פטריק בברלי
-
- קיבל.ה 683 לייקים
גם ראיון הסיום שלו היה חיובי.
ובכלל לגבי ההובלת כדור - אני לא מבין למה התלונות לבברלי בנושא הזה. כל ההחלטות, החל מהרישום של רגלנד ועבור בחמישיות שהוא מעלה, הן החלטות של המאמן ובאחריותו.
ובכלל לגבי ההובלת כדור - אני לא מבין למה התלונות לבברלי בנושא הזה. כל ההחלטות, החל מהרישום של רגלנד ועבור בחמישיות שהוא מעלה, הן החלטות של המאמן ובאחריותו.
- הפוסט קיבל לייק אחדKingAlpaca
-
- קיבל.ה 155 לייקים
בושה בושה בושה מי ששרק בוז בשיר שחקן שלו. תתביישו
- הפוסט קיבל 14 לייקיםRed Wolf • בני12 • גביזון • Josh • ארליך • Maor • ranjef • KingAlpaca • Scofield • אייבר דה-בונלס • Red_man • Giovanni Giorgio • Vinb • avivx2
-
- קיבל.ה 1297 לייקים
באמת בושה למי ששרק לו בוז.
היום הוא בא רעב, נתן גגות,קלע באחוזים מעולים. הלוואי ויבוא לכל משחק, גם רגיל וגם נוקאאוט בגישה של כלב שמוכן לקרב רחוב.
הוא ופלטין ביחד זה מפחיד
היום הוא בא רעב, נתן גגות,קלע באחוזים מעולים. הלוואי ויבוא לכל משחק, גם רגיל וגם נוקאאוט בגישה של כלב שמוכן לקרב רחוב.
הוא ופלטין ביחד זה מפחיד
- הפוסט קיבל לייק אחדVinb
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 724 לייקים
פלוס מיליון
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
- red in blood
- קיבל.ה 436 לייקים
בול.
אפשר לחשוב שהוא צריך להיות משוחרר, או במקום נמוך יותר ברוטציה,
אבל מכאן ועד בוז??
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
- רווי
- קיבל.ה 646 לייקים
הביתה.
(בושה מי שזרק בוז אליו)
(בושה מי שזרק בוז אליו)
OMG עווופררר
- מילפורד
- קיבל.ה 2048 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2546 לייקים
ראו אגב בסיום הראיון שאיטודיס עמד לידו כל הזמן הזה אז לדעתי הרבה מההצהרות שם היו גם עבורו.בר קולמוסא כתב: ↑19 ינואר 2025, 23:48 גם ראיון הסיום שלו היה חיובי.
אין ספק שהוא עבר שבוע מוזר, בעיקר באשמתו.
כאחד שהגיע בערך שעה לפני פתיחת המשחק עקבתי אחריו כמעט לאורך כל החימום. הוא לא דיבר עם אף אחד במהלך החימום ולא הוציא מילה. היה מפוקס מאד.
אח"כ הוא כבר התפרע לגמרי, גם מילולית, בכל ירידה לספסל כדי להדליק את עצמו ואת האחרים.
הביאו אותו להביא תארים. אתמול היה עוד אחד ממשחקי הלהיות או לחדול והוא הביא משחק טוב מאד. צריך עוד כאלו.
ר"ג, עם כל הכבוד, היא לא האינדיקציה אבל זו אולי תחילתה של החזרה שלו לעניינים.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 882 לייקים
לעזוב הוא לא יעזוב ולכן אני מקווה שאת היכולת הוא ימשיך לשפר
long live the zapta
- Red Wolf
- קיבל.ה 710 לייקים
היכולת שלו בסדר גמורGiovanni Giorgio כתב: ↑20 ינואר 2025, 08:33 לעזוב הוא לא יעזוב ולכן אני מקווה שאת היכולת הוא ימשיך לשפר
יש לו משחקים טובים ומשחקים לא טובים כמו כל שחקן
הבעיה זאת ההיררכיה וזה שהוא פאקינג לא מוביל כדור, וזה כבר תפקידו של איטידוס לדאוג להוציא ממנו את המיטב
מי ששרק לו בוז צריך לסגור לו את האינטרנט
- מילפורד
- קיבל.ה 2048 לייקים
אתמול לדעתי לא שיחק אפילו שנייה אחת כרכז , ככה צריך
- גביזון
- קיבל.ה 2671 לייקים
חצי מדוייק, עדיין קיבל את הכדור כמקבל החלטות וכידרר את עצמו למוות, כששאר הקבוצה לא זזה ופשוט עמדה והסתכלה, ובסוף מוסר לטימור\מדר כשלא נשאר הרבה זמן בשעון.
כשהוא מקבל כדור זה מזכיר את הכדורסל של דדאס, עומדים ומסתכלים ומחכים, אם כבר זה מה שאתה מצפה כשבלייקני מקבל את הכדור, לו יש את היכולת לעשות סל יש מאין.
מאז שהוא חזר מייק דה ביג מאן האפי קורה הרבה פחות.
- הפוסט קיבל לייק אחדNiro
-
- קיבל.ה 184 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 2671 לייקים
גם לי זה כבר מפריע, אני ואני ואני ואני, כאילו הכל פה זה תפאורה בשבילו והביאו לו, ולא לקבוצה, כמה שחקנים.
המטרה שהיא שהקבוצה תצליח ולא החוויה האישית שלו.
התחושה של אני ואפסי עוד זה מה שמאפשר לו לעשות פאול במתכוון קריטי שניה לסוף או עבירה ל3 זריקות.
מי ששרק לו בוז בשיר שחקן מטומטם.
- רדנקו
- קיבל.ה 1395 לייקים
נכון מאוד.גביזון כתב: ↑20 ינואר 2025, 10:08חצי מדוייק, עדיין קיבל את הכדור כמקבל החלטות וכידרר את עצמו למוות, כששאר הקבוצה לא זזה ופשוט עמדה והסתכלה, ובסוף מוסר לטימור\מדר כשלא נשאר הרבה זמן בשעון.
כשהוא מקבל כדור זה מזכיר את הכדורסל של דדאס, עומדים ומסתכלים ומחכים, אם כבר זה מה שאתה מצפה כשבלייקני מקבל את הכדור, לו יש את היכולת לעשות סל יש מאין.
מאז שהוא חזר מייק דה ביג מאן האפי קורה הרבה פחות.
- מילפורד
- קיבל.ה 2048 לייקים
אז זהו, שאתמול , לפחות בחצי השני (אם לא כבר אחרי הטיים אאוט באמצע הרבע הראשון), הרגיש לי שהביג מנס שמחים.
ומכאן גם התחושה שהוא יותר מחובר למשחק הקבוצתי (בהשוואה לשני המשחקים האחרונים, לא בהשוואה למה שהייתי רוצה).
ומכאן גם התחושה שהוא יותר מחובר למשחק הקבוצתי (בהשוואה לשני המשחקים האחרונים, לא בהשוואה למה שהייתי רוצה).
-
- קיבל.ה 285 לייקים
מאז חזרתו:
הפסד בליגה
הפסד ביורוקאפ
ניצחון בגביע
הפסד בליגה
הפסד ביורוקאפ
ניצחון בגביע
- רדנקו
- קיבל.ה 1395 לייקים
אני לא אומר שהוא לא רוצה לשחק קבוצתי או למסור פנימה. הוא פשוט לא טוב בזה והוא מתעקש לקחת על עצמו דברים הוא לא יודע לעשות ובגלל זה הוא תוקע את המשחק הקבוצתי שלנו.מילפורד כתב:אז זהו, שאתמול , לפחות בחצי השני (אם לא כבר אחרי הטיים אאוט באמצע הרבע הראשון), הרגיש לי שהביג מנס שמחים.
יכול להיות שזה בגלל אובר רצון להוכיח אבל זה לא משנה ברמת התוצאה. הרצון שלו להוכיח ולהיות הביג צ'יף פוגע בנו.
- מילפורד
- קיבל.ה 2048 לייקים
מסכים , ולכן אתמול כשהוא שיחק ליד ים או בר, זה היה נראה בכיוון הנכון (יש עוד הרבה עבודה, אבל יותר טוב ממה שהיה נגד ירושלים ובודוצנוסט).
-
- קיבל.ה 5 לייקים
- רדנקו
- קיבל.ה 1395 לייקים
ממש לא מסכים. בכל פעם שמישהו הוריד ריבאונד או חטף או כל פעם הוא תמיד מתקרב ומבקש את הכדור. לא משנה מה קורה על המגרש. חאלאס. אתה לא מנהל משחק, אתה לא טוב בזה. תשחק את התרגילים ותעמוד במקומות שבהם את יכול לקבל כדור חופשי לזריקה וזהו.מילפורד כתב:מסכים , ולכן אתמול כשהוא שיחק ליד ים או בר, זה היה נראה בכיוון הנכון (יש עוד הרבה עבודה, אבל יותר טוב ממה שהיה נגד ירושלים ובודוצנוסט).
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
- הפוסט קיבל לייק אחדNiro
-
- קיבל.ה 1297 לייקים
זאת המשימה העיקרית של איטודיסרדנקו כתב:ממש לא מסכים. בכל פעם שמישהו הוריד ריבאונד או חטף או כל פעם הוא תמיד מתקרב ומבקש את הכדור. לא משנה מה קורה על המגרש. חאלאס. אתה לא מנהל משחק, אתה לא טוב בזה. תשחק את התרגילים ותעמוד במקומות שבהם את יכול לקבל כדור חופשי לזריקה וזהו.מילפורד כתב:מסכים , ולכן אתמול כשהוא שיחק ליד ים או בר, זה היה נראה בכיוון הנכון (יש עוד הרבה עבודה, אבל יותר טוב ממה שהיה נגד ירושלים ובודוצנוסט).
- רדנקו
- קיבל.ה 1395 לייקים
ברור. בינתיים לא רואה שום תגובה שלו בענין הזה.ranjef כתב:זאת המשימה העיקרית של איטודיסרדנקו כתב:ממש לא מסכים. בכל פעם שמישהו הוריד ריבאונד או חטף או כל פעם הוא תמיד מתקרב ומבקש את הכדור. לא משנה מה קורה על המגרש. חאלאס. אתה לא מנהל משחק, אתה לא טוב בזה. תשחק את התרגילים ותעמוד במקומות שבהם את יכול לקבל כדור חופשי לזריקה וזהו.מילפורד כתב:מסכים , ולכן אתמול כשהוא שיחק ליד ים או בר, זה היה נראה בכיוון הנכון (יש עוד הרבה עבודה, אבל יותר טוב ממה שהיה נגד ירושלים ובודוצנוסט).
בדיוק כמו שלא רואה שהוא מגיב על זה בלייקני לוקח כל כדור לסל ובעיקר בזריקות בכוח מהשלוש שלא קשורות לשום דבר.
וזה מוזר, כי כשהוא הגיע זה היה נראה שהוא היה מוציא די מהר על טעויות אבל יותר על טעויות הגנתיות.
-
- קיבל.ה 1297 לייקים
בלייקני לדעתי יחזור לאזרחי אחרי שקיבל את הצ'אנס ללא פוסטר
- רדנקו
- קיבל.ה 1395 לייקים
אני חושב שהוא רושם את בלייקני ולא פוסטר יחד עם בברלי, כי בהרכב הזה בלי רגלנד, לפוסטר קשה מאוד להגיע לזריקות בעוד בלייקני לא מתקשה לייצר לעצמו מצבי קליעה לבד (רעים ככל שיהיו).
-
- קיבל.ה 184 לייקים
נשמע הגיוני. מצד שני גם פוסטר נתן משחק ענק נגד חולון בלי רגלנד אז פחות מסתדר לי.
חושב שזה טריאל אנד ארור וגם הוא מנסה הרכבים שונים ושומר שחקנים במצב שמיש . בלייקני לא שיחק בכלל נגד בודוצנוסט אז הוא צריך זמן משחק כדי להישאר בעניינים. זה נכון לגבי שחקנים שהוא עושה בניהם רוטציה איש , פוסטר ובלייקני . את הגבוהים הוא חייב ובברלי זה פרוייקט שילוב .
-
- קיבל.ה 707 לייקים
סתם פיות, לרבות שלי.
משחק אדיר שלו היום.
משחק אדיר שלו היום.
-
- קיבל.ה 901 לייקים
ירדתי עליו הרבה אבל סוף סוף זה היה נראה טוב מאוד היום היה בשטף ולא תקע את המשחק ושיחק מעולה בהגנה
-
- קיבל.ה 396 לייקים
יופי של משחק היום, רק שיכנס לכושר קליעה
-
- קיבל.ה 1297 לייקים
- רווי
- קיבל.ה 646 לייקים
הוא שחקן לא חושב שיש מי שהטיל ספק, אבל הוא גם מביא איתו דברים שפחות מתאימים והיינו רוצים בהפועל שלנו. אני חושב שבסך הכל הוא יותר מפריע מאשר מועיל אבל פריבילגיה שלנו שאפשר להתלונן בכלל על שחקן כזה..
OMG עווופררר
שימשיך ככה. שהוא טוב הפוטנציאל בשמיים.
-
- קיבל.ה 677 לייקים
היה מעולה והפריך את כל התאוריות שהוא מעל הקבוצה ולא מסוגל להיות קבוצתי!
היה עליהום מאורגן עליו (וכמובן על עופר) בתקשורת גם מצד כתבים שהם כביכול אוהדינו (סיגרים, פוסטים, מלונות ... וכו). לא מסוגלים לפרגן.
כמו שכתבתי בעבר -" כל העולם כולו שונא הפועל תא ורק אני אוהב"!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- הפוסט קיבל לייק אחדארליך
-
- קיבל.ה 5564 לייקים
משחק מצוין שלו מה שבפני עצמו לא מאוד מרגש, היו לו כבר לא מעט משחקים מצוינים העונה, אבל זו אחת הפעמים הראשונות שבהן הוא שיחק מצוין למרות יום התקפי בינוני.
שיחק בשטף, לא כפה, חיפש את המהלכים הנכונים, שמר מצוין, עזר המון בריבאונד.
חלק חשוב מאוד בניצחון.
שיחק בשטף, לא כפה, חיפש את המהלכים הנכונים, שמר מצוין, עזר המון בריבאונד.
חלק חשוב מאוד בניצחון.
-
- קיבל.ה 67 לייקים
האיש הוא הפנים של הפועל השנה. הוא אולי לא יקלע את מירב הנקודות, הוא לא ימסור הכי הרבה אסיסטים, הוא אולי ישבש את המשחק שאיטודיס מנהל, הוא אולי יקח החלטות גרועות....אבל...
הוא הדגל שקבע עופר ינאי, מוטלי, ים/תומר/בר צריכים לדאוג שהגנרל בכיוון הנכון, גם אם הוא "שיכור" כי הוא הפוסטר שמוכר את הקבוצה. שאר השחקנים מי זוהר יותר, מי אפור יותר, חשוב בתפקידו וחשוב שיעשה אותו הכי טוב שהוא יודע.
תאהבו אותו, תשנאו אותו - בברלי הוחתם להיות המנהיג (הסגנים שלו/איטודיס צריכים לעיתים לשלוח אותו לישון ולתקן את הטעויות שלו)
הוא הדגל שקבע עופר ינאי, מוטלי, ים/תומר/בר צריכים לדאוג שהגנרל בכיוון הנכון, גם אם הוא "שיכור" כי הוא הפוסטר שמוכר את הקבוצה. שאר השחקנים מי זוהר יותר, מי אפור יותר, חשוב בתפקידו וחשוב שיעשה אותו הכי טוב שהוא יודע.
תאהבו אותו, תשנאו אותו - בברלי הוחתם להיות המנהיג (הסגנים שלו/איטודיס צריכים לעיתים לשלוח אותו לישון ולתקן את הטעויות שלו)
- רדנקו
- קיבל.ה 1395 לייקים
סליחה אבל מענין לי תתחת זה שהוא נבחר להיות הפנים של הקבוצה. לעונה הזו יש מטרה אחת - תארים. והיא יותר חשובה מאשר החשיפה של הקבוצה. בלעדיהם כל הרעש התקשורתי שווה כלום.indiferent כתב:האיש הוא הפנים של הפועל השנה. הוא אולי לא יקלע את מירב הנקודות, הוא לא ימסור הכי הרבה אסיסטים, הוא אולי ישבש את המשחק שאיטודיס מנהל, הוא אולי יקח החלטות גרועות....אבל...
-
- קיבל.ה 67 לייקים
ממש לא סותר את מה שאמרת.רדנקו כתב: ↑23 ינואר 2025, 17:01סליחה אבל מענין לי תתחת זה שהוא נבחר להיות הפנים של הקבוצה. לעונה הזו יש מטרה אחת - תארים. והיא יותר חשובה מאשר החשיפה של הקבוצה. בלעדיהם כל הרעש התקשורתי שווה כלום.indiferent כתב:האיש הוא הפנים של הפועל השנה. הוא אולי לא יקלע את מירב הנקודות, הוא לא ימסור הכי הרבה אסיסטים, הוא אולי ישבש את המשחק שאיטודיס מנהל, הוא אולי יקח החלטות גרועות....אבל...
עופר ינאי רוצה תארים. אם שנה שעברה הוא התאכזב...מה יהיה השנה?
בעוד אתה ואני באים ממקום רגשי של אהדת הפועל, עופר ינאי רואה את זה כעסק, הוא מחפש את מה שיגרום לאנשים שלא מושקעים רגשית לעלות על הרכבת ולהצטרף. אנחנו הלכנו למשחקים בליגה ב', הוא מחפש את המשקיעים שמחפשים ריגוש ואוהדי כורסא שמעונינים לצאת מהבית.
בברלי הוא חזות העניין. שחקן NBA, וטרן שהיה פה ושם, פודקאסט, אנשי יח"צ, רוח וצלצולים..החתמה שלו מביאה עניין, מביאה שחקנים נוספים לבוא ולהצטרף...הכסף לא מספיק.
איטודיס צריך לאלף את המפלצת, אנחנו מקווים שהוא לא יהרוס (ויש לו יצר הרס) את הדרך לתואר