מחזור 2: חמישי הקרוב - הפועל פ"ת בבית
-
- קיבל.ה 1977 לייקים
יום חמישי שעה 19:00.
יש מכירת כרטיסים לשערים 7 ו 8.
מנויים קיבלו כרטיס למייל.
אתמול, הפועל פ"ת ניצחה 2:1 את אום אל פאחם בבית.
נערך לאחרונה על ידי לירון האדום ב 27 אוגוסט 2024, 11:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1977 לייקים
ההרכב שהיתי עולה איתו:
לבקוביץ
וויר, ישראלוב, מורגן, קופרמן
נאור
ארי דודו
טוריאל רוטמן
מקאריץ
לבקוביץ
נאור
ארי דודו
טוריאל רוטמן
מקאריץ
-
- קיבל.ה 1426 לייקים
-
- קיבל.ה 2192 לייקים
אני מתלבט אם להציב ליד נאור מישהו בקו שלו
אתמול היינו מרגרינה שם
אתמול היינו מרגרינה שם
- 7even
- קיבל.ה 2123 לייקים
נכתב פה קופרמן או שאני מדמיין?לירון האדום כתב: ↑27 אוגוסט 2024, 11:47 ההרכב שהיתי עולה איתו:
לבקוביץ
נאור
ארי דודו
טוריאל רוטמן
מקאריץ
יחד, רק יחד!
-
- קיבל.ה 171 לייקים
הוא חלש ביותר, ובכל זאת עדיף על מורגן כמגן שמאלי. זאת אמירה בעיקר על מורגן.7even כתב: ↑27 אוגוסט 2024, 12:10נכתב פה קופרמן או שאני מדמיין?לירון האדום כתב: ↑27 אוגוסט 2024, 11:47 ההרכב שהיתי עולה איתו:
לבקוביץ
נאור
ארי דודו
טוריאל רוטמן
מקאריץ
- הפוסט קיבל 3 לייקיםלירון האדום • רדפוקס • L.S
בהתחשב בקישור החלש והגנה הפריכה שלנו ולפי תקציר המשחק של הפועל פ"ת, צ'פיוקה סונגה שלהם עלול להוות בעיה.
-
- קיבל.ה 171 לייקים
אני הייתי עולה עם שלושה בלמים ומנסה את חזוט ונאור ביחד באמצע.
או לחילופין מנסה את רן בנימין כמגן ימני ואת גניס כמגן שמאלי. אם כבר מגנים שלא מגנים, לפחות שיתנו ערך בהתקפה
או לחילופין מנסה את רן בנימין כמגן ימני ואת גניס כמגן שמאלי. אם כבר מגנים שלא מגנים, לפחות שיתנו ערך בהתקפה
- 7even
- קיבל.ה 2123 לייקים
-
- קיבל.ה 1977 לייקים
כן, מורגן לא יודע להצטרף להתקפות, קופרמן עוד איכשהו יודע.7even כתב: ↑27 אוגוסט 2024, 12:10נכתב פה קופרמן או שאני מדמיין?לירון האדום כתב: ↑27 אוגוסט 2024, 11:47 ההרכב שהיתי עולה איתו:
לבקוביץ
נאור
ארי דודו
טוריאל רוטמן
מקאריץ
אפשר גם את גלברד.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4095 לייקים
משחק העונה, כל תוצאה שהיא לא ניצחון תתחיל את מחול השדים.
-
- קיבל.ה 2192 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4095 לייקים
אף צעיר חוץ מארי כהן ואחד הבלמים (שהם ברירת מחדל בגלל ששחררו את הזר ולא הביאו אחר) לא צריך לפתוח בהרכב בחמישי.
לבקוביץ'
וייר - מורגן - ארצ'ל/ישראלוב - הרמן
נאור
רוטמן - כהן - סאמפיו - טוריאל
מאקריץ'
כל הרכב אחר זה צחוק מהעבודה.
-
- קיבל.ה 219 לייקים
לבקוביץ' היה חלש מאוד ועידו שרון סה"כ הרשים עד עכשיו.
גלברד ולמקין נראים כמו שחקנים הרבה יותר מבושלים מוייר, הרמן ובטח מקופרמן מורגן שמפתיע בכמה שהוא חלש בינתיים וזה השחקן הכי יקר שלנו מזה שנים. חן סול תישרף.
וחייב עוד קשר לאמצע, אי אפשר לפתוח עם דודו וארי כהן או בנימין. אני חושב שנחטוף עוד הרבה במערך כזה.
שרון
גלברד מורגן ארצ'ל למקין
נאור אל ים
ארי כהן
רוטמן טוריאל
מקאריץ'
גלברד ולמקין נראים כמו שחקנים הרבה יותר מבושלים מוייר, הרמן ובטח מקופרמן מורגן שמפתיע בכמה שהוא חלש בינתיים וזה השחקן הכי יקר שלנו מזה שנים. חן סול תישרף.
וחייב עוד קשר לאמצע, אי אפשר לפתוח עם דודו וארי כהן או בנימין. אני חושב שנחטוף עוד הרבה במערך כזה.
שרון
גלברד מורגן ארצ'ל למקין
נאור אל ים
ארי כהן
רוטמן טוריאל
מקאריץ'
-
- קיבל.ה 94 לייקים
לבקוביץ'
גלברד מורגן ארצ'ל ווייר
ארי כהן גוני
רוטמן דודו טוריאל
מקאריץ'
ברגע שקורין חוזר מפציעה הייתי מנסה אותו מתחת לחלוץ.
גלברד מורגן ארצ'ל ווייר
ארי כהן גוני
רוטמן דודו טוריאל
מקאריץ'
ברגע שקורין חוזר מפציעה הייתי מנסה אותו מתחת לחלוץ.
-
- קיבל.ה 449 לייקים
מי הכוכבים של פתח תקווה? הם יותר חזקים מראשון?
-
- קיבל.ה 1977 לייקים
-
- קיבל.ה 350 לייקים
-
- קיבל.ה 3148 לייקים
כמה שפחות ילדי נוער מרגשים ויש סיכוי לנצח.
מצד שני ארצ׳ל וישראלוב זה כל כך הרבה פוטנציאל וכיף ומרגש איך אני מתרגש לראות אותם באדום יא וואלי.
מצד שני ארצ׳ל וישראלוב זה כל כך הרבה פוטנציאל וכיף ומרגש איך אני מתרגש לראות אותם באדום יא וואלי.
- הפוסט קיבל לייק אחדL.S
-
- קיבל.ה 1365 לייקים
-
- קיבל.ה 1365 לייקים
אצל מכבי ילד פותח כמגן שמאל ורז שלמה בלם ויחזקאל זה המגן ימין שלהם.
אצל חיפה ילד פותח מגן ימין.
זה הרמה לא סתם אנחנו מקבלים בראש מכל נבחרת אבל זה מה יש.
- הפוסט קיבל לייק אחדKingAlpaca
-
- קיבל.ה 3148 לייקים
מכבי? חיפה?
אתה אמיתי?
הפסדנו לראשון כי לא לקחנו כדור ראשון בקו ה-5. כי דור ז׳אן עם רגל וחצי סובב את ישראלוב.
אתה אמיתי?
הפסדנו לראשון כי לא לקחנו כדור ראשון בקו ה-5. כי דור ז׳אן עם רגל וחצי סובב את ישראלוב.
-
- קיבל.ה 1365 לייקים
למה לא פותחים למכירה שערים 7 ו 8 למעלה ?לירון האדום כתב:יום חמישי שעה 19:00.
למה רק למטה, שזה בד”כ הקפדה על מקומות מסומנים ?
מקווה שבחמישי לפני המשחק, בקופות האיצטדיון ימכרו גם לשער 7 למעלה
- 7even
- קיבל.ה 2123 לייקים
אגב אנחנו מעל הקו האדום לראשונה מזה 4 חודשים בערך. גם משו.
יחד, רק יחד!
-
- קיבל.ה 200 לייקים
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 864 לייקים
בתור אחד שמאמין באנרגיה
ממליץ להגיע באנרגיה טובה לבלומפילד
הליגה רק התחילה
מרגיש שאנשים חרמנים לא רק על עליית ליגה מהירה
אלא גם על הכאוס וכדור השלג
הכל בסדר והשמיים עוד לא נפלו
הם גם לא ייפלו אם בסוף הסיבוב הראשון נסיים במקום ה-2 בהפרש של 4 נקודות ממקום 4
אני לא שמח מההפסד אבל
הליגה ארוכה
הקבוצה טובה מהעונה ההיא
יש לנו את בלומפילד עם 9000 איש
הליגה רק התחילה
אני לא שמח מההפסד אבל
הליגה ארוכה
הקבוצה טובה מהעונה ההיא
-
- קיבל.ה 219 לייקים
האנרגיה הזאת שאתה מדבר עליה זה בדיוק האנרגיה שתגרום לזה שלא נעלה ליגה.צ'ימבויקה כתב: ↑28 אוגוסט 2024, 11:15 בתור אחד שמאמין באנרגיה
הליגה רק התחילה
אני לא שמח מההפסד אבל
הליגה ארוכה
הקבוצה טובה מהעונה ההיא
אנחנו לא קבוצה טובה ואנחנו לא מעל הליגה וכל קבוצה בלאומית תתן הכל כדי לתקוע לנו מקל בגלגלים.
אנחנו קבוצה בינונית וגם סן סירו עם 90,000 אוהדים לא ישנה את זה.
רכש של שחקנים טובים יותר. זה ישנה את זה.
-
- קיבל.ה 1977 לייקים
לאיזה קבוצה לדעתך יש סגל טוב יותר מאיתנו? תפרט קצת...ונרקומן כתב: ↑28 אוגוסט 2024, 12:08האנרגיה הזאת שאתה מדבר עליה זה בדיוק האנרגיה שתגרום לזה שלא נעלה ליגה.צ'ימבויקה כתב: ↑28 אוגוסט 2024, 11:15 בתור אחד שמאמין באנרגיה
הליגה רק התחילה
אני לא שמח מההפסד אבל
הליגה ארוכה
הקבוצה טובה מהעונה ההיא
אנחנו לא קבוצה טובה ואנחנו לא מעל הליגה וכל קבוצה בלאומית תתן הכל כדי לתקוע לנו מקל בגלגלים.
-
- קיבל.ה 2192 לייקים
יש לנו את הסגל הכי טוב על הנייר, זה בטוח, אבל אני לא אשם במי שממעיט בערך הפסיכולוגיה והמנגנון המנטלי כשנמצאים(בעיקר צעירים או שחקנים בלי אותו ערך מוסף) במועדון כזה עם לחץ רב
בנוסף יש למועדון הזה גם השפעה על היריבות(כמו במאבקי התחתית בליגת העל) כל הקבוצות יבואו נגדך באקסטרה מוטיבציה וכל הקבוצות(כנראה גם פ״ת) יבואו עם אוטובוס ברחבה ויצאו לעקיצות
בנוסף יש למועדון הזה גם השפעה על היריבות(כמו במאבקי התחתית בליגת העל) כל הקבוצות יבואו נגדך באקסטרה מוטיבציה וכל הקבוצות(כנראה גם פ״ת) יבואו עם אוטובוס ברחבה ויצאו לעקיצות
-
- קיבל.ה 219 לייקים
לא עניין של סגלים של המתחרות, אני מדבר על העניין של לחשוב שאנחנו מעל הליגה.לירון האדום כתב: ↑28 אוגוסט 2024, 12:28לאיזה קבוצה לדעתך יש סגל טוב יותר מאיתנו? תפרט קצת...ונרקומן כתב: ↑28 אוגוסט 2024, 12:08האנרגיה הזאת שאתה מדבר עליה זה בדיוק האנרגיה שתגרום לזה שלא נעלה ליגה.צ'ימבויקה כתב: ↑28 אוגוסט 2024, 11:15 בתור אחד שמאמין באנרגיה
הליגה רק התחילה
אני לא שמח מההפסד אבל
הליגה ארוכה
הקבוצה טובה מהעונה ההיא
אנחנו עם סגל טוב לליגה הלאומית ואולי טוב על הנייר מרוב הליגה, אבל בטח לא מעל הליגה, ואל תשכח שהמותג הפועל תל אביב מביא איתו הרבה דרייב לקבוצות היריבות ולא מעט לחץ לשחקנים.
- הפוסט קיבל לייק אחדDe Niro
-
- קיבל.ה 1977 לייקים
כתבת שאנחנו קבוצה לא טובה, עכשיו אתה כותב שיש לנו סגל טוב לליגה ואולי טוב על הנייר מרוב הליגה.ונרקומן כתב: ↑28 אוגוסט 2024, 12:40לא עניין של סגלים של המתחרות, אני מדבר על העניין של לחשוב שאנחנו מעל הליגה.לירון האדום כתב: ↑28 אוגוסט 2024, 12:28לאיזה קבוצה לדעתך יש סגל טוב יותר מאיתנו? תפרט קצת...ונרקומן כתב: ↑28 אוגוסט 2024, 12:08
האנרגיה הזאת שאתה מדבר עליה זה בדיוק האנרגיה שתגרום לזה שלא נעלה ליגה.
אנחנו עם סגל טוב לליגה הלאומית ואולי טוב על הנייר מרוב הליגה, אבל בטח לא מעל הליגה, ואל תשכח שהמותג הפועל תל אביב מביא איתו הרבה דרייב לקבוצות היריבות ולא מעט לחץ לשחקנים.
בקיצור אתה סותר את עצמך.
הסגל שלך הוא הסגל הכי טוב מכל קבוצות הליגה, אתה הקבוצה הכי טובה הכי גדולה ואמור לעלות ממקום ראשון.
להבדיל, בדיוק כמו שמכבי ת"א וחיפה צריכות להתמודד עם לחץ והם צריכות לקחת אליפות, ככה אנחנו רק בליגה השניה.
כן, קבוצות יבואו לסגור ולנסות לעקוץ, כן כל קבוצה שתוציא נקודות מולנו תשמח כי אלו נקודות בונוס מבחינתה (בדיוק כמו לשחק מול חיפה ומכבי בליגה).
הכל נכון ועדיין, אתה צריך לעלות מהמקום הראשון ולהבטיח עליה מעשית 5-6 מחזורים לסיום העונה.
- 7even
- קיבל.ה 2123 לייקים
אני מתקשה להבין את הטענה החוזרת של 'זו הפועל ת"א, אז קבוצות יבואו עם אקסטרא מוטיבציה...'
מתנצל על ההשוואה, אבל שחקנים באו עם אקסטרא מוטיבציה מול מייקל גו'רדן או לאו מסי, או מכבי חיפה בסמי עופר או הפועל ת"א כדורסל 23/24.
קבוצות ושחקנים טובים, לאורך זמן (או משחק), מראים שרק מוטיבציה זה לא מספיק. היכולת חשובה לא פחות.
ועם כל הכבוד להשוואה שנה שעברה, כלל המועדון שנה שעברה היה בכאוס מוחלט מאוקטובר והכל אח"כ היה טלאים על טלאים עד הסוף הבלתי נמנע.
הפעם נראה שיש קצת יותר מחשבה בהתנהלות...וכן, קבוצות קצת יותר קלות להתמודד מולן. אל תהפכו את אום אל פאחם ליובנטוס. זו עדיין אום אל פאחם.
מתנצל על ההשוואה, אבל שחקנים באו עם אקסטרא מוטיבציה מול מייקל גו'רדן או לאו מסי, או מכבי חיפה בסמי עופר או הפועל ת"א כדורסל 23/24.
קבוצות ושחקנים טובים, לאורך זמן (או משחק), מראים שרק מוטיבציה זה לא מספיק. היכולת חשובה לא פחות.
ועם כל הכבוד להשוואה שנה שעברה, כלל המועדון שנה שעברה היה בכאוס מוחלט מאוקטובר והכל אח"כ היה טלאים על טלאים עד הסוף הבלתי נמנע.
הפעם נראה שיש קצת יותר מחשבה בהתנהלות...וכן, קבוצות קצת יותר קלות להתמודד מולן. אל תהפכו את אום אל פאחם ליובנטוס. זו עדיין אום אל פאחם.
יחד, רק יחד!
-
- קיבל.ה 219 לייקים
אני לא סותר את עצמי.לירון האדום כתב: ↑28 אוגוסט 2024, 13:36כתבת שאנחנו קבוצה לא טובה, עכשיו אתה כותב שיש לנו סגל טוב לליגה ואולי טוב על הנייר מרוב הליגה.
בקיצור אתה סותר את עצמך.
הסגל שלך הוא הסגל הכי טוב מכל קבוצות הליגה, אתה הקבוצה הכי טובה הכי גדולה ואמור לעלות ממקום ראשון.
להבדיל, בדיוק כמו שמכבי ת"א וחיפה צריכות להתמודד עם לחץ והם צריכות לקחת אליפות, ככה אנחנו רק בליגה השניה.
כן, קבוצות יבואו לסגור ולנסות לעקוץ, כן כל קבוצה שתוציא נקודות מולנו תשמח כי אלו נקודות בונוס מבחינתה (בדיוק כמו לשחק מול חיפה ומכבי בליגה).
הכל נכון ועדיין, אתה צריך לעלות מהמקום הראשון ולהבטיח עליה מעשית 5-6 מחזורים לסיום העונה.
הכוונה שכדי לעלות ליגה השנה, הפועל צריכה להיות מעל הליגה, ולא ברמה דומה לשאר הליגה כמו שאנחנו עכשיו. לדעתי אנחנו לא בהרבה יותר טובים אם בכלל מפתח תקווה, בני יהודה ועוד.
הפועל תל אביב זה שם גדול וכל קבוצה רוצה להיות זאת שמנצחת את הפועל. הרבה קהל, הרבה באז, הרבה שנאה. שחקנים באים כאילו זה משחק חייהם שלשחקנים שלנו זה סתם עוד משחק.
השחקנים שלנו נחתכים לחתיכות בתקשורת ובכל מקום אחרי כל משחק בינוני. אתם חושבים שזה לא משפיע?
הלחץ הזה הוא נתון ועם כמה שתנפח את החזה ותגיד ש"קבוצות צריכות להתמודד עם לחץ", העובדה היא שיש שחקנים שיתמודדו איתו, ויש שלא.
ככה או ככה - הפועל צריכה להיות *בכמה רמות* מעל הליגה כדי לעלות ליגה מהסיבות שציינתי. ואנחנו לא שם, וזה מבאס, ואני פסימי.
זה הכל
- הפוסט קיבל לייק אחדDe Niro
-
- קיבל.ה 219 לייקים
אתה משווה את הטרללת שהולכת בהפועל כרגע לקבוצות גדולות וספורטאים עם אופי קיצוני מאוד, איפה אתה?7even כתב: ↑28 אוגוסט 2024, 14:01 אני מתקשה להבין את הטענה החוזרת של 'זו הפועל ת"א, אז קבוצות יבואו עם אקסטרא מוטיבציה...'
יש שורה תחתונה והיא נשקפת אל מול עיניכם העיוורות כבר עשר שנים.