סיכום עונה
-
- קיבל.ה 969 לייקים
אחרי שירד מפלס העצבים מאתמול אפשר לסכם עונה, אנסה לעשות את זה קצר
*דיסקליימר - כל הביקורת כאן היא בהינתן המצב הכמעט בלתי נתפס שלנו כקבוצה שרצה לכל התארים, עם ערמות של כסף ומכוונת הכי גבוה שיש
הכותרת - תחושת החמצה
בניית סגל: 7.5/10 - הסגל טוב אומנם נפלנו בעמדת הרכז ובנוסף לא עשו התאמות לפלייאוף
צוות אימון: 8.5/10 - למרות ההפסד אתמול ולמרות תחילת העונה עם דדאס, השגנו תואר אירופה מול קבוצה מטורפת ועונה הבאה יש יורוליג, אי אפשר לא להכריז על זה כהצלחה
הנהלה: 7/10 - איך אפשר לבוא בטענות למישהו ששפך 100 מיליון שקל? בקלות -
1. חלאס עם הקרקס וכל נושא האולם והאולטראס, חלאס. לא יודע איך אבל תורידו להבות, תורידו התעסקות, עופר בעיקר אתה - תוריד מיקרו מנג'מנט ותשחרר מפרסונות ספציפיות - זה הזוי שאתה מתעסק בזה בכלל.
2. כל עניין המנויים והמחירים היה ממש גרוע, נוהל גרוע, תומחר גרוע - בקיצור גרוע.
3. לטעמי המעבר ליד אליהו נעשה בחיפזון, יכלנו להישאר עוד עונה בדרייב אין ובזמן הזה לייצר יד אליהו באמת בייתי ולא עם חלטורות של בד לבן שמכסה חלקים צהובים, אם רוצים להעביר איכשהו את האולם המסריח הזה בגרון שלנו אז צריך להתאמץ יותר ולא היה קורה כלום, במיוחד שאין אירופה העונה, אם לא היינו עובדים ליד אליהו
4. כל עניין השיפוץ הוא חתיכת בדיחה, בן אדם כמו עופר ינאי יודע איך דברים זזים וגם ידע שלא יכנס לבנייה ויהיה פה משא ומתן ארוך ועדיין הוא בחר לקשור את המעבר ליד אליהו בשיפוץ שלא נראה לעין של הדרייב אין. זאת טעות פטאלית וחבל, מה גם שהיא לא השיגה שום דבר. מי שהיה בעד לעבור היה עובר גם בלי השטות הזאת, פשוט מההבנה שצריך עוד מקומות, עוד הכנסות ומה לעשות שיד אליהו זאת האופציה הראלית היחידה
5. להנהלה יש המון זכויות שלא אציין את כולם אבל ההשארה של מוטלי, ההחתמה של ים, ההחתמה של איטודיס, הטיסות לחו"ל לחיילים ועוד הרבה דברים טובים, וכן אני זוקף את זה להנהלה ולא לצוות המקצועי שבנה את הסגל
קהל : 8/10 - אני חושב שהקהל בא ונתן מעצמו מקסימום בהינתן הנסיבות, טס לחורי תחת באירופה ועשה מה שאפשר.ה2 נקודות ירדו בעיקר על זה שלא פוצצנו את יד אליהו בכל משחק ועל האולטארס שבקצרה אני חושב שיכלו להתעלות, המחאה שאולי לגיטימית בעניי לא מעט אנשים התדרדרה באופן קיצוני ולא מעט בגללם, אם היו מחפשים שלום אני בטוח שיכלנו למצוא סידור שיתן שלווה ונחת לכל המעורבים
תחושת ההחמצה שלי נובעת מכך שיש פה קבוצה מפלצת ומכבי בעונה אחת הרעות שלה וירושלים פחות טובה מאיתנו ברוב הפרמטרים ועדיין לא לקחנו גביע או אליפות, מבחינת כישרון ויכולת לגמרי יכלנו לסיים עם 2 התארים האלו
לעונה הבאה אני מקווה שיצאו עם מחירים נורמלים למנויים וימלאו סולד אאוט את יד אליהו, יצליחו לפייס את כל קצוות הקהל ושיפסיקו ההתנגחויות בין ההנהלה לקהל.
לגבי בניית הקבוצה והניהול המקצועי שלה אני סומך על מי שמוביל את זה ולדעתי יעשו עבודה טובה (למעט הינאס שכבר לא בטוח מה מידת המעורבות שלו והאם הוא טוב לנו או לא)
*דיסקליימר - כל הביקורת כאן היא בהינתן המצב הכמעט בלתי נתפס שלנו כקבוצה שרצה לכל התארים, עם ערמות של כסף ומכוונת הכי גבוה שיש
הכותרת - תחושת החמצה
בניית סגל: 7.5/10 - הסגל טוב אומנם נפלנו בעמדת הרכז ובנוסף לא עשו התאמות לפלייאוף
צוות אימון: 8.5/10 - למרות ההפסד אתמול ולמרות תחילת העונה עם דדאס, השגנו תואר אירופה מול קבוצה מטורפת ועונה הבאה יש יורוליג, אי אפשר לא להכריז על זה כהצלחה
1. חלאס עם הקרקס וכל נושא האולם והאולטראס, חלאס. לא יודע איך אבל תורידו להבות, תורידו התעסקות, עופר בעיקר אתה - תוריד מיקרו מנג'מנט ותשחרר מפרסונות ספציפיות - זה הזוי שאתה מתעסק בזה בכלל.
3. לטעמי המעבר ליד אליהו נעשה בחיפזון, יכלנו להישאר עוד עונה בדרייב אין ובזמן הזה לייצר יד אליהו באמת בייתי ולא עם חלטורות של בד לבן שמכסה חלקים צהובים, אם רוצים להעביר איכשהו את האולם המסריח הזה בגרון שלנו אז צריך להתאמץ יותר ולא היה קורה כלום, במיוחד שאין אירופה העונה, אם לא היינו עובדים ליד אליהו
4. כל עניין השיפוץ הוא חתיכת בדיחה, בן אדם כמו עופר ינאי יודע איך דברים זזים וגם ידע שלא יכנס לבנייה ויהיה פה משא ומתן ארוך ועדיין הוא בחר לקשור את המעבר ליד אליהו בשיפוץ שלא נראה לעין של הדרייב אין. זאת טעות פטאלית וחבל, מה גם שהיא לא השיגה שום דבר. מי שהיה בעד לעבור היה עובר גם בלי השטות הזאת, פשוט מההבנה שצריך עוד מקומות, עוד הכנסות ומה לעשות שיד אליהו זאת האופציה הראלית היחידה
5. להנהלה יש המון זכויות שלא אציין את כולם אבל ההשארה של מוטלי, ההחתמה של ים, ההחתמה של איטודיס, הטיסות לחו"ל לחיילים ועוד הרבה דברים טובים, וכן אני זוקף את זה להנהלה ולא לצוות המקצועי שבנה את הסגל
קהל : 8/10 - אני חושב שהקהל בא ונתן מעצמו מקסימום בהינתן הנסיבות, טס לחורי תחת באירופה ועשה מה שאפשר.ה2 נקודות ירדו בעיקר על זה שלא פוצצנו את יד אליהו בכל משחק ועל האולטארס שבקצרה אני חושב שיכלו להתעלות, המחאה שאולי לגיטימית בעניי לא מעט אנשים התדרדרה באופן קיצוני ולא מעט בגללם, אם היו מחפשים שלום אני בטוח שיכלנו למצוא סידור שיתן שלווה ונחת לכל המעורבים
תחושת ההחמצה שלי נובעת מכך שיש פה קבוצה מפלצת ומכבי בעונה אחת הרעות שלה וירושלים פחות טובה מאיתנו ברוב הפרמטרים ועדיין לא לקחנו גביע או אליפות, מבחינת כישרון ויכולת לגמרי יכלנו לסיים עם 2 התארים האלו
לעונה הבאה אני מקווה שיצאו עם מחירים נורמלים למנויים וימלאו סולד אאוט את יד אליהו, יצליחו לפייס את כל קצוות הקהל ושיפסיקו ההתנגחויות בין ההנהלה לקהל.
לגבי בניית הקבוצה והניהול המקצועי שלה אני סומך על מי שמוביל את זה ולדעתי יעשו עבודה טובה (למעט הינאס שכבר לא בטוח מה מידת המעורבות שלו והאם הוא טוב לנו או לא)
long live the zapta
-
- קיבל.ה 1049 לייקים
בניית סגל עקומה לגמרי. מה היה קורה אם ים היה מקבל קצת יותר דקות בגרמניה?
לא יכול להיות שאין לנו 4 זר ותומר נותן 34 דקות על הפרקט במשחק מכריע. על סאגת הרכז וג'קובן דובר מספיק.
לא ברור לי על סמך מה אדון הינאס קיבל הארכת חוזה.
לא יכול להיות שאין לנו 4 זר ותומר נותן 34 דקות על הפרקט במשחק מכריע. על סאגת הרכז וג'קובן דובר מספיק.
לא ברור לי על סמך מה אדון הינאס קיבל הארכת חוזה.
-
- קיבל.ה 2099 לייקים
בניית סגל ביחס לכסף? 4.5-4.
הקבוצה הזו שווה אולי 40% מהכסף ששמו עליה.
זה נובע מהרבה אוברייטדים, החל מבב שהלך, דרך קבוקלו וכמובן ויינרייט. גם לשים סכום כזה על בינגהאם היה טעות בדיעבד.
בלייקני גם היה עד מרץ בערך ברשימה הזו, אבל הוא חתום על הזכיה ב"יורוקאפ".
זה נובע מהרבה אוברייטדים, החל מבב שהלך, דרך קבוקלו וכמובן ויינרייט. גם לשים סכום כזה על בינגהאם היה טעות בדיעבד.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 539 לייקים
בסוף היו שני רכזים שאם אחד מהם היה טוב כמו שהוא היה אמור להיות הכל היה נראה אחרת.
לגבי הנהלה, גם גולדהאר לא זכה בעונות הראשונות אבל בטווח הארוך יורוליג וכסף יובילו להישגים. הבעיה שלנו היא שהבעלים שלנו מתמודדים עם בעיה שאף בעלים ששפך כסף לא התמודד איתה - אולם של 3000 עם קהילה שמצפה (ובצדק) למחירים שפויים. זה אומר הכנסות טבעיות זניחות לגמרי. הסגל שנבנה עם נקודת המוצא הכלכלית הזו - לא מתכנס. לכן ההשוואות שרצית לספרא הן לא הוגנות - אם היה לינאי אולם עם 30,000 האירוע כנראה לא היה מגיע לפיצוץ.
לגבי הנהלה, גם גולדהאר לא זכה בעונות הראשונות אבל בטווח הארוך יורוליג וכסף יובילו להישגים. הבעיה שלנו היא שהבעלים שלנו מתמודדים עם בעיה שאף בעלים ששפך כסף לא התמודד איתה - אולם של 3000 עם קהילה שמצפה (ובצדק) למחירים שפויים. זה אומר הכנסות טבעיות זניחות לגמרי. הסגל שנבנה עם נקודת המוצא הכלכלית הזו - לא מתכנס. לכן ההשוואות שרצית לספרא הן לא הוגנות - אם היה לינאי אולם עם 30,000 האירוע כנראה לא היה מגיע לפיצוץ.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1508 לייקים
The fuck????????????????????/!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 175 לייקים
התבאסתי אתמול ברמה אחרת...ישנתי שעתיים בלילה.
אבל בבוקר הבנתי שאני חוסך שני משחקים או במקרה הטוב
שלושה נגד הנבלות וביאוס הרבה יותר קשה.
לא בגלל שהם מפחידים , אלא כי אני לא סומך על הסגל
שלנו השנה שיקח סדרה מול מכבי.
שנה הבאה מאמין שיהיו רגעים יפים.
כולם עכשיו יורדים עלינו בתקשורת החכמים בדיעבד.
סה״כ אנחנו קבוצה יותר טובה מירושלים שהגיעה לשיא
לפני חודשיים ומאז ירידה חדה לצערי. גם בעקבות פציעות.
הלאה.
אבל בבוקר הבנתי שאני חוסך שני משחקים או במקרה הטוב
שלושה נגד הנבלות וביאוס הרבה יותר קשה.
לא בגלל שהם מפחידים , אלא כי אני לא סומך על הסגל
שלנו השנה שיקח סדרה מול מכבי.
שנה הבאה מאמין שיהיו רגעים יפים.
כולם עכשיו יורדים עלינו בתקשורת החכמים בדיעבד.
סה״כ אנחנו קבוצה יותר טובה מירושלים שהגיעה לשיא
לפני חודשיים ומאז ירידה חדה לצערי. גם בעקבות פציעות.
הלאה.
-
- קיבל.ה 2600 לייקים
כמו עונה שעברה ההפסד פה הוא לא החלק הכי קשה לדעתי אלא ההמתנה שהעונה הבאה תתחיל כבר
-
- קיבל.ה 238 לייקים
ההפסד אתמול היה סוג של שבר , אני בטוח שיש עוד כאלה שהרגישו כאילו יד הגורל חונקת אותם
לבוא לנרמל את זה וכל משחקי הלא נורא האלה שאנשים משחקים עם עצמם לי אישית מרגישים מזוייפים.
לי זה מרגיש לשקר לעצמך, אבל שוב זה כנראה סובייקטיבי
אולי יש אנשים שבאמת מרגישים שבעונה הכי גדולה שלנו להפסיד מסל הזוי אחרי שהובלנו 16 ברבע אחרון זה קורה
אני בטוח שיש פה הרבה אנשים שזה הוריד להם פטיש 5 קילו על הראש
לבוא לנרמל את זה וכל משחקי הלא נורא האלה שאנשים משחקים עם עצמם לי אישית מרגישים מזוייפים.
אולי יש אנשים שבאמת מרגישים שבעונה הכי גדולה שלנו להפסיד מסל הזוי אחרי שהובלנו 16 ברבע אחרון זה קורה
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 2600 לייקים
הבעיה עם הקבוצה הזו שהיא לא יודעת להפסיד משחקים גורליים בצורה נורמלית , תמיד זה חייב להיות בצורה הכי כואבת שיש כאילו שאי אפשר להפסיד באיזה 10 הפרש וזהו לא אנחנו נקבל תסריט הזויי שמובילים ב17 לקראת הרבע האחרון ומקבלים את הסל הדפוק ההוא כמעט על הבאזרההוא מפעם כתב: ↑04 יוני 2025, 14:56 ההפסד אתמול היה סוג של שבר , אני בטוח שיש עוד כאלה שהרגישו כאילו יד הגורל חונקת אותם
כל מילה!!!Giovanni Giorgio כתב: ↑04 יוני 2025, 12:33 אחרי שירד מפלס העצבים מאתמול אפשר לסכם עונה, אנסה לעשות את זה קצר
הכותרת - תחושת החמצה
-
- קיבל.ה 175 לייקים
אולי אפשר לקחת את זה למקום של הקבוצה חזקהרק הפועל כתב: ↑04 יוני 2025, 15:02הבעיה עם הקבוצה הזו שהיא לא יודעת להפסיד משחקים גורליים בצורה נורמלית , תמיד זה חייב להיות בצורה הכי כואבת שיש כאילו שאי אפשר להפסיד באיזה 10 הפרש וזהו לא אנחנו נקבל תסריט הזויי שמובילים ב17 לקראת הרבע האחרון ומקבלים את הסל הדפוק ההוא כמעט על הבאזרההוא מפעם כתב: ↑04 יוני 2025, 14:56 ההפסד אתמול היה סוג של שבר , אני בטוח שיש עוד כאלה שהרגישו כאילו יד הגורל חונקת אותם
וכשרונית מדי וקשה לנצח אותה בקלות?
למעט הדרבי בנוקיה ואולי עוד משחק אחד כל העונה.
-
- קיבל.ה 780 לייקים
הסכמתי עם כמעט רב הניתוחים שכתבו קודמי.
אני רוצה להדגיש פן אחד , שמבחינתי היה חשוב.
עופר מול מכבי והתקשורת , או העיקר לא לפחד כלל!
בפעם הראשונה, הרגשתי טוב שמישהו אדום (כמוני וכמוך) בועט בערימת הח... הנקרית מכבי ובחבורת הכתבלבים שמסביבם.
לא לקחנו גביע או אליפות, אבל עלינו ליורוליג על אפם ועל חמתם!
נושא יד אליהו חשף לאור השמש (המחטא בדכ) את כל הסירחון סביב נוקיה. ועופר הכריח את כל הקומבינטורים לחשוב אחרת. כן גם את איגוד המושחתים המכונה איגוד השופטים.
בפעם הראשונה אני רואה קצת פחד במכבי. מיהרו להכפיל ולשלש שכר לכל שחקן, כדי שעופר לא יפתה אותו לבוא אלינו!
לי היה ברור מתחילת הופעתו של עופר, קריאת התיגר על מכבי, ואי הרצון להתיישר עם ההסכמה הקבועה (במעשים) של העמותה מול עוולות המינהלת, שזה לא מתאים להם! הם אוהבים אותנו כנועים, כאלה שעושים רעש, אבל בסוף עושים מה שהם רוצים. ונתקלו במישהו שאמר לא!
העברת השידורים לישראל היום היתה מכה בביצים, לספורט רקנאטי.
ואם יממש חזון של ערוץ שידורי ספורט נפרד מספורט רקאנטי זה יהיה עוד יותר טוב.
כן, ההפסד אמש כאב, גם אם אני כבר מעל 70 וראיתי אין ספור כשלונות בכדורגל ובכדורסל.
אבל יש בי תקווה שנראה עונה טובה יותר בשנה הבאה!
בפעם הראשונה, הרגשתי טוב שמישהו אדום (כמוני וכמוך) בועט בערימת הח... הנקרית מכבי ובחבורת הכתבלבים שמסביבם.
נושא יד אליהו חשף לאור השמש (המחטא בדכ) את כל הסירחון סביב נוקיה. ועופר הכריח את כל הקומבינטורים לחשוב אחרת. כן גם את איגוד המושחתים המכונה איגוד השופטים.
בפעם הראשונה אני רואה קצת פחד במכבי. מיהרו להכפיל ולשלש שכר לכל שחקן, כדי שעופר לא יפתה אותו לבוא אלינו!
לי היה ברור מתחילת הופעתו של עופר, קריאת התיגר על מכבי, ואי הרצון להתיישר עם ההסכמה הקבועה (במעשים) של העמותה מול עוולות המינהלת, שזה לא מתאים להם! הם אוהבים אותנו כנועים, כאלה שעושים רעש, אבל בסוף עושים מה שהם רוצים. ונתקלו במישהו שאמר לא!
כן, ההפסד אמש כאב, גם אם אני כבר מעל 70 וראיתי אין ספור כשלונות בכדורגל ובכדורסל.
נערך לאחרונה על ידי אדום ותיק ב 04 יוני 2025, 16:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
עונה מאכזבת , זרים מאכזבים - חוץ ממוטלי וקצת פוסטר , זרים פח או מאכזבים . כל קבוצה שניה בארץ מחזיקה זרים נורמלים ונותנים תפוקה יותר לטווח הארוך
חוץ מולנסיה לא היה שום ניצחון חשוב השנה ,
גראן קנריה וטורק קבוצות בינוניות .
חוץ מולנסיה לא היה שום ניצחון חשוב השנה ,
גראן קנריה וטורק קבוצות בינוניות .
-
- קיבל.ה 2600 לייקים
קנריה וטורק יותר טובות מהפועל ירושלים, סיום עונה חלש זה כן
-
- קיבל.ה 544 לייקים
לקחנו פאקינג תואר אירופאי בלי לארח בבית !ֿ
גם בליגה סיימנו עם המאזן הטוב בליגה.
כן היו הפסדים כואבים.
גם בליגה סיימנו עם המאזן הטוב בליגה.
כן היו הפסדים כואבים.
אם יש אחד שחושב שזו לא עונה ענקית זה אומר הכל. התקדמות אדירה.
-
- קיבל.ה 969 לייקים
לא אמרתי ירד ל0, אמרתי ירדKingAlpaca כתב: ↑04 יוני 2025, 14:15The fuck????????????????????/!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
long live the zapta
-
- קיבל.ה 862 לייקים
כל מילהאדום ותיק כתב:הסכמתי עם כמעט רב הניתוחים שכתבו קודמי.
שינוי הסטייט אוף מינד של המועדון חשוב לא פחות מתוצאת המשחק אתמול
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1891 לייקים
בדיוקההוא מפעם כתב:ההפסד אתמול היה סוג של שבר , אני בטוח שיש עוד כאלה שהרגישו כאילו יד הגורל חונקת אותם
מרגיש כמו הסל שלא קלענו נגדם במשחק החמישי לפני כמה שנים.
אז לקח לי יותר מחודש להתאושש.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1508 לייקים
הלוואי רק 5.ההוא מפעם כתב: ↑04 יוני 2025, 14:56 ההפסד אתמול היה סוג של שבר , אני בטוח שיש עוד כאלה שהרגישו כאילו יד הגורל חונקת אותם
והלוואי שזה היה הראש...
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 300 לייקים
רק עכשיו קלטתי שהפסדנו ב3 (או 4) חצאי גמר השנה. נורא!
- גביזון
- קיבל.ה 3195 לייקים
אמרת לא פעם ולא פעמיים שהמטרה הכי חשובה שלנו השנה בפער זה לזכות ביורוקאפ בגלל המשמעות, ברכות אחי, אתה אלוף יורוקאפההוא מפעם כתב:ההפסד אתמול היה סוג של שבר , אני בטוח שיש עוד כאלה שהרגישו כאילו יד הגורל חונקת אותם

Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 447 לייקים
מאוד מאוד מבאס שלא לקחנו תואר בישראל העונה. וכשאני אומר תואר כמובן שאליפות זה פי אלף מהגביע.
הייתה קבוצה מאוד חזקה השנה שלבטח לא הייתה צריכה להפסיד לירושלים שבעיניי רמה לפחות מתחתינו.
יצא שילוב של דברים שיצרו את המצב שעפנו ככה לדעתי וזה כושר לא טוב, פציעות של שחקן מפתח ואולי גם קצת שובע מהשחקנים והצוות.
חבל מאוד אבל בסופו של דבר לדעתי את התואר הכי חשוב העונה לקחנו. המטרה של המועדון היא להתקדם ולהשתפר ולשחק ביורוליג זה חד משמעית זה. זה יאפשר לנו להתמודד מול העומק של מכבי ולהביא לפה שחקנים שהם לא יכולים להביא. מאמין שעם בנייה נכונה וקצת שקט בקרנבל שקוראים לו הפועל אנחנו נצליח לקחת שנה הבאה את התואר סוף סוף.
הייתה קבוצה מאוד חזקה השנה שלבטח לא הייתה צריכה להפסיד לירושלים שבעיניי רמה לפחות מתחתינו.
יצא שילוב של דברים שיצרו את המצב שעפנו ככה לדעתי וזה כושר לא טוב, פציעות של שחקן מפתח ואולי גם קצת שובע מהשחקנים והצוות.
חבל מאוד אבל בסופו של דבר לדעתי את התואר הכי חשוב העונה לקחנו. המטרה של המועדון היא להתקדם ולהשתפר ולשחק ביורוליג זה חד משמעית זה. זה יאפשר לנו להתמודד מול העומק של מכבי ולהביא לפה שחקנים שהם לא יכולים להביא. מאמין שעם בנייה נכונה וקצת שקט בקרנבל שקוראים לו הפועל אנחנו נצליח לקחת שנה הבאה את התואר סוף סוף.
-
- קיבל.ה 2600 לייקים
נכון , העונה לקבוצה הייתה בעיה בלסיים משחקים וזה חזר על עצמו הרבה , לא הצלחנו לברוח לפער גדול יותר בהרבה משחקים ובחלקם בסוף הפסדנו וזה דיי חזר על עצמו למעט ביורוקאפ שם אין לי מושג איך אבל הקבוצה פשוט התעלתה על עצמה ועוד נגד יריבות חזקות בהרבה ממה שיש בארץ (בעיקר ולנסיה ולדעתי גם קנריה עדיפה על ירושלים ) ובפליאוף הבעיה שוב חזרה על עצמה אחריי שכבר האמנתי שנראה טת קפיצת המדרגה גם בארץ , אוליי בעונה הבאהפומפה כתב: ↑04 יוני 2025, 20:59 מאוד מאוד מבאס שלא לקחנו תואר בישראל העונה. וכשאני אומר תואר כמובן שאליפות זה פי אלף מהגביע.
-
- קיבל.ה 84 לייקים
קבוצה חדשה מהשקית -רק תומר ובר המשיכו משנה שעברה.
כוכב NBA שלא הבין לאן הגיע.
מאמן לא מספיק טוב בכמה רבדים, מקצועי, ניהול כוכבים ועוד.
החתמות וחיתוכים מתחילת העונה. כל שבועיים שינויים בסגל...
החלפת מאמן....
בריחת הכוכב והעוגן...
לוקח זמן ארוך לבנות כימיה, להכיר אחד את השני, להבין איך כל שחקן אוהב לקבל את הכדור, מה הוא יכול לעשות ומה לא, לאן הוא הולך ואיפה אפשר למצוא אותו - זה לוקח זמן, הרבה זמן, המון זמן...ולמרות החסך המטורף בזמן - לקחו את הפאקינג יורוקאפ!!!!
פציעות של שחקנים הם חלק מהמשחק ומי כמונו אוהדי הפועל זוכרים את השבתת מתן ויוטר והשפעותיה.
שורה תחתונה שלי!!!!
עונה מוצלחת. שהרימה את הציפיות וגרמה להתרסקות כואבת שהיתה חקוקה בסלע.
אני בן 57, באליפות האחרונה בחיי הייתי בן שנה וקצת...
חיכיתי כל כך הרבה שנים, אז מה זה עוד עונה!!!
מי עוד יכול בארץ להתגאות בתואר אירופי!!!
כוכב NBA שלא הבין לאן הגיע.
מאמן לא מספיק טוב בכמה רבדים, מקצועי, ניהול כוכבים ועוד.
החתמות וחיתוכים מתחילת העונה. כל שבועיים שינויים בסגל...
החלפת מאמן....
בריחת הכוכב והעוגן...
לוקח זמן ארוך לבנות כימיה, להכיר אחד את השני, להבין איך כל שחקן אוהב לקבל את הכדור, מה הוא יכול לעשות ומה לא, לאן הוא הולך ואיפה אפשר למצוא אותו - זה לוקח זמן, הרבה זמן, המון זמן...ולמרות החסך המטורף בזמן - לקחו את הפאקינג יורוקאפ!!!!
פציעות של שחקנים הם חלק מהמשחק ומי כמונו אוהדי הפועל זוכרים את השבתת מתן ויוטר והשפעותיה.
שורה תחתונה שלי!!!!
עונה מוצלחת. שהרימה את הציפיות וגרמה להתרסקות כואבת שהיתה חקוקה בסלע.
אני בן 57, באליפות האחרונה בחיי הייתי בן שנה וקצת...
חיכיתי כל כך הרבה שנים, אז מה זה עוד עונה!!!
מי עוד יכול בארץ להתגאות בתואר אירופי!!!
-
- קיבל.ה 238 לייקים
הייתי אומר תודה אמא אבל גם אמא שלי יודעת לא לענות תשובות כאלהגביזון כתב: ↑04 יוני 2025, 20:38אמרת לא פעם ולא פעמיים שהמטרה הכי חשובה שלנו השנה בפער זה לזכות ביורוקאפ בגלל המשמעות, ברכות אחי, אתה אלוף יורוקאפההוא מפעם כתב:ההפסד אתמול היה סוג של שבר , אני בטוח שיש עוד כאלה שהרגישו כאילו יד הגורל חונקת אותם
Sent from my 22101320G using Tapatalk
ואם כן יש לה הערה היא יודעת לחכות חודשיים או עד תחילת העונה הבאה מה שבא מאוחר יותר
* אני חושב שלכולם ברור שרציונלית לעתיד הקבוצה היורוליג חשוב יותר, אבל אנחנו אוהדים אנחנו לא רציונלים וההפסד הוא כאן, עכשיו ואכזרי ביותר
- DavidSheriff9
- קיבל.ה 202 לייקים
סיכום עונה?
כמו שאומר מר כרוז:
אין שקטטטט הפועללללללל!!!

כמו שאומר מר כרוז:
אין שקטטטט הפועללללללל!!!

- רדנקו
- קיבל.ה 1680 לייקים
מסכים עם הכל מלבד בינגהאם.טכנית לארז כתב:בניית סגל ביחס לכסף? 4.5-4.
שחקן אדיר ששיחק בתפקיד שהוא לא מכיר ופשוט נמחק לגמרי על ידי איטודיס (ונזכיר גם את התקופה שלא שיחק בגלל המחלה בלב).
רק להזכיר שבחצי הראשון של העונה הוא קלע ביותר מחמישים אחוז מהשלוש ב bcl ולדעתי גם בארץ.
שחקן שהוא 4 ולדעתי עם מאמן שמאמין בו היה יכול לתת את אותם מספרים ביורוקאפ ובטח שבליגה.
לטעמי הפספוס הכי גדול של העונה מצד המאמן וכל הצוות המקצועי.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 780 לייקים
הפספוס הוא (שלנו כמובן!) באי האמונה של איטודיס במספרי ה 4 - בינגהם וקבוקלו, שיש לו בסגל! הוא מאריך מאד רק את גינת ולכן מוכן לשחוק אותו בכל מצב נתון.רדנקו כתב: ↑05 יוני 2025, 00:25מסכים עם הכל מלבד בינגהאם.טכנית לארז כתב:בניית סגל ביחס לכסף? 4.5-4.
שחקן אדיר ששיחק בתפקיד שהוא לא מכיר ופשוט נמחק לגמרי על ידי איטודיס (ונזכיר גם את התקופה שלא שיחק בגלל המחלה בלב).
רק להזכיר שבחצי הראשון של העונה הוא קלע ביותר מחמישים אחוז מהשלוש ב bcl ולדעתי גם בארץ.
שחקן שהוא 4 ולדעתי עם מאמן שמאמין בו היה יכול לתת את אותם מספרים ביורוקאפ ובטח שבליגה.
לטעמי הפספוס הכי גדול של העונה מצד המאמן וכל הצוות המקצועי.
הפיספוס הוא בכלל בזה שאין לנו גיבוי למס 5 למוטלי! לא זר ולא ישראלי! ההחתמות שפורסמו (בהנחה שהן נכונות) אמורות לשנות את המצב הזה!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
- covid bryant
- קיבל.ה 69 לייקים
הסל של הארפר עשה לי פלאשבקים לזהבי בדרבי 3-2ההוא מפעם כתב: ↑04 יוני 2025, 14:56 ההפסד אתמול היה סוג של שבר , אני בטוח שיש עוד כאלה שהרגישו כאילו יד הגורל חונקת אותם
- רווי
- קיבל.ה 773 לייקים
וואו בול.. דיכאונות.covid bryant כתב: ↑06 יוני 2025, 02:25הסל של הארפר עשה לי פלאשבקים לזהבי בדרבי 3-2ההוא מפעם כתב: ↑04 יוני 2025, 14:56 ההפסד אתמול היה סוג של שבר , אני בטוח שיש עוד כאלה שהרגישו כאילו יד הגורל חונקת אותם
OMG עווופררר
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1190 לייקים
הוא לא סוג של שבר אלא הוא שבר, לא זוכר מתי חטפתי כזה דיכאון שלא נובע מדרבי.ההוא מפעם כתב: ↑04 יוני 2025, 14:56 ההפסד אתמול היה סוג של שבר , אני בטוח שיש עוד כאלה שהרגישו כאילו יד הגורל חונקת אותם
היום אני בעיקר מקווה שמהעונה הזו אזכור את היורוקאפ ולא את כל שאר העונה.
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 238 לייקים
רק את ההדחקה הזאת היה צריך להזכיר לי עכשיוcovid bryant כתב: ↑06 יוני 2025, 02:25הסל של הארפר עשה לי פלאשבקים לזהבי בדרבי 3-2ההוא מפעם כתב: ↑04 יוני 2025, 14:56 ההפסד אתמול היה סוג של שבר , אני בטוח שיש עוד כאלה שהרגישו כאילו יד הגורל חונקת אותם
- 7even
- קיבל.ה 2873 לייקים
סיכום עונה -
- הפועל כח עולה באירופה ושחקנים טובים לא חוששים להגיע אליה.
- בליגה היא מגיעה לשלבים המכריעים באופן קבוע.
- יש לה מקורות הכנסה רציניים מאד וכ-8,500 מנויים שאין להם בעיה גם לעשות סולד אאוט
- יש לה בעלים ושותפים בעלי ממון רב ורצון להרים קבוצה שתתחרה כל עונה על כל התארים.
- יש לה תואר אירופי, וזו לא היתה הפתעה אם היא היתה לוקחת אליפות בארץ.
- שנה הבאה סדרות החצי והגמר בדרך לטוב מ-5 ומרווח הטעויות גדל. זה טוב להפועל.
האם בדיעבד הייתי מעדיף לסיים את העונה הזו עם כל מה שציינתי למעלה ובלי אליפות בישראל? כן. פשוט כי בלונג ראן זה יותר חשוב.
הלונג ראן גם יביא אליפות בארץ, אני בטוח בזה במיליון אחוז. רק לשמוע אוהדי מכבי מקנאים בחזון של הפועל ולהבין.
לשנה הבאה - הסגל כבר ייבנה עם מהמאמן שמתחיל את העונה ולא מגיע אליה באמצע.
יהיה טוב. אני בטוח.
- הפועל כח עולה באירופה ושחקנים טובים לא חוששים להגיע אליה.
- בליגה היא מגיעה לשלבים המכריעים באופן קבוע.
- יש לה מקורות הכנסה רציניים מאד וכ-8,500 מנויים שאין להם בעיה גם לעשות סולד אאוט
- יש לה בעלים ושותפים בעלי ממון רב ורצון להרים קבוצה שתתחרה כל עונה על כל התארים.
- יש לה תואר אירופי, וזו לא היתה הפתעה אם היא היתה לוקחת אליפות בארץ.
- שנה הבאה סדרות החצי והגמר בדרך לטוב מ-5 ומרווח הטעויות גדל. זה טוב להפועל.
האם בדיעבד הייתי מעדיף לסיים את העונה הזו עם כל מה שציינתי למעלה ובלי אליפות בישראל? כן. פשוט כי בלונג ראן זה יותר חשוב.
הלונג ראן גם יביא אליפות בארץ, אני בטוח בזה במיליון אחוז. רק לשמוע אוהדי מכבי מקנאים בחזון של הפועל ולהבין.
לשנה הבאה - הסגל כבר ייבנה עם מהמאמן שמתחיל את העונה ולא מגיע אליה באמצע.
יהיה טוב. אני בטוח.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 252 לייקים
אני באמת חייב להגיד שלפני שנתיים ובעיקר לפני שנה הייתי מפורק אבל השנה דווקא סבבה לגמרי
אולי כי זה לא בגמר, אולי כי זה לא מכבי, אבל לדעתי זה באמת כי פשוט לקחו פאקינג יורוקאפ והכל טוב, ברגע שיש לונג ראן אתה יודע שהסטטיסטיקה תתייישר
זה כמו שאתה מפסיד עם זוג אס ל27 הכל טוב תמשיך כרגיל, תריץ את זה עשר פעמים אתה תיקח את ה9 הבאות
אולי כי זה לא בגמר, אולי כי זה לא מכבי, אבל לדעתי זה באמת כי פשוט לקחו פאקינג יורוקאפ והכל טוב, ברגע שיש לונג ראן אתה יודע שהסטטיסטיקה תתייישר
זה כמו שאתה מפסיד עם זוג אס ל27 הכל טוב תמשיך כרגיל, תריץ את זה עשר פעמים אתה תיקח את ה9 הבאות
- רדנקו
- קיבל.ה 1680 לייקים
+1ASAFABADI כתב:אני באמת חייב להגיד שלפני שנתיים ובעיקר לפני שנה הייתי מפורק אבל השנה דווקא סבבה לגמרי