ינואר 24/25

פורום אוהדי הפועל תל אביב
ספרא טבא
קיבל.ה  80 לייקים

יונתן מולדר הפך לשחקן חופשי והוא פתוח לחזור לארץ הפעם בניגוד לקיץ
להביא אתמול
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  845 לייקים

יש הרבה שחקנים טובים שיכולים להגיע, אני מפחד שהציפיות שלנו גבוהות בהרבה
long live the zapta
לירון האדום
קיבל.ה  2149 לייקים

ספרא טבא כתב: 03 ינואר 2025, 11:05 יונתן מולדר הפך לשחקן חופשי והוא פתוח לחזור לארץ הפעם בניגוד לקיץ
להביא אתמול
מי זה?
הפוסט קיבל לייק אחדRed Wolf
לירון האדום
קיבל.ה  2149 לייקים

L.S כתב: 03 ינואר 2025, 11:04 אלטמן ללאומית זה שיחוק
הבעיה עם אלטמן היא שהוא בטוח שהוא סופר סטאר,
לכן שהוא שיחק כל הכדורים הלכו אליו, הכל מתרכז אצלו וככה גם נראינו.
htafan99
קיבל.ה  39 לייקים

תגידו, אתם באמת ראיתם את אלטמן משחק כל השנים האלה בהפועל תל אביב ?
הבן אדם שחקן כדורגל לא טוב, בקושי בינוני, ועכשיו אחרי שלא עשה כלום הוא כנראה פח אשפה. זה ממש בושה אם יביאו את השחקן הגמור הזה.
הפוסט קיבל 2 לייקיםלירון האדוםRed Ghost
htafan99
קיבל.ה  39 לייקים

לנושא אחר, עוד מעט 9 לינואר ונפתח חלון ההעברות, אני מצפה לחיזוקים נורמאליים.
לפחות ברמת חלוץ הפועל כפ"ס, דולי מנגה של הפועל פ"ת וכו'.

לא להביא לי כל מני אלמוניים.
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  342 לייקים

אין מקום לשחקנים בינוניים.
ספרא טבא
קיבל.ה  80 לייקים

אני לא רואה ערוץ הקיבוץ
אמרו שם שסונגה סגור אצלנו או שזאת הנפצה?
dino
קיבל.ה  2374 לייקים

ספרא טבא כתב: 03 ינואר 2025, 16:12 אני לא רואה ערוץ הקיבוץ
אמרו שם שסונגה סגור אצלנו או שזאת הנפצה?
רז זהבי? מידת אמינות ערוץ 14
הוקיץ'
קיבל.ה  5464 לייקים

להבנתי זה היה לחמן האהבל.
adom4
קיבל.ה  379 לייקים

כן זה היה לחמן
ספרא טבא
קיבל.ה  80 לייקים

טפי חשבתי שזה משהו רציני
מקווה מאוד שבכל זאת יגיע
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  221 לייקים

בן כמה סורו?
dino
קיבל.ה  2374 לייקים

עד המ!!ת הפועל כתב: 03 ינואר 2025, 18:26 בן כמה סורו?
קצת מעל 26 וחצי.
סונגה בן 20
אייל לחמן בן 59
הפוסט קיבל לייק אחדhtafan99
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  221 לייקים

אז אם סתם ירד לו החשק בביטר והוא לא פצוע, זה אחושרמוטה להביא.
dino
קיבל.ה  2374 לייקים

קליי מכפר שולם בן 27
htafan99
קיבל.ה  39 לייקים

dino כתב: 03 ינואר 2025, 18:42
קצת מעל 26 וחצי.
סונגה בן 20
אייל לחמן בן 59
:rofl: :rofl: :rofl:
סמל אישי של משתמש
Tenacious D
קיבל.ה  260 לייקים

לפי מה שאני מבין ממקור שני יש סיכום סגור עם ישראלי מליגת העל, לא יכול להגיד את השם אבל עלה פה לא מעט.
הלוואי ויקרה והלוואי וספרא בחלון הזה יוכיח לנו שהוא לא סתם עם 2-3 החתמות טובות אמן.
לוקח זמן לעשות שלום, כשבשניות פורצת מלחמה.
זרתותח
קיבל.ה  31 לייקים

Tenacious D כתב: 03 ינואר 2025, 20:40 לפי מה שאני מבין ממקור שני יש סיכום סגור עם ישראלי מליגת העל, לא יכול להגיד את השם אבל עלה פה לא מעט.
הלוואי ויקרה והלוואי וספרא בחלון הזה יוכיח לנו שהוא לא סתם עם 2-3 החתמות טובות אמן.
אליאס
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  669 לייקים

אליאס ללאומית וכנראה גם מרכז טבלה בעל מצויין
בטח כשהחלופה כרגע זה אל ים
צבי שיסל
קיבל.ה  66 לייקים

מור בוסקילה קיצוני שמאלי של הפועל רמת גן
שחקן סילון
הייתי מביא בלי לחשוב פעמיים ועל הדרך להחליש אותם
שחקן שחקן
arik89
קיבל.ה  79 לייקים

סורו שחקן לפלייאוף עליון.. מי דוחף אותו להפועל?
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  747 לייקים

בז'רנו כתב: 03 ינואר 2025, 07:43
לא הבנתי מה אתה רוצה ממנו.
באר שבע הציעה עליו 700 אלף, דיוויד world class מינצברג לא חיכה שניה ומכר אותו.
מישהו הציע לו להישאר? השווה את ההצעה של באר שבע?
תבוא בטענות למי שהחליט למכור אותו
מה אנשים רוצים מזהבי? הפועל העדיפה את אלמוג כהן, האוהדים קיללו אותו, אין להם זכות לא לרצות שהוא יחזור אליה אחרי שהתגרה בהם אחרי כל גול שלו. מה רוצים מוורמוט? קיבל הצעה גבוהה יותר מקבוצה טובה יותר ורצה להתקדם. כנ"ל שמעון גרשון וכו' וכו'. מה לעשות, המימד הכי משמעותי הוא המימד הרגשי, אנשים ממשיכים ללכת למשחקים של הפועל ולהיות מחוברים אליה למרות שרמת הכדורגל עצמו שהיא מציגה כבר 10 שנים היא חצי חובבנית (גם במונחים של כדורגל ישראלי), בטח לא בגלל תצוגת הכדורגל שהיא מציגה, שאין ספור פעמים מיציתי את האירוע שמתנהל על המגרש כבר בדקה 40 אבל נשארתי עד הסוף כי אני מחובר רגשית לקבוצה הזו.
אז מבחינתי אליאס, שהבטיח להחזיר לנו היה צריך לעשות כל מה שהוא יכול כדי להישאר בהפועל, גם במחיר של להישאר בקבוצה פחות טובה או להרוויח פחות כסף, זו הייתה ההזדמנות שלו לממש את ההבטחה שלו (וזו חתיכת הקרבה) , ברגע שהוא לא עשה את זה, הוא גם פגע לנו בכבוד (ולכו תספרו לי שהפריים הזה שהוא יורק כמו איזה בבון זה בקטנה וקורה כל שבוע במגרשים) , גם זיין אותנו מקצועית באותו משחק, ולסיום גם עשה מאיתנו צחוק שהבטיח הבטחה וחצי דקה אחרי זה ברח מפה. אלא אם כן תספר לי שאליאס הפך שולחנות בוולפסון בשביל להישאר בהפועל, וכנראה שארגיש קצת אחרת לגביו
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  585 לייקים

לגבי 2 דברים שחוזרים פה על אליאס יש 2 תשובות פשוטות:
"להחזיר לנו" - לא החזיר לנו אז ועזב לבש בסדר ניחא, אז הנה להחזיר לנו יכול להיות בדמות של לרדת ללאומית כדי לעלות אותנו.
"היריקה" - כמה התעמולה הצהובה משפיעה גם עליכם אוהדי הפועל? פעולה מטומטמת של ילד טיפש שהייתה צריכה להגמר בצהוב במקרה הגרועה ביותר. את דור פרץ/דן גלזר מרחיקים על דבר כזה?? פחחחח הצחקתם לי תסבתא.
OMG עווופררר
הפוסט קיבל לייק אחדבר קולמוסא
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  747 לייקים

רווי כתב: 04 ינואר 2025, 01:01 לגבי 2 דברים שחוזרים פה על אליאס יש 2 תשובות פשוטות:
1. "להחזיר לנו" - לא החזיר לנו אז ועזב לבש בסדר ניחא, אז הנה להחזיר לנו יכול להיות בדמות של לרדת ללאומית כדי לעלות אותנו.
2. "היריקה" - כמה התעמולה הצהובה משפיעה גם עליכם אוהדי הפועל? פעולה מטומטמת של ילד טיפש שהייתה צריכה להגמר בצהוב במקרה הגרועה ביותר. את דור פרץ/דן גלזר מרחיקים על דבר כזה?? פחחחח הצחקתם לי תסבתא.
1. עכשיו אם הוא נבעט מב"ש זה כבר לא חוכמה, הוא לא מחזיר לנו כלום אלא לעצמו, וכמו שאמרתי את ירידת הליגה הוא היה יכול לעזור לנו למנוע - הנזק נעשה כבר, עכשיו נסתדר בלעדיו
2. שום תעמולה, עוד בזמן המשחק אנשים כעסו עליו ורצו שיעוף מהפועל, ושחקן שעושה דבר כזה בקבוצה מקצוענית לא יכול להישאר על המגרש, לגבי שחקני מכבי אין מה לדבר כי זו לא דוגמא, הכף מוטה לטובתם וזה ידוע
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  585 לייקים

Hapolo כתב: 04 ינואר 2025, 01:27
רווי כתב: 04 ינואר 2025, 01:01 לגבי 2 דברים שחוזרים פה על אליאס יש 2 תשובות פשוטות:
1. "להחזיר לנו" - לא החזיר לנו אז ועזב לבש בסדר ניחא, אז הנה להחזיר לנו יכול להיות בדמות של לרדת ללאומית כדי לעלות אותנו.
2. "היריקה" - כמה התעמולה הצהובה משפיעה גם עליכם אוהדי הפועל? פעולה מטומטמת של ילד טיפש שהייתה צריכה להגמר בצהוב במקרה הגרועה ביותר. את דור פרץ/דן גלזר מרחיקים על דבר כזה?? פחחחח הצחקתם לי תסבתא.
1. עכשיו אם הוא נבעט מב"ש זה כבר לא חוכמה, הוא לא מחזיר לנו כלום אלא לעצמו, וכמו שאמרתי את ירידת הליגה הוא היה יכול לעזור לנו למנוע - הנזק נעשה כבר, עכשיו נסתדר בלעדיו
2. שום תעמולה, עוד בזמן המשחק אנשים כעסו עליו ורצו שיעוף מהפועל, ושחקן שעושה דבר כזה בקבוצה מקצוענית לא יכול להישאר על המגרש, לגבי שחקני מכבי אין מה לדבר כי זו לא דוגמא, הכף מוטה לטובתם וזה ידוע
לא נראה שהוא נבעט מבש וזאת כן חוכמה כי אני נוטה להאמין ששי אליאס יכול לחתום בבערך 10 קבוצות ליגת העל אבל הוא בא להפועל (אני מדבר על אם וכאשר).

כעסו עליו עוד בזמן המשחק? זה דרבי, יש אמוציות והוא היה ילד. זה לא היה צריך לקרות אבל זה כדורגל וזה ספורט של בבונים ואני לא מצליח להבין מה עושים עיניין כזה מהיריקה הזאת. אתה שמת לב איך התנהג, רק לפני כמה ימים, השוער בן ה30 (לא 21) של המועדון הכדורגל המלכותי צהבת תל אביב? כמו אחרון הערסים בבריכה, דחף שופט בגסות, הלך ראש עם שני שחקנים, קילל ואמר משהו כמו 20 פעם פאק יו לויטור, ירק כל שנייה על הריצפה. וואלה זה שווה מאה אדומים לעומת מה שאליאס עשה. אבל איפה, לאיזה שופט יש אומץ להרחיק להם שחקן בכלל. אז תרדו משי ותפסיקו להיתפס לפעולה הטיפשית הזאת, אחלה שחקן, אחלה משלנו ואמן ויחתום.
OMG עווופררר
Asafasraf
קיבל.ה  1266 לייקים

dino כתב:
קצת מעל 26 וחצי.
סונגה בן 20
אייל לחמן בן 59
וכמו שאני מכיר את הקבוצה שלי, מבין שלושתם, הפועל יחתימו בחלון הזה את לחמן.

Sent from my iPhone using Tapatalk
הפוסט קיבל 4 לייקיםתא מרבוטאhtafan99Niroההוא מפעם
תא מרבוטא
קיבל.ה  477 לייקים

רווי כתב: 04 ינואר 2025, 04:20
לא נראה שהוא נבעט מבש וזאת כן חוכמה כי אני נוטה להאמין ששי אליאס יכול לחתום בבערך 10 קבוצות ליגת העל אבל הוא בא להפועל (אני מדבר על אם וכאשר).

כעסו עליו עוד בזמן המשחק? זה דרבי, יש אמוציות והוא היה ילד. זה לא היה צריך לקרות אבל זה כדורגל וזה ספורט של בבונים ואני לא מצליח להבין מה עושים עיניין כזה מהיריקה הזאת. אתה שמת לב איך התנהג, רק לפני כמה ימים, השוער בן ה30 (לא 21) של המועדון הכדורגל המלכותי צהבת תל אביב? כמו אחרון הערסים בבריכה, דחף שופט בגסות, הלך ראש עם שני שחקנים, קילל ואמר משהו כמו 20 פעם פאק יו לויטור, ירק כל שנייה על הריצפה. וואלה זה שווה מאה אדומים לעומת מה שאליאס עשה. אבל איפה, לאיזה שופט יש אומץ להרחיק להם שחקן בכלל. אז תרדו משי ותפסיקו להיתפס לפעולה הטיפשית הזאת, אחלה שחקן, אחלה משלנו ואמן ויחתום.
מסכים שהאכיפה מאד בעייתית, השאלה אחרת.
האם אליאס התבגר ולא יעשה שטויות. כי על בן רייכרט למשל נלחמו בזמנו שיגיע בכל מחיר, וזה שחקן שהתחרה במספר האדומים והצהובים של חאלד חליילה.
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  342 לייקים

החשבון של שי אליאס והקהל של הפועל עדיין פתוח.
זה היה דרבי שוויוני על הנייר וגם התפתח ככה המשחק עד האדום, נגמר בחמישייה.
לא שאני חושב שהוא זוכר את זה בכלל, אבל יש חשבון שצריך לסגור
El dudernio
קיבל.ה  1479 לייקים

עידן סרור כתב: 04 ינואר 2025, 10:55 החשבון של שי אליאס והקהל של הפועל עדיין פתוח.
שיבוא בינואר וידיח את מכבי מהגביע במרץ.
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  654 לייקים

Hapolo כתב: 04 ינואר 2025, 00:19
בז'רנו כתב: 03 ינואר 2025, 07:43
לא הבנתי מה אתה רוצה ממנו.
באר שבע הציעה עליו 700 אלף, דיוויד world class מינצברג לא חיכה שניה ומכר אותו.
מישהו הציע לו להישאר? השווה את ההצעה של באר שבע?
תבוא בטענות למי שהחליט למכור אותו
מה אנשים רוצים מזהבי? הפועל העדיפה את אלמוג כהן, האוהדים קיללו אותו, אין להם זכות לא לרצות שהוא יחזור אליה אחרי שהתגרה בהם אחרי כל גול שלו. מה רוצים מוורמוט? קיבל הצעה גבוהה יותר מקבוצה טובה יותר ורצה להתקדם. כנ"ל שמעון גרשון וכו' וכו'. מה לעשות, המימד הכי משמעותי הוא המימד הרגשי, אנשים ממשיכים ללכת למשחקים של הפועל ולהיות מחוברים אליה למרות שרמת הכדורגל עצמו שהיא מציגה כבר 10 שנים היא חצי חובבנית (גם במונחים של כדורגל ישראלי), בטח לא בגלל תצוגת הכדורגל שהיא מציגה, שאין ספור פעמים מיציתי את האירוע שמתנהל על המגרש כבר בדקה 40 אבל נשארתי עד הסוף כי אני מחובר רגשית לקבוצה הזו.
אז מבחינתי אליאס, שהבטיח להחזיר לנו היה צריך לעשות כל מה שהוא יכול כדי להישאר בהפועל, גם במחיר של להישאר בקבוצה פחות טובה או להרוויח פחות כסף, זו הייתה ההזדמנות שלו לממש את ההבטחה שלו (וזו חתיכת הקרבה) , ברגע שהוא לא עשה את זה, הוא גם פגע לנו בכבוד (ולכו תספרו לי שהפריים הזה שהוא יורק כמו איזה בבון זה בקטנה וקורה כל שבוע במגרשים) , גם זיין אותנו מקצועית באותו משחק, ולסיום גם עשה מאיתנו צחוק שהבטיח הבטחה וחצי דקה אחרי זה ברח מפה. אלא אם כן תספר לי שאליאס הפך שולחנות בוולפסון בשביל להישאר בהפועל, וכנראה שארגיש קצת אחרת לגביו
אין קשר בין הדברים.
הפועל לא החזירה את זהבי- הוא בתגובה לא הפסיק להתגרות בקהל שלנו.
את וורמוט שוב הפועל מכרה כי לא היה לנו כסף.
הבעיה עם וורמוט זה שהוא היה קפטן בהפועל,סמל שלנו,ויום אחרי דרבי עובר ליריבה הכי שנואה שלנו.
הוא יכול היה גם לסרב.עם כל הכבוד אי אפשר להכריח שחקן לעבור,בטח עם המעמד שהיה לו.

לגבי אליאס זה סיפור שונה לחלוטין.שחקן בית,ששיחק מעט זמן ונמכר לקבוצה בכירה.
מכאן ללא לרצות להחזיר אותו בגלל טעות מפגרת של ילד,במשחק אחד,זה חסר פרופורציה.הוא גם נמכר בסכום לא רע בכלל.
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  342 לייקים

El dudernio כתב: 04 ינואר 2025, 11:42
עידן סרור כתב: 04 ינואר 2025, 10:55 החשבון של שי אליאס והקהל של הפועל עדיין פתוח.
לא לא
הספיק לי מכבי בגביע לעוד הרבה שנים קדימה
אני רוצה תואר
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4479 לייקים

לירון האדום כתב: 03 ינואר 2025, 11:16
ספרא טבא כתב: 03 ינואר 2025, 11:05 יונתן מולדר הפך לשחקן חופשי והוא פתוח לחזור לארץ הפעם בניגוד לקיץ
להביא אתמול
מי זה?
שמואל שיימן לעניים או משהו.
עזוב את זה, אני עוד זוכר פוסט שלו באינסטגרם שהוא עוד הבטיח שהוא "יחזיר" לנו על הטעות שהוא עשה, חודשיים אח"כ עבר לב"ש ובטח גם מחק את הפוסט ההוא :evil-grin:
נערך לאחרונה על ידי רדפוקס ב 04 ינואר 2025, 13:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
El dudernio
קיבל.ה  1479 לייקים

עידן סרור כתב: 04 ינואר 2025, 12:00
El dudernio כתב: 04 ינואר 2025, 11:42
לא לא
הספיק לי מכבי בגביע לעוד הרבה שנים קדימה
אני רוצה תואר
אז במאי... :rofl:
הפוסט קיבל 2 לייקיםההוא מפעםעידן סרור
ההוא מפעם
קיבל.ה  179 לייקים

בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
ההוא מפעם
קיבל.ה  179 לייקים

כל הסיפורים והדיונים מסביב לא רלוונטים עדיין.
חודשיים יודעים שצריך פה זר חדש. צריך לנחות פה השבוע זר תותח שמשגאג את הקבוצה. זה לא מסובך זה אפילו לא יקר ( אנחנו בלאומית) .
זאת תהיה ההוכחה שהקבוצה פונה לדרך המקצוענות. אם זה לא יקרה סימן שממשיכים באילטורים והקומבינות
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
יהלום14אדום
קיבל.ה  859 לייקים

ההוא מפעם כתב: 04 ינואר 2025, 15:20 כל הסיפורים והדיונים מסביב לא רלוונטים עדיין.
חודשיים יודעים שצריך פה זר חדש. צריך לנחות פה השבוע זר תותח שמשגאג את הקבוצה. זה לא מסובך זה אפילו לא יקר ( אנחנו בלאומית) .
זאת תהיה ההוכחה שהקבוצה פונה לדרך המקצוענות. אם זה לא יקרה סימן שממשיכים באילטורים והקומבינות
היה כבר צריך להיות פה ולהתחיל אימונים כדי שיהיה מוכן לקראת פתיחת החלון. אלא אם כן יש דברים סגורים מול שחקנים שמשחקים באופן קבוע גם עכשיו ואפשר להביא אותם מהיום למחר, לא ברורה לי ההתנהלות הזו.
יאללה הביתה!!!
הפוסט קיבל 3 לייקיםרדפוקסההוא מפעםRed Wolf
L.S
קיבל.ה  864 לייקים

לא יודע השקט הזה משגע אותי
אני מתחיל לחשוש שאני מתגעגע לימים שהכל היה דולף
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
אדום ותיק
קיבל.ה  645 לייקים

L.S כתב: 05 ינואר 2025, 11:09 לא יודע השקט הזה משגע אותי
אני מתחיל לחשוש שאני מתגעגע לימים שהכל היה דולף
לא!
מעדיף שהדברים מתנהלים בחדרים הסגורים, וכשיש מה להודיע מודיעים!
לא צריף צנציפחים למינהם שיסתובבו עם פחי נפט וגפרורים ויציתו עימותים מיותרים.
סוף סוף יש הנהלה שעובדת, ולא עובדת בעיניים!

לגופו של עיניין,
אליאס יכול להיות יופי של חיזוק בדיוק במרכז המגרש שם אנחנו צריכים עוד קשר גרזן ליד גוני. אל ים יהיה מחליף.
נערך לאחרונה על ידי אדום ותיק ב 05 ינואר 2025, 13:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
הפוסט קיבל לייק אחד7even
amorphis
קיבל.ה  55 לייקים

הזוי שאליאס מהקשרים האחוריים הטובים בליגה בעונות האחרנוות שוקל לבוא לשחק אצלנו שאנחנו אפילו לא בראש הליגה הלאומית ואנשים מעקמים את האף ומתלוננים..
אוהדים עם הרס עצמי
הפוסט קיבל לייק אחדרווי
שליחת תגובה