יומיים צילומים עם הגביע
מישהו היה אתמול? האם מותר לגעת בגביע?
מתחיל להרגיש לי שרואים בי יותר ארנק מאשר אוהד.
זה התחיל במנוי לאירופה בתחילת השנה. אחר כך כרטיסים לחצי ולגמר היורוקאפ רק למי שיסגור חבילות עם חברות התעופה שעושקות. ממשיך למנויי פלייאוף בסגנון קזינו.
כדאי שיתחילו להרגיע...לפני שיהיה מאוחר.
זה התחיל במנוי לאירופה בתחילת השנה. אחר כך כרטיסים לחצי ולגמר היורוקאפ רק למי שיסגור חבילות עם חברות התעופה שעושקות. ממשיך למנויי פלייאוף בסגנון קזינו.
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
אבל הצילום לא עולה כסף אז לא הבנתי את הקשר בין הדברים.
- Mr.china
- קיבל.ה 203 לייקים
1. לא הבנתי מה הקשר בין לגעת בגביע לבין רואים אותנו לקוחות
2. למה שיהיה אפשר לגעת בגביע? אולי תרצה להניף אותו ?, כי תרמת הרבה לרגע הזה. אולי אוהדים יפילו אותו , אתה בא להצטלם איתו לא לקחת אותו לפלאפל?
2. למה שיהיה אפשר לגעת בגביע? אולי תרצה להניף אותו ?, כי תרמת הרבה לרגע הזה. אולי אוהדים יפילו אותו , אתה בא להצטלם איתו לא לקחת אותו לפלאפל?
מזמינים להצטלם אז שיתנו להצטלם כמו שצריך . אף אחד לא ייקח אותו. אם לכל המקורבים מותר לגעת. גם לאוהד הפשוט.
משהו קרה שם אחרי המשפט הראשון ולא ברור מה.שי1977 כתב: ↑21 אפריל 2025, 09:59 מישהו היה אתמול? האם מותר לגעת בגביע?
אדום-לבן. 

מה שקרה זה התסכול שלי מכל מיני דברים שמפריעים. ואתם המגיבים מגבירים את התסכול . העיקר שדפקת בדיחה על חשבוני. אף אחד לא התייחס לתוכן. למה שלא ייתנו לאנשים להצטלם כמו שצריך. למה דופקים אותנו בכל הזדמנות. לאלה שהכי נאמנים. 4 מנויים. נסעתי לרבע חצי וגמר בחו"ל. הוצאתי עשרות אלפי שקלים השנה. וכל זה בשביל שבסוף יזלזלו בי ככה.OkloHood כתב: ↑21 אפריל 2025, 10:40משהו קרה שם אחרי המשפט הראשון ולא ברור מה.שי1977 כתב: ↑21 אפריל 2025, 09:59 מישהו היה אתמול? האם מותר לגעת בגביע?
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
לחצי גמר כמעט חצי מהאוהדים הגיעו בטיסות מאורגנות וחצי הגיעו עצמאית וקנו כרטיסים בלי בעיה, החצי גמר עבד בצורה טובה מאוד לפי דעת רוב האוהדים שטסו. באופן אישי לא שמעתי מישהו שהתלונן על ההתנהלות בחצי.
הגמר היה על הפנים אין ויכוח.
על מנוי הפלייאוף לא שמעתי על אדם אחד שמרוצה מהדבר המטומטם הזה ואף אחד לא מבין את הרעיון המפגר שעומד מאחורי זה. זה ביזיון.
לעניין הצילום, אני לא זוכר אי פעם שהייתה אפשרות לבוא ולהצטלם בכלל עם תואר שהמועדון זכה בו. יותר מזה אני לא זוכר מועדונים אחרים בארץ שאפשרו את זה. תקנו אותי אם אני טועה אני באמת לא זוכר. מתמונות שראיתי שאנשים העלו הם נגעו בו, לא ראיתי מישהו שהניף אותו. מתאים לך? לך תירשם ותצטלם. לא מתאים? אין חובה.
אשמח לראות תמונות מאתמול שאנשים נגעו בגביע...Red_man כתב: ↑21 אפריל 2025, 10:50לחצי גמר כמעט חצי מהאוהדים הגיעו בטיסות מאורגנות וחצי הגיעו עצמאית וקנו כרטיסים בלי בעיה, החצי גמר עבד בצורה טובה מאוד לפי דעת רוב האוהדים שטסו. באופן אישי לא שמעתי מישהו שהתלונן על ההתנהלות בחצי.
על מנוי הפלייאוף לא שמעתי על אדם אחד שמרוצה מהדבר המטומטם הזה ואף אחד לא מבין את הרעיון המפגר שעומד מאחורי זה. זה ביזיון.
לעניין הצילום, אני לא זוכר אי פעם שהייתה אפשרות לבוא ולהצטלם בכלל עם תואר שהמועדון זכה בו. יותר מזה אני לא זוכר מועדונים אחרים בארץ שאפשרו את זה. תקנו אותי אם אני טועה אני באמת לא זוכר. מתמונות שראיתי שאנשים העלו הם נגעו בו, לא ראיתי מישהו שהניף אותו. מתאים לך? לך תירשם ותצטלם. לא מתאים? אין חובה.
- Red Wolf
- קיבל.ה 801 לייקים
מה הבעיה שאסור לגעת בגביע?
במועדונים אחרים (בחול כי בארץ אני גם לא זוכר כזה דבר) שמים את הגביע בתוך קופסא שקופה וככה אתה מצטלם איתו
כל שאר הטענות שלך, ראויות מאוד, לאשכול אחר רלוונטי יותר
במועדונים אחרים (בחול כי בארץ אני גם לא זוכר כזה דבר) שמים את הגביע בתוך קופסא שקופה וככה אתה מצטלם איתו
כל שאר הטענות שלך, ראויות מאוד, לאשכול אחר רלוונטי יותר
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
שי1977 כתב: ↑21 אפריל 2025, 10:52אשמח לראות תמונות מאתמול שאנשים נגעו בגביע...Red_man כתב: ↑21 אפריל 2025, 10:50לחצי גמר כמעט חצי מהאוהדים הגיעו בטיסות מאורגנות וחצי הגיעו עצמאית וקנו כרטיסים בלי בעיה, החצי גמר עבד בצורה טובה מאוד לפי דעת רוב האוהדים שטסו. באופן אישי לא שמעתי מישהו שהתלונן על ההתנהלות בחצי.
מה הבעיה שבן אדם פשוט ישים יד על הידית. נניח לא לא להרים. בשביל שיהיה מבסוט.
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
מישהו זוכר מקרה בארץ בכלל ובהפועל בפרט שבו בכלל נתנו לאוהדים להגיע להצטלם עם תואר כלשהו שמועדון זכה בו?
מאות אנשים הצטלמו אתמול וזה מה שמצאת...הוא לא נוגע. הוא רק מספר אולי שהוא כמעט שבר אותו. אשמח לתמונה עדיין כי כל התמונות שיש בפוסט שהפועל פירסמו. נראה שאסור לגעת. אשמח לטעות.Red_man כתב: ↑21 אפריל 2025, 10:57שי1977 כתב: ↑21 אפריל 2025, 10:52אשמח לראות תמונות מאתמול שאנשים נגעו בגביע...Red_man כתב: ↑21 אפריל 2025, 10:50
לחצי גמר כמעט חצי מהאוהדים הגיעו בטיסות מאורגנות וחצי הגיעו עצמאית וקנו כרטיסים בלי בעיה, החצי גמר עבד בצורה טובה מאוד לפי דעת רוב האוהדים שטסו. באופן אישי לא שמעתי מישהו שהתלונן על ההתנהלות בחצי.
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
רוצה לספר למה הגביע הגיע אלייך הביתה ואלי לא? כי אני לא זכיתי להצטלם עם הגביע/צלחת בכדורגל.
- Red Wolf
- קיבל.ה 801 לייקים
כי זה מתחיל בלשים יד
ואז ילדים רוצים לשים יד
ואז יש את ההוא שגם דופק נשיקה לגביע
ואז הגביע מלא בטביעות אצבע ונשיקות וצריך לעצור כל 5 דק לנקות אותו
ואז יש את החכמולוג שאומר בסדר אני אשים יד ואניף מהר לא יגידו לי כלום
ואז הוא נופל, יותר מפעם אחת כי כולם רק רוצים לגעת בידית
ואז הוא נשבר
כמה אתה חושב שהגזמתי לעומת המציאות הישראלית שאתה מכיר?
- Mr.china
- קיבל.ה 203 לייקים
אשכרה קודם זלזלת ואמרת שרק מקורבים זוכים לגעת בגביע ועכשיו אתה רושם שבכדורגל הגביע היה אצלך בבית.
תגיד פשוט שלצערך בכדורסל אתה לא מספיק מקורב כמו שאתה בכדורגל
-
- קיבל.ה 1605 לייקים
שי1977 כתב: ↑21 אפריל 2025, 10:52אשמח לראות תמונות מאתמול שאנשים נגעו בגביע...Red_man כתב: ↑21 אפריל 2025, 10:50לחצי גמר כמעט חצי מהאוהדים הגיעו בטיסות מאורגנות וחצי הגיעו עצמאית וקנו כרטיסים בלי בעיה, החצי גמר עבד בצורה טובה מאוד לפי דעת רוב האוהדים שטסו. באופן אישי לא שמעתי מישהו שהתלונן על ההתנהלות בחצי.

תודהבני12 כתב: ↑21 אפריל 2025, 11:36שי1977 כתב: ↑21 אפריל 2025, 10:52אשמח לראות תמונות מאתמול שאנשים נגעו בגביע...Red_man כתב: ↑21 אפריל 2025, 10:50
לעניין הצילום, אני לא זוכר אי פעם שהייתה אפשרות לבוא ולהצטלם בכלל עם תואר שהמועדון זכה בו. יותר מזה אני לא זוכר מועדונים אחרים בארץ שאפשרו את זה. תקנו אותי אם אני טועה אני באמת לא זוכר. מתמונות שראיתי שאנשים העלו הם נגעו בו, לא ראיתי מישהו שהניף אותו. מתאים לך? לך תירשם ותצטלם. לא מתאים? אין חובה.![]()
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
זה שאתה זכית להצטלם עם הגביע אצלך בבית לא אומר שזה היה פתוח לכולם כמו שזה עכשיו. קיצור היית מקורב אולי עדיין לא יודע לא אכפת לי. כי בניגוד אליך רוב האוהדים לא זכו להצטלם עם תארים של המועדון.
עכשיו נותנים להצטלם ואפילו לגעת כמו שהוכח אז אני אשאל שוב מה הקשר בין הדברים? אני אזכה לתשובה?
רואים בבירור שזה שנגע עשה זאת בזהירות רבה ולא ממש אוחז בידיות. משמע שאסור לגעת בו. בוא לא ניתמם. טוב לך שלא נותנים לגעת, סבבה. לי זה קצת יותר מפריע.Red_man כתב: ↑21 אפריל 2025, 11:43זה שאתה זכית להצטלם עם הגביע אצלך בבית לא אומר שזה היה פתוח לכולם כמו שזה עכשיו. קיצור היית מקורב אולי עדיין לא יודע לא אכפת לי. כי בניגוד אליך רוב האוהדים לא זכו להצטלם עם תארים של המועדון.
עכשיו נותנים להצטלם ואפילו לגעת כמו שהוכח אז אני אשאל שוב מה הקשר בין הדברים? אני אזכה לתשובה?
-
- קיבל.ה 1605 לייקים
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
רוצה ללכת להצטלם? לך, לא רוצה? אל תלך. רק אל תאשים את כל העולם ואשתו בזה שהגביע לא מגיע אליך הבייתה לחגיגות.שי1977 כתב: ↑21 אפריל 2025, 11:51רואים בבירור שזה שנגע עשה זאת בזהירות רבה ולא ממש אוחז בידיות. משמע שאסור לגעת בו. בוא לא ניתמם. טוב לך שלא נותנים לגעת, סבבה. לי זה קצת יותר מפריע.Red_man כתב: ↑21 אפריל 2025, 11:43זה שאתה זכית להצטלם עם הגביע אצלך בבית לא אומר שזה היה פתוח לכולם כמו שזה עכשיו. קיצור היית מקורב אולי עדיין לא יודע לא אכפת לי. כי בניגוד אליך רוב האוהדים לא זכו להצטלם עם תארים של המועדון.
ברמה האישית אני מאוד אוהב אוהדים כמוך, כאלה שלא כותבים כלום כשדברים הולכים אבל אח"כ כשיש משהו רע ולצערי לא חסרים לנו רגעים כאלה קופצים מכל כיוון, מפציצים בהודעות ומקשרים בין דברים לא קשורים ובוכים על כל דבר. תשובות אנחנו לא נקבל ממך זה כבר ברור ולא משנה מה נראה לך זה לא ישכנע אותך. אז תמשיך עם הסיפור שאתה מריץ לעצמך בראש
אני אלך להצטלם ואשלח לך תמונה. ברמה האישית.Red_man כתב: ↑21 אפריל 2025, 11:57רוצה ללכת להצטלם? לך, לא רוצה? אל תלך. רק אל תאשים את כל העולם ואשתו בזה שהגביע לא מגיע אליך הבייתה לחגיגות.שי1977 כתב: ↑21 אפריל 2025, 11:51רואים בבירור שזה שנגע עשה זאת בזהירות רבה ולא ממש אוחז בידיות. משמע שאסור לגעת בו. בוא לא ניתמם. טוב לך שלא נותנים לגעת, סבבה. לי זה קצת יותר מפריע.Red_man כתב: ↑21 אפריל 2025, 11:43
זה שאתה זכית להצטלם עם הגביע אצלך בבית לא אומר שזה היה פתוח לכולם כמו שזה עכשיו. קיצור היית מקורב אולי עדיין לא יודע לא אכפת לי. כי בניגוד אליך רוב האוהדים לא זכו להצטלם עם תארים של המועדון.
ברמה האישית אני מאוד אוהב אוהדים כמוך, כאלה שלא כותבים כלום כשדברים הולכים אבל אח"כ כשיש משהו רע ולצערי לא חסרים לנו רגעים כאלה קופצים מכל כיוון, מפציצים בהודעות ומקשרים בין דברים לא קשורים ובוכים על כל דבר. תשובות אנחנו לא נקבל ממך זה כבר ברור ולא משנה מה נראה לך זה לא ישכנע אותך. אז תמשיך עם הסיפור שאתה מריץ לעצמך בראש
-
- קיבל.ה 1070 לייקים
בחרת בתשובה הארוכה אני רואה. התשובה היותר קצרה היא: כי אף אחד לא חייב לך כלוםRed Wolf כתב: ↑21 אפריל 2025, 11:14כי זה מתחיל בלשים יד
ואז ילדים רוצים לשים יד
ואז יש את ההוא שגם דופק נשיקה לגביע
ואז הגביע מלא בטביעות אצבע ונשיקות וצריך לעצור כל 5 דק לנקות אותו
ואז יש את החכמולוג שאומר בסדר אני אשים יד ואניף מהר לא יגידו לי כלום
ואז הוא נופל, יותר מפעם אחת כי כולם רק רוצים לגעת בידית
ואז הוא נשבר
כמה אתה חושב שהגזמתי לעומת המציאות הישראלית שאתה מכיר?
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
ב 2010 אחרי שלקחנו את הדאבל ברגל, זוכר שהיה איזה מסיבה של האולטראס או משהו, הגביע היה שם.
נתנו לכל אוהד להחזיק את הגביע ולהצטלם איתו
אל תהרוס להם את התזה.לירון האדום כתב: ↑21 אפריל 2025, 12:33 ב 2010 אחרי שלקחנו את הדאבל ברגל, זוכר שהיה איזה מסיבה של האולטראס או משהו, הגביע היה שם.
-
- קיבל.ה 1605 לייקים
אני חושב שהביאו את הצלחת והגביע ליצורניר בוולפסוןלירון האדום כתב: ↑21 אפריל 2025, 12:33 ב 2010 אחרי שלקחנו את הדאבל ברגל, זוכר שהיה איזה מסיבה של האולטראס או משהו, הגביע היה שם.
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
יופי, אני מחכה בקוצר רוח. לך תצטלם ותניף מבחינתי. תשובות לא נקבל, רק שלא נהרוס לך את התזה. אתה הרי יודע שאין קשר אבל הצלחת יצרת דיון ומהומה על כלום ושום דבר.שי1977 כתב: ↑21 אפריל 2025, 12:12אני אלך להצטלם ואשלח לך תמונה. ברמה האישית.Red_man כתב: ↑21 אפריל 2025, 11:57רוצה ללכת להצטלם? לך, לא רוצה? אל תלך. רק אל תאשים את כל העולם ואשתו בזה שהגביע לא מגיע אליך הבייתה לחגיגות.
נכון היה את הגביע ואת הצלחת וכל אחד יכל להחזיק ולהצטלם איתם (התמונה הכי מרגשת שיש לי אי פעם)לירון האדום כתב: ↑21 אפריל 2025, 12:33 ב 2010 אחרי שלקחנו את הדאבל ברגל, זוכר שהיה איזה מסיבה של האולטראס או משהו, הגביע היה שם.
אסור לגעת בו וטוב שכך
אפשר לגנוב מגע בלי שישימו לב
אפשר לגנוב מגע בלי שישימו לב
איזה תשובות אתה רוצה? שאתה צודק או שאתה צודק. יאללה גזגז.Red_man כתב: ↑21 אפריל 2025, 13:15יופי, אני מחכה בקוצר רוח. לך תצטלם ותניף מבחינתי. תשובות לא נקבל, רק שלא נהרוס לך את התזה. אתה הרי יודע שאין קשר אבל הצלחת יצרת דיון ומהומה על כלום ושום דבר.שי1977 כתב: ↑21 אפריל 2025, 12:12אני אלך להצטלם ואשלח לך תמונה. ברמה האישית.Red_man כתב: ↑21 אפריל 2025, 11:57
רוצה ללכת להצטלם? לך, לא רוצה? אל תלך. רק אל תאשים את כל העולם ואשתו בזה שהגביע לא מגיע אליך הבייתה לחגיגות.
- מילפורד
- קיבל.ה 2313 לייקים
הדיון פה הוא אשכרה סביב האם זה בסדר או לא שנותנים לנו או לא נותנים לנו לגעת בגביע?
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 768 לייקים
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
-
- קיבל.ה 556 לייקים
האמת שאשתו של חבר שלי הצטלמה מחזיקה את הגביע של ההם מלפני 11 שנה. לא גביע המדינה. יורוליג.