אז מי פה?

קנסו דחוף, עכשיו יותר מתמיד! פתוח 24 שעות! משקה ראשון חינם! הנחה לפוחדים מ-5G!
gsh
קיבל.ה  50 לייקים

נראה לי שהיה משתמש בשם גבעתיים שמעולם לא הבנתי מה הוא כותב
הפוסט קיבל לייק אחדההוא מפעם
יהלום14אדום
קיבל.ה  859 לייקים

מוות? הצ'וריסו המקורי?
יאללה הביתה!!!
לירון האדום
קיבל.ה  2149 לייקים

gsh כתב: 01 דצמבר 2024, 21:03 נראה לי שהיה משתמש בשם גבעתיים שמעולם לא הבנתי מה הוא כותב
גבעתיים היה בוט משוכלל של 831
מוות
קיבל.ה  13 לייקים

יהלום14אדום כתב: 02 דצמבר 2024, 12:57 מוות? הצ'וריסו המקורי?
:heart: :heart: :heart:
פעם בלאדבראדר בא איתי לאכול פלאפל בכדורי הוד השרון (לפני הפיצול המכאיב של האחים כדורי)
יהלום14אדום
קיבל.ה  859 לייקים

מוות כתב: 09 דצמבר 2024, 14:12
יהלום14אדום כתב: 02 דצמבר 2024, 12:57 מוות? הצ'וריסו המקורי?
:heart: :heart: :heart:
פעם בלאדבראדר בא איתי לאכול פלאפל בכדורי הוד השרון (לפני הפיצול המכאיב של האחים כדורי)
איזה איש יקר :heart:
יאללה הביתה!!!
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  2551 לייקים

בלאדברודר חי עדיין בחו"ל לא?

Sent from my 22101320G using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
נורמה ג'ין
קיבל.ה  45 לייקים

מה עם פרלוב :sh-cry:
סמל אישי של משתמש
כרובית
קיבל.ה  904 לייקים

נורמה ג'ין כתב: 11 דצמבר 2024, 21:24 מה עם פרלוב :sh-cry:
חי ונושם
סמל אישי של משתמש
תתאבד כבר
קיבל.ה  152 לייקים

לירון האדום כתב: 30 נובמבר 2024, 16:25
גביזון כתב: 27 נובמבר 2024, 22:29 מקרומן
סבא טרחני

וואו מקורמן, איזה הזיה הוא היה.
מה עם טלקיסקי?
המשטרה פוצצה לי מצלמה שהחבאתי מתחת לאוטו בבלומפילד (היה אסור להכניס ליציע, מצלמה גדולה כזאת). השאירו מכתב שצריך לתבוע מס רכוש אבל רק באמצעות עורך דין. כתבתי על זה בפורום ומקורמן היקר כתב לי פרטית "מצוווה להוציא מהם כל שקל" וכך סייע לי לגמרי פרו בונו, עד כדי פגישה בקומה 14 במשרדי מס רכוש בקריית הממשלה מתל אביב. חיכיתי מחוץ לבניין והמאבטחים שאלו אותי למעשיי, נער בן 14. "אני מחכה לעורך דין שלי".

כך היה, וקיבלתי חזרה את הכסף! אחלה מקורמן
נערך לאחרונה על ידי תתאבד כבר ב 15 דצמבר 2024, 01:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
אנשי הפועל תל אביב כדורסל, הציון שלכם הוא 0. תשתפרו בבקשה - ת.כ, ערב המשחק נגד הפ' ב"ש

כל העוולות אחת הן, והמחשבה שלא כך, היא מקור כל העוולות.
וחוץ מזה, לשם מה נתכנסנו? יאללה הפועל!
הפוסט קיבל לייק אחדגביזון
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  2551 לייקים

תתאבד כבר כתב:
לירון האדום כתב: 30 נובמבר 2024, 16:25
גביזון כתב: 27 נובמבר 2024, 22:29 מקרומן
סבא טרחני

וואו מקורמן, איזה הזיה הוא היה.
מה עם טלקיסקי?
המשטרה פוצצה לי מצלמה שהחבאתי מתחת לאוטו בבלומפילד (היה אסור להכניס ליציע, מצלמה גדולה כזאת). השאירו מכתב שצריך לתבוע מס רכוש אבל רק באמצעות עורך דין. כתבתי על זה בפורום ומקורמן היקר כתב לי פרטית "מצוווה להוציא מהם כל שקל" וכך סייע לי לגמרי פרו בונו, עד כדי פגישה בקומה 14 במשרדי מס רכוש בקריית הממשלה מתל אביב. חיכיתי מחוץ לבניין והמאבטחים שאלו אותי למעשיי, נער בן 14. "אני מחכה לעורך דין שלי".

כך היה, וקיבלתי חזרה את הכסף! אחלה מקורמן
פייי איזה מלך!!
היו לי ויכוחים ענייניים איתו, היינו ביחסים טובים. הסתכלתי בפייסבוק וראיתי שפעם אחרונה שהוא כתב לי היה לפני עשור, התווכחנו לגבי הלך הרוח בהפועל מבחינת הנהלה והקהל, הייתי הרבה יותר ניצי אז. אני רואה שכל מילה שהוא כתב לי אז התבררה היום כנכונה.

הפוסט קיבל לייק אחדתתאבד כבר
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2002 לייקים

הייתי איתו בועדת בחירות של הפועל אוסישקין (במערכת בחירות המצומצת שבה זייציק נבחר).
ההוא מפעם
קיבל.ה  179 לייקים

gsh כתב: 01 דצמבר 2024, 21:03 נראה לי שהיה משתמש בשם גבעתיים שמעולם לא הבנתי מה הוא כותב
גבעתיים היה גלגול של משתמש אחר מוכר מאוד / או שדמות הייתה מוכרת מאוד
אולי של אדום אופטימי אבל אני ממש לא בטוח
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
gsh
קיבל.ה  50 לייקים

לא, ממה שזכור לי אדום אופטימי היה מישהו אחר לגמרי, בעלים של מסעדה.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1779 לייקים

האלטר-אגו של גבעתיים היה משתמש בשם 831 אאל"ט.
אופטימי זה סיפור אחר לגמרי לגמרי.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  2551 לייקים

ההוא מפעם כתב:
גבעתיים היה גלגול של משתמש אחר מוכר מאוד / או שדמות הייתה מוכרת מאוד
אולי של אדום אופטימי אבל אני ממש לא בטוח
אני עד עכשיו בטוח שאתה אדום אופטימי, כנראה שלא. בעל מסעדת זעפרן אנטי ביבי לוחמני

סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1178 לייקים

האמת שמקורמן, 19, אמיר, זינק ובלאדברדר חסרים לי פה.
הלואי ויחזרו מתישהו
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
J-R
קיבל.ה  39 לייקים

היה פעם ממש אבל ממש מזמן(2005?) משתמש בשם איתן.
סמל אישי של משתמש
בעל(ת) האוב
קיבל.ה  85 לייקים

היה משתמש נחמד בשם אנטיגונה.
והיה אשכול שממש אהבתי "עתיקות בבית אנטיגונה", שם היו דיווחים ודיונים מעניינים על עיצוב הבית (בעיקר שלו) וכו'.
רינגו סטאר המלך
הפוסט קיבל 2 לייקיםסומךגביזון
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  2551 לייקים

בעל(ת) האוב כתב:היה משתמש נחמד בשם אנטיגונה.
והיה אשכול שממש אהבתי "עתיקות בבית אנטיגונה", שם היו דיווחים ודיונים מעניינים על עיצוב הבית (בעיקר שלו) וכו'.
נכון, היה חובב עתיקות ומעלה תמונות מהבית שלו

ההוא מפעם
קיבל.ה  179 לייקים

אם כבר עתיקים אז נראה שרותם דפני או אחיו הפציעו בפורום אם אני עדיין זוכר כינויים ישנים
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  2551 לייקים

R200
עוד יחזור, תצוטטו אותי כשזה יקרה

קובי
קיבל.ה  133 לייקים

לא היה ולא יהיה אשכול הזוי ומצחיק כמו אשכול היונה.
Redogot

אני פה מפעם לפעם
Gur
קיבל.ה  103 לייקים

שניצל וחלב היה בתקופת פריאל הצבעונית, אך היה מעשה ידיו של נער תימני שהיום הוא בטח נשוי פלוס שלוש, משתמש בשם שלומי (חג׳בי)?

קנסו דחוף של לפני עידן הפייסבוק באמת היה תופעה תרבותית. טווח גילאים של של 12 עד 35 פחות או יותר, והיינו שורצים שם שעות, באמת שעות…
לחפש קראק למנג׳ר, צחוקים עם חרמש שבגיל הזה היה לא פחות מאלוהים, להתלהב מהודעות של סוקולובסקי, לריב ברצינות עם בלאדבראדר.

וואלה מתגעגע, אם כבר התמכרות למסכים אז רק ככה
הפוסט קיבל 3 לייקיםסומךRed Wolfעד המ!!ת הפועל
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  2551 לייקים

Gur כתב:שניצל וחלב היה בתקופת פריאל הצבעונית, אך היה מעשה ידיו של נער תימני שהיום הוא בטח נשוי פלוס שלוש, משתמש בשם שלומי (חג׳בי)?

קנסו דחוף של לפני עידן הפייסבוק באמת היה תופעה תרבותית. טווח גילאים של של 12 עד 35 פחות או יותר, והיינו שורצים שם שעות, באמת שעות…
לחפש קראק למנג׳ר, צחוקים עם חרמש שבגיל הזה היה לא פחות מאלוהים, להתלהב מהודעות של סוקולובסקי, לריב ברצינות עם בלאדבראדר.

שלומי תימני יכול להיות שהתכוונת לשלומי שירונים? לדעתי הוא לא קשור לאשכול שניצל וחלב של פריאל. זה אחרי תקופה שהוא כבר עזב את הפורום אחרי התקרית עם האולטראס.

Gur
קיבל.ה  103 לייקים

גביזון כתב: 12 ינואר 2025, 08:05
Gur כתב:שניצל וחלב היה בתקופת פריאל הצבעונית, אך היה מעשה ידיו של נער תימני שהיום הוא בטח נשוי פלוס שלוש, משתמש בשם שלומי (חג׳בי)?

שלומי תימני יכול להיות שהתכוונת לשלומי שירונים? לדעתי הוא לא קשור לאשכול שניצל וחלב של פריאל. זה אחרי תקופה שהוא כבר עזב את הפורום אחרי התקרית עם האולטראס.

לא לא, שלומי שירונים היה בן 30 בשלב הזה. שלומי חג׳בי, או משהו כזה. 100% אבל, אני זוכר אותו מאיזה טורניר קנסו דחוף שנערך בספורטק בו פריאל כמעט חילק חתימות לאנשים
הפוסט קיבל לייק אחדteknoboy
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  2551 לייקים

Gur כתב:
גביזון כתב: 12 ינואר 2025, 08:05

לא לא, שלומי שירונים היה בן 30 בשלב הזה. שלומי חג׳בי, או משהו כזה. 100% אבל, אני זוכר אותו מאיזה טורניר קנסו דחוף שנערך בספורטק בו פריאל כמעט חילק חתימות לאנשים
באמת תקופה אדירה.
איפה האשכול האח גדול שנעלו שם משתמשים אדירים שהגבילו רק לשם.

סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  669 לייקים

לא מצאתי את אשכול האח הגדול
אבל איזה נוסטלגיה זה להסתכל על הפורמאלין הישן

http://old.shedim.com/bb/viewforum.php?f=11
הפוסט קיבל לייק אחדגביזון
Gur
קיבל.ה  103 לייקים

אני גדלתי פה מגיל 13, אני הבנאדם שאני היום בזכות הפורום.
בן 32 בדיכאון קיומי
הפוסט קיבל לייק אחדסומך
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  985 לייקים

Red Wolf כתב: 12 ינואר 2025, 11:14 לא מצאתי את אשכול האח הגדול

וואי יש שם אשכול של מושקוביץ עם דו שיח בינינו קשה לקריאה ממרחק השנים. אשכרה הייתי בן 16 אז
@מושקוביץ אם אתה עוד פעיל בפורום בהנחה שזו אותו המשתמש אז סליחה שקראתי לך דביל
בני12
קיבל.ה  1422 לייקים

פרימו לוי כתב: 12 ינואר 2025, 21:32

וואי יש שם אשכול של מושקוביץ עם דו שיח בינינו קשה לקריאה ממרחק השנים. אשכרה הייתי בן 16 אז
קפוץ לאשכול על השוער של רמת השרון
מושקוביץ
קיבל.ה  21 לייקים

פרימו לוי כתב:

[mention]מושקוביץ[/mention] אם אתה עוד פעיל בפורום בהנחה שזו אותו המשתמש אז סליחה שקראתי לך דביל
על מה מדובר כפרה?

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  985 לייקים

מושקוביץ כתב: 12 ינואר 2025, 21:36
פרימו לוי כתב:

על מה מדובר כפרה?

בקישור שציטטתי יש חלק מהפורמאלין הישן, יש שם אשכול שלך על חזירים מעופפים ושם קיללתי אותך.
באמת זאת נראית כמו התגרות לא ראויה על זה הסליחה. ה"דו שיח קשה לקריאה" מתייחס לכך שזה קרינג'י לקרוא דברים שכתבתי בתור נער
מושקוביץ
קיבל.ה  21 לייקים

פרימו לוי כתב:
מושקוביץ כתב: 12 ינואר 2025, 21:36
פרימו לוי כתב: וואי יש שם אשכול של מושקוביץ עם דו שיח בינינו קשה לקריאה ממרחק השנים. אשכרה הייתי בן 16 אז
על מה מדובר כפרה?

בקישור שציטטתי יש חלק מהפורמאלין הישן, יש שם אשכול שלך על חזירים מעופפים ושם קיללתי אותך.
באמת זאת נראית כמו התגרות לא ראויה על זה הסליחה. ה"דו שיח קשה לקריאה" מתייחס לכך שזה קרינג'י לקרוא דברים שכתבתי בתור נער
אני סולח לך. רציתי לשים פה פרח של פעם אבל אני לא יודע איך. אולי :פרח: ? בכל אופן שתדע שזה מאוד אצילי לבקש סליחה לא משנה אחרי כמה זמן ולא לכולם יש את המעלה הזאת, אז כל הכבוד לך.
אני לא יודע אם זה הובן בזמנו או שאנשים חשבו שאני עושה צחוק, אבל זה היה אולי האשכול הכי רציני (מבחינתי) שכתבתי בפורום. הייתי סוף שנה שניה אני חושב בבר אילן באותו זמן והיה מדובר בדברים שלא הצלחתי לקבל עליהם תשובות בלימודים ודי ביטלו אותי. ממש התאכזבתי ואפילו נפגעתי באופן אישי כשבאת בזמנו ולא קראת את השיח הבאמת מעשיר ומלמד שקדם להודעה שלך שהיו שותפים לו רבים שלקחו את הנושא ברצינות הראויה (וגם כאלה שלא אבל לא בצורה שלא לקחתי בחשבון כששאלתי את השאלה בוולטון בזמנו) ולכן גם אני הגבתי בצורה קיצונית. אז אין במה שאני כותב עכשיו שום כוונה ''לגנוב'' את ההתנצלות הבאמת מאוד יפה ומכובדת שלך אבל גם אני אקח את ההזדמנות ואתנצל. סליחה.

הפוסט קיבל 2 לייקיםסומךפרימו לוי
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1779 לייקים

ניחשתי שזה אשכול הכנפזירים, וזה ריגש כי כשנכנסתי לפורמלין הישן בעקבות הלינק פה, משום מה נכנסתי בשביל הנוסטלגיה דווקא לאשכול הזה (אבל הפסקתי לקרוא לפני הקילולים של פרימו)

מושקוביץ כתב: 12 ינואר 2025, 22:01 רציתי לשים פה פרח של פעם אבל אני לא יודע איך. אולי :פרח: ?
בין הנקודתיים צריך לכתוב rose
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
הפוסט קיבל לייק אחדמושקוביץ
מושקוביץ
קיבל.ה  21 לייקים

teknoboy כתב:ניחשתי שזה אשכול הכנפזירים, וזה ריגש כי כשנכנסתי לפורמלין הישן בעקבות הלינק פה, משום מה נכנסתי בשביל הנוסטלגיה דווקא לאשכול הזה (אבל הפסקתי לקרוא לפני הקילולים של פרימו)

מושקוביץ כתב: 12 ינואר 2025, 22:01 רציתי לשים פה פרח של פעם אבל אני לא יודע איך. אולי :פרח: ?
בין הנקודתיים צריך לכתוב rose
:rose: *2

סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  985 לייקים

מושקוביץ כתב: 12 ינואר 2025, 22:01
פרימו לוי כתב:
מושקוביץ כתב: 12 ינואר 2025, 21:36 על מה מדובר כפרה?

אני סולח לך. רציתי לשים פה פרח של פעם אבל אני לא יודע איך. אולי :פרח: ? בכל אופן שתדע שזה מאוד אצילי לבקש סליחה לא משנה אחרי כמה זמן ולא לכולם יש את המעלה הזאת, אז כל הכבוד לך.
אני לא יודע אם זה הובן בזמנו או שאנשים חשבו שאני עושה צחוק, אבל זה היה אולי האשכול הכי רציני (מבחינתי) שכתבתי בפורום. הייתי סוף שנה שניה אני חושב בבר אילן באותו זמן והיה מדובר בדברים שלא הצלחתי לקבל עליהם תשובות בלימודים ודי ביטלו אותי. ממש התאכזבתי ואפילו נפגעתי באופן אישי כשבאת בזמנו ולא קראת את השיח הבאמת מעשיר ומלמד שקדם להודעה שלך שהיו שותפים לו רבים שלקחו את הנושא ברצינות הראויה (וגם כאלה שלא אבל לא בצורה שלא לקחתי בחשבון כששאלתי את השאלה בוולטון בזמנו) ולכן גם אני הגבתי בצורה קיצונית. אז אין במה שאני כותב עכשיו שום כוונה ''לגנוב'' את ההתנצלות הבאמת מאוד יפה ומכובדת שלך אבל גם אני אקח את ההזדמנות ואתנצל. סליחה.
תודה על ההודעה :rose: אני חושב שבאמת לא הבנתי שזה דיון רציני. קצת קשה לי לזכור במדויק בגלל הזמן שעבר אבל כן זוכר שבגדול די הערצתי את גווארדיית הפורום הותיקה ואותך ביניהם, הייתם שנונים וצבעוניים ושונים מאוד מהאנשים שגדלתי בסביבתם וכולכם שנאתם אותי, ואני משער שה"דביל" הזה היתה איזשהי דרך גרועה לנסות להתמודד עם הפער הזה. זה ניסיון להסביר לעצמי למה כתבתי ככה, לא הצדקה כמובן. ניסיתי לחפש עכשיו בהודעות הישנות שם מה בדיוק היה כי אני לא ממש זוכר, היה משהו שקשור לכך ששיקרתי בקשר לזהות שלי (אולי זה פרשנות מאוחרת לא נכונה אבל נדמה לי שזה נבע מאותו מקום של הערצתי אתכם והייתי בן 13 או 14 לדעתי כשנרשמתי לפורום ורציתי שיקחו אותי ברצינות) אבל כנראה שגם לא הייתי מותאם מלבד זה, לא ממש הבנתי איך משתמשים באינטרנט ואני חושב שהייתי די טרול. אבל גם הייתי ממש ילד. הודעות מפעם קשות לקריאה אבל האמת הפורום בשנים האלה השפיע עלי המון, בעיקר מבחינה פוליטית, זאת היתה פעם ראשונה שנתקלתי בה בדעות שמאל רדיקלי (שבעשור האחרון אני רואה בעצמי חלק ממנו) ולקח לזה זמן להתעכל.
הפוסט קיבל 4 לייקיםRed WolfסומךKingAlpacaGur
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1779 לייקים

@פרימו לוי המשכתי לקרוא שם והגעתי סוף סוף לחלק בכיכובך.
וואו, איזה לינץ' חטפת שם.
מצטער על החלק שלי בעניין. באמת לא נעים.

אני זוכר במעומעם שהיה איתך איזה עניין של טשטוש כלשהו של הזהות שלך (מהאשכול ההוא אני מניח שזה קשור למשתמש בשם ג'אמפ), איזה דוד שכן או לא היה לך, ווטאבר.
מדהים איזה כעס זה עורר.
לפחות הצלחנו לשכוח ולסלוח.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
הפוסט קיבל לייק אחדפרימו לוי
D&3
קיבל.ה  968 לייקים

@מושקוביץ @פרימו לוי שכבתם?
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  985 לייקים

teknoboy כתב: 13 ינואר 2025, 00:48 @פרימו לוי המשכתי לקרוא שם והגעתי סוף סוף לחלק בכיכובך.
וואו, איזה לינץ' חטפת שם.
מצטער על החלק שלי בעניין. באמת לא נעים.

אני זוכר במעומעם שהיה איתך איזה עניין של טשטוש כלשהו של הזהות שלך (מהאשכול ההוא אני מניח שזה קשור למשתמש בשם ג'אמפ), איזה דוד שכן או לא היה לך, ווטאבר.
מדהים איזה כעס זה עורר.
לפחות הצלחנו לשכוח ולסלוח.
הפורום פעם היה סגור בצורה די הרמטית אם לא הכרת מישהו שימליץ עליך, משער שאתה זוכר. אם אני זוכר נכון איזה משתמש בפורום אחר של כדורגל הפסיק לכתוב כאן והוריש לי את המשתמש שלו וככה נכנסתי, והתחזיתי לאדם מבוגר ואמיתי ואחרי שהפסקתי עם ההתחזות נדמה לי שטענתי שהוא דוד שלי (בפועל היה שכן אוהד הפועל). אני בקושי זוכר את זה כבר וזה אכן נשכח ונסלח, מאמין ומקווה שגם לכיוון ההפוך כי הייתי יכול להיות מניאק וטרול כפי שהודגם באשכול של מושקוביץ (לדעתי זה בעיקר מה שעורר תסיסה רצינית נגדי וחטפתי הרבה יותר אש מאשר רק על עניין ההתחזות). היחיד שיש לי מטען כלשהו כלפיו זה המשתמש סו אלן. הרוב, אחרי שהפסקתי ועברתי מג׳אמפ לפרימו לוי, המשיכו הלאה (חוץ מחרמש היקר וזינק נדמה לי, שהיו מציקים אבל על אש קטנה ולא מזיקה), אבל הוא זכור לי כממש אכזרי, ובהתחשב בכך שזה נמשך גם כשהוא כבר ידע שאני ילד ושהגיל שלו כפול משלי בערך, זה באמת היה מגעיל.
שליחת תגובה