בדיוק. וכמובן לא לשכוח הוא בן 36.. בגיל הזה הירידה תלולה מאוד ביכולות. אם זה בברלי של גיל 30 אולי אפשר להצדיק את המחיר. אגב, עונה שעברה הינאס גם הרס את אאק אתונה אחרי שקיבל מהם תקציב עתק, הביא סוללה של שחקנים יקרים וכולם יודעים איך זה נגמר. הזבל הזה צריך לעוף מפה.סכין_בבטן_האומה כתב: ↑02 פברואר 2025, 14:14הינאס זה האשם העיקרי. לא ברור לי איך מישהו שאמור להבין בכדורסל, אפילו ברמה בסיסית היה יכול לספר לעופר שטויות כאלו על בברלי (השחקן הכי טוב שאפשר להביא לעמדה אחרי שלא הצליחו להביא את לויד). זה ברור שאין לשחקן כמו בברלי דרך להצדיק את השכר שלו (שאגב, הוא כן שווה אותו בתור שחקן משלים בנ.ב.א). אין לו קליעה, אין לו ניהול משחק, אין לו יתרון מיוחד בלקחת שחקנים לסל, ושלא נדבר על זה שזה מגיע עם דרישות ואופי של דיווה. בתכלס, מהשחקנים שאפשר להביא ב 2.2 מהנ.ב.א, בברלי הוא אחד הרעיונות הגרועים שיש.
אני מקווה שעופר ילמד מזה
פטריק בברלי
-
- קיבל.ה 145 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 2674 לייקים
על מה הוא הושעה?
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 5564 לייקים
הוא דווקא קולע העונה טוב, אחד הקלעים הטובים והיציבים שלנו. להגיד שאין לו קליעה זה די מוזר.סכין_בבטן_האומה כתב: ↑02 פברואר 2025, 14:14הינאס זה האשם העיקרי. לא ברור לי איך מישהו שאמור להבין בכדורסל, אפילו ברמה בסיסית היה יכול לספר לעופר שטויות כאלו על בברלי (השחקן הכי טוב שאפשר להביא לעמדה אחרי שלא הצליחו להביא את לויד). זה ברור שאין לשחקן כמו בברלי דרך להצדיק את השכר שלו (שאגב, הוא כן שווה אותו בתור שחקן משלים בנ.ב.א). אין לו קליעה, אין לו ניהול משחק, אין לו יתרון מיוחד בלקחת שחקנים לסל, ושלא נדבר על זה שזה מגיע עם דרישות ואופי של דיווה. בתכלס, מהשחקנים שאפשר להביא ב 2.2 מהנ.ב.א, בברלי הוא אחד הרעיונות הגרועים שיש.
אני מקווה שעופר ילמד מזה
בכל מקרה, בברלי היה שחקן מצוין באירופה לפני שהוא עזב ל-NBA והוא גם היה שחקן NBA טוב מאוד עם אימפקט גדול מאוד על הקבוצות שהוא שיחק בהן. להפוך אותו לאיזה שחקן חלש מעיד בעיקר על חוסר היכרות עם השחקן.
בסוף הבאנו שחקן אחרי השיא בתקווה שמה שלא עובד כבר ב-NBA עדיין יעבוד ברמת יורוקאפ. היו רגעים העונה שנראה שכן, אבל לא מספיק. יותר מזה, בברלי לאורך הקריירה שלו מעולם לא היה סקורר של 25 נקודות למשחק. גם בשיאו הוא היה שחקן שמה שמייחד אותו זה ההגנה, ההאסל, המנהיגות, האופי שהוא מביא והדברים הקטנים שמנצחים משחקים. גם במשחקים הטובים שלו אצלנו זה מה שראינו. כשהוא בטוח שהוא סופרסטאר שהכדור צריך להיות אצלו בידיים כל התקפה, לזה הוא פשוט לא מספיק טוב.
-
- קיבל.ה 5564 לייקים
יש מצב שתפסיק לקלל את כל העולם ואחותו ולקרוא להם זבל, אפס, סרטן וכו'?lior777 כתב: ↑02 פברואר 2025, 14:33בדיוק. וכמובן לא לשכוח הוא בן 36.. בגיל הזה הירידה תלולה מאוד ביכולות. אם זה בברלי של גיל 30 אולי אפשר להצדיק את המחיר. אגב, עונה שעברה הינאס גם הרס את אאק אתונה אחרי שקיבל מהם תקציב עתק, הביא סוללה של שחקנים יקרים וכולם יודעים איך זה נגמר. הזבל הזה צריך לעוף מפה.סכין_בבטן_האומה כתב: ↑02 פברואר 2025, 14:14הינאס זה האשם העיקרי. לא ברור לי איך מישהו שאמור להבין בכדורסל, אפילו ברמה בסיסית היה יכול לספר לעופר שטויות כאלו על בברלי (השחקן הכי טוב שאפשר להביא לעמדה אחרי שלא הצליחו להביא את לויד). זה ברור שאין לשחקן כמו בברלי דרך להצדיק את השכר שלו (שאגב, הוא כן שווה אותו בתור שחקן משלים בנ.ב.א). אין לו קליעה, אין לו ניהול משחק, אין לו יתרון מיוחד בלקחת שחקנים לסל, ושלא נדבר על זה שזה מגיע עם דרישות ואופי של דיווה. בתכלס, מהשחקנים שאפשר להביא ב 2.2 מהנ.ב.א, בברלי הוא אחד הרעיונות הגרועים שיש.
אני מקווה שעופר ילמד מזה
-
- קיבל.ה 495 לייקים
וההגנה שלו העונה?הוקיץ' כתב: ↑02 פברואר 2025, 15:11הוא דווקא קולע העונה טוב, אחד הקלעים הטובים והיציבים שלנו. להגיד שאין לו קליעה זה די מוזר.סכין_בבטן_האומה כתב: ↑02 פברואר 2025, 14:14הינאס זה האשם העיקרי. לא ברור לי איך מישהו שאמור להבין בכדורסל, אפילו ברמה בסיסית היה יכול לספר לעופר שטויות כאלו על בברלי (השחקן הכי טוב שאפשר להביא לעמדה אחרי שלא הצליחו להביא את לויד). זה ברור שאין לשחקן כמו בברלי דרך להצדיק את השכר שלו (שאגב, הוא כן שווה אותו בתור שחקן משלים בנ.ב.א). אין לו קליעה, אין לו ניהול משחק, אין לו יתרון מיוחד בלקחת שחקנים לסל, ושלא נדבר על זה שזה מגיע עם דרישות ואופי של דיווה. בתכלס, מהשחקנים שאפשר להביא ב 2.2 מהנ.ב.א, בברלי הוא אחד הרעיונות הגרועים שיש.
אני מקווה שעופר ילמד מזה
בכל מקרה, בברלי היה שחקן מצוין באירופה לפני שהוא עזב ל-NBA והוא גם היה שחקן NBA טוב מאוד עם אימפקט גדול מאוד על הקבוצות שהוא שיחק בהן. להפוך אותו לאיזה שחקן חלש מעיד בעיקר על חוסר היכרות עם השחקן.
בסוף הבאנו שחקן אחרי השיא בתקווה שמה שלא עובד כבר ב-NBA עדיין יעבוד ברמת יורוקאפ. היו רגעים העונה שנראה שכן, אבל לא מספיק. יותר מזה, בברלי לאורך הקריירה שלו מעולם לא היה סקורר של 25 נקודות למשחק. גם בשיאו הוא היה שחקן שמה שמייחד אותו זה ההגנה, ההאסל, המנהיגות, האופי שהוא מביא והדברים הקטנים שמנצחים משחקים. גם במשחקים הטובים שלו אצלנו זה מה שראינו. כשהוא בטוח שהוא סופרסטאר שהכדור צריך להיות אצלו בידיים כל התקפה, לזה הוא פשוט לא מספיק טוב.
- Hapolo
- קיבל.ה 770 לייקים
הןא לא קולע/שומר ברמה שקרובה להצדיק הכלה של ההתנהגות שלו. ואם באמת יש יחס הפוך בין הנוכחות שלו לתוצאות שלנו כפי שהיה עד עכשיו אז בכלל אין ספק שהמקום שלו לא איתנו
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 5564 לייקים
כשהוא רוצה הוא שומר מצוין, ברוב הזמן הוא מעדיף לתת לשחקן לעבור כדי שהוא יוכל לנסות לחטוף או לחסום.תא מרבוטא כתב: ↑02 פברואר 2025, 15:19וההגנה שלו העונה?הוקיץ' כתב: ↑02 פברואר 2025, 15:11הוא דווקא קולע העונה טוב, אחד הקלעים הטובים והיציבים שלנו. להגיד שאין לו קליעה זה די מוזר.סכין_בבטן_האומה כתב: ↑02 פברואר 2025, 14:14
הינאס זה האשם העיקרי. לא ברור לי איך מישהו שאמור להבין בכדורסל, אפילו ברמה בסיסית היה יכול לספר לעופר שטויות כאלו על בברלי (השחקן הכי טוב שאפשר להביא לעמדה אחרי שלא הצליחו להביא את לויד). זה ברור שאין לשחקן כמו בברלי דרך להצדיק את השכר שלו (שאגב, הוא כן שווה אותו בתור שחקן משלים בנ.ב.א). אין לו קליעה, אין לו ניהול משחק, אין לו יתרון מיוחד בלקחת שחקנים לסל, ושלא נדבר על זה שזה מגיע עם דרישות ואופי של דיווה. בתכלס, מהשחקנים שאפשר להביא ב 2.2 מהנ.ב.א, בברלי הוא אחד הרעיונות הגרועים שיש.
אני מקווה שעופר ילמד מזה
כנראה שזה מצטלם יותר טוב.
-
- קיבל.ה 171 לייקים
- פרימו לוי
- קיבל.ה 987 לייקים
עונה מקוללת. שום דבר טוב לא יכול לצאת מהקרקס הזה שנובע מהתקף המאניה של עופר.
- בז'רנו
- קיבל.ה 673 לייקים
בברלי בגיל 30 עמד על משכורת של 12 מיליון דולר ב nba ..lior777 כתב: ↑02 פברואר 2025, 14:33בדיוק. וכמובן לא לשכוח הוא בן 36.. בגיל הזה הירידה תלולה מאוד ביכולות. אם זה בברלי של גיל 30 אולי אפשר להצדיק את המחיר. אגב, עונה שעברה הינאס גם הרס את אאק אתונה אחרי שקיבל מהם תקציב עתק, הביא סוללה של שחקנים יקרים וכולם יודעים איך זה נגמר. הזבל הזה צריך לעוף מפה.סכין_בבטן_האומה כתב: ↑02 פברואר 2025, 14:14הינאס זה האשם העיקרי. לא ברור לי איך מישהו שאמור להבין בכדורסל, אפילו ברמה בסיסית היה יכול לספר לעופר שטויות כאלו על בברלי (השחקן הכי טוב שאפשר להביא לעמדה אחרי שלא הצליחו להביא את לויד). זה ברור שאין לשחקן כמו בברלי דרך להצדיק את השכר שלו (שאגב, הוא כן שווה אותו בתור שחקן משלים בנ.ב.א). אין לו קליעה, אין לו ניהול משחק, אין לו יתרון מיוחד בלקחת שחקנים לסל, ושלא נדבר על זה שזה מגיע עם דרישות ואופי של דיווה. בתכלס, מהשחקנים שאפשר להביא ב 2.2 מהנ.ב.א, בברלי הוא אחד הרעיונות הגרועים שיש.
אני מקווה שעופר ילמד מזה
-
- קיבל.ה 2180 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 2674 לייקים
תודה, להפרד יפה.
- הפוסט קיבל לייק אחדאדום ותיק
-
- קיבל.ה 189 לייקים
שלא נמצא את עצמנו עם נטל המשכורת אבל בלי השחקן
אני גם מקווה שאין באמת אופציה לשנה הבאה שלא ניפול גם בזה
אני גם מקווה שאין באמת אופציה לשנה הבאה שלא ניפול גם בזה
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 171 לייקים
עונה מקוללת? זה קרקס?
השתבש לך המוח.
בליגה מקום שלישי כשיש עוד 10 משחקים. קבוצה שלא נופלת ברמתה מירושלים והשכנה, כשהאפשרות לאליפות היא הכי טובה מאז עונת 68/69 !
מקום 2 או 3 בבית א' ביורוקאפ.
לפי הדברים שלך גולדהאר בהתקף מניה בריבוע. מאז שקנה אותם כל שנה תקציב מעל 100 מיליון - כפול 15 שנים תחשב כמה כסף הוא שפך. בשנים הראשונות הוא לא עשה טעויות? לא הייתה לו עקומת למידה?
ברור שבקבוצה עם יכולת ופוטנציאל כל תקלה מלווה באכזבה לעומת קבוצה שאין לה שום סיכוי להישג כל שהוא. אז אתה מעדיף קבוצה סתמית ללא כל סיכוי ויכולת רק כדי שלא תתאכזב? בשביל זה יש כבר קבוצה אחת, בכדורגל.
מעדיף את ה"קרקס" הזה מאשר את הפועל תל אביב כדורסל מעונה 70/71 ועד 23/24 שהיתה קבוצה נחותה, בינונית ובלי שום סיכוי ראלי לאליפות.
- הפוסט קיבל לייק אחדגביזון
-
- קיבל.ה 287 לייקים
אני מקווה שעופר ואיטודיס לא מתייעצים מה עושים עם בברלי עם צאט gpt
https://chatgpt.com/share/679f85f8-4264 ... 10c2115d78

-
- קיבל.ה 677 לייקים
אנחנו צריכים GO TO GUY כשהכל לא הולך.
ברור כבר שזה לא בברלי.
דווקא לפני שבוע קריטי שלנו , בלגאן...
נקווה שבכל זאת ננצח באולם ובחצי הגמר.
ברור כבר שזה לא בברלי.
דווקא לפני שבוע קריטי שלנו , בלגאן...
נקווה שבכל זאת ננצח באולם ובחצי הגמר.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 145 לייקים
ביחס לתקציב העתק שעופר שם פה, והעונה הפיננסית של מכבי וירושלים היינו צריכים להיות מקום ראשון בפער. איך הגעת לזה שאנחנו לא נופלים מהם? בינתיים מכבי קרעו אותנו וגם ירושלים..קובי כתב: ↑02 פברואר 2025, 16:26עונה מקוללת? זה קרקס?
השתבש לך המוח.
בליגה מקום שלישי כשיש עוד 10 משחקים. קבוצה שלא נופלת ברמתה מירושלים והשכנה, כשהאפשרות לאליפות היא הכי טובה מאז עונת 68/69 !
מקום 2 או 3 בבית א' ביורוקאפ.
לפי הדברים שלך גולדהאר בהתקף מניה בריבוע. מאז שקנה אותם כל שנה תקציב מעל 100 מיליון - כפול 15 שנים תחשב כמה כסף הוא שפך. בשנים הראשונות הוא לא עשה טעויות? לא הייתה לו עקומת למידה?
ברור שבקבוצה עם יכולת ופוטנציאל כל תקלה מלווה באכזבה לעומת קבוצה שאין לה שום סיכוי להישג כל שהוא. אז אתה מעדיף קבוצה סתמית ללא כל סיכוי ויכולת רק כדי שלא תתאכזב? בשביל זה יש כבר קבוצה אחת, בכדורגל.
מעדיף את ה"קרקס" הזה מאשר את הפועל תל אביב כדורסל מעונה 70/71 ועד 23/24 שהיתה קבוצה נחותה, בינונית ובלי שום סיכוי ראלי לאליפות.
-
- קיבל.ה 104 לייקים
מה זה משנה איזה שחקן הוא היה כשהוא עבר מאירופה לנ.ב.א לפני יותר מעשור? אתה סתם מוסיף פרטים לא רלוונטיים. אני גם לא קראתי לו שחקן חלש, רק אמרתי שאין לו דרך להצדיק את השכר שלו באירופה ובפועל אתה מסכים איתי גם. גם אם תיקח את הקליעה שבאמת נכנסה יפה, בסוף פטריק בברלי (וראיתי אותו המון בנ.ב.א) מעולם לא היה נחשב שחקן עם איכויות התקפיות בנ.ב.א, אלא בולדוג (כולל ביף מפורסם עם כריס פול) ויכולת גם לשים נקודות כשצריך. אז הוא לא טוני אלן, אבל בטח לא מישהו שאתה מביא שיוביל את רשימת הקלעים שלך.הוקיץ' כתב: ↑02 פברואר 2025, 15:11הוא דווקא קולע העונה טוב, אחד הקלעים הטובים והיציבים שלנו. להגיד שאין לו קליעה זה די מוזר.סכין_בבטן_האומה כתב: ↑02 פברואר 2025, 14:14הינאס זה האשם העיקרי. לא ברור לי איך מישהו שאמור להבין בכדורסל, אפילו ברמה בסיסית היה יכול לספר לעופר שטויות כאלו על בברלי (השחקן הכי טוב שאפשר להביא לעמדה אחרי שלא הצליחו להביא את לויד). זה ברור שאין לשחקן כמו בברלי דרך להצדיק את השכר שלו (שאגב, הוא כן שווה אותו בתור שחקן משלים בנ.ב.א). אין לו קליעה, אין לו ניהול משחק, אין לו יתרון מיוחד בלקחת שחקנים לסל, ושלא נדבר על זה שזה מגיע עם דרישות ואופי של דיווה. בתכלס, מהשחקנים שאפשר להביא ב 2.2 מהנ.ב.א, בברלי הוא אחד הרעיונות הגרועים שיש.
אני מקווה שעופר ילמד מזה
שיין לארקין הוא דוגמא ליבוא נהדר מהנ.ב.א., שחקן עם יכולות אישיות גבוהות שלא יכול להגיע לידי ביטוי בנ.ב.א בגלל הפיזיות שלו. אם עופר היה מתאבד על סת׳ קרי שכיום בפנסיה פעילה בשארלוט, הייתי חושב שזו החלטה מצוינת. להביא את בברלי היה מההתחלה (ורשמתי את זה) לא מוצדק כלכלית, אבל המחשבה שלי הייתה שעופר חושב פה גם על אפקט השיווק לקבוצה. בפועל, זה לא היה השכר אלא סל ההטבות שבברלי קיבל בנוסף לשכר שלו (פודקאסט, חדר גדול יותר) שהפך את העסקה לבעייתית.
- רועי גווארה
- קיבל.ה 304 לייקים
גועל נפש של הודעה. אם אתה בן פחות מ-20, אולי אפשר להחליק דבר כזה בתור בורות מביכה ממש. אחרת, זה עיוות המציאות ברמה הגבוהה ביותר שיש.
היו לפחות 10 עונות בתקופה הזו שהפועל הייתה הקבוצה הטובה בליגה - לא מדבר על איכות הסגל ותקציב, אלא הישגים על המגרש. היו עוד כמה עונות שאכן היינו נחותים אבל עדיין היינו מרחק נגיעה מהאליפות, כולל לפני שנתיים (תומר מהפינה

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1312 לייקים
לא רוצה להישמע רואה חשבון של הפועל או משהו, אבל בשביל 2.2 מיליון דולר אפשר להביא שני שחקנים שהם תותחים במונחי כדורסל אירופאי.
שחקן טוב, ממש לא ברמת השכר והמעמד שלו בקבוצה.
שחקן טוב, ממש לא ברמת השכר והמעמד שלו בקבוצה.
- גביזון
- קיבל.ה 2674 לייקים
בבקשה בבקשה בבקשה תפרדו ממנו, הוא לא מבין מה התפקיד שלו בקבוצה.
נראנו טוב יותר בלעדיו.הפועל גדולה מהכל, הפועל זה הדבר היחיד שחשוב.
נראנו טוב יותר בלעדיו.הפועל גדולה מהכל, הפועל זה הדבר היחיד שחשוב.
- בז'רנו
- קיבל.ה 673 לייקים
משווה ומעלהnirgo כתב: ↑02 פברואר 2025, 16:56 אני מקווה שעופר ואיטודיס לא מתייעצים מה עושים עם בברלי עם צאט gpt![]()
https://chatgpt.com/share/679fb798-e818 ... fb104b084a
- עמית
- קיבל.ה 338 לייקים
פט בב היה יכול לבוא בגישה טובה וזה היה אחלה. אני לא אומר שהוא סרטן בחדר הלבשה כי אני לא שם.
אני פשוט חושב שהמעמד שלו כסלב בארצות הברית הביא אולטראה אגו בשבילו שפשוט הוא הסיק שאם הוא סלב בארהב, אז במדינה קטנה כמו ישראל הוא יהיה מייקל ג'ורדן של הליגה
הוא פשוט תחת, אין דברים כאלה, נזק מהלך מהדקה הראשונה, אני באמת לא חושב שהיה משחק אחד טוב שלו. לא חושב שגם זה ישתפר בקרוב, להעיף כבר אתמול. לשלוח בטרייד עם דאלאס, אולי בגלל שכולם שם חבורה של טמבלים הם יביאו לנו את קיירי
אני פשוט חושב שהמעמד שלו כסלב בארצות הברית הביא אולטראה אגו בשבילו שפשוט הוא הסיק שאם הוא סלב בארהב, אז במדינה קטנה כמו ישראל הוא יהיה מייקל ג'ורדן של הליגה
הוא פשוט תחת, אין דברים כאלה, נזק מהלך מהדקה הראשונה, אני באמת לא חושב שהיה משחק אחד טוב שלו. לא חושב שגם זה ישתפר בקרוב, להעיף כבר אתמול. לשלוח בטרייד עם דאלאס, אולי בגלל שכולם שם חבורה של טמבלים הם יביאו לנו את קיירי
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
-
- קיבל.ה 67 לייקים
1. בברלי עושה את החיים קל לאיטודיס, הוא רק צריך לשמור על עמוד שידרה ושעופר ינאי יעמוד מאחוריו. ההחלטות עכשיו יותר פשוטות.
2. אל תכנסו לכיס של עופר ינאי, זה הכיס של? עופר ינאי. זה לא הסתדרות, מועצת פועלים, עמותה...תתקדמו.
3. עופר לומד בדרך הקשה והבזבזנית שאי אפשר לקצר תהליכים, קבוצה צריכה להבנות לאורך זמן, לא מחליפים 12 שחקנים בחדשים ומצפים לתארים גם אם תקציב בשחקנים הוא פי שתיים מהקבוצה הבאה. אולי נוציא איזה משהו מהעונה הזו. רק אם הסגל ירוץ עוד שנה, יש סיכוי שהחלומות של עופר ינאי יתגשמו....השנה אפילו בחלומות האדומים שלי לא נזכה...
4. הכותב לא שפוי מעצם היותו אוהד הפועל תל אביב שישן כשהפועל זכתה באליפות האחרונה....
2. אל תכנסו לכיס של עופר ינאי, זה הכיס של? עופר ינאי. זה לא הסתדרות, מועצת פועלים, עמותה...תתקדמו.
3. עופר לומד בדרך הקשה והבזבזנית שאי אפשר לקצר תהליכים, קבוצה צריכה להבנות לאורך זמן, לא מחליפים 12 שחקנים בחדשים ומצפים לתארים גם אם תקציב בשחקנים הוא פי שתיים מהקבוצה הבאה. אולי נוציא איזה משהו מהעונה הזו. רק אם הסגל ירוץ עוד שנה, יש סיכוי שהחלומות של עופר ינאי יתגשמו....השנה אפילו בחלומות האדומים שלי לא נזכה...
4. הכותב לא שפוי מעצם היותו אוהד הפועל תל אביב שישן כשהפועל זכתה באליפות האחרונה....
-
- קיבל.ה 2180 לייקים
הוא התנצל מה שאומר שיחזור כמו גדול לדרבי , הלך עליינו
-
- קיבל.ה 495 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 2674 לייקים
אני לא חושב שצריך להיות פה דם רע, הוא מרגיש שהוא צריך להיות כוכב הקבוצה. הוא לא כוכב, לא היה כוכב כמו שהוא רוצה להיות והוא בא להגשים פה פנטזיה שלא תקרה בקריירה שלו. הוא שחקן לוחם כוכב, שחקן משלים, לא כוכב קבוצה.
כן הצטער לא הצטער, זה לא יסתדר בנינו, כל אחד רואה בשני אמצעי אחר ואנחנו לא נפגשים בציפיות ההדדיות.זה לא יפגש אפעם וזה יגרום רק נזק הדדי.
להפרד עכשיו, לנסות להציל את העונה כי זה לא נראה טוב.
כן הצטער לא הצטער, זה לא יסתדר בנינו, כל אחד רואה בשני אמצעי אחר ואנחנו לא נפגשים בציפיות ההדדיות.זה לא יפגש אפעם וזה יגרום רק נזק הדדי.
- הפוסט קיבל 4 לייקיםתא מרבוטא • gershon • Giovanni Giorgio • הפועל
- רדנקו
- קיבל.ה 1395 לייקים
כל מילהגביזון כתב:אני לא חושב שצריך להיות פה דם רע, הוא מרגיש שהוא צריך להיות כוכב הקבוצה. הוא לא כוכב, לא היה כוכב כמו שהוא רוצה להיות והוא בא להגשים פה פנטזיה שלא תקרה בקריירה שלו. הוא שחקן לוחם כוכב, שחקן משלים, לא כוכב קבוצה.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
- נורמה ג'ין
- קיבל.ה 69 לייקים
יאללה סלאמת נשמה
רשימת נודניקים זה החיים.
-
- קיבל.ה 901 לייקים
איפה סלאמת? הוא התנצל ואל תתפלא אם ברביעי הוא ישחק כבר.
- נורמה ג'ין
- קיבל.ה 69 לייקים
- נורמה ג'ין
- קיבל.ה 69 לייקים
נורא אהבתי אותו בהתחלה, בעיקר בתור פרסונה, אחרכך בתור שחקן. לאט לאט הוא הצליח לייצב בין השניים, גם בקושי, ולא באופן הכי עקבי.
בזמן האחרון הוא פשוט הצליח להמאיס את עצמו בקטע שאני לא זוכר הרבה זמן.
עובדתית - הקבוצה משחקת הרבה יותר רע כל עוד הוא בסגל/על הפרקט. די איתו.
בזמן האחרון הוא פשוט הצליח להמאיס את עצמו בקטע שאני לא זוכר הרבה זמן.
עובדתית - הקבוצה משחקת הרבה יותר רע כל עוד הוא בסגל/על הפרקט. די איתו.
רשימת נודניקים זה החיים.
- רדנקו
- קיבל.ה 1395 לייקים
טוב כנראה שהשמחה הייתה מוקדמת ונראה אותו כבר בחצי 

-
- קיבל.ה 901 לייקים
ברביעי לא ישחק אבל בחצי pat Bev is back!נורמה ג'ין כתב: ↑02 פברואר 2025, 23:38מקווה מאוד ש"סליחה" לא תקנה לנו תעודת עניות בנושא. בושה אם כן.
-
- קיבל.ה 2180 לייקים
פטריק הורד אוליי חוזר אצלהם והעונה הולכת לעזאזל , שוב , בפעם המיליון כבר
- מילפורד
- קיבל.ה 2050 לייקים
אם מכל הסיפור הזה, נקבל פטריק בברלי מאופס ומפוקס, הרווחנו.
אם לא השתנה כלום, עדיף שלא יחזור.
אם לא השתנה כלום, עדיף שלא יחזור.
-
- קיבל.ה 396 לייקים
למה שזה ישתנה?
וגם בלי קשר הוא פשוט לא נראה מספיק טוב, במיוחד אחרי שחזר מהפציעה.
וגם בלי קשר הוא פשוט לא נראה מספיק טוב, במיוחד אחרי שחזר מהפציעה.
- הפוסט קיבל לייק אחדRed Wolf