אברה מנגיסטו חי כן?

קנסו דחוף, עכשיו יותר מתמיד! פתוח 24 שעות! משקה ראשון חינם! הנחה לפוחדים מ-5G!
שליחת תגובה
סמל אישי של משתמש
תתאבד כבר
קיבל.ה  152 לייקים

דאמ.
יאללה הביתה
אנשי הפועל תל אביב כדורסל, הציון שלכם הוא 0. תשתפרו בבקשה - ת.כ, ערב המשחק נגד הפ' ב"ש

כל העוולות אחת הן, והמחשבה שלא כך, היא מקור כל העוולות.
וחוץ מזה, לשם מה נתכנסנו? יאללה הפועל!
dino
קיבל.ה  2397 לייקים

השם שלו חי, לא בטוח שהוא חי.
הוא נשכח שם על ידי בגץ, הסכם הגז של יאיר לפיד עם לבנון, אהרון ברק, ערוצי התרללה והיועמשית. שכחתי עוד שם מדף המסרים של שרה נתניהו ושות׳? אהה קרן וקסנר כמובן. הפרוגרס.
ואיך לא- ההתנתקות והסכם אוסלאו.
הפוסט קיבל לייק אחדRed Wolf
סמל אישי של משתמש
תתאבד כבר
קיבל.ה  152 לייקים

dino כתב: 18 ינואר 2025, 14:57 השם שלו חי, לא בטוח שהוא חי.
הוא נשכח שם על ידי בגץ, הסכם הגז של יאיר לפיד עם לבנון, אהרון ברק, ערוצי התרללה והיועמשית. שכחתי עוד שם מדף המסרים של שרה נתניהו ושות׳? אהה קרן וקסנר כמובן. הפרוגרס.
ואיך לא- ההתנתקות והסכם אוסלאו.
נקודה חשובה. אני מעדיף להניח שמי שלא נאמר שמת - חי. לגביו זה באמת הזיה אם חי.
אנשי הפועל תל אביב כדורסל, הציון שלכם הוא 0. תשתפרו בבקשה - ת.כ, ערב המשחק נגד הפ' ב"ש

סמל אישי של משתמש
תתאבד כבר
קיבל.ה  152 לייקים

נראה לי שבוונצואלה טוויטר חסום (עובד לי רק עם ופן).
כמו כן חקרו אותי היום איזה 5 שעות כולל לחטט לי בהודעות בווטספ (ולשאול למה כתבתי שיש הרבה צבא. וואלה מעניין למה, חייל!). נראה לי שרצו בקשיש אבל בסוף שילמו לי על מונית. חוויה לא טובה

Gur
קיבל.ה  110 לייקים

תתאבד כבר כתב: 20 ינואר 2025, 08:21 נראה לי שבוונצואלה טוויטר חסום (עובד לי רק עם ופן).
כמו כן חקרו אותי היום איזה 5 שעות כולל לחטט לי בהודעות בווטספ (ולשאול למה כתבתי שיש הרבה צבא. וואלה מעניין למה, חייל!). נראה לי שרצו בקשיש אבל בסוף שילמו לי על מונית. חוויה לא טובה
ןואי מסקרן.
מעבר גבול יבשתי או שדה תעופה?
סמל אישי של משתמש
תתאבד כבר
קיבל.ה  152 לייקים

Gur כתב: 20 ינואר 2025, 14:23
תתאבד כבר כתב: 20 ינואר 2025, 08:21 נראה לי שבוונצואלה טוויטר חסום (עובד לי רק עם ופן).
ןואי מסקרן.
מעבר גבול יבשתי או שדה תעופה?
יבשתי. אני כבר כמה שנים חוצה את האמריקות באופניים (רק פנמה קולומביה בסירה). מקנדה למטה..

היום השגתי ממשרד תיירות של איזה אזור מכתב הזמנה, letter of invitation, שאמור לעזור לי להבא.
היו בחירות לפני שבוע והמצב קצת יותר מתוח מבדרך כלל

סמל אישי של משתמש
תתאבד כבר
קיבל.ה  152 לייקים

יש צחוקים ויש חלאס
השגריר התקשר לצעוק עלי
יצאתי

איזה מדינה מסכנה בחיי
שמעו לי עזבו אותכם קומוניזם. אוכלים לחם לארוחת ערב, אין חלב (יש אבקה). באמת מקום מסכן. אנשים טובים, אבל הכל לחוץ. הדבר שהכי רואים ברחוב זה משטרה. מכל מני סוגים (לאומי, עירוני, צבא).

כשסיפרתי לאנשים איזה ארגון חקר אותי העיניים שלהם כמעט יצאו מהמקום, זה כאילו אתה אומר קגב.
כשנכנסתי לקולומביה שוב כמעט ירדו לי דמעות, הרגשתי כזאת הקלה

עריכה:
באמא שלכם יש לכם דף אינסטגרם?? טוב הלך הפאסון.
בתרגום חופשי: "המנהל הכללי למודיעין נגדי צבאי" יעני קונטרה אינטליג'נס. מוזמנים להתרשם מהאינסטה :devil-shock:
https://www.instagram.com/dgcimoficial? ... 16c2tieA==

שליחת תגובה