פטריק בברלי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1395 לייקים

ניסה לעשות כמה פעמים במהלך המשחק עבירות בכוונה שלא שרקו לו. לא מבין מה עבר עליו

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

רק הפועל
קיבל.ה  2179 לייקים

בלתי נסבל
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1600 לייקים
יצירת קשר:

יש לי הרגשה שלמרות הכל יירשם בראשון
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
Red_man
קיבל.ה  901 לייקים

הפועל כתב: 16 ינואר 2025, 08:42 יש לי הרגשה שלמרות הכל יירשם בראשון
אז איטודיס רוצה אחד משניים:

1, להעיף את בברלי וזאת מבחינתו הדרך לחרבן תואר.
2. שיעיפו אותו
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  710 לייקים

הפועל כתב: 16 ינואר 2025, 08:42 יש לי הרגשה שלמרות הכל יירשם בראשון
אין לי ספק בזה
השאלה עם רגלנד יירשם או לא
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1395 לייקים

ירשם בטוח.
לא לרשום אותו זה להודות בטעות ובאחריות לשני ההפסדים האחרונים.
אחרי הראיון אתמול אחרי המשחק, אני די בטוח שאיטודיס ולקיחת אחריות הם שני דברים שלא הולכים ביחד.
ספרא טבא
קיבל.ה  105 לייקים

אם היה טוב לאף אחד לא היה אכפת מסיגר פודקאסטים וכל השטויות
שימו לב שתמיד אחרי הפסדים יש קורבן אחר שמעלים על המנגל
צריך לשחרר מזה, בברלי הולך להיות חשוב מאוד במשחקים הגדולים של העונה, אסור לוותר עליו
הפוסט קיבל לייק אחדKingAlpaca
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1395 לייקים

מה זה "אם"?
הוא לא טוב. והכי גרוע שהוא הופך את כל הקבוצה לפחות טובה ואפילו גרועה כשהוא משחק. וגם כשהוא לא טוב הוא לא מסוגל לזוז הצידה, לא להפריע בהתקפה ולנסות להתרכז בהגנה טובה (ולא הגנה הרפתקנית ומהמרת כמו שהוא אוהב לשחק).
הוא עלה לנו במשחקים קריטיים לפני שנפצע והוא עלה לנו בשני משחקים אחרי שנפצע (לא רק ביכולת שלו אלא גם בגלל העובדה שהוא מועדף על פני שחקנים אחרים).
בסה"כ ההשפעה שלו על הקבוצה היא שלילית והוא חייב לעוף. בלי קשר ליכולת שלו.
הפוסט קיבל 2 לייקיםNiroDaniel
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1600 לייקים
יצירת קשר:

בברלי נפצע ב-8.12, חזר ב7.1
מאזן שלנו בליגה+אירופה כששיחק: 13 נצחונות, 7 הפסדים
כשלא שיחק: 8 נצחונות, 1 הפסדים

צריך להתייחס לנתונים האלו בערבון מוגבל, אבל אחרי השבוע נראה לי שאי אפשר להתעלם ולאמר שזה מקרי לחלוטין
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  710 לייקים

הפועל כתב: 16 ינואר 2025, 10:33 בברלי נפצע ב-8.12, חזר ב7.1

צריך להתייחס לנתונים האלו בערבון מוגבל, אבל אחרי השבוע נראה לי שאי אפשר להתעלם ולאמר שזה מקרי לחלוטין
חסר מתי איטידוס הגיע
Xavi
קיבל.ה  985 לייקים

אני לא צריך שום נתונים, רק להסתכל על איך נראית הקבוצה כשהוא משחק וכשהוא לא
נועם שחם
קיבל.ה  856 לייקים

יש מצב שהוא עושה בכוונה?
Niro
קיבל.ה  707 לייקים

נועם שחם כתב: 16 ינואר 2025, 11:04 יש מצב שהוא עושה בכוונה?
לא, הוא שחקן כדורסל בינוני בן 36, עם דלוזיות שהוא לברון ג'יימס של הליגה הישראלית.
הוקיץ'
קיבל.ה  5564 לייקים

נמאס נמאס נמאס.
גם אם נתעלם מכך שהוא שוב הפסיד לנו משחק עם פעולות הזויות בסיום, הוא נתן אתמול משחק שהוא על גבול הסבוטאז'. כשאתה משלם 2 מיליון דולר לשחקן הוא לא יכול לתת אפילו משחק אחד כזה בעונה ובברלי הספיק כבר לתת כמה כאלה העונה. כשזה בא עם כל הפוזה של הסופרסטאר, זה כבר באמת הופך לבלתי נסבל.
ואם כן נתייחס למה שקרה בסיום, אני בדרך כלל שונא פסיכולוגיה בגרוש ולנסות לנתח מה עבר לשחקן בראש, אבל לי מרגיש כאילו מעניין אותו יותר לתת איזה בלוק מהדהד שהוא יוכל להעלות אחר כך לאינסטגרם מאשר אשכרה לנצח את המשחק. שוב, ברור לי שהניתוחים האלה בדרך כלל יותר מעידים על המנתח ומה שעובר לו בראש מאשר על המנותח, אבל אני פשוט לא יכול לחשוב על הסבר אחר למה ששחקן כל כך מנוסה יעשה פעולות כל כך מטופשות והרסניות כמו אתמול וכמו נגד קרית אתא.

הוא כבר נתן משחקים מצוינים העונה ועד אתמול גם חשבתי שאנחנו מאוד נצטרך אותו במאני טיים, אבל המשחק אתמול מבחינתי זה הקש ששבר את גב הגמל.
כששחקן מקבל 2 מיליון דולר לעונה אתה מצפה ממנו למשהו אחר מזה. כששחקן מקבל 500 אלף דולר לעונה אתה מצפה ממנו למשהו אחר מזה. לי אישית נמאס לשבת ולקוות שהוא יחליט במאני טיים להעלות את הרמה.
הפוסט קיבל לייק אחדסומך
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2545 לייקים

ראיתי שהעלה אתמול סטורי כמעט מיד לאחר המשחק. לתומי חשבתי שזה יהיה איזה משהו שמראה שהוא חוזר לאולם או לאימון לאיזה 400 זריקות לסל.
בסוף ראיתי שהוא מתכוון לעלות ללייב של אחד ממשחקי ה NBA. זה נגמר עם סיגר ואלכוהול ותמונה שצה בכל מקום.
נראה שכל מה שהוא חשב עליו במהלך המשחק זה הסידורים ללייב וזה נראה היה בהתאם.

אני מובך עבורו.
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 16 ינואר 2025, 12:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  646 לייקים

הביתה
OMG עווופררר
Charlie
קיבל.ה  743 לייקים

Red Wolf כתב:

חסר מתי איטידוס הגיע
לא רלוונטי
איטודיס חתם ב-15.11, כלומר 3 וחצי שבועות לפני שבברלי נפצע.
lior777
קיבל.ה  143 לייקים

להעיף אותו ולהביא את גייקובן.. הדבר הכי טוב לקבוצה.
הפוסט קיבל לייק אחדporthos
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1207 לייקים

lior777 כתב: 16 ינואר 2025, 13:09 להעיף אותו ולהביא את גייקובן.. הדבר הכי טוב לקבוצה.
אבל ג'ייקובן לא יכול לשחק באירופה
חוץ מזה שהייתי מעדיף להשתמש בביטויים קצת יותר מכבדים לשחקנים שלנו, אפשר 'לשחרר' לא חייבים 'להעיף'
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הפוסט קיבל לייק אחדits-sick
Charlie
קיבל.ה  743 לייקים

lior777 כתב:להעיף אותו ולהביא את גייקובן.. הדבר הכי טוב לקבוצה.
כשג׳ייקובן פרסם לפני חודשיים שהוא חזר לשחק , עופר אמר שישמח להחזיר אותו למועדון. זה לא יצא לפועל והוא חתם בעפולה.
אני חשבתי שעם קו אחורי כמו שיש לנו אפשר היה להביא אותו בלי לפחד שהוא ייפצע.

רק לחשוב על ג׳ייקובן את מוטלי / קבוקלו - היה שואו טיים כל משחק.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1395 לייקים

להביא את ג'קובן לקו אחורי שיש בו כבר שני רכזים כמו מדר ורגלנד זה פשוט מתכון לצרות.
אני כבר לא מדבר על זה שזה יהיה טירוף לבזבז את החתמת הזר התשיעית מתוך עשר שלנו בליגה על רכז שלישי ועוד אחד פציע כמו ג'קובן.
הפוסט קיבל לייק אחדהפועל
Charlie
קיבל.ה  743 לייקים

רדנקו כתב:להביא את ג'קובן לקו אחורי שיש בו כבר שני רכזים כמו מדר ורגלנד זה פשוט מתכון לצרות.
אני כבר לא מדבר על זה שזה יהיה טירוף לבזבז את החתמת הזר התשיעית מתוך עשר שלנו בליגה על רכז שלישי ועוד אחד פציע כמו ג'קובן.
להביא עכשיו? בוודאי שלא
כתבתי בצורה תיאורטית מה היה קורה אילו פעלו אחרת בנובמבר.
הוא כבר לא רלוונטי להפועל לצערי.
Charlie
קיבל.ה  743 לייקים

פסל מחוץ למנורה (פדרמן יממן, גם ככה בברלי עושה טוב לאוהדי מכבי יותר מחבורת הליצנים שלובשת צהוב העונה)
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1370 לייקים

כמה רעל
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
הפוסט קיבל לייק אחדits-sick
Charlie
קיבל.ה  743 לייקים

lior777 כתב:להעיף אותו ולהביא את גייקובן.. הדבר הכי טוב לקבוצה.
תומר גבעתי מדווח בישראל היום כי די ג׳יי קופר (אקס נס ציונה והרצליה) מועמד להגיע לעפולה "שבוחנת אופציות לשם הבאת מחליף לג'ייקובן בראון אם זה אכן יעזוב את הקבוצה."

רק הגיע וכבר עוזב?!
נייט רובינסון
קיבל.ה  645 לייקים

רדנקו כתב: 16 ינואר 2025, 13:21 להביא את ג'קובן לקו אחורי שיש בו כבר שני רכזים כמו מדר ורגלנד זה פשוט מתכון לצרות.
להביא את השחקן הכי ווינר וכשרוני בליגה הזאת זה לא בזבוז. גייקובן כזר ללא תלות יכול להיות מדהים.
דווקא ליד מדר ורגלנד, גייקובן יכול להביא לידי ביטוי את היתרונות שלו.
מצד אחד, ים מדר חייב מוביל כדור נוסף לידו על המגרש. שאתה שם את רגלנד ביחד איתו, אתה בבעיית סייז והגנתית קשה.
גייקובן יכול להיות במשבצת הזאת. הוא סקורר הכי טוב שאתה יכול לבקש במשחקי מאני טיים, גוא טו גיי אדיר, שיביא את הדברים האלה כשהוא ישחק ליד ים. וזה לפני שנכנסו לגוף הגדול שלו וזה שהוא יכול לשמור על עמדה 3, וניהול המשחק המדהים שלו וההפעלה של מוטלי וברונו.
רגלנד יעלה מהספסל וישחק שים לא על המגרש
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1600 לייקים
יצירת קשר:

אלון עידן מסכם נהדר את תופעת בברלי ומה היא אומרת לנו על כל המעורבים.
תמונה
הפוסט קיבל 2 לייקיםRed Wolfגילו
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  646 לייקים

הביתה
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1380 לייקים

הפועל כתב: 17 ינואר 2025, 09:27 אלון עידן מסכם נהדר את תופעת בברלי ומה היא אומרת לנו על כל המעורבים.
תמונה
https://archive.md/Cs31t
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
הפוסט קיבל 2 לייקיםרדנקועידן סרור
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1395 לייקים

נייט רובינסון כתב:
רדנקו כתב: 16 ינואר 2025, 13:21 להביא את ג'קובן לקו אחורי שיש בו כבר שני רכזים כמו מדר ורגלנד זה פשוט מתכון לצרות.
להביא את השחקן הכי ווינר וכשרוני בליגה הזאת זה לא בזבוז. גייקובן כזר ללא תלות יכול להיות מדהים.
מצד אחד, ים מדר חייב מוביל כדור נוסף לידו על המגרש. שאתה שם את רגלנד ביחד איתו, אתה בבעיית סייז והגנתית קשה.
גייקובן יכול להיות במשבצת הזאת. הוא סקורר הכי טוב שאתה יכול לבקש במשחקי מאני טיים, גוא טו גיי אדיר, שיביא את הדברים האלה כשהוא ישחק ליד ים. וזה לפני שנכנסו לגוף הגדול שלו וזה שהוא יכול לשמור על עמדה 3, וניהול המשחק המדהים שלו וההפעלה של מוטלי וברונו.
ג'קובן יעיל הוא ג'קובן עם הכדור ביד. לשים אותו ליד רגלנד או מדר זה למחוק את אחד מהם כי גם הם צריכים כדור ביד.
ים צריך עוד מוביל כדור לידו לעזור לו כשהוא נלחץ. לא עוד רכז לידו.
והגוף הגדול של ג'קובן בהגנה זה קצת מגוחך. ג' קובן יכול לעזור בהגנה רק על שחקנים שמנסים לעשות עליו פוסט אפ וגם זה לפעמים. אבל הוא חור בהגנה כשצריך לשמור עם הרגליים.
שלא תהיה פה אי הבנה - אני מת על ג'קובן וכשהוא בריא הוא שחקן אדיר עם כל חסרונותיו. אבל לא צריך להפוך אותו ליותר ממה שהוא. גם אם אשים בצד את העובדה שלדעתי הוא ממש לא מה שאנחנו צריכים, צריך לזכור לפני הכל שהוא שחקן פציע. וכשרשמנו כבר 8 שחקנים לליגה (ואחד מהם לא זמין כרגע ואי אפשר לדעת אם ומתי יחזור לכשירות, אחד נוסף עשוי להיות משוחרר מתישהו) אני לא חושב שאנחנו צריכים לבזבז את אחת משתי ההרשמות שנותרו לנו על ג'קובן.

קובי
קיבל.ה  171 לייקים

ינאי צריך להחליט את מי הוא מעדיף, הפועל תל אביב או בברלי.
הפוסט קיבל לייק אחדnirgo
בר קולמוסא
קיבל.ה  683 לייקים

די עם ההיסחפות הילדותית הזו.
בברלי יכול פשוט לראות ספסל ולקבל דקות שמתאימות לקבוצה ולא להיפך. אם איטודיס בוחר לשים אותו על הפרקט 25 דקות אז הבעיה היא ההחלטות של המאמן.
הפוסט קיבל 4 לייקיםKingAlpacaסומךDanielאדום ותיק
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1395 לייקים

בר קולמוסא כתב:די עם ההיסחפות הילדותית הזו.
בברלי יכול פשוט לראות ספסל ולקבל דקות שמתאימות לקבוצה ולא להיפך. אם איטודיס בוחר לשים אותו על הפרקט 25 דקות אז הבעיה היא ההחלטות של המאמן.
אין סתירה בין שני הדברים. ברור שזו החלטה של המאמן אבל האיש נזק גם כשהוא לא על המגרש.

סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  646 לייקים

nirgo כתב: 17 ינואר 2025, 20:03 תמונה
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  2670 לייקים

nirgo כתב:

רווי כתב:
nirgo כתב: 17 ינואר 2025, 20:03
תמונה

Sent from my 22101320G using Tapatalk

הפוסט קיבל 3 לייקיםnirgoרוויתבור
נייט רובינסון
קיבל.ה  645 לייקים

רדנקו כתב: 17 ינואר 2025, 11:55
נייט רובינסון כתב:
ג'קובן יעיל הוא ג'קובן עם הכדור ביד. לשים אותו ליד רגלנד או מדר זה למחוק את אחד מהם כי גם הם צריכים כדור ביד.
ים צריך עוד מוביל כדור לידו לעזור לו כשהוא נלחץ. לא עוד רכז לידו.
והגוף הגדול של ג'קובן בהגנה זה קצת מגוחך. ג' קובן יכול לעזור בהגנה רק על שחקנים שמנסים לעשות עליו פוסט אפ וגם זה לפעמים. אבל הוא חור בהגנה כשצריך לשמור עם הרגליים.
שלא תהיה פה אי הבנה - אני מת על ג'קובן וכשהוא בריא הוא שחקן אדיר עם כל חסרונותיו. אבל לא צריך להפוך אותו ליותר ממה שהוא. גם אם אשים בצד את העובדה שלדעתי הוא ממש לא מה שאנחנו צריכים, צריך לזכור לפני הכל שהוא שחקן פציע. וכשרשמנו כבר 8 שחקנים לליגה (ואחד מהם לא זמין כרגע ואי אפשר לדעת אם ומתי יחזור לכשירות, אחד נוסף עשוי להיות משוחרר מתישהו) אני לא חושב שאנחנו צריכים לבזבז את אחת משתי ההרשמות שנותרו לנו על ג'קובן.

ממש לא נכון.
גייקובן בעונה הטובה בקריירה שלו, 19/20 במדי ירושלים, שיחק רוב המשחק ליד תמיר בלאט בעמדה 2. בכלל, תשמע בראיונות שהוא אומר שרק בארץ בגלבוע הוא שיחק פעם ראשונה בקריירה בעמדה 1. לפני שהוא מנהל משחק אדיר, הוא סקורר עוד יותר אדיר, ווינר וגו טו גאי. בהפועל הוא לקח את התפקיד של קודם כל מנהל משחק, זה לא אומר שהוא לא לפחות טוב גם בתפקיד השני.
לגבי ההגנה. בגלל זה אני אומר שעל עמדה 3 הוא שומר מצוין, בזכות הגוף הגדול שלו. ראינו איך כשהוא שמר על קולסון נגד מכבי הוא התקשה מאוד.

נכון שהוא שחקן פציע, בגלל זה אני בעד להביא אותו דווקא לסגל הזה, שיהיה 0 תלות בג׳ייקובן, שיש בנוסף אליו גם את ים וגם את רגלנד
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1395 לייקים

קולסון התקשה מולו במשחק אחד. והוא לא ממש הסתדר עם שלושים אחרים. כמו שכבר אמרתי - לפעמים בלו פוסט וזהו. כשהוא צריך לשמור פייס טו פייס הוא לא מסוגל לעשות את זה.
וזה שהוא שיחק לפני חמש שנים ליד רכז לא אומר שזה מה שהוא יעשה היום. הוא לא עשה את זה בשנים אצלנו והוא לא עושה את זה השנה בעפולה.
מספיק עם הפנטזיות. זה לא מי שאנחנו צריכים.

אדום ותיק
קיבל.ה  677 לייקים

1. המאמן הוא זה שצריך להחליט אם הוא נזק או לא על המגרש. אנחנו יכולים לחוות דעה. או שאתה סומך על המאמן או שלא.
2. לא תמיד הכוונה והתכנונים הראשונים מתממשים. (ויקו לעשות ענבים ויעש באושים...).
3. יש עליהום על בברלי מצד התקשורת. זה חלק מכל מסע האנטי ינאי.

וכן, במשחק עם טראנטו התנהג באופן לא תקין. משטרת העיתונות מיד דרשה הרחקה, גירוש מהקבוצה, והוצאה להורג...
היו משחקים באירופה שהוא הביא את הנצחון.
קצת פרופורציות ואי היסחפות אף פעם לא הזיקה.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1395 לייקים

1. נכון. וזה מה שאנחנו עושים.
2. לומר שה"עליהום" עליו מצד התקשורת הוא כחלק מהמסע נגד עופר ינאי זה קשקוש ענק. ה"עליהום" מוציא לדפוס את מה שאנחנו חושבים. ככה זה עובד.

שליחת תגובה