סו אלן התנהג ככה כלפי כולם. לא היית מיוחד (למרות שמן הסתם בתור ילד לקחת את זה קשה יותר). הוא גרם ללא מעט אנשים לעזוב את הפורום.פרימו לוי כתב: ↑13 ינואר 2025, 14:50הפורום פעם היה סגור בצורה די הרמטית אם לא הכרת מישהו שימליץ עליך, משער שאתה זוכר. אם אני זוכר נכון איזה משתמש בפורום אחר של כדורגל הפסיק לכתוב כאן והוריש לי את המשתמש שלו וככה נכנסתי, והתחזיתי לאדם מבוגר ואמיתי ואחרי שהפסקתי עם ההתחזות נדמה לי שטענתי שהוא דוד שלי (בפועל היה שכן אוהד הפועל). אני בקושי זוכר את זה כבר וזה אכן נשכח ונסלח, מאמין ומקווה שגם לכיוון ההפוך כי הייתי יכול להיות מניאק וטרול כפי שהודגם באשכול של מושקוביץ (לדעתי זה בעיקר מה שעורר תסיסה רצינית נגדי וחטפתי הרבה יותר אש מאשר רק על עניין ההתחזות). היחיד שיש לי מטען כלשהו כלפיו זה המשתמש סו אלן. הרוב, אחרי שהפסקתי ועברתי מג׳אמפ לפרימו לוי, המשיכו הלאה (חוץ מחרמש היקר וזינק נדמה לי, שהיו מציקים אבל על אש קטנה ולא מזיקה), אבל הוא זכור לי כממש אכזרי, ובהתחשב בכך שזה נמשך גם כשהוא כבר ידע שאני ילד ושהגיל שלו כפול משלי בערך, זה באמת היה מגעיל.teknoboy כתב: ↑13 ינואר 2025, 00:48 @פרימו לוי המשכתי לקרוא שם והגעתי סוף סוף לחלק בכיכובך.
וואו, איזה לינץ' חטפת שם.
מצטער על החלק שלי בעניין. באמת לא נעים.
אני זוכר במעומעם שהיה איתך איזה עניין של טשטוש כלשהו של הזהות שלך (מהאשכול ההוא אני מניח שזה קשור למשתמש בשם ג'אמפ), איזה דוד שכן או לא היה לך, ווטאבר.
מדהים איזה כעס זה עורר.
לפחות הצלחנו לשכוח ולסלוח.
הוא קבל את העונש שלו שאחרי שניסה לגרום לסגירת הפורום הוא נאלץ לחזור לפה על ארבע כמו סמרטוט רצפה.