהלה? שרון ניסנוב,פרידמן ושותפיהם. צריך לעשות להם את המוות ולשבת להם על הוריד עד שהם לא יוכלו לשאת בעול יותר. מצדי שהאוהדים יקחו את הקבוצה,אני אשים 80 אחוז מהכסף שלי. כאלה מגלומנים לא ראיתי בחיים שלי. לקחו את הפועל בחינם ומשתינים עלינו כאילו מי הם בכלל.
שי אבוטבול לראשות הממשלה
-
- קיבל.ה 2328 לייקים
בהמשך לדברים שלך,555 כתב: ↑22 מאי 2022, 09:50נכון ימכרו, התקציב יהיה זהה.לירון האדום כתב: ↑22 מאי 2022, 00:23אה כי אם יהיו מנויים הם לא ימכרו?555 כתב:יש שחקנים שיכולים להימכר באותה הכנסה של המנויים. מיותר וטיפשי.
כי בינואר לא שוחררו שחקנים?
לא יהיה כסף לשלם חובות כי לא יהיו שחקנים למכור.
מזל שאף אחד לא יזרום עם זה ויודעים פה כמה אני נגד ניסנוב.
אופיר סער, וואלה / ספורט 1:
חרם המנויים מדאיג את ראשי הפועל תל אביב, ינקוביץ' מחפש קבוצה בחו"ל
האדומים זקוקים לכסף ממכירת כרטיסים כדי להגדיל את התקציב. המונטנגרי רוצה לחזור לאירופה, אריאל הרוש עדיין מאוד רחוק
הודעת ארגון האוהדים "אולטראס הפועל" על חרם מנויים לקראת העונה הבאה, לא הוסיפה שקט להפועל תל אביב. ההנהלה שוקדת בימים אלה על תקציב לקראת העונה הבאה, עם רצון למצוא פתרונות כלכליים שיאפשרו לצרף 4-5 שחקני חיזוק, ולמכירת המנויים יש משקל נכבד בתכנון.
בניגוד לשנים עברו, שחקנים שלא יהיו בתכניות המקצועיות לא יקבלו הודעת פיטורים כמו במקרים של מאור בוזגלו ואחמד עאבד, אך במועדון יידעו להראות להם את הדרך החוצה ואף אמרו: "בסוף כל שחקן יעדיף לשחק. אנחנו מכבדים את כולם, אבל אחרי שנצרף שחקנים ונדע איפה אנחנו עומדים, יהיו שחרורים".
בנוגע לעמדת עוזר המאמן, עומר בוקסנבוים וקובי רפואה עדיין בשיחות, גם עם ההנהלה, בנוגע לציוות של עומר דמארי ונמרוד קוסטיקה יחד. דמארי נתן את ברכתו למהלך, והנושא מצריך את אישור ההנהלה בשלב זה. בנוגע לסלים טועמה, בהנהלה מתלבטים אם למנותו למנהל הקבוצה וכרגע אין החלטה סופית בנושא.
היום מסתיימת האופציה של המועדון על אנז' פרדי פלומן והיא לא תמומש. סוכניו האירופאיים של מרקו ינקוביץ' בודקים עבורו אופציות בחו"ל והמונטנגרי הבינלאומי מקווה שימצאו לו קבוצה חדשה מעבר לים. במועדון בדקו עם נציגיו של גודסוויי דוניו את האפשרות לצרפו והעלויות הכרוכות בכך. מי שעדיין רחוק הוא אריאל הרוש, שמתעקש על חוזה לשנתיים, מה גם שלאחר מימוש האופציה של באר שבע עליו, שכרו שם גבוה יותר מזה שירוויח בהפועל תל אביב.
כנראה שההודעה על החרם כן מדאיגה את ניסנוב והנה התחילו הספינים שבעקבות החרם, לא יהיה רכש וכו'
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
לא יהיה רכש ברמה סבירה אם לא ירכשו מנויים.זה ברור.
זה לא ספין.זו עובדה.
זה לא ספין.זו עובדה.
- Scofield
- קיבל.ה 231 לייקים
לא לעשות מנויים. סוף סוף יש לזה הכרה בקרב הקהל. לא לתת להם שקט שיבינו פעם אחת שאי אפשר להשתין על הקהל באופן שיטתי.
הפועל זה מיום הולדתי
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
-
- קיבל.ה 426 לייקים
מה? לא היה לך רכש ברמה סבירה 12 שנים. מה זה קשור לחרם מנויים?
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
הקיץ תראה מה זה קשור לחרם מנויים.
היו תוכניות לחזק על ידי הגדלת תקציב.
הכל יילך לפח.
בלומפילד עם חצי מכמות האוהדים ומטה הווה אומר קבוצה נאבקת בתחתית.נקודה.
-
- קיבל.ה 1074 לייקים
בעלים של הפועל תל אביב צריך לחזק את הקבוצה בכל קיץ. עם או בלי קשר לכמות המנויים שנמכרת.
במידה ולא יהיה חיזוק בעקבות חרם המנויים, זה רק מחזק את הטיעונים שלשמם יצאו לחרם מנויים.
שיעופו מפה.
למי שאין כסף להחזיק בקבוצת כדורגל שלא יחזיק באחת כזו, בטח לא במועדון מפואר כמו הפועל תל אביב.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.