אשמח אם פה נתעסק בעיקר בכדורסל ולא בחרא שמסביב.
אולי אפשר לפתוח עם איזה סקירה מקצועית על ולנסיה (@הוקיץ'?

שלא נשכח, איך להגיד את זה בעדינות, זה לא מעמד שאנחנו מגיעים אליו כל שני וחמישי…
אנחנו גם לא טובים בריבאונד הגנה, הקבוצה היחידה שראיתי שגרועה מאיתנו בצורה ניכרת בריבאונד היא טורק טלקום שפשוט לא מכניסה ריבאונד ללקסיקון הקבוצתי שלה.הלך המומנטום כתב:קבוצה עם קלעים טובים שמסתערת על ריבאונד התקפה זה אומר שמצד אחד יש להם הרבה קליעות פנויות אחרי ריבאונד התקפה אבל מצד שני חשופים מאוד למתפרצות…
העניין שאנחנו לא טובים ביציאה מהירה למתפרצות ולסיים אותו אחרי ארבע חמש שניות
אגב, רוטציה של 13 שחקנים?
הם כרגע מקום 2 כשלמקום 3 ו-4 יש משחק חסר כדי להגיע לאותו מאזן.
לא הייתי מגדיר את זה שסיימנו במקום השני ככישלון , לדעתי אנחנו קבוצה יותר טובה מבשקשהיר אבל לא בפער גדול באמת ככה שזה בסדר גמורNiro כתב: ↑15 מרץ 2025, 22:20הם כרגע מקום 2 כשלמקום 3 ו-4 יש משחק חסר כדי להגיע לאותו מאזן.
אני מסכים שהדחה לא תהיה כישלון. זו עונה ראשונה עם עלייה כל כך מאסיבית בתקציב, בשנת מלחמה, עם מנהל מקצועי שעושה רושם שלא מהמובילים באירופה.
כישלון אפשר להגדיר את כל ההפסדים בשלב הבתים, שבגללם אנחנו צריכים לפגוש את ולנסיה כבר בחצי.
זה לא באמת כשלון לסיים שני בבית , אנחנו קבוצה טובה מבשקשהיר לדעתי אבל לא בפער גדול באמת ככה שזה בסדר גמור לסיים שניהוקיץ' כתב: ↑16 מרץ 2025, 10:37 משום מה אנשים כאן חושבים שיש לנו תקציב גדול משמעותית משל ולנסיה. לא רק שזה לא נכון, אני בספק אם יש לנו תקציב גדול משלהם בכלל.
לפי הדיווחים הרשמיים שהם הוציאו, התקציב שלהם הוא קצת מעל 20 מיליון יורו. גם אם שלנו מעט גבוה מזה (אני לא בטוח, אבל נניח), כמובן שאצלנו צריך לפקטר את העלויות העודפות של משחקי בית בבולגריה ושכר גבוה שהיינו צריכים לשלם כדי להביא לפה שחקנים בזמן מלחמה. בקיצור, אין לנו באמת איזה יתרון תקציבי משמעותי עליהם, אם בכלל.
האכזבה, במידה ונודח, לא צריכה להיות מכך שהפסדנו להם, אלא מכך שלא סיימנו במקום הראשון בבית ובעקבות כך לא הגענו לגמר.
אנחנו עדיפים על בשקשהיר משמעותית לדעתירק הפועל כתב: ↑16 מרץ 2025, 11:27זה לא באמת כשלון לסיים שני בבית , אנחנו קבוצה טובה מבשקשהיר לדעתי אבל לא בפער גדול באמת ככה שזה בסדר גמור לסיים שניהוקיץ' כתב: ↑16 מרץ 2025, 10:37 משום מה אנשים כאן חושבים שיש לנו תקציב גדול משמעותית משל ולנסיה. לא רק שזה לא נכון, אני בספק אם יש לנו תקציב גדול משלהם בכלל.
לפי הדיווחים הרשמיים שהם הוציאו, התקציב שלהם הוא קצת מעל 20 מיליון יורו. גם אם שלנו מעט גבוה מזה (אני לא בטוח, אבל נניח), כמובן שאצלנו צריך לפקטר את העלויות העודפות של משחקי בית בבולגריה ושכר גבוה שהיינו צריכים לשלם כדי להביא לפה שחקנים בזמן מלחמה. בקיצור, אין לנו באמת איזה יתרון תקציבי משמעותי עליהם, אם בכלל.
האכזבה, במידה ונודח, לא צריכה להיות מכך שהפסדנו להם, אלא מכך שלא סיימנו במקום הראשון בבית ובעקבות כך לא הגענו לגמר.
מורן מאירי ?
האמת שהשופטים ביורוקאפ דיי פח באופן כללי
עד כמה שזכור לי ביורוקאפ אין חובה לקבוצת הבית למכור כרטיסים לקבוצת החוץ. זכור לי בעונה הראשונה במשחק מול טורק טלקום באנקרה שהמועדון אמר שאין חובה לכרטיסי חוץ. אני לא חושב שמשהו השתנה מאז בנושא.