חדשות - דיונים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
דיונים על חדשות המועדון בלבד
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 768 לייקים
לפי ספורט 5 גוטליב חוזר להרכב מחר *לצידו* של רז שלנו
לא יודע למה הייתה לי ציפייה קטנה שמשהו ישתנה
בואטנג סיים בידוד וחזר לסגל
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
- Carajo
- קיבל.ה 328 לייקים
אי אפשר לצפות מקלינגר לשום דבר אחר.מנטשאשווילי כתב: ↑27 נובמבר 2020, 14:04 לפי ספורט 5 גוטליב חוזר להרכב מחר *לצידו* של רז שלנו
הוא הולך עם הראש בקיר וייפתח עם אותו ההרכב עד שיפוטר או עד שנרד ליגה. שום ניסיון לרענן או לחפש דרכים אחרות לשחק.
- Hapoelian
- קיבל.ה 407 לייקים
לא ברורה ההתעקשות על רז שיש את גוטליב וקולו.. אני דווקא כן בעדו, אבל הוא לא טוב תקופה ולא יקרה כלום אם הוא יראה ספסל קצת.
It's 1991 and I refuse to come wack
מטריד העניין של הדיווחים מדובאי, זה נראה שהם בכוח מחפשים משקיע ולהמשיך להחזיק בניהול שישחררו אותנו כבר
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
אני היחידי שממש מפחיד אותו שאם יקנה אותנו שייח' הוא יחליט לשנות את הזהות שלנו כמו שקורה בקבוצות בחו"ל? (עדיין במהרה בימינו)
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
אנחנו גם ככה בשלבים האחרונים של הפיכה להפועל פ״ת אז מה שמפחיד אותך זה שיקראו לנו הפועל תל אביב סיטי?ההוא שאמרו לו כתב: ↑29 נובמבר 2020, 16:07 אני היחידי שממש מפחיד אותו שאם יקנה אותנו שייח' הוא יחליט לשנות את הזהות שלנו כמו שקורה בקבוצות בחו"ל? (עדיין במהרה בימינו)
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
בשביל זה כתבתי בסוף במהרה בימינו למרות הכל, עדיין שינוי צבע, שינוי שם, שינוי סמל בצורה יותר מדי גסה(הורדה של הפטיש ומגל) לא דברים שאנחנו צריכים לקבל בקלותרדפוקס כתב: ↑29 נובמבר 2020, 16:58אנחנו גם ככה בשלבים האחרונים של הפיכה להפועל פ״ת אז מה שמפחיד אותך זה שיקראו לנו הפועל תל אביב סיטי?ההוא שאמרו לו כתב: ↑29 נובמבר 2020, 16:07 אני היחידי שממש מפחיד אותו שאם יקנה אותנו שייח' הוא יחליט לשנות את הזהות שלנו כמו שקורה בקבוצות בחו"ל? (עדיין במהרה בימינו)
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 945 לייקים
הלוואי ואלו יהיו הצרות שלנוההוא שאמרו לו כתב: ↑29 נובמבר 2020, 17:19בשביל זה כתבתי בסוף במהרה בימינו למרות הכל, עדיין שינוי צבע, שינוי שם, שינוי סמל בצורה יותר מדי גסה(הורדה של הפטיש ומגל) לא דברים שאנחנו צריכים לקבל בקלותרדפוקס כתב: ↑29 נובמבר 2020, 16:58אנחנו גם ככה בשלבים האחרונים של הפיכה להפועל פ״ת אז מה שמפחיד אותך זה שיקראו לנו הפועל תל אביב סיטי?ההוא שאמרו לו כתב: ↑29 נובמבר 2020, 16:07 אני היחידי שממש מפחיד אותו שאם יקנה אותנו שייח' הוא יחליט לשנות את הזהות שלנו כמו שקורה בקבוצות בחו"ל? (עדיין במהרה בימינו)
long live the zapta
-
- קיבל.ה 693 לייקים
בוא נחכה שזה יהיה על הפרק כדי להתחיל לחשוש מהריסת המסורת. מה גם שכבר היינו מוכנים בעבר לכווץ את האיש בסמל ולהכניס את המותג של החברה של הבעלים, אז לא יודע כמה אנשים יעלו על בריקדות בגלל זה.ההוא שאמרו לו כתב:בשביל זה כתבתי בסוף במהרה בימינו למרות הכל, עדיין שינוי צבע, שינוי שם, שינוי סמל בצורה יותר מדי גסה(הורדה של הפטיש ומגל) לא דברים שאנחנו צריכים לקבל בקלותרדפוקס כתב: ↑29 נובמבר 2020, 16:58אנחנו גם ככה בשלבים האחרונים של הפיכה להפועל פ״ת אז מה שמפחיד אותך זה שיקראו לנו הפועל תל אביב סיטי?ההוא שאמרו לו כתב: ↑29 נובמבר 2020, 16:07 אני היחידי שממש מפחיד אותו שאם יקנה אותנו שייח' הוא יחליט לשנות את הזהות שלנו כמו שקורה בקבוצות בחו"ל? (עדיין במהרה בימינו)
- Gili
- קיבל.ה 437 לייקים
אין ספק שסימן ההיכר של מו"מ רציני הוא ריצה לתקשורת לפני שדברים סגורים
ההסבר שלהם בטח זה שהחיתוך של השניים והחיסכון במשכורת יאפשר את החתמת יצחק בינואר.
החמישייה הפותחת של האוהדים
לעודד זה להגיד "לא לאלימות"
ואהבת לקבוצתך כמוך
בנצחון או בהפסד, העיקר ההגינות
באהבה יש רק מנצחים
הכי חשוב לפרגן ביציע, ומהיציע
בשבילנו הכוכב זה אתה
...
לעודד זה להגיד "לא לאלימות"
ואהבת לקבוצתך כמוך
בנצחון או בהפסד, העיקר ההגינות
באהבה יש רק מנצחים
הכי חשוב לפרגן ביציע, ומהיציע
בשבילנו הכוכב זה אתה
...
-
- קיבל.ה 271 לייקים
לא יפסיקו עם ההתנהלות הזו?
קוטליה לא קיבל הזדמנות אחת רצינית.
ובכלל, גם קופר ובראון ועוד אחרים לא קיבלו הזדמנויות הוגנות.
קוטליה לא קיבל הזדמנות אחת רצינית.
ובכלל, גם קופר ובראון ועוד אחרים לא קיבלו הזדמנויות הוגנות.
למה שיפסיקו עם ההתנהלות הזאת? זה קורה כ"כ הרבה פעמים ולכן אין מנוס מלהסיק שלדעתם זה תקין ואף רצוי.
לגבי ההזדמנויות שהזרים קיבלו, אמת - אך מצד שני ברור שגם עילויים הם לא, במיוחד לגבי קופר שקיבל לא מעט הזדמנויות.
ככלל, שחקנים טובים מראים זאת באופן מיידי על פי רוב ולא זקוקים לליטוף והתאקלמות אינסופית.
קוטליה למשל לדעתי לא כ"כ רע אבל גם לא טוב במשחק השדה. אולי במשחק של שני חלוצים היה יכול לבוא יותר לידי ביטוי, מי יודע.
הבעיה היא לא השחרור שלו אלא צורת ההתנהלות שהביאה אותו מלכתחילה, אשר גוררת גם שחרור תמורת פיצוי והתחמת מחליף גנרי עלוב במקרה הטוב, ואי-החתמה של מחליף כלל במקרה הרע.
לגבי ההזדמנויות שהזרים קיבלו, אמת - אך מצד שני ברור שגם עילויים הם לא, במיוחד לגבי קופר שקיבל לא מעט הזדמנויות.
ככלל, שחקנים טובים מראים זאת באופן מיידי על פי רוב ולא זקוקים לליטוף והתאקלמות אינסופית.
קוטליה למשל לדעתי לא כ"כ רע אבל גם לא טוב במשחק השדה. אולי במשחק של שני חלוצים היה יכול לבוא יותר לידי ביטוי, מי יודע.
הבעיה היא לא השחרור שלו אלא צורת ההתנהלות שהביאה אותו מלכתחילה, אשר גוררת גם שחרור תמורת פיצוי והתחמת מחליף גנרי עלוב במקרה הטוב, ואי-החתמה של מחליף כלל במקרה הרע.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
קוטליה לא קיבל הזדמנות. להתאקלם. קופר קיבל יותר מידי.
על הנייר, במצב הנוכחי, צריך לשחרר את שניהם ולהביא זר אחד טוב.
במקום זה נקבל את גיל יצחק, ושאר השכר שנחסך ישמש למימון עו״ד לתביעות של קוטליה וקופר.
על הנייר, במצב הנוכחי, צריך לשחרר את שניהם ולהביא זר אחד טוב.
במקום זה נקבל את גיל יצחק, ושאר השכר שנחסך ישמש למימון עו״ד לתביעות של קוטליה וקופר.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
להחתים את קופר בינואר כדי שיתחיל לשחק באוגוסט וישוחרר בנובמבר.
קיצור תולדות הכדורגל מאת איציק ושרון ניסנוב, co-writers: זאביק גרינברג ומשפחת תושב.
קיצור תולדות הכדורגל מאת איציק ושרון ניסנוב, co-writers: זאביק גרינברג ומשפחת תושב.
-
- קיבל.ה 328 לייקים
לא מתרגש מהטיול של תושב לאמירויות.
הם לא מתכננים למכור. הם רוצים כסף ולהמשיך לשלוט במועדון. נמשיך להיראות כמו כלום גם אם הם יקבלו מיליונים.
הם לא מתכננים למכור. הם רוצים כסף ולהמשיך לשלוט במועדון. נמשיך להיראות כמו כלום גם אם הם יקבלו מיליונים.
- Hapoelian
- קיבל.ה 407 לייקים
אם משחררים את קוטליה בשביל להחתים את גיל יצחק אז זה מהלך מעולה ואני לא ציני.. אני לא אומר שהוא לבנדובסקי אבל הבן אדם יודע פאקינג לשים כדור ברשת ובמשחקים כמו לפני יומיים נגד השכונה הוא ייתן את שלו בוודאות.
* כמובן שאם יוחתם יהפוך לנגר יותר מדודו ביטון אבל נו מה חדש.. *
-
- קיבל.ה 515 לייקים
בעיני זו גישה הרסנית שמסכמת את המצב של הפועל.Hapoelian כתב: ↑30 נובמבר 2020, 08:22 אם משחררים את קוטליה בשביל להחתים את גיל יצחק אז זה מהלך מעולה ואני לא ציני.. אני לא אומר שהוא לבנדובסקי אבל הבן אדם יודע פאקינג לשים כדור ברשת ובמשחקים כמו לפני יומיים נגד השכונה הוא ייתן את שלו בוודאות.
שחר הירש לדוגמא, בן 27 ולא עשה עונה טובה עדיין בליגת העל.
אחרי עונה ללא כדורגל ופציעה קשה זה לא מנע מאף אחד להחליט שהוא חלוץ לרוטציה. והוא אחלה בחור, זה לא העניין. השאלה היא מה הסדנדרטים? או, מה נשאר מהם?
אז אתה מציע לקחת שחקן שאין לו קבוצה ולא משחק באופן פעיל כבר 3 חודשים או יותר, מעולם לא הצליח בליגת העל ולא נדבר על המשקל העודף או היכולת המקצועית. במצב הנוכחי של הקבוצה זה נחשב ״מהלך מעולה״? לא לתת 3-4 בהרכב לקוטליה לפי שהוא נזרק?
- Hapoelian
- קיבל.ה 407 לייקים
ההודעה שלי הייתה ספציפית על יצחק ולא הייתי אומר להחתים כל אחד אחר.. ביולי הוא עוד נתן צמד בליגה לאומית ואז התאמן קצת עם מכבי חיפה אז לחזור לכושר זו לא הבעיה לקראת ינואר.. לא היה בליגת העל? נתן 60 גולים ב4 עונות בלאומית.. ולגבי משקל זה בולשיט, מי יודע כמה הוא שוקל בכלל ולמה זה רלוונטי?Red Ghost כתב: ↑30 נובמבר 2020, 13:41בעיני זו גישה הרסנית שמסכמת את המצב של הפועל.Hapoelian כתב: ↑30 נובמבר 2020, 08:22 אם משחררים את קוטליה בשביל להחתים את גיל יצחק אז זה מהלך מעולה ואני לא ציני.. אני לא אומר שהוא לבנדובסקי אבל הבן אדם יודע פאקינג לשים כדור ברשת ובמשחקים כמו לפני יומיים נגד השכונה הוא ייתן את שלו בוודאות.
שחר הירש לדוגמא, בן 27 ולא עשה עונה טובה עדיין בליגת העל.
אחרי עונה ללא כדורגל ופציעה קשה זה לא מנע מאף אחד להחליט שהוא חלוץ לרוטציה. והוא אחלה בחור, זה לא העניין. השאלה היא מה הסדנדרטים? או, מה נשאר מהם?
אז אתה מציע לקחת שחקן שאין לו קבוצה ולא משחק באופן פעיל כבר 3 חודשים או יותר, מעולם לא הצליח בליגת העל ולא נדבר על המשקל העודף או היכולת המקצועית. במצב הנוכחי של הקבוצה זה נחשב ״מהלך מעולה״? לא לתת 3-4 בהרכב לקוטליה לפי שהוא נזרק?
שורה תחתונה יש לך 2 אפשריות או להישאר עם אלטמן שהוא כאילו חלוץ ושחר הירש או להביא אותו שהוא חלוץ מוכח מבחינת מספרים ,אומנם בלאומית, אבל מי ישמע ליגת העל זה הפריימרליג
ולגבי קוטאליה אני הראשון להגיד שיתנו לו כבר צ'אנס ושיפתח אבל בסיטואציה שנוצרה הוא ככל הנראה לא יבקיע כבר גול בהפועל.
אם יצליחו לשחרר את קוטליה עם פיצוי נמוך (שיהיה מוסכם עליו) בשביל להביא את יצחק זו החלטה סבירה.
את הבינגו האמיתי כדי לשרוד נצטרך בינואר בדמות טלקיסקי 2021.
את הבינגו האמיתי כדי לשרוד נצטרך בינואר בדמות טלקיסקי 2021.
חנן, אתה גנן או ליצן?
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
מדוע לא להחזיר את סטפן ספירובסקי מלרנקה (הוא לא קבוע בהרכב שם)?
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
-
- קיבל.ה 28 לייקים
רד פוקס, מה קורה יא זין? געגועים.
היית יוזר מרגש בתקופות האפלות של פורום שדים.
היית יוזר מרגש בתקופות האפלות של פורום שדים.
סאחי הוא אויב
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
אני תמיד הייתי, בכל התקופות, אפלות או לא.
מי אתה?
מי אתה?
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
הוא כבש יותר מכל הקבוצה הנוכחית יחד.
ומדברים בתקשורת על חלוץ זר.
-
- קיבל.ה 28 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
להבנתי הבן של איתן מזרחי שהניסנוב החתימו היה שחקן נוער בינוני מאוד בבית"ר והשתלב בעיקר בגלל שהוא הבן של.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
פישונט , תוכל לשפוך אור על ההחתמה בנוער?
תודה
תודה
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
שנה שעברה היה גם משהו עם שחקן נוער ערבי שעובר מביתר אלינו, לא?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
- Hapoelian
- קיבל.ה 407 לייקים
עמדה של הילד?
-
- קיבל.ה 411 לייקים
https://www.one.co.il/Article/20-21/1,1 ... tml?ref=hp
מזרחי, בנו של שחקן העבר הבית"רי וסוכן השחקנים בהווה איתן מזרחי, מתופקד כקשר מתחת לחלוצים וכשחקן כנף. הוא שיחק בנבחרות הנערים ועתה נמנה על סגל נבחרת הנוער ונחשב לאחד השחקנים היותר מוכשרים בסגל של גדי ברומר. הוא יצטרף תחילה לקבוצת הנוער של הפועל ת”א ויתאמן עם הנוער ועם הבוגרים במקביל כדי להשתלב.
- Hapoelian
- קיבל.ה 407 לייקים
בקיצור גם בנוער יש התעקשות לא להחתים 9
- Yalla Hapoel
- קיבל.ה 355 לייקים
שמעתי על ההרכב, ותפסתי את הראש.
שביט מזל, עובדיה? מה הולך פה
-
- קיבל.ה 338 לייקים
יש להפועל שבעייה טובה של שוער 4 שחקני הגנה ו2 קשרים אחוריים, חוץ מזה שלושה משחקים לא ראינו כלום מהחלק הקדמי, מה כבר יכול להיות רע עם נעלה איתם?Yalla Hapoel כתב: ↑03 דצמבר 2020, 17:35 שמעתי על ההרכב, ותפסתי את הראש.
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 768 לייקים
ההוא שאמרו לו כתב: ↑29 נובמבר 2020, 16:07 אני היחידי שממש מפחיד אותו שאם יקנה אותנו שייח' הוא יחליט לשנות את הזהות שלנו כמו שקורה בקבוצות בחו"ל? (עדיין במהרה בימינו)
זה מזכיר לי דיון ארוך שהיה לי עם חבר אוהד הפועל לפני תקופה
במידה ורד בול העולמית מחליטה לפתוח סניף ציוני בארץ הקודש, מה התנאים שהייתם מעמידים לה לפני שתקנה את הפועל( כי כמובן רד בול ידועים במחיקת הזהות של הקבוצות שהיא קונה)
הגענו למסקנה שכל עוד הם מורידים את הצהוב מהסמל של הספונסר, הסמל של המועדון נשאר כמו שהוא וללא צהוב בתלבושת אין שום מניעה להיות "הפועל "רד בול" תל אביב".. שאפילו ייקחו את הקמע ויהפכו אותו לשור אם זה עושה להם טוב
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל