צירים, מזוודות, שקרים ווידאוטייפ
-
- קיבל.ה 2219 לייקים
האם מדובר בפיצול אישיות או סתם ליצן?
- רדפוקס
- קיבל.ה 4131 לייקים
האובססיה של רל"ביסטים לאיש לא נופלת מהאובססיה של הביביסטים לאיש.
- סומך
- קיבל.ה 1030 לייקים
באמת מוזר ומעניין למה אנשים עסוקים באדם שכי משפיע על החיים שלנו פה
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 2219 לייקים
אני עסוק בו מאז שהבנתי את דרך הפעולה שלו.
התנהלותו היא אך ורק מתחשבת בשרידותו האישית, שזה בערך התחיל מהמשפט שלו ושהוא הבין שהדרך היחידה שלו להיות ראש ממשלה ולהציל עצמו היא עם המשיחיסטים.
יצר השרידות התעצם מאז הטבח עם ועדות חקירה על הראש, כך שהתנהלותו היא סכנה לי ולמדינה.
תמיד הוא היה ראש ממשלה גרוע, הוא אבי תורת השיסוי והפילוג, על זה הוא רכב, הוא דאן 10 בשיסוי ובפילוג העם. בעבר הוא לא חישבן לבייס כמו היום. היום הוא חייל של הבייס והמשיחיסטים וכך העסק מנוהל וכך אני יודע מה צפוי.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4131 לייקים
יש גבול לא כל כך דק בין לעסוק במשהו ללהיות אובססיבי למשהו.
אני לא חובב את האיש בלשון המעטה, חושב שהוא לא ראוי וגם אף פעם לא הצבעתי לקואליציה ועדיין משועשע מהעיסוק בו כאילו הוא התגלמות כל הבעיות של מדינת ישראל ובלכתו הכל יפתר.
- סומך
- קיבל.ה 1030 לייקים
אישית מסכים איתך בגדול, הרבה מהבעיות לא יפתרו כשילך, אבל הוא חתיכת פקק בצנרת שעד שלא יזוז לא יתחיל פה שום תהליך של ריפוי (לדעתי)
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- its-sick
- קיבל.ה 1315 לייקים
אני חושב שאחריו יהיה הרבה יותר גרוע. עדיף הנוכל הזה על פני הנאצים המטורפים שיחליפו אותו.
כי הרי את הביביסטים אי אפשר להחליף, והם ימצאו לעצמם מישהו כדמותם.
כי הרי את הביביסטים אי אפשר להחליף, והם ימצאו לעצמם מישהו כדמותם.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
- teknoboy
- קיבל.ה 1664 לייקים
הבעיה היא פחות האהבה של אנשים לביבי, ויותר השנאה שלהם לערבים ובמידה פחותה הרצון שלהם להיות נתינים של משטר סמכותני (לפחות כל עוד הם לא במדרגה הכי נמוכה במדרג).
* יש כמובן חפיפה גדולה בין אוהבי ביבי לבין שונאי ערבים ובטח שבינם לבין אנשים עם תפיסה עצמית של נתינים
* יש כמובן חפיפה גדולה בין אוהבי ביבי לבין שונאי ערבים ובטח שבינם לבין אנשים עם תפיסה עצמית של נתינים
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
- סומך
- קיבל.ה 1030 לייקים
מעבר להיותו של ביבי החלאה שהוא, הוא גם אדם ששולט פה כ"כ הרבה זמן, שיש לו משת"פים כבר בהמון צמתים משמעותיים.
כל אחד שיחליף אותו, נוראי ככל שיהיה, לא יהיה בעל מוטת שליטה כזאת.
כל אחד שיחליף אותו, נוראי ככל שיהיה, לא יהיה בעל מוטת שליטה כזאת.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4131 לייקים
מעניין באמת למה הרבה אנשים שונאים עם אחר שאחת מאבני היסוד בהיווצרותו הוא השנאה המשותפת למפעל הציוני והשאיפה (הנצחית ככל הנראה) להשמיד את מדינת ישראל.
אני אחשוב על זה ואחזור אליך.
- teknoboy
- קיבל.ה 1664 לייקים
מציע שתחשוב על עוד כמה דברים:
קודם כל אתה מבלבל בין ערבים לפלסטינים (אלא אם כן אתה מדמיין שהקולקטיב הערבי התחיל להתקיים רק אחרי שהציונות באה לעולם?), דבר שני אתה מניח פה הנחות מהותניות ("נצחית ככל הנראה") לגבי הקולקטיב הזה, שזה טיפה ההגדרה של גזענות.
כמו כן נראה שאתה משליך את הרגשות שיש לך כלפיהם עליהם ומניח שהם חשים ככה כלפיך.
דבר שלישי, אתה משום מה מניח שאין שום אפשרות להשפיע על העולם ו\או לפתור בעיות, כמו למשל שנאה של מישהו כלפיך.
דבר אחרון, אתה משום מה חושב שהרגשות שלך הם תוצאות טבעיות של מצב העניינים בעולם ("אני שונא אותם כי הם שונאים אותי"), אבל לא מצליח לעכל את הרעיון שגם הם סובייקטים בדיוק כמוך והרגשות שלהם הם גם תוצאות של המציאות (למשל, אתה כובש אותם, מדכא אותם ומנשל אותם אז הם שונאים אותך).
תרגיש חופשי לחזור עם המסקנות שלך, או לא, לא קריטי לי.
לקינוח:
זה בסדר שאתה שונא, זכותך להפוך את הלב שלך לערימת פחם. בעיה שלך.
זכותך אפילו להיות גזען, מה שבא לך.
אבל אתה מודע לעובדה שאפשר להסתדר גם עם אנשים שאתה שונא והם שונאים אותך, נכון? שאפשר למצוא איתם אינטרס משותף, למשל לא למות ולא להשקיע את כל החיים שלך בניסיון להרוג.
אני מקווה שאתה מבין שהחיים בספרטה של המדבר זה לא הדבר הכי מקסים שיש ולא בשביל זה הקימו לך מדינה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- רדפוקס
- קיבל.ה 4131 לייקים
קראתי את ההתחלה אז אתקן אותך - 1. התייחסתי לפלסטינים בכוונה למרות שאתה רשמת ערבים. 2. התייחסתי לחלק מאבני היסוד שעליהן הוקם הלאום הפלסטיני ולכן אין פה הכללה על כלל הפלסטינים.
לא ראיתי צורך להמשיך לקרוא את המשך המגילה לאחר שסילפת את מה שרשמתי ובחרת להתייחס למה שאתה רוצה.
כן יצא לי ברפרוף לעבור על הקינוח בו טענת בעקיפין שאני שונא אותם, לכן לצערי בחרתי גם לוותר על הקינוח לבטח ולבטח לאחר שאת המנה העיקרית לא ממש הצלחתי לאכול.
אני באופן אישי ללא הבדלי דת/גזע/מין וכו׳ מעדיף לשפוט כל בן אדם שאני מכיר לגופו, עם זאת אני בהחלט יכול להבין ישראלים ״ששונאים״ מתוך פחד מוצדק ביותר.
את העצה לגבי השקעת מאמצים כדי להרוג אתה מוזמן להפנות לחלקים הלא קטנים (בלשון המעטה) בצד הפלסטינאי ששואפים ואף בחלקם פועלים להשמיד את מדינת ישראל.
לי אין כל עניין בהשמדתם, רק אשמח אם הם יניחו לנו לנפשנו.
לא ראיתי צורך להמשיך לקרוא את המשך המגילה לאחר שסילפת את מה שרשמתי ובחרת להתייחס למה שאתה רוצה.
כן יצא לי ברפרוף לעבור על הקינוח בו טענת בעקיפין שאני שונא אותם, לכן לצערי בחרתי גם לוותר על הקינוח לבטח ולבטח לאחר שאת המנה העיקרית לא ממש הצלחתי לאכול.
אני באופן אישי ללא הבדלי דת/גזע/מין וכו׳ מעדיף לשפוט כל בן אדם שאני מכיר לגופו, עם זאת אני בהחלט יכול להבין ישראלים ״ששונאים״ מתוך פחד מוצדק ביותר.
את העצה לגבי השקעת מאמצים כדי להרוג אתה מוזמן להפנות לחלקים הלא קטנים (בלשון המעטה) בצד הפלסטינאי ששואפים ואף בחלקם פועלים להשמיד את מדינת ישראל.
-
- קיבל.ה 799 לייקים
את כל מה שכתבת אפשר גם להגיד על הפלסטינים: גם ביניהם יש כאלה ששונאים מתוך פחד מוצדק, גם הם מרגישים שיש ישראלים שמעוניינים בהשמדת הרעיון של מדינה פלסטינית ועושים הכל כדי שהיא לא תקום וגם הם לא מעוניינים להשמיד אותך אבל ישמחו אם נניח להם לנפשם.רדפוקס כתב: ↑05 ספטמבר 2024, 06:01 קראתי את ההתחלה אז אתקן אותך - 1. התייחסתי לפלסטינים בכוונה למרות שאתה רשמת ערבים. 2. התייחסתי לחלק מאבני היסוד שעליהן הוקם הלאום הפלסטיני ולכן אין פה הכללה על כלל הפלסטינים.
הכל מובן, יש רגשות ב2 הצדדים וזאת בדיוק הנקודה שהימין מסרב להבין, גם הפלסטינים הם בני אדם גם הם רוצים לחיות, גם הם שונאים ומפחדים, השנאה של הפלסטינים אלינו היא לא תכונה מולדת היא תוצאה של המצב הקיים כמו שהשנאה כלפיהם היא תוצאה של המצב הקיים.
השאלה הגדולה היא אם אפשר לשנות את המצב הקיים , להיאבק בשנאה המבעבעת בין 2 העמים וליצור מציאות יותר טובה ל2 העמים, אני סבור שזה אפשרי וזה הכרחי כדי שיהיה עתיד טוב יותר בארץ הזאת, הימין חושב שזה לא אפשרי שזה טבע האדם לשנוא להילחם ולמות. על זה הויכוח
- teknoboy
- קיבל.ה 1664 לייקים
לא טענתי בעקיפין שאתה אישית שונא אותם, אלא שהישראלים כקולקטיב מתאפיינים בשנאה לפלפסטינים, דבר שאתה בעצמך הסברת ותירצת בהודעה שעליה הגבתי.רדפוקס כתב: ↑05 ספטמבר 2024, 06:01 קראתי את ההתחלה אז אתקן אותך - 1. התייחסתי לפלסטינים בכוונה למרות שאתה רשמת ערבים. 2. התייחסתי לחלק מאבני היסוד שעליהן הוקם הלאום הפלסטיני ולכן אין פה הכללה על כלל הפלסטינים.
שים לב שגם בהודעה הזאת וגם בקודמת אתה מתחזה לאימפוטנט שאין לו שום השפעה על המציאות, ומעמיד פנים שרק הפלסטינים יכולים לשנות אותה אם כי תוך כדי כך אתה גם מעמיד פנים שהם מנותקים ממנה ולא מושפעים ממנה.
(אני כותב שאתה מעמיד פנים כי אני מקווה מאוד שזה אמצעי רטורי כלשהו ושאתה לא באמת חושב שהישראלים איפוטנטים לגמרי, בעוד הפלסטינים שולטים במציאות שאינו משפיעה עליהם)
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- רדפוקס
- קיבל.ה 4131 לייקים
לא טענתי בשום שלב שהם מנותקים ממנה ולא מושפעים ממנה, אני התייחסתי לצד הישראלי שאליו כיוונת.
אין לי ספק שגם לפלסטינים יש את סיבותיהם לשנוא ישראלים.
לתומי חשבתי שאחרי 75 שנה של מציאות שבה קיימת מדינת ישראל לפחות הרעיון והשאיפה להשמדתה כדי להקים את פלסטין השלמה ידעכו בקולקטיב הפלסטיני, כמה שקרה בכל שאר העולם במקומות שנכבשו, אבל מדובר בעם שברובו לא רציונלי בעליל.
מה שכן, ההיתממות של השמאל הרדיקלי כאילו שנאה ופחד מהצד השני בסכסוך הישראלי-פלסטיני הם רגשות לא רציונליים היא מגוחכת, יש סיבות טובות לשני הצדדים לפחד ולשנוא וכמו שאמרת בעצמך הפיתרון הוא פשוט לחיות זה לצד זה גם עם המטענים האלו בשלום בלי להרוג אחד את השני.
הבעיה שיש צד שיש בו חלקים נרחבים שרוצים ופועלים להרוג ולפגוע בצד השני, נרחבים הרבה יותר מהמקבילה הישראלית, והדבר הזה מושרש עמוק בזהות הלאומית שלו, לכן ברור שמירב האחריות נופלת עליו.
לתומי חשבתי שאחרי 75 שנה של מציאות שבה קיימת מדינת ישראל לפחות הרעיון והשאיפה להשמדתה כדי להקים את פלסטין השלמה ידעכו בקולקטיב הפלסטיני, כמה שקרה בכל שאר העולם במקומות שנכבשו, אבל מדובר בעם שברובו לא רציונלי בעליל.
מה שכן, ההיתממות של השמאל הרדיקלי כאילו שנאה ופחד מהצד השני בסכסוך הישראלי-פלסטיני הם רגשות לא רציונליים היא מגוחכת, יש סיבות טובות לשני הצדדים לפחד ולשנוא וכמו שאמרת בעצמך הפיתרון הוא פשוט לחיות זה לצד זה גם עם המטענים האלו בשלום בלי להרוג אחד את השני.
הבעיה שיש צד שיש בו חלקים נרחבים שרוצים ופועלים להרוג ולפגוע בצד השני, נרחבים הרבה יותר מהמקבילה הישראלית, והדבר הזה מושרש עמוק בזהות הלאומית שלו, לכן ברור שמירב האחריות נופלת עליו.
- teknoboy
- קיבל.ה 1664 לייקים
1. כל הכבוד. כל אחד צריך להתחיל את החיבור למציאות איפשהו.רדפוקס כתב: ↑05 ספטמבר 2024, 12:29 1. לא טענתי בשום שלב שהם מנותקים ממנה ולא מושפעים ממנה, אני התייחסתי לצד הישראלי שאליו כיוונת.
2. לתומי חשבתי שאחרי 75 שנה של מציאות שבה קיימת מדינת ישראל לפחות הרעיון והשאיפה להשמדתה כדי להקים את פלסטין השלמה ידעכו בקולקטיב הפלסטיני, כמה שקרה בכל שאר העולם במקומות שנכבשו, אבל מדובר בעם שברובו לא רציונלי בעליל.
3. מה שכן, ההיתממות של השמאל הרדיקלי כאילו שנאה ופחד מהצד השני בסכסוך הישראלי-פלסטיני הם רגשות לא רציונליים היא מגוחכת, יש סיבות טובות לשני הצדדים לפחד ולשנוא וכמו שאמרת בעצמך הפיתרון הוא פשוט לחיות זה לצד זה גם עם המטענים האלו בשלום בלי להרוג אחד את השני.
4. הבעיה שיש צד שיש בו חלקים נרחבים שרוצים ופועלים להרוג ולפגוע בצד השני, נרחבים הרבה יותר מהמקבילה הישראלית, והדבר הזה מושרש עמוק בזהות הלאומית שלו, לכן ברור שמירב האחריות נופלת עליו.
2. א' אתה באמת מצפה שאנשים לא ישנאו אותך כי הסיבה שהם שונאים אותם נמשכת כבר הרבה זמן?? רציני?
ב' אשמח אם תספר לי על "שאר העולם במקומות שנכבשו", אבל לא כאלה שבהם העוול תוקן, לא כאלה שבהם אלה שנכבשו הם אזרחים שווי זכויות ולא שום דבר כזה - אלא מקום שקורה בו משהו שדומה למה שקורה בישראל\פלסטין ושהצד שנדפק פשוט שכח מזה.
3. לא מכיר שמאל רדיקלי שטוען שאין לישראלים סיבה לפחד\לשנוא.
4. "נרחבים הרבה יותר"? אתה בטוח? אני חושב שאם תבדוק את שיעור התמיכה בטרור\7.10 בקרב הפלסטינים ואת שיעור התמיכה במה שקורה בעזה בקרב הישראלים אתה תופתע (ואם תגיד שישראל לא "הורגת ופוגעת בצד השני" אז אני אציע שתפתח עיתון).
לגבי "מושרש עמוק בזהות הלאומית", אני חושב שגם כאן כדאי שתבדוק מה קורה בצד הישראלי לפני שאתה חורץ דעה על מי יותר גרוע ממי. למשל אתה יכול לבדוק מה אומרים בישראל על מי שלא רוצה לקחת חלק בפעילות צבאית, כולל הנוכחית בעזה, לעומת מה אומרים הפלסטינים על מי שלא עוסק בטרור.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- רדפוקס
- קיבל.ה 4131 לייקים
הבנת הנקרא זה ממך והלאה, למרות שאני חושד שסילופי הדברים הם בכוונת זדון ולא בגלל שאתה מתקשה בקריאה, שוב התייאשתי אחרי הנקודה השנייה.
בהצלחה בלנהל דיון עם עצמך.
בהצלחה בלנהל דיון עם עצמך.
- הפוסט קיבל לייק אחדרווי