גילי ורמוט
מעלה פה סוגיה שמעניינת אותי לאחרונה לאחר ששמעתי את ורמוט מדבר מספר פעמים או פודקאסטים בהם דיברו עליו.
גם הבוקר פורסמה כתבה בספורט 1 בהמשך לפודקאסט שדיבר בו "
https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... e/1480924/
האם לא הגיע הזמן לנסות לעשות סולחה?
שחקן שמדבר בצורה כזאת , ונראה שאין לו איזה אינטרס מסויים , לדעתי יש מקום למהלך שכזה.
דעתכם?
גם הבוקר פורסמה כתבה בספורט 1 בהמשך לפודקאסט שדיבר בו "
https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... e/1480924/
האם לא הגיע הזמן לנסות לעשות סולחה?
שחקן שמדבר בצורה כזאת , ונראה שאין לו איזה אינטרס מסויים , לדעתי יש מקום למהלך שכזה.
דעתכם?
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1178 לייקים
סולחה?
את גרשון חוויתי כילד בן 5 כשאבא שלי זרק את החולצה עם המספר שלו, את ורמוט חוויתי כנער בן 15. עשור שאני מקלל את הרדיו בכל פעם שהשיר של עופרה חזה מושמע וההלם של ההודעה עדיין זכור לי. סולחה אעלק
את גרשון חוויתי כילד בן 5 כשאבא שלי זרק את החולצה עם המספר שלו, את ורמוט חוויתי כנער בן 15. עשור שאני מקלל את הרדיו בכל פעם שהשיר של עופרה חזה מושמע וההלם של ההודעה עדיין זכור לי. סולחה אעלק
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
לנעול את הפוסט
אעלק סולחה.
ורמוט כל החיים שלו יהיה מוקצה בהפועל.
אין דרך חזרה ממה ששעשה.
אעלק סולחה.
ורמוט כל החיים שלו יהיה מוקצה בהפועל.
אין דרך חזרה ממה ששעשה.
-
- קיבל.ה 976 לייקים
בשביל שהגילי ורמוט הבא יחשוב 1000 פעם על ההשלכות, אסור לסלוח גם עוד 50 שנה.
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
אגב החודש מלאו 10 שנים למעבר.
לא תהיה סולחה.
לא תהיה סולחה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 101 לייקים
למרות הכל לא יכול שלא לאהוב אותו
רינגו סטאר המלך
-
- קיבל.ה 303 לייקים
אין סליחה.
בחיים לא יקושר עם הפועל וטוב שככה
אבל אני כן קצת מרחם עליו בסיטואציה שנוצרה.
בחיים לא יקושר עם הפועל וטוב שככה
אבל אני כן קצת מרחם עליו בסיטואציה שנוצרה.
-
- קיבל.ה 1775 לייקים
לי אין כלום נגדו.
אבל כמו שבזמנו אמרו על גרשון.
במכבי לא יזכרו אותו,בהפועל לא ישכחו לו.
אבל כמו שבזמנו אמרו על גרשון.
במכבי לא יזכרו אותו,בהפועל לא ישכחו לו.
-
- קיבל.ה 180 לייקים
מסכים
ולגבי המעבר, בואו, אנחנו מבוגרים ב10 שנים וכולנו מבינים כמה הסיטואציה בהפועל אז הייתה בלתי נסבלת
במיוחד בתקופת ברקוביץ' (ואחרי זה כבירי) זה הגיע למצב שלא רציתי לפתוח אתרי ספורט בגלל הכתבות שהיו על המועדון אז
המעבר נעשה בצורה מכוערת אבל הייתה סיטואציה שהחלון באמת נסגר יום אחרי הדרבי
בסוף גם אם היה מצליח כמו זהבי אני בטוח שהוא לא היה מתנהג כמוהו ושהמעבר לא נעשה בלב שלם
לא אומר שצריך לסלוח לו או לתת לו סטנדינג אוביישן בבלומפילד במשחק הוותיקים הבא אבל השנאה המוגזמת גם היום מרגישה קצת מלאכותית, רק לשם יראו ויראו כמו שרשמו פה
אני פחות מתחבר
-
- קיבל.ה 1081 לייקים
-
- קיבל.ה 106 לייקים
זה היה מעבר מרסק וזה כתם שתמיד יישאר עליו.
מה שכן, חשוב לזכור שמי שאחראי על זה הרבה קודם זה כבירי ורמון שהעמידו את המועדון בסיטואציה בלתי אפשרית ובפועל לא נשארו לגילי המון ברירות. ראו שזה לא מעבר שהגיע ממנו, להבדיל אלף אלפי הבדלות מגרשון שבגד בנו מרצון.
גילי היה ונשאר אדום והוא אחראי לכמה מהרגעים הכי יפים שלי כאוהד, אי אפשר לקחת את זה ממנו.
מה שכן, חשוב לזכור שמי שאחראי על זה הרבה קודם זה כבירי ורמון שהעמידו את המועדון בסיטואציה בלתי אפשרית ובפועל לא נשארו לגילי המון ברירות. ראו שזה לא מעבר שהגיע ממנו, להבדיל אלף אלפי הבדלות מגרשון שבגד בנו מרצון.
גילי היה ונשאר אדום והוא אחראי לכמה מהרגעים הכי יפים שלי כאוהד, אי אפשר לקחת את זה ממנו.
-
- קיבל.ה 350 לייקים
סולחה לא תהיה, אבל אני לא שונא אותו. אפילו די אוהב.
תמיד ראו עליו שהוא לא רצה לעבור ושהכל קרה בגלל המנהלים הכושלים שלנו.
אחד השחקנים שהכי אהבתי אי פעם בהפועל.
תמיד ראו עליו שהוא לא רצה לעבור ושהכל קרה בגלל המנהלים הכושלים שלנו.
אחד השחקנים שהכי אהבתי אי פעם בהפועל.
-
- קיבל.ה 880 לייקים
סולחה???? השתגעת?? זה פחות מישהו לשנוא.
צריכים להיות בו זמנית לפחות 10 ברשימה, אחרת מה שווה הכדורגל.
צריכים להיות בו זמנית לפחות 10 ברשימה, אחרת מה שווה הכדורגל.
- Hapolo
- קיבל.ה 817 לייקים
מקרה קלאסי של לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. מבאס ממש אבל זה כתם שלא יורד
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 695 לייקים
במקרה של גילי העצבים הלכו מאה אחוז למועדון.
בגד זה פיגו שחצה את הכביש בשביל השד יודע מה.
את ורמוט ניסו למכור כל חלון, עשו לו את המוות ונתנו לו הרגשה שאם הוא לא עובר המועדון מתפרק. קללה על הראש של רמון, גם בזמן אמת וגם עכשיו לא התעצבנתי על השחקן, אם המועדון בית קברות אין שחקן שישאר.
בגד זה פיגו שחצה את הכביש בשביל השד יודע מה.
את ורמוט ניסו למכור כל חלון, עשו לו את המוות ונתנו לו הרגשה שאם הוא לא עובר המועדון מתפרק. קללה על הראש של רמון, גם בזמן אמת וגם עכשיו לא התעצבנתי על השחקן, אם המועדון בית קברות אין שחקן שישאר.
-
- קיבל.ה 267 לייקים
פעם הייתי אומר בחיים לא
כי לא משנה מה, לא קונה את הסיפור שכפו עליו וכל השטויות האלו
אם הוא לא חותם הוא לא עובר כמו דמארי
עכשיו? באמת שלא אכפת לי, לא שונא אותו משום מה
אם זה יעשה לו ולאנשים אחרים טוב - שיהיה.
כי לא משנה מה, לא קונה את הסיפור שכפו עליו וכל השטויות האלו
אם הוא לא חותם הוא לא עובר כמו דמארי
עכשיו? באמת שלא אכפת לי, לא שונא אותו משום מה
אם זה יעשה לו ולאנשים אחרים טוב - שיהיה.
-
- קיבל.ה 508 לייקים
גרשון זה המעבר הכי נוראי מבחינתי
ורמוט הלך לדעתי מלחץ של הפועל למכור
גרשון הלך מרצון
ורמוט הלך לדעתי מלחץ של הפועל למכור
גרשון הלך מרצון
-
- קיבל.ה 140 לייקים
גילי ורמוט עזב בגלל שהמועדון הראה לו את הדרך החוצה, והפועל ניסו למקסם רווחים. אין לי כעס עליו, בטח שלא היום.
המעבר הכי כואב מעבר לכביש בשבילי היה זהבי, והשנאה אליו תהיה לנצח, ולא בגלל המעבר אלא בגלל איך שהתנהג כלפי הקהל שלנו אחרי שכבר לבש מדים של המחלה. גם אם היה משלם כסף כדי לבוא לסיים קריירה בהפועל, הייתי מתנגד אם מישהו היה שואל אותי.
המעבר הכי כואב מעבר לכביש בשבילי היה זהבי, והשנאה אליו תהיה לנצח, ולא בגלל המעבר אלא בגלל איך שהתנהג כלפי הקהל שלנו אחרי שכבר לבש מדים של המחלה. גם אם היה משלם כסף כדי לבוא לסיים קריירה בהפועל, הייתי מתנגד אם מישהו היה שואל אותי.
Mendelson כתב: ↑15 פברואר 2025, 18:03 גילי ורמוט עזב בגלל שהמועדון הראה לו את הדרך החוצה, והפועל ניסו למקסם רווחים. אין לי כעס עליו, בטח שלא היום.
אני מסכים מאוד. לזהבי לעולם לא אסלח על ההתנהגות המבזה שלו כלפי הקהל שלנו . לגבי וורמוט אני אוהב אותו די דחפו אותו החוצה והוא לעולם לא ביזה אותנו ששיחק אצל היריבות.
- נורמה ג'ין
- קיבל.ה 72 לייקים
שילך להזדיין 200 אלף פעם
אפס מאופס
אפס מאופס
רשימת נודניקים זה החיים.
- Shacham
- קיבל.ה 846 לייקים
בסוף אם הוא היה מצליח במכבי ולוקח שם אליפויות כשחקן מרכזי, יש אפס סיכוי שהיינו שומעים את הריאיונות המתמסכנים האלה היום.
עשה את הטעות שלו, שיחיה איתה.
עשה את הטעות שלו, שיחיה איתה.
- עמית
- קיבל.ה 346 לייקים
מאז שהוא פרש, לא רק שאני לא סובל אותו, אני חושב שהוא אחד הכדורגלנים ואחד האנשים הכי מטומטמים וחסרי טאקט שראיתי בחיים שלי. רק תפתחו את הטוויטר שלו ומה שהוא רושם שם, איזה דביל.
בכל מקרה, אין סולחה, שילך להזדיין, אם אנחנו נסלח על זה, אנחנו נסלח עבור כל בגידה ונתן לגיטמציה לכל שחקן צעיר פה שזה לגיטימי לעבור בין יריבות כדורגל. מה שקורה די הרבה לאחרונה וזה לא מקובל בכלל
בכל מקרה, אין סולחה, שילך להזדיין, אם אנחנו נסלח על זה, אנחנו נסלח עבור כל בגידה ונתן לגיטמציה לכל שחקן צעיר פה שזה לגיטימי לעבור בין יריבות כדורגל. מה שקורה די הרבה לאחרונה וזה לא מקובל בכלל
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
מבלבל את השכל, לא היה מדבר ככה אם היה מצליח. שילך להזדיין ויסתכל על דמארי 

יותר גרוע משכטר וזהבי יחד. תמיד היה לו אופי של רכיכה.
שיילך לעזאזל ויהנה מהפרישה. לא סמל ולא סולחה ולא נעליים
שיילך לעזאזל ויהנה מהפרישה. לא סמל ולא סולחה ולא נעליים
-
- קיבל.ה 180 לייקים
אוהב אותו, ממה שאני זוכר חיים רמון די הכריח אותו לעבור.
היה השחקן היחידי עם כדורגל מחבורת הזבל שהייתה לנו אז.
היה השחקן היחידי עם כדורגל מחבורת הזבל שהייתה לנו אז.
- Red Wolf
- קיבל.ה 841 לייקים
גם היום מאחל לו שישבור את 2 הרגליים
קפטן הפועל עולה לדרבי כשהוא חתום אצל מכבי
תמשיכו לספר לעצמכם סיפורים על חיים רמון
בוגד יותר מגרשון
קפטן הפועל עולה לדרבי כשהוא חתום אצל מכבי
תמשיכו לספר לעצמכם סיפורים על חיים רמון
בוגד יותר מגרשון
האמת שאני מודה שאין לי מושג
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
נראה לי שאין לדמארי כוח לכדורגל.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
אני זוכר שהיה תקופה שעומר דמארי יעני אמר שהוא לא ישחק במכבי, ואז הוא והסוכן שלו הוציאו פוש בוואללה שהוא לא פוסל או יכול לשקול או לא יודע או משהו כזה.
ואללה אם הייתי שחקן כדורגל הייתי מחרבן על כולכם והולך לאיפה שמציעים לי הכי הרבה כסף כולל מכבי וביתר, ובמקרה של גילי באמת היה לחץ מהמועדון לבצע את העסקה.
ואללה אם הייתי שחקן כדורגל הייתי מחרבן על כולכם והולך לאיפה שמציעים לי הכי הרבה כסף כולל מכבי וביתר, ובמקרה של גילי באמת היה לחץ מהמועדון לבצע את העסקה.
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
זה מה שהוא עשה ולכן שונאים אותו בהפועל ולכן הוא פרסונה נון גרטה.htafan99 כתב: ↑16 פברואר 2025, 15:30 אני זוכר שהיה תקופה שעומר דמארי יעני אמר שהוא לא ישחק במכבי, ואז הוא והסוכן שלו הוציאו פוש בוואללה שהוא לא פוסל או יכול לשקול או לא יודע או משהו כזה.
פשוט מאד.
הוא עשה מה שהוא ראה לנכון לעשות ובתמורה הוא תמיד ייחשב בוגד, זבל
-
- קיבל.ה 1621 לייקים
מעניין שאת פליקס חלפון אף אחד לא מחשיב כבוגדלירון האדום כתב: ↑16 פברואר 2025, 15:34זה מה שהוא עשה ולכן שונאים אותו בהפועל ולכן הוא פרסונה נון גרטה.htafan99 כתב: ↑16 פברואר 2025, 15:30 אני זוכר שהיה תקופה שעומר דמארי יעני אמר שהוא לא ישחק במכבי, ואז הוא והסוכן שלו הוציאו פוש בוואללה שהוא לא פוסל או יכול לשקול או לא יודע או משהו כזה.
פשוט מאד.
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
לטעמך ורמוט לא בוגד?בני12 כתב: ↑16 פברואר 2025, 15:45מעניין שאת פליקס חלפון אף אחד לא מחשיב כבוגדלירון האדום כתב: ↑16 פברואר 2025, 15:34זה מה שהוא עשה ולכן שונאים אותו בהפועל ולכן הוא פרסונה נון גרטה.htafan99 כתב: ↑16 פברואר 2025, 15:30 אני זוכר שהיה תקופה שעומר דמארי יעני אמר שהוא לא ישחק במכבי, ואז הוא והסוכן שלו הוציאו פוש בוואללה שהוא לא פוסל או יכול לשקול או לא יודע או משהו כזה.
פשוט מאד.
-
- קיבל.ה 1621 לייקים
לטעמך פליקס לא בוגד ?לירון האדום כתב: ↑16 פברואר 2025, 16:19לטעמך ורמוט לא בוגד?בני12 כתב: ↑16 פברואר 2025, 15:45מעניין שאת פליקס חלפון אף אחד לא מחשיב כבוגדלירון האדום כתב: ↑16 פברואר 2025, 15:34
זה מה שהוא עשה ולכן שונאים אותו בהפועל ולכן הוא פרסונה נון גרטה.
פשוט מאד.
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
אתה תמיד עונה בשאלה?
לעצם העניין - לא יודע להסביר איך זה, אבל אצל גרשון ובטח אצל גילי זה היה הרבה יותר כואב וצורם.
-
- קיבל.ה 1621 לייקים
יכול להיות שהיית צעיר יותר אז ?לירון האדום כתב: ↑16 פברואר 2025, 16:40אתה תמיד עונה בשאלה?
לעצם העניין - לא יודע להסביר איך זה, אבל אצל גרשון ובטח אצל גילי זה היה הרבה יותר כואב וצורם.
אישית אני לא קורא לאף אחד בוגד.
דווקא מבחינתי, ורמוט במקום השלישי בין שלושתם (גרשון שני).
פליקס עזב נטו בשביל יותר כסף.
* עוד שניה נתי יבוא ויאמר שלסרי היה הכי גרוע
על מה סולחה? את מי הוא מעניין היום?
עשה את מה שעשה, היום אין לו שום מקום במועדון לא מקצועי בטח שלא ערכי
והקהל כבר לא איכפת לו ממנו זה לא ששרים עליו משהו כל משחק
בקיצור הוא לא מעניין
עשה את מה שעשה, היום אין לו שום מקום במועדון לא מקצועי בטח שלא ערכי
והקהל כבר לא איכפת לו ממנו זה לא ששרים עליו משהו כל משחק
בקיצור הוא לא מעניין
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
כנראה, פליקס עבר בשנת 2000, גרשון ב 2006.בני12 כתב: ↑16 פברואר 2025, 16:57יכול להיות שהיית צעיר יותר אז ?לירון האדום כתב: ↑16 פברואר 2025, 16:40אתה תמיד עונה בשאלה?
דרך אגב מבחינתי גרשון הוא גדול הבוגדים בפער
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 521 לייקים
א. אשכול מיותר
ב. כותב ברצינות ולא בציניות - אזהרת דל"פ - צריך לעשות סולחה עם כולם. גרשון, ורמוט, זהבי. עם גדולי האויבים והבוגדים לכאורה. אחרי שעובר זמן אז אין כבר מקום לשנאות כאלו. זה פחות בריא. זה שם את המועדון שלנו במקום רע ומונע מהמועדון להתקדם ולהצליח.
כן יש מקום לשנוא תמיד את היריבה העירונית ואת חתן הפרס בגין הפרקטיקות הלא-ספורטיביות שלהם.
מעבר לזה - אחרי שעובר זמן, אז השנאה לשחקני הווה/עבר היא מיותרת - אפילו אם חתמו במקום אחר ושברו לאוהדים את הלב, התגרו, הסתירו אמת וכו'. ולא, אני לא חושב שזה 'רק ביזנס'. הם כן בגדו בנאמנות למועדון ולאוהדים. אבל עדיף לסלוח ולזכור את הרגעים היפים שהיו.
ב. כותב ברצינות ולא בציניות - אזהרת דל"פ - צריך לעשות סולחה עם כולם. גרשון, ורמוט, זהבי. עם גדולי האויבים והבוגדים לכאורה. אחרי שעובר זמן אז אין כבר מקום לשנאות כאלו. זה פחות בריא. זה שם את המועדון שלנו במקום רע ומונע מהמועדון להתקדם ולהצליח.
כן יש מקום לשנוא תמיד את היריבה העירונית ואת חתן הפרס בגין הפרקטיקות הלא-ספורטיביות שלהם.
מעבר לזה - אחרי שעובר זמן, אז השנאה לשחקני הווה/עבר היא מיותרת - אפילו אם חתמו במקום אחר ושברו לאוהדים את הלב, התגרו, הסתירו אמת וכו'. ולא, אני לא חושב שזה 'רק ביזנס'. הם כן בגדו בנאמנות למועדון ולאוהדים. אבל עדיף לסלוח ולזכור את הרגעים היפים שהיו.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 1775 לייקים
את חלפון קשטן לא רצה.בני12 כתב:יכול להיות שהיית צעיר יותר אז ?לירון האדום כתב: ↑16 פברואר 2025, 16:40אתה תמיד עונה בשאלה?
הבעיה היחידה שיש לי נגד לסרי,שהוא לבד עצר את הפועל מלהחזיר להם על החמישיה.