הפועל ת״א נגד הפועל פתח תקווה 25/04 אצטדיון המושבה 20:00
- RedDrifter
- קיבל.ה 870 לייקים
יום שבת בשעה 20:00 יוצאים למשחק חוץ מול הפועל פתח תקווה באצטדיון המושבה במסגרת המחזור השני של הפלייאוף
למעט דור בנימיני, אף אחד לא צפוי להיעדר.
בסכנת הרחקה בגלל כרטיסים צהובים
- לואיזו(4)
-פלקאו(8)
- קרייב(8)
==========
מפה והלאה דל״פ -
אולי זה לא נראה ככה, אבל לדעתי הפועל ת״א בפתחו של משבר.
אם אני אליניב ברדה אני עושה זעזוע במשחק הזה בהרכב במטרה לעורר את השחקנים לשבוע הבא שפוטנציאלית יהיה מדובר במשחק העונה שלנו (מול חיפה). פתח תקווה יבואו להסתגר ועם הרבה שחקני מפתח חסרים לכן הייתי עולה בהרכב התקפי מאוד (דאפה + בואטנג ביחד). הייתי מספסל גם את טוריאל.
- לואיזו(4)
-פלקאו(8)
- קרייב(8)
==========
מפה והלאה דל״פ -
אם אני אליניב ברדה אני עושה זעזוע במשחק הזה בהרכב במטרה לעורר את השחקנים לשבוע הבא שפוטנציאלית יהיה מדובר במשחק העונה שלנו (מול חיפה). פתח תקווה יבואו להסתגר ועם הרבה שחקני מפתח חסרים לכן הייתי עולה בהרכב התקפי מאוד (דאפה + בואטנג ביחד). הייתי מספסל גם את טוריאל.
אף לא צעד לאחור 
-
Xavi
- קיבל.ה 2058 לייקים
חבל שלויזו ופלקאו לא קיבלו כבר צהוב כי עכשיו יש רצף 3 משחקים קשים
צור
ליידנר צ׳יקו מאיימבו קוקו
פלקאו
בוסקילה/קורין לויזו טוריאל
אלטמן בואטנג
צור
ליידנר צ׳יקו מאיימבו קוקו
פלקאו
בוסקילה/קורין לויזו טוריאל
אלטמן בואטנג
-
Gania23
- קיבל.ה 219 לייקים
אנחהו לא בפתחו של משבר , אנחנו במשבר עוד מאז סכנין .RedDrifter כתב: ↑21 אפריל 2026, 09:07 יום שבת בשעה 20:00 יוצאים למשחק חוץ מול הפועל פתח תקווה באצטדיון המושבה במסגרת המחזור השני של הפלייאוף
- לואיזו(4)
-פלקאו(8)
- קרייב(8)
==========
מפה והלאה דל״פ -
הניצחון על חיפה לא היה בכדורגל
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2978 לייקים
צור
ליידנר ציקו מאיימבו קוקו
פלקאו קרייב
רויקו לואיזו טוריאל
באוטנג
ליידנר ציקו מאיימבו קוקו
פלקאו קרייב
רויקו לואיזו טוריאל
באוטנג
- 7even
- קיבל.ה 4577 לייקים
נתחיל בלשים שער שדה אחד לראשונה מזה 4 משחקים.
יחד, רק יחד! 
-
Gania23
- קיבל.ה 219 לייקים
לדעתי פלקאו הזר שצריך להיות מחוץ לסגל ספציפית למשחק הזה ולחיסורים הרבים שיש לפ"ת , חייב לטרוף את המשחק הזה ולהגיע במומנטום חיובי נגד חיפה
צור
קוקו מאיימבו ציקו ליידנר
ארצל קרייב
טוריאל לואיזו שאנדה
בואטנג
צור
קוקו מאיימבו ציקו ליידנר
ארצל קרייב
טוריאל לואיזו שאנדה
בואטנג
-
וינסנט
- קיבל.ה 532 לייקים
אתה משלה את עצמך אנחנו לא באים לטרוף כלום יש מאמן שלא מתכוון לשנות את השיטה שלו ולא רוצה לשחק כדורגל, במובן מסוים אפשר להבין אותו כי יש לו קישור של פלייאוף תחתון, מה שהוא לא מבין זה שאין לנו מה להפסיד צריך להילחם על אירופה בכל מצב.
- רדפוקס
- קיבל.ה 6322 לייקים
-
קוקאין ואלכוהול
- קיבל.ה 463 לייקים
לא באמת כשאתה מתחרה איתם על המקום הרביעי, אם ניצחת את חיפה גם לקחת 3 נקודות וגם השארת אותם על 0. זה בטח שווה יותר מנצחון על קבוצה במקום 6 שלא קרובה אליך
את הסם הכי גדול
- סימרוטיץ' סבסטיאן
- קיבל.ה 147 לייקים
נאמר מתי יוצאים כרטיסים למכירה?
אוהבים אותך כולם 
-
InFlames
- קיבל.ה 525 לייקים
זהו יש חונטה סגורה של ניקוד, לא אהיה במשחק חוץ יותר בחיים בגלל המילואים אה
- RedDrifter
- קיבל.ה 870 לייקים
-
dino
- קיבל.ה 3237 לייקים
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 844 לייקים
משחק קריטי ממש
צור
ליידנר צ'יקו מאיימבו קוקו
קרייב פלקאו
בוסקילה לויזו טוריאל
בואטנג
הייתי עולה עם שאנדה בכיף אבל יש את מגבלת הזרים, וחייב אמצע חזק
נותן צ'אנס נוסף למור כי נטו חייב שחקן כנף עם רגיל ימין ולא הייתי ממהר לחרוץ את גורלו
צור
ליידנר צ'יקו מאיימבו קוקו
קרייב פלקאו
בוסקילה לויזו טוריאל
בואטנג
הייתי עולה עם שאנדה בכיף אבל יש את מגבלת הזרים, וחייב אמצע חזק
נותן צ'אנס נוסף למור כי נטו חייב שחקן כנף עם רגיל ימין ולא הייתי ממהר לחרוץ את גורלו
-
redrony
- קיבל.ה 1179 לייקים
בוסקילה??? זה שחקן ליגה לאומית במקרה הטוב.
מאוד מקווה שלא יהיה חלק מהסגל שנה הבאה
מאוד מקווה שלא יהיה חלק מהסגל שנה הבאה
-
Xavi
- קיבל.ה 2058 לייקים
יש לך הצעה יותר טובה? עדיף שיעדרו נגד בית"ר או דרבי?
-
בני12
- קיבל.ה 3018 לייקים
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2824 לייקים
נו, עוד קבוצת בת של הרמאים עם כל האוראל באהיות.
לא מפתיע שקיבלנו את היציע הפחות טוב. נגד חיפה, הליכוד והמשטרה הם כבר יתנו לאורחים את היציע השני.
לא מפתיע שקיבלנו את היציע הפחות טוב. נגד חיפה, הליכוד והמשטרה הם כבר יתנו לאורחים את היציע השני.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
-
Gania23
- קיבל.ה 219 לייקים
מאמין שאם ננצח את 2 המשחקים הקרובים (שאנחנו אמורים גם לנצח) נמצא את עצמנו במקום ה3 . לבוא בכל הכוח
- בונדר
- קיבל.ה 426 לייקים
אתה יכול לשלוח את הרשימה המלאה?טכנית לארז כתב: ↑22 אפריל 2026, 16:33 נו, עוד קבוצת בת של הרמאים עם כל האוראל באהיות.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
מחדל טקטי
מחדל טקטי
-
בני12
- קיבל.ה 3018 לייקים
כולם חוץ מהפועלבונדר כתב: ↑22 אפריל 2026, 17:10אתה יכול לשלוח את הרשימה המלאה?טכנית לארז כתב: ↑22 אפריל 2026, 16:33 נו, עוד קבוצת בת של הרמאים עם כל האוראל באהיות.
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2978 לייקים
25 נקודות לניקוד, בזמן שהלכה למעשה רק מי שהיה בדרבי זכאי להגיע למשחק וככה למעשה לכל הפלייאוף העליון.
משחק שצריך לקבל ניקוד קטן ולא 25.
חוצפה
משחק שצריך לקבל ניקוד קטן ולא 25.
חוצפה
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 844 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 4577 לייקים
אם תהיה החלטה השבוע ב VAR לטובת איזו קבוצת תחתית בפלייאוף התחתון, זה בגלל שלפני 13 שנה האבא של הקשר המחליף השלישי שלה שיחק במכבי וסבא שלו נתפס אומר בשנת 61 הפועל מסריח
יחד, רק יחד! 
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2824 לייקים
כל האלה ש"יש להם כדורגל" זה כמעט תמיד כל מיני ורסיות של חן עזרא.אנחנו בתהליך כתב: ↑22 אפריל 2026, 19:29יש לו כדורגל בעיניי
נכון הוא נתן מחצית שנייה בדרבי מחפירה אבל לא ממהר לשפוט אותו רק על זה
איך אמר בזמנו חוגגי על ניב זריהן (נראה לי)? נפלתי בשבי הדריבל.
-
redrony
- קיבל.ה 1179 לייקים
כן נו, הוא לא מסוגל לגעת בכדור בלי לעשות איזו מניירה של שכונה, עם עם העקב, עם התחת. אלה שחקני שכונה. לא מסוגלים לשחרר כדורטכנית לארז כתב: ↑22 אפריל 2026, 19:38כל האלה ש"יש להם כדורגל" זה כמעט תמיד כל מיני ורסיות של חן עזרא.אנחנו בתהליך כתב: ↑22 אפריל 2026, 19:29יש לו כדורגל בעיניי
-
קובי
- קיבל.ה 725 לייקים
מאחר ויש לשניכם או זיכרון מאוד, מאוד. מאוד קצר או יכולת הדחקה והתעלמות מאוד, מאוד. מאוד כבירות
אז אני אזכיר לכם
מדקה 00:27, ככה ישר לפנים בלי בושה. כמו בכל מערכת מושחתת ומופקרת
סגן יו"ר ההתאחדות לכדורגל
-
KingZivos
- קיבל.ה 324 לייקים
מרתיח להפליא. ביזיוני.
לא משנה מה הסיבה.
סבבה אני לא מילואימניק אבל אי שם מתישהו לא קניתי משחק חוץ כי לא רציתי להיות ספסר מנייק ומאז אני תקוע- אוהד בית שמפסיד אולי 2 משחקים בעונה, לא יכול להגיע לאף אחד ממשחקי החוץ.
אני בעד יתרון לקהל מתמיד אבל לא קליקה. יש הרבה פתרונות אפשר להיות יצירתיים.
אחד מהם קודם כל צריך להיות מלחמה בספסרות- את זה אפשר לעשות בעזרת מנוי חוץ אמיתי- אין אפשרות להעביר כרטיס- מי שמעביר לא דרך המערכת הרשמית, פשוט מסתכן שיגנבו לו את הבר קוד- בדומה למשחקי בית.
רק זה יעשה את הרענון ( כי בואו יש אולי 500 אוהדים שלא מפסידים אף משחק של הפועל- לא 3000)
עוד צעד פשוט- לקזז קצת, לתת יתרון לבעלי ניקוד- אבל למכור להם 70 אחוז לא 90 אחוז.
2 הדברים האלו יפתחו את הקליקה.
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 844 לייקים
אותו דבר אמרו על שאנדה תחילת עונהטכנית לארז כתב: ↑22 אפריל 2026, 19:38כל האלה ש"יש להם כדורגל" זה כמעט תמיד כל מיני ורסיות של חן עזרא.אנחנו בתהליך כתב: ↑22 אפריל 2026, 19:29יש לו כדורגל בעיניי
לא שופטים שחקן על פי מחצית זוועתית כזאת או אחרת בדרבי.
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 844 לייקים
ודרך אגב
מה האלטרנטיבה? אלטמן בשמאל לא עובד
למקין לא שיחק דקה מאז הפלייאוף העליון
קורין בשמאל זה פחות עובד ושוב חוזרים ל3 שחקניי קישור עם רגל שמאל
מה האלטרנטיבה? אלטמן בשמאל לא עובד
למקין לא שיחק דקה מאז הפלייאוף העליון
קורין בשמאל זה פחות עובד ושוב חוזרים ל3 שחקניי קישור עם רגל שמאל
- 7even
- קיבל.ה 4577 לייקים
קובי, לוידע מה איתך...אני טענתי לא מעט פעמים, בעיקר בכדורסל, שמה שקורה שם עקום בצורה רצינית. אני בהחלט מודע לאיך המנגנון עובד. בכדורסל למי ששכח שימון הוא מ"מ יו"ר האיגוד. עד כדי כך.
אני פשוט חושב שלהיתלות כל הזמן בדברים האלה ולהאשים את כל העולם ואחותו כל הזמן וללא הפסקה, זה קצת...איך נאמר...מביך.
זו קצת תחושת רדיפה. אולי קצת הרבה.
ואני שוב מזכיר שהיו השנה לא מעט החלטות גבוליות שהלכו לטובתנו. כן כן, לטובתנו. תתפלא.
הפיתרון הוא פשוט - להיות מאד טובים. מקצועית.
כשאתה מאד טוב מקצועית לאורך זמן ובעקביות (בכדורסל זה כבר ממש שם, בכדורגל אוטוטו), אני מבטיח לך שלא רק תחושת הרדיפה לאט לאט תיפסק, אלא שגם 2-3 החלטות גרועות לא ישפיעו.
ככה זה עובד בחיים, אין מה לעשות.
אפשר להתבכיין ואפשר לפעול. שכל אחד יבחר.
אגב, את הדרבי כדורגל הפועל היתה צריכה ויכולה לנצח גם בלי עזרת השופטים ואפילו בהפרש של יותר משער. לא עשינו זאת. מה נשאר? להתבכיין.
אנחנו במרחק של עוד שחקן וחצי טובים כדי להראות עליונות מוחלטת בדרבי, כמו שקרה לפני שבוע בערך בדרבי כדורסל שהיה לא כוחות. מי היה מאמין.
אז או שפועלים או שבוכים. שכל אחד יבחר.
יחד, רק יחד! 
-
Gania23
- קיבל.ה 219 לייקים
אתה מודע לזה שגם מכבי הולכת להתחזק בקיץ , ואז אתה כבר לא במרחק של שחקן וחצי כדי להראות עליונות עליהם7even כתב: ↑23 אפריל 2026, 07:42קובי, לוידע מה איתך...אני טענתי לא מעט פעמים, בעיקר בכדורסל, שמה שקורה שם עקום בצורה רצינית. אני בהחלט מודע לאיך המנגנון עובד. בכדורסל למי ששכח שימון הוא מ"מ יו"ר האיגוד. עד כדי כך.
אני פשוט חושב שלהיתלות כל הזמן בדברים האלה ולהאשים את כל העולם ואחותו כל הזמן וללא הפסקה, זה קצת...איך נאמר...מביך.
ואני שוב מזכיר שהיו השנה לא מעט החלטות גבוליות שהלכו לטובתנו. כן כן, לטובתנו. תתפלא.
כשאתה מאד טוב מקצועית לאורך זמן ובעקביות (בכדורסל זה כבר ממש שם, בכדורגל אוטוטו), אני מבטיח לך שלא רק תחושת הרדיפה לאט לאט תיפסק, אלא שגם 2-3 החלטות גרועות לא ישפיעו.
אגב, את הדרבי כדורגל הפועל היתה צריכה ויכולה לנצח גם בלי עזרת השופטים ואפילו בהפרש של יותר משער. לא עשינו זאת. מה נשאר? להתבכיין.
אנחנו במרחק של עוד שחקן וחצי טובים כדי להראות עליונות מוחלטת בדרבי, כמו שקרה לפני שבוע בערך בדרבי כדורסל שהיה לא כוחות. מי היה מאמין.
- 7even
- קיבל.ה 4577 לייקים
לא חשבתי שלרגע שהם או הפועל לא יתחזקו, אבל הם ממש לא מה שהיו. לא קרוב לזה אפילו. הם אפילו לא בסיכויי האליפות.Gania23 כתב: ↑23 אפריל 2026, 08:51אתה מודע לזה שגם מכבי הולכת להתחזק בקיץ , ואז אתה כבר לא במרחק של שחקן וחצי כדי להראות עליונות עליהם7even כתב: ↑23 אפריל 2026, 07:42קובי, לוידע מה איתך...אני טענתי לא מעט פעמים, בעיקר בכדורסל, שמה שקורה שם עקום בצורה רצינית. אני בהחלט מודע לאיך המנגנון עובד. בכדורסל למי ששכח שימון הוא מ"מ יו"ר האיגוד. עד כדי כך.
יחד, רק יחד! 
-
Gania23
- קיבל.ה 219 לייקים
אני מתכוון לקיץ הקרוב , הם בטוח יתחזקו וכנראה גם יותר מאיתנו .7even כתב: ↑23 אפריל 2026, 09:08לא חשבתי שלרגע שהם או הפועל לא יתחזקו, אבל הם ממש לא מה שהיו. לא קרוב לזה אפילו. הם אפילו לא בסיכויי האליפות.Gania23 כתב: ↑23 אפריל 2026, 08:51אתה מודע לזה שגם מכבי הולכת להתחזק בקיץ , ואז אתה כבר לא במרחק של שחקן וחצי כדי להראות עליונות עליהם7even כתב: ↑23 אפריל 2026, 07:42
קובי, לוידע מה איתך...אני טענתי לא מעט פעמים, בעיקר בכדורסל, שמה שקורה שם עקום בצורה רצינית. אני בהחלט מודע לאיך המנגנון עובד. בכדורסל למי ששכח שימון הוא מ"מ יו"ר האיגוד. עד כדי כך.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2824 לייקים
גם בקיץ הזה אחרי שהם מכרו את פטאצ'י הקלרדה התורנית לאלקמאר סיפרו פה איך הם הולכים להביא תותחים במקומו, ואיך הם יהיו האקזיטים הבאים, ואל תדאגו יבוא במקומו תותח אפילו יותר ממנו וכו'.
הגיעו וארלה ואנדרדה.
הניהול המקצועי שם בינוני מינוס בעיני, הם נשענים כבר שנים על רמאויות ושחיתויות.
לפנות לכל מיני דוידות ורז שלמה כי הם גדלו בהפועל זה גם אני יודע לעשות.
אוהבים לאונן על פטאצ'י ומילסון ולשכוח מכל מיני קיקו בונדוסו או יונס מלאדה.
הפועל, מקצועית, בדרך למעלה.
אצלם הגורם המקצועי הכי חזק זה מורן מאירי. בלי הגב שלו הם סוגרים עכשיו 0 אליפויות ב-6 שנים, כשגם העונה הם עם איזה 8-10 נקודות פחות.
הגיעו וארלה ואנדרדה.
אוהבים לאונן על פטאצ'י ומילסון ולשכוח מכל מיני קיקו בונדוסו או יונס מלאדה.
הפועל, מקצועית, בדרך למעלה.
אצלם הגורם המקצועי הכי חזק זה מורן מאירי. בלי הגב שלו הם סוגרים עכשיו 0 אליפויות ב-6 שנים, כשגם העונה הם עם איזה 8-10 נקודות פחות.
נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז ב 23 אפריל 2026, 09:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 935 לייקים
כמה מקצועיים שנהיה, לא יעזור לנו מול מכונת השחיתות, הרעל והתעמולה שלהם.טכנית לארז כתב: ↑23 אפריל 2026, 09:45 גם בקיץ הזה אחרי שהם מכרו את פטאצ'י הקלרדה לאלקמאר סיפרו פה הם הולכים להביא תותחים במקומו, ואיך הם יהיו האקזיטים הבאים.
הגיעו וארלה ואנדרדה.
הפועל, מקצועי, בדרך למעלה.
אצלם הגורם המקצועי הכי חזק זה מורן מאירי.
באר שבע זה ההוכחה הכי טובה.
-
Gania23
- קיבל.ה 219 לייקים
לא מדויק לדעתי , אל תשכח שהביאו את בליץ שהוא שחקן מעולה והיה לו המון חוסר מזל עם פציעות , כנ"ל ניקולאסקו .טכנית לארז כתב: ↑23 אפריל 2026, 09:45 גם בקיץ הזה אחרי שהם מכרו את פטאצ'י הקלרדה לאלקמאר סיפרו פה הם הולכים להביא תותחים במקומו, ואיך הם יהיו האקזיטים הבאים.
הגיעו וארלה ואנדרדה.
וארלה שחקן מצוין , אנדרדה נפילה.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2824 לייקים
לא יודע כמה בליץ' מעולה, אבל הוא פה כנראה הרבה בגלל שהוא פשוט פצוע רוב הזמן.Gania23 כתב: ↑23 אפריל 2026, 09:50לא מדויק לדעתי , אל תשכח שהביאו את בליץ שהוא שחקן מעולה והיה לו המון חוסר מזל עם פציעות , כנ"ל ניקולאסקו .טכנית לארז כתב: ↑23 אפריל 2026, 09:45 גם בקיץ הזה אחרי שהם מכרו את פטאצ'י הקלרדה לאלקמאר סיפרו פה הם הולכים להביא תותחים במקומו, ואיך הם יהיו האקזיטים הבאים.
הגיעו וארלה ואנדרדה.
וארלה שחקן מצוין , אנדרדה נפילה.
מה הספרים של וארלה?
ניקולאסקו זה לא איזה תגלית שלהם, הוא שיחק בארץ אצל לוזון ואז בביטר. זה יותר רכש אלונה, שאוהבת להביא זרים שהצליחו בקבוצות ביניים פה בליגה.
גם כשהם החתימו את קמארה הזה אוננו לא? על איזה רכש אדיר, וכל הכבוד להם. מדהים איך הביאו אותו ככה בשקט. כן אני רואה איזה גדול הוא.
לא צריך לעשות מהם איזה אימפריה של גאוני כדורגל.
בסוף תיקח להם את מורן מאירי והם סוגרים פה 0 אליפויות ב-6 עונות, כשהם בפער הכי עשירים בליגה.
את הבלוף אתה רואה באירופה כשהם צריכים לשחק עם צוות שיפוט שהוא לא ישראלי, בין אם זה לקבל 6 מליון, 3 מדינמו זאגרב או סתם לעוף לפאפוס.