חזרזיר הבר בן מנספורד
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2349 לייקים
חתיכת בן שרמוטה חזיר.
מתאים בול לאגודת רמאים שלהם.
עומד מחייך שהרוויח עוד ניצחון טכני על השולחן ב"בית הדין" שלהם.
מה שלא ברור לי זה שעם כל האתוס של כמה שהם נורא "ווינרים", איך זה מסתדר עם הכמיהה לנצחונות טכניים בכל הזדמנות (בעזרת המשטרה המוטה כמובן)?
ועוד מול יריבה שלא הפסידו לה יותר מעשור.
כשל אגב לחלוטין בבלקפול באנגלית שלישית (חושב שהוריד אותם לרביעית, או שהוריד אותם מהשניה לשלישית), אבל פה הכי קל לשרה נתניהו הזה עם הרמאויות וההטיות הרי.
מתאים בול לאגודת רמאים שלהם.
עומד מחייך שהרוויח עוד ניצחון טכני על השולחן ב"בית הדין" שלהם.
מה שלא ברור לי זה שעם כל האתוס של כמה שהם נורא "ווינרים", איך זה מסתדר עם הכמיהה לנצחונות טכניים בכל הזדמנות (בעזרת המשטרה המוטה כמובן)?
ועוד מול יריבה שלא הפסידו לה יותר מעשור.
כשל אגב לחלוטין בבלקפול באנגלית שלישית (חושב שהוריד אותם לרביעית, או שהוריד אותם מהשניה לשלישית), אבל פה הכי קל לשרה נתניהו הזה עם הרמאויות וההטיות הרי.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 639 לייקים
אפס מאופס. מייצג בצורה מעולה את האגודה שלו.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5784 לייקים
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2349 לייקים
כבר בקיץ זיהיתי שהם חוששים מתחרות הוגנת איתנו. יעני פייר פייט. כבר לא ימים של תקציבים בסדר גודל של 1 ל-10. משהו קצת יותר הגיוני.
בא ספרא שם כסף והביא שחקנים, פתחנו טוב את העונה והופ פתאום דוראדו הרמאי מזייף פציעה, בן החזיר קופץ על הטכני.
מה קרה? כאלה ווינרים לא?
אחרי יותר מעשור הפועל קבוצה חזקה אז משתפנים?
אפסים.
אין לי ספק שבתנאים שווים אנחנו חוזרים לזיין אותם בדרבים. אין בהם כלום חוץ מתעמולה ורמאויות.
פחדנים.
בא ספרא שם כסף והביא שחקנים, פתחנו טוב את העונה והופ פתאום דוראדו הרמאי מזייף פציעה, בן החזיר קופץ על הטכני.
מה קרה? כאלה ווינרים לא?
אחרי יותר מעשור הפועל קבוצה חזקה אז משתפנים?
אפסים.
אין לי ספק שבתנאים שווים אנחנו חוזרים לזיין אותם בדרבים. אין בהם כלום חוץ מתעמולה ורמאויות.
פחדנים.
-
RedDrifter
- קיבל.ה 229 לייקים
אוזלת יד של המשטרה =\= פגיעה בקבוצה ואוהדיה, חלאס לנרמל אפילו שיח כזה. לא מבינים אחרי כל השנים האלו שזה לא עובד? העובדות בשטח מראות שאין ירידה ואפילו עלייה. משלמים למשטרה לעשות את עבודתה, שתשפיל שרוולים ותיכנס לעניינים - חלאס להאשים את כולם חוץ מהאשמים האמיתיים.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5784 לייקים
אני בהחלט מאשים את האשמים האמיתיים - אולטראס הפועל.RedDrifter כתב: ↑19 אוקטובר 2025, 23:44אוזלת יד של המשטרה =\= פגיעה בקבוצה ואוהדיה, חלאס לנרמל אפילו שיח כזה. לא מבינים אחרי כל השנים האלו שזה לא עובד? העובדות בשטח מראות שאין ירידה ואפילו עלייה. משלמים למשטרה לעשות את עבודתה, שתשפיל שרוולים ותיכנס לעניינים - חלאס להאשים את כולם חוץ מהאשמים האמיתיים.
המשטרה והאלימות שלה זה אירוע אחר, אבל לא בגללה המשחק בוטל.
-
Charlie
- קיבל.ה 1023 לייקים
מה הבעיה עם מנספורד?
הוא בא עם הקבוצה שלו לשחק בדרבי, הקהל של הפועל השתולל ופיצץ את המשחק.
העונש המיידי ברור - הפסד טכני והפחתת נק'.
מה הקשר שלו לזה? הוא צודק כשהוא אומר שזה כמו עם חיפה שנה שעברה, מכבי לא קשורה ומגיע לה בצדק ניצחון 3-0 ולהמשיך עוד שנה עם הרצף.
הוא גם צדק כשאמר שכאשר מכבי מארחת משחקים אין מקרים כאלו של פיצוץ משחק והוא מצפה מהקבוצה המארחת שתדאג שאצלה זה גם לא יקרה.
הוא בא עם הקבוצה שלו לשחק בדרבי, הקהל של הפועל השתולל ופיצץ את המשחק.
העונש המיידי ברור - הפסד טכני והפחתת נק'.
מה הקשר שלו לזה? הוא צודק כשהוא אומר שזה כמו עם חיפה שנה שעברה, מכבי לא קשורה ומגיע לה בצדק ניצחון 3-0 ולהמשיך עוד שנה עם הרצף.
הוא גם צדק כשאמר שכאשר מכבי מארחת משחקים אין מקרים כאלו של פיצוץ משחק והוא מצפה מהקבוצה המארחת שתדאג שאצלה זה גם לא יקרה.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2349 לייקים
את הדרבי האחרון שהיה, הם ארחו. והאמת היא שזיקוק פגע בשחקן שלהם תוך כדי משחק.
לא התפוצץ ואפילו לא נענשו. מעניין.
אבל העיקר שצ'רלי מצדיק.
אבל העיקר שצ'רלי מצדיק.
-
Niro
- קיבל.ה 1754 לייקים
למי אכפת מהפאוור בוטום של הגביר מיטש?
-
RedDrifter
- קיבל.ה 229 לייקים
מי דיבר בכלל על האלימות המשטרתית? אני מדבר על העניין שהם פשוט חסרי תועלתרדפוקס כתב: ↑19 אוקטובר 2025, 23:46אני בהחלט מאשים את האשמים האמיתיים - אולטראס הפועל.RedDrifter כתב: ↑19 אוקטובר 2025, 23:44אוזלת יד של המשטרה =\= פגיעה בקבוצה ואוהדיה, חלאס לנרמל אפילו שיח כזה. לא מבינים אחרי כל השנים האלו שזה לא עובד? העובדות בשטח מראות שאין ירידה ואפילו עלייה. משלמים למשטרה לעשות את עבודתה, שתשפיל שרוולים ותיכנס לעניינים - חלאס להאשים את כולם חוץ מהאשמים האמיתיים.
בשביל מה הפועל משלמים למאות שוטרים אם הם לא מסוגלים למנוע דברים כאלה?
השוטרים באים למגרשים להרוויח את ה1000 ש״ח שלהם לא מעניין אותם כלום חוץ מזה וללכת מכות
שישבו כל היום שם במשטרה וישברו את הראש איך מונעים מזה לקרות שוב, איך תופסים את האחראים כי בעולם האמיתי מבינים שאי אפשר להגיד ל50,000 אוהדים ״אם יהיה אבוקות נבטל את המשחק״ בגלל עשרה טמבלים שקמו בבוקר והחליטו שהקבוצה שלהם.
מה זה הענישה הקולקטיבית הזאת? גנון וביזיון
עד שהמשטרה לא תתאפס פה ותיקח החלטות לא יהיה שום שינוי. כל מי שחושב אחרת ומאשים רק את האולטראס פשוט עיוור למציאות
-
בני12
- קיבל.ה 2114 לייקים
גם חזיז שנזרק משער 5 פגע באבוקסיס במשחק מול בית"ר והמשחק לא פוצץטכנית לארז כתב: ↑19 אוקטובר 2025, 23:50 את הדרבי האחרון שהיה, הם ארחו. והאמת היא שזיקוק פגע בשחקן שלהם תוך כדי משחק.
אבל העיקר שצ'רלי מצדיק.
-
Niro
- קיבל.ה 1754 לייקים
מה חזיז, זה היה רימון הלם לא?בני12 כתב: ↑19 אוקטובר 2025, 23:53גם חזיז שנזרק משער 5 פגע באבוקסיס במשחק מול בית"ר והמשחק לא פוצץטכנית לארז כתב: ↑19 אוקטובר 2025, 23:50 את הדרבי האחרון שהיה, הם ארחו. והאמת היא שזיקוק פגע בשחקן שלהם תוך כדי משחק.
אבל העיקר שצ'רלי מצדיק.
-
בני12
- קיבל.ה 2114 לייקים
מה זה משנה?Niro כתב: ↑19 אוקטובר 2025, 23:57מה חזיז, זה היה רימון הלם לא?בני12 כתב: ↑19 אוקטובר 2025, 23:53גם חזיז שנזרק משער 5 פגע באבוקסיס במשחק מול בית"ר והמשחק לא פוצץטכנית לארז כתב: ↑19 אוקטובר 2025, 23:50 את הדרבי האחרון שהיה, הם ארחו. והאמת היא שזיקוק פגע בשחקן שלהם תוך כדי משחק.
אבל העיקר שצ'רלי מצדיק.
משהו שהתפוצץ לו ליד הרגל ופצע אותו
-
Red_man
- קיבל.ה 1736 לייקים
אתה חייב עזרה של איש מקצוע זה כבר לא מצחיק
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2349 לייקים
Niro כתב: ↑19 אוקטובר 2025, 23:57מה חזיז, זה היה רימון הלם לא?בני12 כתב: ↑19 אוקטובר 2025, 23:53גם חזיז שנזרק משער 5 פגע באבוקסיס במשחק מול בית"ר והמשחק לא פוצץטכנית לארז כתב: ↑19 אוקטובר 2025, 23:50 את הדרבי האחרון שהיה, הם ארחו. והאמת היא שזיקוק פגע בשחקן שלהם תוך כדי משחק.
אבל העיקר שצ'רלי מצדיק.
עזוב תן לגרופים להתפתל.
הרי אם המשחק היה משוחק וחזיז שלנו היה פוגע בשחקן והמשחק היה מפוצץ - הם היו אומרים לך כרגיל שזה האולטראס מחרבים אותנו וכו'.
כשרציתי להתערב איתם על ההטיות של "בית הדין" פה לטובת אגודת הרמאים הם השתפנו וישבו בשקט.
עכשיו כרגיל הם מקשקשים על כמה הקהל של הפועל אשם.
כאמור אדיוטים שימושיים.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5784 לייקים
המשטרה לא צריכה לחשוב איך למנוע מנהוראי לירות עליהם זיקוק משער 7 עליון או מכפיר לזרוק רימון עשן לפרצוף של ילדה.RedDrifter כתב: ↑19 אוקטובר 2025, 23:52מי דיבר בכלל על האלימות המשטרתית? אני מדבר על העניין שהם פשוט חסרי תועלתרדפוקס כתב: ↑19 אוקטובר 2025, 23:46אני בהחלט מאשים את האשמים האמיתיים - אולטראס הפועל.RedDrifter כתב: ↑19 אוקטובר 2025, 23:44
אוזלת יד של המשטרה =\= פגיעה בקבוצה ואוהדיה, חלאס לנרמל אפילו שיח כזה. לא מבינים אחרי כל השנים האלו שזה לא עובד? העובדות בשטח מראות שאין ירידה ואפילו עלייה. משלמים למשטרה לעשות את עבודתה, שתשפיל שרוולים ותיכנס לעניינים - חלאס להאשים את כולם חוץ מהאשמים האמיתיים.
השוטרים באים למגרשים להרוויח את ה1000 ש״ח שלהם לא מעניין אותם כלום חוץ מזה וללכת מכות
שישבו כל היום שם במשטרה וישברו את הראש איך מונעים מזה לקרות שוב, איך תופסים את האחראים כי בעולם האמיתי מבינים שאי אפשר להגיד ל50,000 אוהדים ״אם יהיה אבוקות נבטל את המשחק״ בגלל עשרה טמבלים שקמו בבוקר והחליטו שהקבוצה שלהם.
עד שהמשטרה לא תתאפס פה ותיקח החלטות לא יהיה שום שינוי. כל מי שחושב אחרת ומאשים רק את האולטראס פשוט עיוור למציאות
הארגון שחימש את הילדים המפגרים האלה צריך לדאוג שהם יודעים שהם מדליקים אבוקות רק ביציע וזורקים כמה רימוני עשן לדשא בצורה שלא תפגע באף אחד ולא תגרום להפסקת המשחק.
זה הכל, זה עד כדי כך פשוט.
-
Red_man
- קיבל.ה 1736 לייקים
זרקתי רימון פעם ראשונה במסלול בצבא. למה זה נראה למישהו נורמלי שילד בן 15-17 יקח רימון עשן צה״לי ויזרוק אותו במגרש כדורגל ושהוא יהיה מסוגל לתפעל את האירוע הזה בצורה בטיחותית? בכללי למה משתמשים ברימוני עשן צה״ליים? מה זה החרא הזה? מנחיתים מסוק וצריך מיסוך? תדליקו אבוקה תחזיקו ביד אם אתם גברים ואח״כ אם תעצרו אל תבכו.רדפוקס כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 00:14המשטרה לא צריכה לחשוב איך למנוע מנהוראי לירות עליהם זיקוק משער 7 עליון או מכפיר לזרוק רימון עשן לפרצוף של ילדה.RedDrifter כתב: ↑19 אוקטובר 2025, 23:52מי דיבר בכלל על האלימות המשטרתית? אני מדבר על העניין שהם פשוט חסרי תועלת
הארגון שחימש את הילדים המפגרים האלה צריך לדאוג שהם יודעים שהם מדליקים אבוקות רק ביציע וזורקים כמה רימוני עשן לדשא בצורה שלא תפגע באף אחד ולא תגרום להפסקת המשחק.
זה הכל, זה עד כדי כך פשוט.
התנהג כפי שהיה צריך להתנהג, אם אוהדי מכבי היו עושים את הבלאגן הייתי מצפה מגיא פרימור בדיוק לאותה התנהגות
-
htafan99
- קיבל.ה 170 לייקים
זה יש לו מנוש
- רווי
- קיבל.ה 1067 לייקים
וואו. וואו מה זה לא. ולפי איך שפרימור התבטא אני שמח להגיד שהוא לא היה מתנהג כמו הזין הצהוב הזה במקרה הפוך.
לבוא בסיטואציה כזאת, רבע שעה אחרי ביטול משחק ביזיוני כזה ופשוט להגיד בלי להתבלבל שזאת אשמת הפועל ושהם צריכים לקבל ניצחון טכני זה רמה חדשה של לוזריות וגועל. שיילך קיבינימט הדושבאג הזה בא לחנך אותנו שיחזור למאיפה שהוא בא וישתה תה עם חלב. זבל.
OMG עווופררר
-
בני12
- קיבל.ה 2114 לייקים
בדרבי פואד, הפועל טענו שבגלל שהמשחק הופסק לאחר הפריצה של אוהדי מכבי אז צריך לפסוק טכני לטובת הפועלרווי כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 17:37וואו. וואו מה זה לא. ולפי איך שפרימור התבטא אני שמח להגיד שהוא לא היה מתנהג כמו הזין הצהוב הזה במקרה הפוך.
לבוא בסיטואציה כזאת, רבע שעה אחרי ביטול משחק ביזיוני כזה ופשוט להגיד בלי להתבלבל שזאת אשמת הפועל ושהם צריכים לקבל ניצחון טכני זה רמה חדשה של לוזריות וגועל. שיילך קיבינימט הדושבאג הזה בא לחנך אותנו שיחזור למאיפה שהוא בא וישתה תה עם חלב. זבל.
- רווי
- קיבל.ה 1067 לייקים
דבר ראשון לא מכיר את זה וגם אם זה נכון לא פימפמו את זה כל כך. דבר שני מי שניהלו את הפועל אז זה לא אנשים רציניים ולא אנשים שאני שמח שייצגו את המועדון שלי. שוב גם אם זה נכון לא הייתי רוצה שנקבל על זה ניצחון טכני כי זה פתרון מטומטם ולא הוגן למרות שעובדתית הדרבי פוצץ בגלל טל בן מתים ושער 11 שפרצו.בני12 כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 18:05בדרבי פואד, הפועל טענו שבגלל שהמשחק הופסק לאחר הפריצה של אוהדי מכבי אז צריך לפסוק טכני לטובת הפועלרווי כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 17:37וואו. וואו מה זה לא. ולפי איך שפרימור התבטא אני שמח להגיד שהוא לא היה מתנהג כמו הזין הצהוב הזה במקרה הפוך.
OMG עווופררר
-
ההוא מפעם
- קיבל.ה 306 לייקים
לא האמנתי שזה יכול להתדרדר עוד יותר, מרשים
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
קוקאין ואלכוהול
- קיבל.ה 384 לייקים
מיץ בוחר אותם בפינצטה
את הסם הכי גדול
איש קטן ומגעיל, הבנאדם לא חיכה שנייה בשביל להוציא את השמקל שלו בזמן שידור ולאונן על ניצחון טכני.
כמה פואטי שהנציג של מיץ הוא המיץ של השקית זבל.
Sent from my iPhone using Tapatalk
כמה פואטי שהנציג של מיץ הוא המיץ של השקית זבל.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2349 לייקים
לא ציפיתי ליותר מהקנדי האפס שמגבה מיליציות רחוב גזעניות ואלימות.
-
Nati
- קיבל.ה 2286 לייקים
ואז כולם היו מאשימים אותנו שאנחנו בכיינים ופחדנים.giladbec כתב:התנהג כפי שהיה צריך להתנהג, אם אוהדי מכבי היו עושים את הבלאגן הייתי מצפה מגיא פרימור בדיוק לאותה התנהגות
- 7even
- קיבל.ה 3451 לייקים
שים את השורה הזאת בשיר של שבאק ס זה יצא יופי.
חמי יעשה מזה ממתקים
חמי יעשה מזה ממתקים
בתפקיד כזה תקבל ביקורת בכל דבר שתעשה, אין פה בכלל קשר לדרבי או למשהו מקצועי
ברמת מנכ"ל אם יש לך אפשרות לתת הנחיה לרדת מהמגרש ולקבל ניצחון טכני אז תקבל כפיים מהמעסיק שלך, תחשוב שהיה דוחף את הקבוצה לא לרדת והיו מפסידים ו/או נפצעים שחקנים (ברמה האישית הייתי מאוד שמח)
מי שציפה שהבחור יילחם למען הספורט קצת לא מבין את המקצוע
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2349 לייקים
אבל הם מאוד ווינרים לא?giladbec כתב: ↑22 אוקטובר 2025, 19:22בתפקיד כזה תקבל ביקורת בכל דבר שתעשה, אין פה בכלל קשר לדרבי או למשהו מקצועי
ברמת מנכ"ל אם יש לך אפשרות לתת הנחיה לרדת מהמגרש ולקבל ניצחון טכני אז תקבל כפיים מהמעסיק שלך, תחשוב שהיה דוחף את הקבוצה לא לרדת והיו מפסידים ו/או נפצעים שחקנים (ברמה האישית הייתי מאוד שמח)
מי שציפה שהבחור יילחם למען הספורט קצת לא מבין את המקצוע
והצלחה קודמת לעבודה רק במילון.
סמל למצויינות.
כזאת אגודה מפוארת.
-
L.S
- קיבל.ה 1704 לייקים
וואלה לפני הדרבי הסתכלתי על ה11 של ההם
כבר אין לי את זהבי לשנוא, דור פרץ זה אובייס לי, דוידה זה כמו לצחוק על ילד מפגר.
תודה לו שעזר לי לשנוא קצת יותר
כבר אין לי את זהבי לשנוא, דור פרץ זה אובייס לי, דוידה זה כמו לצחוק על ילד מפגר.
תודה לו שעזר לי לשנוא קצת יותר
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
joshsoos
- קיבל.ה 720 לייקים
לא מבין מה יש להתרגש ממה שהצנון הזה אומר, הוא משרת את המועדון שלו. אם זה היה הפוך והמנכל שלנו היה מדבר ככה הוא היה מקבל פה ובכל מקום אחר שבחים...
- Shacham
- קיבל.ה 1039 לייקים
פה אולי כן, אבל הפורום הזה רחוק מלייצג את כלל אוהדי הפועל ואני חושב שיש מנעד רחב של אוהדי הפועל שפחות היה מקבל בחיבוק את זה שמנכ"ל המועדון שלהם מגבה דה פקטו אלימות והתעמרות משטרתית ורוצה להשתמש בהן כדי לקבל ניצחון טכני.