ינואר 24/25
-
- קיבל.ה 2149 לייקים
שמיר בינתיים בעונה חלשה במכבי פ"ת.
אליאס הוא שחקן מסוג גרזן והוא שחקן של ליגת על
צריך להביא קשר במקום דודו על התפקיד שלן
אליאס הוא שחקן מסוג גרזן והוא שחקן של ליגת על
צריך להביא קשר במקום דודו על התפקיד שלן
צודק לחלוטיןוינסנט כתב: ↑01 ינואר 2025, 04:58 מעניין מתי הקהל של הפועל הפך להיות כל כך חסר מושג בכדורגל. מה ההתלהבות משי אליאס? עם כל האהבה אליו אין לו כדורגל וטכניקה בכלל הוא רק רץ ונלחם, כמו רן בנימין. צריך ליד גוני נאור קשר שהוא גם גרזן וגם יודע להניע כדור ולשלוט באמצע (כמו רודריגז של פעם) ועוד קשר התקפי שימסור קדימה (כמו ספורי/גורדנה).
- Sin Queso
- קיבל.ה 452 לייקים
- הפוסט קיבל לייק אחדL.S
- Shacham
- קיבל.ה 746 לייקים
הקהל של הפועל תמיד היה ממש חסר מושג בכדורגל.וינסנט כתב: ↑01 ינואר 2025, 04:58 מעניין מתי הקהל של הפועל הפך להיות כל כך חסר מושג בכדורגל. מה ההתלהבות משי אליאס? עם כל האהבה אליו אין לו כדורגל וטכניקה בכלל הוא רק רץ ונלחם, כמו רן בנימין. צריך ליד גוני נאור קשר שהוא גם גרזן וגם יודע להניע כדור ולשלוט באמצע (כמו רודריגז של פעם) ועוד קשר התקפי שימסור קדימה (כמו ספורי/גורדנה).
אבל דווקא פה אני לא מסכים, אליאס* פיזית שחקן 5 רמות מעל הלאומית והוכיח את עצמו גם בליגת העל אצלנו כשחקן טוב. גוני נאור כביכול אמור להיות הקשר שיודע להניע כדור ושולט באמצע, ומסכים שצריך קשר התקפי פליימייקר נוסף (ספורי זה חלום, או זר). ליד גוני נאור וספורי למשל, זה קלאסי לשים שחקן פיזי כמו אליאס שרץ הרבה.
* הכל נכון לפי לאיך היה כשעזב אותנו, מאז הוא לא השתלב בבאר שבע ועבר כמה פציעות, לא יודע מה מצבו היום.
-
- קיבל.ה 864 לייקים
אני יכול להבין למה וינסנט מתכווןShacham כתב: ↑01 ינואר 2025, 12:14הקהל של הפועל תמיד היה ממש חסר מושג בכדורגל.וינסנט כתב: ↑01 ינואר 2025, 04:58 מעניין מתי הקהל של הפועל הפך להיות כל כך חסר מושג בכדורגל. מה ההתלהבות משי אליאס? עם כל האהבה אליו אין לו כדורגל וטכניקה בכלל הוא רק רץ ונלחם, כמו רן בנימין. צריך ליד גוני נאור קשר שהוא גם גרזן וגם יודע להניע כדור ולשלוט באמצע (כמו רודריגז של פעם) ועוד קשר התקפי שימסור קדימה (כמו ספורי/גורדנה).
אבל דווקא פה אני לא מסכים, אליאס* פיזית שחקן 5 רמות מעל הלאומית והוכיח את עצמו גם בליגת העל אצלנו כשחקן טוב. גוני נאור כביכול אמור להיות הקשר שיודע להניע כדור ושולט באמצע, ומסכים שצריך קשר התקפי פליימייקר נוסף (ספורי זה חלום, או זר). ליד גוני נאור וספורי למשל, זה קלאסי לשים שחקן פיזי כמו אליאס שרץ הרבה.
* הכל נכון לפי לאיך היה כשעזב אותנו, מאז הוא לא השתלב בבאר שבע ועבר כמה פציעות, לא יודע מה מצבו היום.
אליאס הוא טרקטור באמצע. וזהו.
קח לדוגמא את אליאל פרץ שיושב על המשבת שלו בב"ש ונותן גם תקופה הגנתית וגם התקפית.
אליאס, הוא לא 6 קלאסי ולא 8 קלאסי. הוא איפשהו באמצע בין שני התפקידים האלה.
ובכל זאת הייתי לוקח אותו בשמחה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2374 לייקים
אליאס בהפועל היה טוב מאוד. גם טכני יחסית.
הוא לא הקשר המושלם, אבל הבעיה פה היא שגוני נאור לא נותן מספיק בשום תחום אז וינסנט מבקש בעצם קשר שישלים את כל התכונות שנאור צריך לידו(שזה כל התכונות שבעולם)
האידיאל היה אם היו מביאים שניים מאחור- אליאס ורודריגז או וואטבר. נאור ואל ים לא מספיק טובים. אומנם רק עצם ההצבה שלהם במערך זה נותן יותר ממה שהיה עם דגו, אבל באידיאל צריך שם שניים אחרים.
אז אליאס בהחלט זה שדרוג גדול ממה שיש לנו שם עכשיו, בטח ביחס ללאומית, הוא הרבה מעבר ולא רק בהגדרה של ״מספיק טוב״
הוא לא הקשר המושלם, אבל הבעיה פה היא שגוני נאור לא נותן מספיק בשום תחום אז וינסנט מבקש בעצם קשר שישלים את כל התכונות שנאור צריך לידו(שזה כל התכונות שבעולם)
האידיאל היה אם היו מביאים שניים מאחור- אליאס ורודריגז או וואטבר. נאור ואל ים לא מספיק טובים. אומנם רק עצם ההצבה שלהם במערך זה נותן יותר ממה שהיה עם דגו, אבל באידיאל צריך שם שניים אחרים.
אז אליאס בהחלט זה שדרוג גדול ממה שיש לנו שם עכשיו, בטח ביחס ללאומית, הוא הרבה מעבר ולא רק בהגדרה של ״מספיק טוב״
-
- קיבל.ה 864 לייקים
שחקן סטייל רודריגז + גוני + ספורי זה קישור לקבוצת צמרת בליגת העל ולשם צריך לכווןdino כתב: ↑01 ינואר 2025, 12:31 אליאס בהפועל היה טוב מאוד. גם טכני יחסית.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- Sin Queso
- קיבל.ה 452 לייקים
סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורוL.S כתב: ↑01 ינואר 2025, 13:30שחקן סטייל רודריגז + גוני + ספורי זה קישור לקבוצת צמרת בליגת העל ולשם צריך לכווןdino כתב: ↑01 ינואר 2025, 12:31 אליאס בהפועל היה טוב מאוד. גם טכני יחסית.
סורו הוא שחקן ברמת מתמודדת לאליפות בישראל, לא במתמודדת על עלייה. לא רואה את בית"ר משחררת אותו, בטח לא להפועל, גם אם יש שמועות על שחרור בכללי. אם כן - זה יהיה הרכש הטוב ביותר שנעשה מזה עשורSin Queso כתב: ↑01 ינואר 2025, 14:14סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורוL.S כתב: ↑01 ינואר 2025, 13:30שחקן סטייל רודריגז + גוני + ספורי זה קישור לקבוצת צמרת בליגת העל ולשם צריך לכווןdino כתב: ↑01 ינואר 2025, 12:31 אליאס בהפועל היה טוב מאוד. גם טכני יחסית.
-
- קיבל.ה 2374 לייקים
-
- קיבל.ה 1422 לייקים
-
- קיבל.ה 414 לייקים
!וינסנט כתב: ↑01 ינואר 2025, 04:58 מעניין מתי הקהל של הפועל הפך להיות כל כך חסר מושג בכדורגל. מה ההתלהבות משי אליאס? עם כל האהבה אליו אין לו כדורגל וטכניקה בכלל הוא רק רץ ונלחם, כמו רן בנימין. צריך ליד גוני נאור קשר שהוא גם גרזן וגם יודע להניע כדור ולשלוט באמצע (כמו רודריגז של פעם) ועוד קשר התקפי שימסור קדימה (כמו ספורי/גורדנה).
רק הפועל מסוגלת להביא לקדנציה שנייה שחקנים שהיו גרועים כבר בקדנציה הראשונה (עאבד, אדל, אבו עביד…)
רואה שחורות המקורי
אבו לא היה גרוע בקדנציה הראשונה עובדה שהתקדם לחיפה
ובטח לא בשנייה
גם אליאס, מסכים שהוא קשה לצפייה בכל הקשור לטכניקה אבל זה לא התפקיד שלו
שים לידו פליימייקר כמו חוסה ומעליו איזה 10 (רמזי?) ויש קישור טיל
ובטח לא בשנייה
גם אליאס, מסכים שהוא קשה לצפייה בכל הקשור לטכניקה אבל זה לא התפקיד שלו
שים לידו פליימייקר כמו חוסה ומעליו איזה 10 (רמזי?) ויש קישור טיל
הלוואיSin Queso כתב: ↑01 ינואר 2025, 14:14סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורו סורוL.S כתב: ↑01 ינואר 2025, 13:30שחקן סטייל רודריגז + גוני + ספורי זה קישור לקבוצת צמרת בליגת העל ולשם צריך לכווןdino כתב: ↑01 ינואר 2025, 12:31 אליאס בהפועל היה טוב מאוד. גם טכני יחסית.
שחקן אחושילינג
-
- קיבל.ה 339 לייקים
בכיף הייתי מחזיר את רומראטו, השחקן הכי אנדרייטד שהיה פה בעשר שנים האחרונות. לקהל של הפועל כמובן תמיד הייתה בעיה עם השחקנים הכי פחות לא טובים.
- הפוסט קיבל 3 לייקיםL.S • Carajo • אוגוסטוס היל
- Hapolo
- קיבל.ה 747 לייקים
אם ישחק כמו במשחק נגד קש אז כן, אם כמו בכל שאר המשחקים אז פחות
https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... e#autoplayarik89 כתב: ↑01 ינואר 2025, 14:43סורו הוא שחקן ברמת מתמודדת לאליפות בישראל, לא במתמודדת על עלייה. לא רואה את בית"ר משחררת אותו, בטח לא להפועל, גם אם יש שמועות על שחרור בכללי. אם כן - זה יהיה הרכש הטוב ביותר שנעשה מזה עשור
" בבית"ר החליטו לחשב מסלול מחדש בקשר לשלושה זרים שנמצאים בדרכם החוצה: מיירון ג'ורג', ז'אן מרסלן ואיסמעיליה סורו, שלא פתח אמש בהרכב. בבית"ר אף החלו לנהל מגעים עם מספר מועמדים להגיע במקום השלושה"
זה אופטימי מדי, אבל אם יש סיכוי כלשהו להביא את סורו - חייבים להתנפל על ההזדמנות הזאת כמה שיותר מהר.
מעבר לזה, שחקנים בליגת העל שמסיימים חוזה:
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=492931
- Sin Queso
- קיבל.ה 452 לייקים
ספרא יש לך הזדמנות לשריין לשנה הבאה שלושה זרים טופ.arik89 כתב: ↑02 ינואר 2025, 10:04https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... e#autoplay
" בבית"ר החליטו לחשב מסלול מחדש בקשר לשלושה זרים שנמצאים בדרכם החוצה: מיירון ג'ורג', ז'אן מרסלן ואיסמעיליה סורו, שלא פתח אמש בהרכב. בבית"ר אף החלו לנהל מגעים עם מספר מועמדים להגיע במקום השלושה"
זה אופטימי מדי, אבל אם יש סיכוי כלשהו להביא את סורו - חייבים להתנפל על ההזדמנות הזאת כמה שיותר מהר.
ליוביסבלייביץ',זלטאנוביץ' ויאו.
ואפשר גם אוסמן.
בשולי נכון בדיעבד תמיד אומרים היה אפשר להביא את מלמד ושחקנים אחרים שמתפוצצים. ספרא יכול בהשקעה נכונה ושקטה להעמיד פה קבוצה טופ אם יפעל נכון ומהר.
-
- קיבל.ה 2149 לייקים
אליאס + סורו ואנחנו סגורים באמצע פלומבה.
קשר זר פליימייקר + חלוץ זר אכזר ואנחנו עולים בהליכה.
קשר זר פליימייקר + חלוץ זר אכזר ואנחנו עולים בהליכה.
-
- קיבל.ה 179 לייקים
הפנטזיות של אנשים פה נחמדות
כמה הן קשורות למציאות, אני לא בטוח נראה בקרוב.
לפני הפנטיות קודם שיביאו זר טוב במקום הזר שסיים את העונה זה מכבר
אח"כ שלב השדרוגים ובניית קבוצת על שדורסת את הליגה
כמה הן קשורות למציאות, אני לא בטוח נראה בקרוב.
לפני הפנטיות קודם שיביאו זר טוב במקום הזר שסיים את העונה זה מכבר
אח"כ שלב השדרוגים ובניית קבוצת על שדורסת את הליגה
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
שמע, אם בלי עין הרע הפועל עולים ומביאים את סורו, ליוביסבלייביץ',זלטאנוביץ' ויאו - אתה מסודר שנים קדימה. הלוואי ויקרה. אסתפק גם בפחותSin Queso כתב: ↑02 ינואר 2025, 10:31ספרא יש לך הזדמנות לשריין לשנה הבאה שלושה זרים טופ.arik89 כתב: ↑02 ינואר 2025, 10:04https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... e#autoplay
ליוביסבלייביץ',זלטאנוביץ' ויאו.
ואפשר גם אוסמן.
בשולי נכון בדיעבד תמיד אומרים היה אפשר להביא את מלמד ושחקנים אחרים שמתפוצצים. ספרא יכול בהשקעה נכונה ושקטה להעמיד פה קבוצה טופ אם יפעל נכון ומהר.
-
- קיבל.ה 637 לייקים
מה יהיה? שישה ימים לפתיחת החלון. ציפיתי שיגיע כבר לפחות שחקן במקום הברזילאי שנפצע.
- 7even
- קיבל.ה 2492 לייקים
בד"כ כל זריקת השמות המבטיחה ויוצרת האשליה הזו הזו נגמרת באיזה שחקן ליגה שניה בניגריה כי הסוכן אמר שיש לו פוטנציאל ואז כתבה של מיכאל יוכין שבכלל קיבלנו פה יהלום.
אולי הפעם יהיה שונה. בכל זאת, צוות מקצועי וסקאוטינג שלם הביאו פה לפני חודש.
אולי הפעם יהיה שונה. בכל זאת, צוות מקצועי וסקאוטינג שלם הביאו פה לפני חודש.
יחד, רק יחד!
לפי ערוץ הספורט, בסכנין עוקבים אחרי מעמדו של סורו בבית"ר. אם הוא ריאלי עבורם, הפועל חייבים להתנפל עליו. עם קשר כזה לא היית יורד בעונה שעברה, אפילו לא קרוב.
- עידן סרור
- קיבל.ה 342 לייקים
איך זה שהוא לא מספיק טוב בשביל ביתר?
- Sin Queso
- קיבל.ה 452 לייקים
-
- קיבל.ה 2374 לייקים
וואלה ספורט
עומרי אלטמן בדרך החוצה מוולוס, כך על פי התקשורת היוונית. הקשר/חלוץ בן ה-30 הושאל ליוונים מהפועל תל אביב בקיץ האחרון, אחרי שמסאי דגו החליט שהוא לא נמצא בתכניות שלו בתום מחנה האימון של האדומים בחו"ל.
אלטמן חווה חצי עונה לא מוצלחת מבחינה אישית בוולוס, שבה תופקד בעיקר בכנפיים.
טוענים שם שהוא כנראה בדרך לקפריסין.
עומרי אלטמן בדרך החוצה מוולוס, כך על פי התקשורת היוונית. הקשר/חלוץ בן ה-30 הושאל ליוונים מהפועל תל אביב בקיץ האחרון, אחרי שמסאי דגו החליט שהוא לא נמצא בתכניות שלו בתום מחנה האימון של האדומים בחו"ל.
- Hapolo
- קיבל.ה 747 לייקים
לא לגעת באליאס חתיכת ערס שדפק אותנו הבטיח להחזיר על זה ואז ברח בהזדמנות הראשונה, יש מחיר להתנהגות הזו.
עשיתם ממנו גם איזה עילוי פיזי, בנוי סבבה אולי קצת אגרסיבי אבל מפה לאיזה דה סילבה שעשיתם ממנו יש מרחק גדול
עשיתם ממנו גם איזה עילוי פיזי, בנוי סבבה אולי קצת אגרסיבי אבל מפה לאיזה דה סילבה שעשיתם ממנו יש מרחק גדול
-
- קיבל.ה 637 לייקים
אחלה שי אליאס. "דפק אותנו" עלק, ירק באוויר והדביקו לו אדום מופרך.
ילד אדום ואוהד הפועל, הלוואי שיחזור.
ילד אדום ואוהד הפועל, הלוואי שיחזור.
- הפוסט קיבל 3 לייקיםInFlames • לירון האדום • L.S
-
- קיבל.ה 353 לייקים
יש דיבור אמיתי על אליאס? שמועות משהו? או שזה רק משאלות לב פה בפורום?
-
- קיבל.ה 2149 לייקים
לא לגעת, שחקן גמורdino כתב: ↑02 ינואר 2025, 18:19 וואלה ספורט
- Hapolo
- קיבל.ה 747 לייקים
מופרך עלק, טינופת של התנהגות על הרבה פחות מקבלים אדום. בשכונה אני לא הייתי מתנהג ככה, בטח שלא עם הסמל של הפועל על החולצה. בזמנו כולם כעסו על הגועל נפש הזה והחוסר אחריות הזו פתאום אחלה שי אליאס.
ילד אדום שהבטיח לפצות ודפק שפשף בהזדמנות הראשונה, היינו צריכים אותו אז אולי לא היינו יורדים ליגה, עכשיו תודה רבה נסתדר בלעדיו
- בז'רנו
- קיבל.ה 654 לייקים
לא הבנתי מה אתה רוצה ממנו.Hapolo כתב: ↑02 ינואר 2025, 20:45מופרך עלק, טינופת של התנהגות על הרבה פחות מקבלים אדום. בשכונה אני לא הייתי מתנהג ככה, בטח שלא עם הסמל של הפועל על החולצה. בזמנו כולם כעסו על הגועל נפש הזה והחוסר אחריות הזו פתאום אחלה שי אליאס.
ילד אדום שהבטיח לפצות ודפק שפשף בהזדמנות הראשונה, היינו צריכים אותו אז אולי לא היינו יורדים ליגה, עכשיו תודה רבה נסתדר בלעדיו
באר שבע הציעה עליו 700 אלף, דיוויד world class מינצברג לא חיכה שניה ומכר אותו.
מישהו הציע לו להישאר? השווה את ההצעה של באר שבע?
תבוא בטענות למי שהחליט למכור אותו
-
- קיבל.ה 1266 לייקים
לפי מה שזכור לי, זה היה בתקופת הניסנובים.בז'רנו כתב:לא הבנתי מה אתה רוצה ממנו.Hapolo כתב: ↑02 ינואר 2025, 20:45מופרך עלק, טינופת של התנהגות על הרבה פחות מקבלים אדום. בשכונה אני לא הייתי מתנהג ככה, בטח שלא עם הסמל של הפועל על החולצה. בזמנו כולם כעסו על הגועל נפש הזה והחוסר אחריות הזו פתאום אחלה שי אליאס.
באר שבע הציעה עליו 700 אלף, דיוויד world class מינצברג לא חיכה שניה ומכר אותו.
מישהו הציע לו להישאר? השווה את ההצעה של באר שבע?
תבוא בטענות למי שהחליט למכור אותו
Sent from my iPhone using Tapatalk
התגובות האלה נגד אליאס זה בדיוק הסיבה שאנחנו בליגה השנייה וחלק עצום מהשחקנים בקבוצות המובילות הם שחקנים לשעבר של הפועל
בסוף אוהדי הפועל בהרס עצמי שוב ושוב דוחפים את הכוכבים החוצה ואז בוכים שאין שחקנים מספיק טובים
ככה היה עם אליאס שאחרי זה נתן עונות מעולות בבארשבע בזמן שאנחנו ירדנו ליגה ועדיין מהקשרים האחוריים הטובים בארץ. וגם עם ספורי, אבועביד, גורדנה, שכטר אחרי ההתרמה, דוידה ועוד מלא.. כל פעם מזלזלים בשחקנים הבולטים שלנו בטענה שהם לא מספיק טובים להפועל ואז אנחנו צופים בהם פורחים בקבוצות אחרות בזמן שאנחנו מתדרדרים.
זילזל בקהל עלק.. שחקן עם נשמה שבא לתת הכל וירק בתסכול, הזוי שאנשים כותבים נגדו
בסוף אוהדי הפועל בהרס עצמי שוב ושוב דוחפים את הכוכבים החוצה ואז בוכים שאין שחקנים מספיק טובים
ככה היה עם אליאס שאחרי זה נתן עונות מעולות בבארשבע בזמן שאנחנו ירדנו ליגה ועדיין מהקשרים האחוריים הטובים בארץ. וגם עם ספורי, אבועביד, גורדנה, שכטר אחרי ההתרמה, דוידה ועוד מלא.. כל פעם מזלזלים בשחקנים הבולטים שלנו בטענה שהם לא מספיק טובים להפועל ואז אנחנו צופים בהם פורחים בקבוצות אחרות בזמן שאנחנו מתדרדרים.
זילזל בקהל עלק.. שחקן עם נשמה שבא לתת הכל וירק בתסכול, הזוי שאנשים כותבים נגדו
- הפוסט קיבל לייק אחדL.S
לגבי אלטמן - מבחינה מקצועית , בהנחה ורמת הכשירות שלו מספיקה ללאומית , יהיה כדאי להחזיר אותו מכיוון ש:
1. הוא יכול להיות חלוץ שמתאים בול לשיטה של ברדה- גם יוכל ללחוץ בצורה סבירה לחלוץ , גם הוא יחסית חזק פיזית ויכול לשמש כסוג של פיבוט בכדורי גובה
2. שחקן שמכיר את המערכת ויודע לאן הוא נכנס
3.אם וכאשר , חלוץ שני מצוין לליגת העל
החסרונות שלו הם בעיקר שאלת הכשירות וכמה יהיה נכון להחזיר אותו לעוד קדנציה. אני עדיין חושב שסך היתרונות עולה על החסרונות ולכן הייתי מחזיר.
לגבי אליאס- מבחינה מקצועית- שחקן שבדר״כ נמצא בכושר גופני טוב, חזק פיזית, בעיטה לא רעה מרחוק אך מצד שני ראיית משחק לדעתי לוקה בחסר וזאת בעיה כי אנחנו צריכים מישהו באמצע שיידע גם לתת את הפס הנכון.
לגבי סיפור היריקה, כעסתי מאוד באותו דרבי, בטח בהתחשב בעובדה ששני ילדים בני 17 היו בלמים ובכל זאת עד המחצית היינו טובים יותר ממכבי באותו משחק ובמחצית השנייה התפרקנו וקיבלנו חמישייה .
אבל, לדעתי אין מה לבוא בטענות אליו בנוגע למעבר, הפועל רצו למכור אותו בתקופת ניסנוב . חוץ מזה , לדעתי לבוא עכשיו מהפועל ב״ש שרצה לאליפות בחזרה אלינו ללאומית זה צעד שיעורר הערכה בעיניי.
נכון, סביר להניח שהוא לא ירוויח שכר מינימום ונכון שכרגע בב״ש הוא לט משחק אך בכל זאת הם כרגע הקבוצה הכי טובה בארץ ובמידה ואחד מהקשרי אמצע שלהם נפצע הוא יכול למצוא את עצמו בקלות בחזרה לרוטציה .
לסיכום מבחינה מקצועית , הייתי מעדיף שחקן שיותר קרוב ל50-50 מאשר אליאס, אבל במידה ואין מישהו כזה שעדיף עליו, הייתי מחזיר גם אותו.
1. הוא יכול להיות חלוץ שמתאים בול לשיטה של ברדה- גם יוכל ללחוץ בצורה סבירה לחלוץ , גם הוא יחסית חזק פיזית ויכול לשמש כסוג של פיבוט בכדורי גובה
2. שחקן שמכיר את המערכת ויודע לאן הוא נכנס
3.אם וכאשר , חלוץ שני מצוין לליגת העל
החסרונות שלו הם בעיקר שאלת הכשירות וכמה יהיה נכון להחזיר אותו לעוד קדנציה. אני עדיין חושב שסך היתרונות עולה על החסרונות ולכן הייתי מחזיר.
לגבי אליאס- מבחינה מקצועית- שחקן שבדר״כ נמצא בכושר גופני טוב, חזק פיזית, בעיטה לא רעה מרחוק אך מצד שני ראיית משחק לדעתי לוקה בחסר וזאת בעיה כי אנחנו צריכים מישהו באמצע שיידע גם לתת את הפס הנכון.
לגבי סיפור היריקה, כעסתי מאוד באותו דרבי, בטח בהתחשב בעובדה ששני ילדים בני 17 היו בלמים ובכל זאת עד המחצית היינו טובים יותר ממכבי באותו משחק ובמחצית השנייה התפרקנו וקיבלנו חמישייה .
אבל, לדעתי אין מה לבוא בטענות אליו בנוגע למעבר, הפועל רצו למכור אותו בתקופת ניסנוב . חוץ מזה , לדעתי לבוא עכשיו מהפועל ב״ש שרצה לאליפות בחזרה אלינו ללאומית זה צעד שיעורר הערכה בעיניי.
נכון, סביר להניח שהוא לא ירוויח שכר מינימום ונכון שכרגע בב״ש הוא לט משחק אך בכל זאת הם כרגע הקבוצה הכי טובה בארץ ובמידה ואחד מהקשרי אמצע שלהם נפצע הוא יכול למצוא את עצמו בקלות בחזרה לרוטציה .
לסיכום מבחינה מקצועית , הייתי מעדיף שחקן שיותר קרוב ל50-50 מאשר אליאס, אבל במידה ואין מישהו כזה שעדיף עליו, הייתי מחזיר גם אותו.
-
- קיבל.ה 864 לייקים
אלטמן ללאומית זה שיחוק
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.