ינואר 24/25
-
- קיבל.ה 349 לייקים
למה לשחרר את בריהון? גם ככה אין לנו קשר התקפי נורמלי ולא נראה שהולכים להביא אחד כזה. ארי כהן פצוע וגם הוא לא מספיק טוב, רן בנימין מחריד. עדיף לשמור את בריהון לעמדה הזאת.
-
- קיבל.ה 2197 לייקים
יש לך את חטואל, רוטמן, קורין וטוריאל
4 שחקנים על 2 אגפים.
ארי כהן ובנימין באמצע כרגע
אין צורך בבריהון
-
- קיבל.ה 707 לייקים
-
- קיבל.ה 349 לייקים
בריהון לא כנף הוא קשר התקפי כמו ארי כהן ובנימין. הבעיה שארי כהן בינוני ובנימין הגנתי ולא מתאים לעמדה הזאת (אין לי מושג למה ברדה ודגו מתעקשים לשים אותו שם ולתקוע את המשחק). אפשר להשאיר את בריהון בכיף ולהעיף את עאבד.לירון האדום כתב: ↑30 ינואר 2025, 19:44יש לך את חטואל, רוטמן, קורין וטוריאל
4 שחקנים על 2 אגפים.
אין צורך בבריהון
- זיטו
- קיבל.ה 294 לייקים
רן בנימין מחריד?וינסנט כתב: ↑30 ינואר 2025, 19:49בריהון לא כנף הוא קשר התקפי כמו ארי כהן ובנימין. הבעיה שארי כהן בינוני ובנימין הגנתי ולא מתאים לעמדה הזאת (אין לי מושג למה ברדה ודגו מתעקשים לשים אותו שם ולתקוע את המשחק). אפשר להשאיר את בריהון בכיף ולהעיף את עאבד.לירון האדום כתב: ↑30 ינואר 2025, 19:44יש לך את חטואל, רוטמן, קורין וטוריאל
4 שחקנים על 2 אגפים.
אין צורך בבריהון
נראה לי לא פתחת טלוויזיה מאז דגו עזב את הקבוצה.
תמצא לי עוד קבוצה (גם בליגת העל) שיש להם 7 אופציות על 2 עמדות כנף במגרש (טוריאל, קורין, רוטמן, חטואל, ארי כהן, בריהון, עאבד ועד לא מזמן היה גם גניס).
זה כל-כך הרבה שבמקום תחרות בריאה - זה יגרום לתסכול בחדר ההלבשה.
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
- רדפוקס
- קיבל.ה 4575 לייקים
בכל מה שלא קשור לכושר גופני ובלרוץ אחרי שחקנים - כן.זיטו כתב: ↑30 ינואר 2025, 21:06רן בנימין מחריד?וינסנט כתב: ↑30 ינואר 2025, 19:49בריהון לא כנף הוא קשר התקפי כמו ארי כהן ובנימין. הבעיה שארי כהן בינוני ובנימין הגנתי ולא מתאים לעמדה הזאת (אין לי מושג למה ברדה ודגו מתעקשים לשים אותו שם ולתקוע את המשחק). אפשר להשאיר את בריהון בכיף ולהעיף את עאבד.לירון האדום כתב: ↑30 ינואר 2025, 19:44
יש לך את חטואל, רוטמן, קורין וטוריאל
4 שחקנים על 2 אגפים.
אין צורך בבריהון
אבל לעניין - בריהון פרש ולא הודיע, אין לו מקום בקבוצה, אני כנראה מעדיף אפילו את עאבד החלש והעלוב עליו.
- הפוסט קיבל לייק אחדshaolin232
-
- קיבל.ה 610 לייקים
רן בנימין מקבל המון תמיכה כי הוא באמת רץ ועם כושר גופני מדהים, לוחץ חזק לא מפחד מלהיכנס למגע, שחקן שנלחם ומשקיע = שחקן מרגש (ע״ע גיא פלטין) מצד שני אם כמה שיש לו טכניקה, הוא בלתי נסבל, פסים פשוטים לא מצליחים לו, התמזמזות עם הכדור, איבודים מרגיזים, חוסר תאכלס מול השער, אלה דברים שממש מתסכלים לגביו בעיניי
- SickleCell
- קיבל.ה 450 לייקים
הבדיחה היא שאולי אם ירוץ פחות יהיה לו יותר חמצן במוח לקבל את ההחלטה הנכונה. הוא תמיד נראה סחוט ופעור פה. פול גז בניוטרל. עדיין, הוא לא צריך הרבה כדי להשתפר ומדי פעם משחרר מסירה או בעיטה שמראות שהבעיה היא יותר בראש מאשר ברגליים, וזה (לדעתי) משהו שקל יותר לשפר בשחקן מאשר טכניקה.shaolin232 כתב: ↑31 ינואר 2025, 00:01 רן בנימין מקבל המון תמיכה כי הוא באמת רץ ועם כושר גופני מדהים, לוחץ חזק לא מפחד מלהיכנס למגע, שחקן שנלחם ומשקיע = שחקן מרגש (ע״ע גיא פלטין) מצד שני אם כמה שיש לו טכניקה, הוא בלתי נסבל, פסים פשוטים לא מצליחים לו, התמזמזות עם הכדור, איבודים מרגיזים, חוסר תאכלס מול השער, אלה דברים שממש מתסכלים לגביו בעיניי
- זיטו
- קיבל.ה 294 לייקים
לפי ערוץ הקיבוץ - אדר רטנר (קשר אמצע, מכוכבי רמת גן העונה) לא בסגל לאחר שדרש להשתחרר להפועל תל אביב
-
- קיבל.ה 105 לייקים
הוא קשר התקפי
אחלה שחקן אבל כרגע זה מיותר, שיחתימו לקיץ
אחלה שחקן אבל כרגע זה מיותר, שיחתימו לקיץ
- רדפוקס
- קיבל.ה 4575 לייקים
-
- קיבל.ה 2401 לייקים
-
- קיבל.ה 894 לייקים
מקווה שספרא רואה את הזוועה הזאת ומבין כמה הקבוצה חייבת חיזוק
- רדפוקס
- קיבל.ה 4575 לייקים
צריך פה 2 קשרים לאמצע, אחד הורס במקום גוני נאור ואחד בונה במקום אלקוקין שצעיר מדי להיות באנקר בהרכב של ברדה.
- הפוסט קיבל לייק אחדקירקגור
-
- קיבל.ה 120 לייקים
תביאו את קליי, סיימו את הסיפור של הליגה המסריחה הזאת. שחקן צמרת ליגת העל לגיטימי.
- הפוסט קיבל 2 לייקיםבר קולמוסא • shaharot
- זיטו
- קיבל.ה 294 לייקים
חובה להנחית את קליי יעלה כמה שיעלה.
כמו שכבר אמרו פה - לא לעלות יעלה יותר.
כמו שכבר אמרו פה - לא לעלות יעלה יותר.
זר לאמצע זה זועק אדון ״ בעלים לא כמו שחשבנו״
להישאר עוד עונה בליגה הפח הזו זה אסון.
פתח תכיס שלך כבר. קליי והוצאת מישהי מהמירוץ
ולא קונה שהם לא מוכרים בכל זאת זאת כפר שולמן!!!!
להישאר עוד עונה בליגה הפח הזו זה אסון.
פתח תכיס שלך כבר. קליי והוצאת מישהי מהמירוץ
ולא קונה שהם לא מוכרים בכל זאת זאת כפר שולמן!!!!

צועקים פה קשר זר אבל יש לי שאלה
בהנחה שמאקריץ ואנטוניץ נשארים ,לא עדיף להביא מגן ימין זר ושפיבן יהיה בלם?
בשוק הישראלי אני חושב שקל יותר להביא קשר אחורי
בהנחה שמאקריץ ואנטוניץ נשארים ,לא עדיף להביא מגן ימין זר ושפיבן יהיה בלם?
בשוק הישראלי אני חושב שקל יותר להביא קשר אחורי
- זיטו
- קיבל.ה 294 לייקים
אני לא מבין למה שרפו את וייר והרמן, אני חושב שהם בסדר גמור לליגה הזו.
ההעדפות שלי לזרתותח:
1. קשר אמצע אכזר
2.קליי
3. מגן ימין
- SickleCell
- קיבל.ה 450 לייקים
לא היה איזה דיבור על שי אליאס מתישהו? זה בגדר פנטזיית פורום או שיש לזה אחיזה במציאות? אם זו אפשרות ריאלית הייתי הולך על זה ומביא מגן ימני זר ו/או בלם במקום אנטוניץ׳. גוני/אלקוקין לצד אליאס זה לא רע. כמובן שאם יש זר מנוסה שישדרג את האמצע משמעותית זה עניין אחר. אליאס לדעתי, על הנייר זה די והותר לעליית ליגה.
-
- קיבל.ה 120 לייקים
-
- קיבל.ה 504 לייקים
אליאס יכול להתאים בדיוק למה שצריך אבל לא ברור אם הוא בענין ואם ב״ש משחררת בכלל.SickleCell כתב: ↑01 פברואר 2025, 22:46 לא היה איזה דיבור על שי אליאס מתישהו? זה בגדר פנטזיית פורום או שיש לזה אחיזה במציאות? אם זו אפשרות ריאלית הייתי הולך על זה ומביא מגן ימני זר ו/או בלם במקום אנטוניץ׳. גוני/אלקוקין לצד אליאס זה לא רע. כמובן שאם יש זר מנוסה שישדרג את האמצע משמעותית זה עניין אחר. אליאס לדעתי, על הנייר זה די והותר לעליית ליגה.
אתמול הוא נכנס מחליף ל-10 דקות אחרונות ואם יש לו משמעות ברוטציה שם יהיה קשה עד בלתי אפשרי להביא כרגע.
-
- קיבל.ה 120 לייקים
שחררו מאליאס
רק זראכזר (אם לא 2 כאלה) לקישור
רק זראכזר (אם לא 2 כאלה) לקישור
-
- קיבל.ה 2401 לייקים
אפשר לסכם את החלון?
בנתיים רק השאלות, לא הצליחו להביא זר איכותי.
נשאר בור בקישור האחורי.
בנתיים רק השאלות, לא הצליחו להביא זר איכותי.
נשאר בור בקישור האחורי.
- הפוסט קיבל לייק אחדמריו פצ'אלקה
-
- קיבל.ה 120 לייקים
אם לא מביאים קשר אחורי עד סוף החלון אולי שווה להזיז את פיבן לשם עד סוף העונה
-
- קיבל.ה 1881 לייקים
אתה רוצה גם לסכם כבר את השנה?
כשהחלון ייגמר תסכם אותו.
אבל אם אתה מתעקש - אז בהנחה שיגיע קשר אחורי זר (ואני די משוכנע שיגיע) שיהיה איכותי על הנייר - חלון מצוין
- הפוסט קיבל לייק אחדRed Ghost
- Shacham
- קיבל.ה 772 לייקים
כבר עכשיו זה חלון מצוין, אם מביאים קשר אחורי זר ברמה אז צריך ללכת 10-15 שנה אחורה כדי למצוא חלון יותר טוב מזה.oleg neduda כתב: ↑02 פברואר 2025, 11:29אתה רוצה גם לסכם כבר את השנה?
כשהחלון ייגמר תסכם אותו.
אבל אם אתה מתעקש - אז בהנחה שיגיע קשר אחורי זר (ואני די משוכנע שיגיע) שיהיה איכותי על הנייר - חלון מצוין
-
- קיבל.ה 2197 לייקים
-
- קיבל.ה 189 לייקים
בפודקאסט של וואן אמרו שנפלו שלושה זרים בגלל המצב שאחד לפחות כלפי דיבר עליו כיאלו זה כוכב
לא יודע כמה זה אמת או כמה זה שופרות אבל כנראה שמחפשים
אני חי בפנטזיות שבבת אחת ישחררו את אנטוניץ ויביאו מגן זרתותח וקשר זרתותח + בלם ישראלי כגיבוי לפיבן
לא יודע כמה זה אמת או כמה זה שופרות אבל כנראה שמחפשים
אני חי בפנטזיות שבבת אחת ישחררו את אנטוניץ ויביאו מגן זרתותח וקשר זרתותח + בלם ישראלי כגיבוי לפיבן
- זיטו
- קיבל.ה 294 לייקים
די כבר עם השמועות נפלו 3 זרים בקליבר גבוה בגלל המצב הביטחוני.
כרגע אני רואה שכל הקבוצות - גם מליגת העל וגם מהלאומית מצליחים להנחית זרים, חלקם לכאורה ברמה שלא הייתה כאן לפי שווי מוערך.
דודו נפצע כבר בנובמבר ואנחנו היום בפברואר.
אם לא מביאים פה קשר אמצע זה מחדל
כרגע אני רואה שכל הקבוצות - גם מליגת העל וגם מהלאומית מצליחים להנחית זרים, חלקם לכאורה ברמה שלא הייתה כאן לפי שווי מוערך.
דודו נפצע כבר בנובמבר ואנחנו היום בפברואר.
אם לא מביאים פה קשר אמצע זה מחדל
- הפוסט קיבל לייק אחדMr.china