איזה באסהoleg neduda כתב: ↑03 פברואר 2025, 15:08 התכוונתי לאג'יי. אנדז'י זה הקשר אמצע השני שלהם, שהוא כבר נחשב היום לשחק שיימכר בהרבה מאוד כסף
הוא באמת כוכב על
איזה באסהoleg neduda כתב: ↑03 פברואר 2025, 15:08 התכוונתי לאג'יי. אנדז'י זה הקשר אמצע השני שלהם, שהוא כבר נחשב היום לשחק שיימכר בהרבה מאוד כסף
הוא לא שחקן שירד לליגה לאומית. ב"ש הציעה עליו הרבה כסף בקיץ (ובסוף הביאה את ונטורה), וסביר להניח שהתחנה הבאה שלו היא בחו"ל.זרתותח כתב: ↑03 פברואר 2025, 15:26איזה באסהoleg neduda כתב: ↑03 פברואר 2025, 15:08 התכוונתי לאג'יי. אנדז'י זה הקשר אמצע השני שלהם, שהוא כבר נחשב היום לשחק שיימכר בהרבה מאוד כסף
הוא באמת כוכב על
לפחות לגבי אלאבי אני יודע שלא השתלב בשוויץ וגם חזר לאשדוד לאיזה חצי עונה, לא יודע איפה הוא היום.oleg neduda כתב: ↑03 פברואר 2025, 15:25אין לי מושג איפה, גם אין לי מושג מה הם עשו אחרי שנמכרו ואם הם היו הצלחה או נפילה.לירון האדום כתב: ↑03 פברואר 2025, 15:23איפה הם משחקים אותם שחקנים שציינת?oleg neduda כתב: ↑03 פברואר 2025, 15:22
זקריה מוגיז, סמואל אלאבי, לאונרדו אוואסו - כל אלה נמכרו במיליונים וכולם הובאו לפה על ידי אוראל בן זקן.
גם ננאד סבטקוביץ נמכר באיזה מיליון אירו, אבל הוא לא של סוכנות הבית.
וכאמור - אשדוד יכלה למכור כבר עכשיו את מרטין אנדז'י שלהם בסכומים גבוהים מאוד, אבל הם מחכים לקיץ. גם אותו הביא אוראל.
(שואל באמת, לא בקטע של להתריס)
הכוונה שלי היתה לאיזה שחקנים הצליחו...oleg neduda כתב: ↑03 פברואר 2025, 15:25אין לי מושג איפה, גם אין לי מושג מה הם עשו אחרי שנמכרו ואם הם היו הצלחה או נפילה.לירון האדום כתב: ↑03 פברואר 2025, 15:23איפה הם משחקים אותם שחקנים שציינת?oleg neduda כתב: ↑03 פברואר 2025, 15:22
זקריה מוגיז, סמואל אלאבי, לאונרדו אוואסו - כל אלה נמכרו במיליונים וכולם הובאו לפה על ידי אוראל בן זקן.
גם ננאד סבטקוביץ נמכר באיזה מיליון אירו, אבל הוא לא של סוכנות הבית.
וכאמור - אשדוד יכלה למכור כבר עכשיו את מרטין אנדז'י שלהם בסכומים גבוהים מאוד, אבל הם מחכים לקיץ. גם אותו הביא אוראל.
האמת שעברתי עכשיו וחוץ ממאגסי שמכרו שנה שעברה לנורווגיה והוא נפצע כמעט בצורה קשה אף שחקן אפריקאי שהם הביאו לא הצליח במיוחד וגם לא הצליח להכניס להם כסף.לירון האדום כתב: ↑03 פברואר 2025, 15:51הכוונה שלי היתה לאיזה שחקנים הצליחו...oleg neduda כתב: ↑03 פברואר 2025, 15:25אין לי מושג איפה, גם אין לי מושג מה הם עשו אחרי שנמכרו ואם הם היו הצלחה או נפילה.לירון האדום כתב: ↑03 פברואר 2025, 15:23
איפה הם משחקים אותם שחקנים שציינת?
בסוף, הפועל צריכה שחקנים טובים שיעזרו לה, לא כאלו שהיא יכולה למכור ולהרוויח
לפני כמה שנים מכרו קשר גנאי לmls בכמעט מיליון דולר שהיום משחק בפרטיזן והיה להם את בלסינג אלקה שהיה חלוץ טוב נמכר לשוויץ נתן שם כמה עונות גדולות ונמכר לבלגיה בלא מעט כסף.רדפוקס כתב: ↑03 פברואר 2025, 15:57האמת שעברתי עכשיו וחוץ ממאגסי שמכרו שנה שעברה לנורווגיה והוא נפצע כמעט בצורה קשה אף שחקן אפריקאי שהם הביאו לא הצליח במיוחד וגם לא הצליח להכניס להם כסף.לירון האדום כתב: ↑03 פברואר 2025, 15:51הכוונה שלי היתה לאיזה שחקנים הצליחו...oleg neduda כתב: ↑03 פברואר 2025, 15:25
אין לי מושג איפה, גם אין לי מושג מה הם עשו אחרי שנמכרו ואם הם היו הצלחה או נפילה.
האחרון זה אכן אלאבי שמכרו לפני 5 שנים בכמעט מיליון יורו לשוויץ ומאז הספיק להתדרדר לליגה סלובנית שנייה.
בשנים האחרונות בקושי כאמור.Carajo כתב: ↑03 פברואר 2025, 16:04לפני כמה שנים מכרו קשר גנאי לmls בכמעט מיליון דולר שהיום משחק בפרטיזן והיה להם את בלסינג אלקה שהיה חלוץ טוב נמכר לשוויץ נתן שם כמה עונות גדולות ונמכר לבלגיה בלא מעט כסף.רדפוקס כתב: ↑03 פברואר 2025, 15:57האמת שעברתי עכשיו וחוץ ממאגסי שמכרו שנה שעברה לנורווגיה והוא נפצע כמעט בצורה קשה אף שחקן אפריקאי שהם הביאו לא הצליח במיוחד וגם לא הצליח להכניס להם כסף.לירון האדום כתב: ↑03 פברואר 2025, 15:51
הכוונה שלי היתה לאיזה שחקנים הצליחו...
האחרון זה אכן אלאבי שמכרו לפני 5 שנים בכמעט מיליון יורו לשוויץ ומאז הספיק להתדרדר לליגה סלובנית שנייה.
יש להם יציאות עם האפריקאים
אלקה לפני 6 שנים והקשר לפני 4.רדפוקס כתב: ↑03 פברואר 2025, 16:06בשנים האחרונות בקושי כאמור.
אבל כן ידוע שג׳קי אוהב לחפש יהלומים לא מלוטשים באפריקה.
מה זה ריאלי? סדר גודלoleg neduda כתב: ↑03 פברואר 2025, 18:47 אין הסכמה על מחיר האופציה כרגע, ולהפועל אין כוונה להשאיל ללא אופציה ריאלית.
רמת גן עושים לנו מחטף כי עצבנו אותם עם רוטנר?
אין לי מושג, אבל גקי מחזיק ממנו מאוד והוא לרוב לא פראיירdino כתב: ↑03 פברואר 2025, 18:52מה זה ריאלי? סדר גודלoleg neduda כתב: ↑03 פברואר 2025, 18:47 אין הסכמה על מחיר האופציה כרגע, ולהפועל אין כוונה להשאיל ללא אופציה ריאלית.
מעניין אותי הפרופוציות
אבו דוסו, מרינוביץ, איזה נפל של מנהל מקצועי.רדפוקס כתב: ↑03 פברואר 2025, 18:59רמת גן עושים לנו מחטף כי עצבנו אותם עם רוטנר?
חלאות עבריינים.
אולי בוקסה הסמרטוט רוצה להביא לנו את קונט שוב? פעם שעברה שהוא היה המנהל המקצועי והיינו חייבים בלם לקח לו 3 חודשים כדי להנחית בסוף חלון מגן ימני עבריין בעייתי שמוכר משחקים.
אין פאניקה הכל בסדר, רק 3 קבוצות חוץ מאיתנו עושות הכל כדי לעלות ליגה ואנחנו בלי זר שלישי כבר חודשיים וחצי.
בשביל מה הביאו סקאוט מחו"ל שכל מה שהוא הצליח להביא זה שאריות של שחקנים מהארץ?Niro כתב: ↑03 פברואר 2025, 19:17אבו דוסו, מרינוביץ, איזה נפל של מנהל מקצועי.רדפוקס כתב: ↑03 פברואר 2025, 18:59רמת גן עושים לנו מחטף כי עצבנו אותם עם רוטנר?
חלאות עבריינים.
אולי בוקסה הסמרטוט רוצה להביא לנו את קונט שוב? פעם שעברה שהוא היה המנהל המקצועי והיינו חייבים בלם לקח לו 3 חודשים כדי להנחית בסוף חלון מגן ימני עבריין בעייתי שמוכר משחקים.
אין פאניקה הכל בסדר, רק 3 קבוצות חוץ מאיתנו עושות הכל כדי לעלות ליגה ואנחנו בלי זר שלישי כבר חודשיים וחצי.
הוא עוד יחזיר את חבר שלו חן סול לצוות לעזור לו.
אז במילים אחרות - הם לא בטוחים שנעלה ליגה.dino כתב: ↑03 פברואר 2025, 20:30 אני חושב שהם מאוד זהירים עם הכסף.
רק השאלות, אפילו את הדר רטנר הם לא הצליחו לקחת מקבוצה בלי כסף.
מניח הנחה לא מבוססת שלא נתנו הצעות מפוצצות מידי לזרים שסרבו לרדת ללאומית או לרדת למקלטים בישראל.
עם הזר של אשדוד הם מאוד מחושבים.
הסגירה מחר בחצות?
נסיים עם שבירו, חטואל(שאין לו כושר ואולי גם לא חמצן במוח) ופיבן?
אם זה היה תלוי בי, רודריגז בארץ באותו שבוע שדודו נפצע
ספציפית על רטנר הבעלים שלהם אמר ״לא נשחרר אותו גם בשביל 20 מיליון״. זה נשמע כמו Non-starter, זה לא אומר שאין כוונה לשים כסף, ולא אומר שלא הציעו הצעות מפתות.dino כתב: ↑03 פברואר 2025, 20:30 אני חושב שהם מאוד זהירים עם הכסף.
מניח הנחה לא מבוססת שלא נתנו הצעות מפוצצות מידי לזרים שסרבו לרדת ללאומית או לרדת למקלטים בישראל.
הסגירה מחר בחצות?
בספק אם בוקסה מעורב בענין.רדפוקס כתב: ↑03 פברואר 2025, 18:59רמת גן עושים לנו מחטף כי עצבנו אותם עם רוטנר?
חלאות עבריינים.
בוקסה היה זה שפנה לרמת גן וניסה לסגור עסקה על רוטנר - אולי הוא לא מתעסק בזרים (בתקווה) אבל הוא בהחלט כן מתעסק ברכש.נועם שחם כתב: ↑03 פברואר 2025, 21:54בספק אם בוקסה מעורב בענין.רדפוקס כתב: ↑03 פברואר 2025, 18:59רמת גן עושים לנו מחטף כי עצבנו אותם עם רוטנר?
חלאות עבריינים.
כן.
זהירים זה שדרוג של ממולחים?dino כתב: ↑03 פברואר 2025, 20:30 אני חושב שהם מאוד זהירים עם הכסף.
הסגירה מחר בחצות?
עוד שם שהייתי לוקח בחשבון למגן ימין זה שי קונסטנטין מטבריה .arik89 כתב: ↑04 פברואר 2025, 13:26 אם לא פוקו או קשר אחורי טוב, הייתי שמח שישחררו קצת כסף להפועל ירושלים ויביאו את יאו שמסיים שם חוזה. לא נותר להם הרבה מה להילחם עליו העונה, וכדאי להם לעשות עליו כסף רגע לפני שהוא מסיים חוזה. ולו כדאי לבוא לקבוצה עם פוטנציאל קהל ענק ולקבל חוזה ארוך טווח. ואנחנו חייבים מגן ימני הגנתי חזקף מה גם שזה ישחרר את פיבן לעמדת הבלם.
לא אני ולא ברדה מסכימים איתך…לירון האדום כתב: ↑04 פברואר 2025, 13:40 הרמן ווייר בסדר גמור, לא צריך לחפש איפה שאין.
קשר אחורי זה חובה