פטריק בברלי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1389 לייקים
יצירת קשר:

הסיפור פה מאד פשוט.
דדאס מתעקש עליו כרכז כי עופר בנה לו סגל עקום כשהחליט להשתגע עם הכסף וקל יותר להשפיל את רגלנד שמקבל חמישית ממנו מאשר את בברלי.
אבל הוא לא רכז וגם אם ייתנו לו עוד 2 מיליון דולר זה לא ישנה את זה.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
Tals2000
קיבל.ה  63 לייקים

Nati כתב: 31 אוקטובר 2024, 03:55
Hapolo כתב:יש לי תחושה שיהיו עוד לא מעט "משחק רע לא קרה כלום" כאלה.
מבחינת יכולות נטו הוא לא מפגין משהו ששווה חצי ממה שמשלמים לו.
מקווה שיש לו ערכים שיבואו לידי ביטוי בהמשך ושמי שהביא אותו ידע מה הוא עושה או שזה עניין של חיבור ותיאום שצריך להשתפר
נו,באמת
עד כמה הזיכרון קצר?
רוב המשחקים עד עכשיו הוא היה הכוכב שלנו.
נכון שהיה הכוכב, אבל בקבוצה שמשחקת רע, נתקעת הרבה והרבה שחקנים לא באים לידי ביטוי, תחושתי שזה לא צירוף מקרים.
אוהב את מה שהוא מביא, אבל בסוף הוא לא באמת מוביל כדור איכותי ואין לו אחד על אחד. כשהוא על המגרש 30-35דקות אין מספיק דקות לנעם ולרגלנד לפרוח, שהם מה שצריך בשביל משחק שוטף וגם פוסטר פורח כשבברלי לא על המגרש (אולי כי יש מי שמזין אותו).

יכול להיות שבברלי צריך לשחק כמו אתמול רק 17-18 דקות ואז יש דקות לאחרים שגורמים למשחק יותר שוטף (ואילו הוא מביא הגנה וקשיחות).
השאלה אם יסכים להיות שחקן של 17-18 דקות והאם זה הגיוני לשלם את הסכומים שהוא מקבל בשביל כמות כזו של דקות.
הפוסט קיבל לייק אחדHapolo
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2284 לייקים

לומבין מה יורדים עליו אחרי משחק חלש שבו שלטנו ללא עוררין ברובו.
הסגל הזה רחב. בכל משחק יהיו לפחות 2 שיהיו בולטים פחות.

האשכול הזה התחיל באיזו החתמה ואוו, עבר ל 'ב 2.5 אני מביא בולדווין', המשיך בלהגיד כמה הוא מחוייב והוא משחק מדהים... ועכשיו שוב ירידות.

אני אשפוט אותו אך ורק במה שיביא במרץ עד יוני. שם צריך את הניסיון שלו יותר מתמיד, לא באוקטובר.
יחד, רק יחד! :heart:
ר.ש
קיבל.ה  406 לייקים

בברלי אחלה שחקן, הבעיה היא שהמעמד והמשכורת שהוא מקבל הם לא בהתאם.
בעיניי, כל הזרים האחרים עדיפים עליו, אז חבל שהוא מקבל הכי הרבה דקות, כדורים וכסף…
רואה שחורות המקורי
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  1692 לייקים

אני מקוה שזה לא חוסר שינה מצטבר מאז שהחלה עונת הnba.
מה שכן , למרות הקרדיט שנתנו על זה בשידור לדדאס , לי זה היה נראה שהוא הוריד את עצמו לספסל ואמר לדדאס תן לנועם לשחק.
ועל זה, שאפו לו.
אדום ותיק
קיבל.ה  585 לייקים

מילפורד כתב: 31 אוקטובר 2024, 09:57 אני מקוה שזה לא חוסר שינה מצטבר מאז שהחלה עונת הnba.
מה שכן , למרות הקרדיט שנתנו על זה בשידור לדדאס , לי זה היה נראה שהוא הוריד את עצמו לספסל ואמר לדדאס תן לנועם לשחק.
ועל זה, שאפו לו.
לא יודע אם מה שכתבת בסיפא נכון, אבל הוא שחקן אדיר עם אופי מעולה ומפרגן.
ללא מניירות של כוכב.
גם כששיחק , ולמרות שלא קלע, נתן הגנה מצויינת שעזרה לקבוצה לרוץ ל 20 הפרש.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
הפוסט קיבל לייק אחדMr.china
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  699 לייקים

מבחינת יכולות מי שיגיד שהוא שווה את הסכומים האלה צריך לדעתי לחשוב על אשפוז. הדבר היחיד שיכול להיות שווה את הסכומים האלה זה אם הוא יכניס אופי מנצח לקבוצה ויעזור לה להביא משחקים גדולים. לתחושתי הקבוצה כרגע פחות טובה איתו והוא לא מעט כפה את היכולות הבינוניות (יחסית) שלו על המשחק.
שאנשים ישאלו את עצמם אם שחקנים אחרים שלא קוראים להם פט בב יקבלו עשירית מהקרדיט שהוא מקבל ולא היה מתחיל רחש על להחליף אותם
ranjef
קיבל.ה  1108 לייקים

אם היו קוראים לו ג'ון סמית היו מקלפים לו פה את העור ללא הרדמה
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1368 לייקים

הוא היה בחמישיית ההגנה של ה NBA. לזה מגיעים גם עם אתלטיות מהטופ העולמי וגם עם הבנה עמוקה של המשחק.
הוא שחקן על ושווה כל דולר. במשחקים על כל הקופה, הוא יכול לבדו להפוך את המשחק משני צידי המגרש, וזה יבוא לו בקלות.
מי שמצפה שבמשחקים נגד קבוצות תת רמה הוא לא ישתעמם (ורוב המשחקים שלנו תת רמה ביחס למשחקים שלו בעונה שעברה), לא מבין בני אדם.
הוא כרגע מעביר את הזמן בכיף ומתחבר לקבוצה. רוב המשחקים לא באמת חשובים. כשיגיעו דרבים וכשיגיעו משחקי פלייאוף בארץ ובאירופה, לא תהיה לאף קבוצה תשובה עבורו.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
הפוסט קיבל 2 לייקיםKingAlpacashaolin232
lior777
קיבל.ה  99 לייקים

כל זה נכון כשהיה צעיר יותר, היום הוא בן 36 וחצי .. בגיל הזה האתלטיות לא אותו דבר וגם הרגליים, רואים שהוא יותר איטי מבעבר ומתקשה לקחת שחקנים לסל.. שחקן טוב גם בגילו זה כן אבל ממש לא שווה 2 מליון דולר, בכסף הזה היה אפשר להביא איזה תותח יורוליג צעיר.
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1368 לייקים

שיחק בשנה שעברה 20 דקות בממוצע למשחק ב NBA, ושנה לפני כן 27. זה לא כמו דקות שלנו, אלו דקות הרבה יותר קשות.
אולי אני לוקה בהטיית הערצה, אני אוהב NBA, אבל אני במשחקים שלנו ראיתי גאון. אני רואה מה הוא מנסה לעשות, ולי הכל נראה רמה מעל לכל השאר.
סלים שלא נכנסים זה לא מדד בשבילי, גם לגדולים ביותר ב NBA יש תקופות כאלה, די ארוכות לפעמים, שאפילו לייאפים פשוטים לא נכנסים.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
הפוסט קיבל לייק אחדKingAlpaca
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2284 לייקים

עוד יאכיל את כולם כובעים רבים.

מבחינתי הוא יכול לקחת חופש עד מרץ.
הפוסט קיבל לייק אחדits-sick
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  699 לייקים

its-sick כתב: 31 אוקטובר 2024, 12:25 הוא היה בחמישיית ההגנה של ה NBA. לזה מגיעים גם עם אתלטיות מהטופ העולמי וגם עם הבנה עמוקה של המשחק.
הוא שחקן על ושווה כל דולר. במשחקים על כל הקופה, הוא יכול לבדו להפוך את המשחק משני צידי המגרש, וזה יבוא לו בקלות.
מי שמצפה שבמשחקים נגד קבוצות תת רמה הוא לא ישתעמם (ורוב המשחקים שלנו תת רמה ביחס למשחקים שלו בעונה שעברה), לא מבין בני אדם.
הוא כרגע מעביר את הזמן בכיף ומתחבר לקבוצה. רוב המשחקים לא באמת חשובים. כשיגיעו דרבים וכשיגיעו משחקי פלייאוף בארץ ובאירופה, לא תהיה לאף קבוצה תשובה עבורו.
את האליפות הפסדנו על יתרון ביתיות שהלך לנו בדיוק על משחקים מול "קבוצות תת רמה" כאלה, כנל לגבי הביתיות ביורוקאפ שאין צורך להסביר כמה היא חשובה בשלבים המתקדמים, כל משחק הוא חשוב ובשביל זה בנו סגל רחב כל כך
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1368 לייקים

אם נפסיד משחק נגד תחתית הליגה שלנו זה לא יהיה בגללו
لا إله
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  699 לייקים

אבל אם ננצח משחק זה יהיה בזכותו.. סהכ רואים ששופטים אותו פה באובייקטיביות :/
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1368 לייקים

אם זה יהיה בזכותו רק אז אגיד שזה בזכותו. בינתיים לא היה משחק שניצחנו בזכותו.
لا إله
רק הפועל
קיבל.ה  1914 לייקים

its-sick כתב: 31 אוקטובר 2024, 12:53 אם זה יהיה בזכותו רק אז אגיד שזה בזכותו. בינתיים לא היה משחק שניצחנו בזכותו.
וולבס
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1071 לייקים

בינתיים היו משחקים קיצוניים לשני הצדדים ברמה ההתקפית מבחינתו.
אומר לזכותו שברוב המשחקים כשהוא רואה שלא הולך לו הוא לא מתעקש לקחת זריקות (חוץ מזריקות חופשיות לשלוש כמו אתמול שמבחינתי הוא מוזמן לזרוק גם אם הוא ביום רע. לא מפסיקים לזרוק כשחופשיים).
יש לו לדעתי בעיה לא קטנה בשיקול הדעת ובקלת ההחלטות בהתקפה כשהוא חודר לסל בלי לדעת מה הוא מתכוון לעשות, ויכולת הסיום שלו מתחת לסל לא מזהירה, אבל העובדה שאין לו בעיה לשבת על הספסל דקות ארוכות כששחקנים אחרים משחקים טוב ועדיין לפרגן כמו גדול מספסל ולעודד היא ממש לא דבר מובן מאליו.
האם יכולנו להביא שחקן טוב יותר בשני מיליון דולר? אני די בטוח שכן.
הפוסט קיבל 2 לייקיםהפועלסומך
הוקיץ'
קיבל.ה  5110 לייקים

האם יכולנו להביא יותר בשני מיליון דולר? אולי, אבל כשהוא טוב, וזה רוב הזמן, הוא ממש ממש טוב. ולא רק זה, הוא גורם לכל הקבוצה להיראות יותר טוב.
אז אולי אפשר היה להביא יותר טוב, אבל אני מאוד מבסוט שהוא כאן.
הפוסט קיבל 3 לייקיםסומךNatishaolin232
הוקיץ'
קיבל.ה  5110 לייקים

אני קורא כאן את התגובות ואני בהלם מכמות השטויות.
בכל המשחקים החשובים שניצחנו עד כה הוא היה אדיר. גראן קנאריה, בשיקטאש, ירושלים. את וולבס אנחנו בחיים לא מנצחים בלעדיו. אז שני משחקים חלשים והוא כבר הזר הכי חלש ולא שווה את הכסף? הזיה.
הפוסט קיבל 5 לייקיםKingAlpacaadom4ונרקומןshaolin232its-sick
אדום ותיק
קיבל.ה  585 לייקים

its-sick כתב: 31 אוקטובר 2024, 12:25 הוא היה בחמישיית ההגנה של ה NBA. לזה מגיעים גם עם אתלטיות מהטופ העולמי וגם עם הבנה עמוקה של המשחק.
:rose:
הניצחון על גראן קנאריה עליו.
טוב מאד שהתאפשר לנו להביא שחקן כזה.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1264 לייקים

חבר'ה, אין מה לעשות, הוא זקן...

https://www.basketball-reference.com/bo ... 00MIL.html
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1264 לייקים

האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  699 לייקים

אם בברלי מרוויח 2 מליון מה השכר שמשקף את היכולת של ג'ייקובן בשנים שלו אצלנו?
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1071 לייקים

הוקיץ' כתב:אני קורא כאן את התגובות ואני בהלם מכמות השטויות.
בכל המשחקים החשובים שניצחנו עד כה הוא היה אדיר. גראן קנאריה, בשיקטאש, ירושלים. את וולבס אנחנו בחיים לא מנצחים בלעדיו. אז שני משחקים חלשים והוא כבר הזר הכי חלש ולא שווה את הכסף? הזיה.
נכון שהוא ניצח לנו משחקים. ואני עומד על דעתי שבאותו סדר גודל של מחיר יש לא מעט שחקנים שהיו תורמים לנו יותר.
אולי גם יותר יציבים.
אפשר לומר לזכותו כמו שכבר כתבתי שלא מכיר הרבה שחקנים שהגיעו ככוכבי על לאירופה והיו מתייחסים בכזה שוויון נפש לספסל שלו כשהוא רע והיו ממשיכים לפרגן לכולם כולל המחליפים שלהם. מהבחינה הזו הוא ההיפך המוחלט לעומת החששות והרושם שניתן היה לקבל לפני שהגיע ואחרי המשחק הראשון מול בדלונה.
אבל גם כשהוא טוב הוא מאוד מוגבל התקפית והוא לא רכז. ועל זה אני מדבר.

Sent from my NE2215 using Tapatalk

גביזון
קיבל.ה  1986 לייקים

הוא לא צריך לרכז את המשחק, רגלנד כשנעם מחליף אותו או אפילו בר צריך לחייב להיות על המשבצת הזאת. פט צריך לשחק 2 פותח ובלייקני משחק 2 מחליף או 3 פותח, אואיש או פוסטר 3 ברוטציה.
אבל, חשוב באמת כל העונה הזאת: רגלנד חייב להיות עושה המשחק שלנו. הקבוצה הזאת צריכה להיות מנוהלת, והיא לא.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

הפוסט קיבל לייק אחדRed Wolf
הוקיץ'
קיבל.ה  5110 לייקים

רדנקו כתב: 31 אוקטובר 2024, 20:46
הוקיץ' כתב:אני קורא כאן את התגובות ואני בהלם מכמות השטויות.
נכון שהוא ניצח לנו משחקים. ואני עומד על דעתי שבאותו סדר גודל של מחיר יש לא מעט שחקנים שהיו תורמים לנו יותר.
אולי גם יותר יציבים.
אפשר לומר לזכותו כמו שכבר כתבתי שלא מכיר הרבה שחקנים שהגיעו ככוכבי על לאירופה והיו מתייחסים בכזה שוויון נפש לספסל שלו כשהוא רע והיו ממשיכים לפרגן לכולם כולל המחליפים שלהם. מהבחינה הזו הוא ההיפך המוחלט לעומת החששות והרושם שניתן היה לקבל לפני שהגיע ואחרי המשחק הראשון מול בדלונה.
אבל גם כשהוא טוב הוא מאוד מוגבל התקפית והוא לא רכז. ועל זה אני מדבר.

כמו שאמרתי, אולי ניתן היה להביא שחקן יותר טוב בסכום הזה, אבל הוא שחקן מעולה עם השפעה שגדולה מרק כדורסל נטו ואני מאוד מבסוט שהוא כאן.
גם ברור לך שבמשחק פלייאוף זה שחקן שאתה רוצה בצד שלך.
הפוסט קיבל 2 לייקיםMaor7even
shaolin232
קיבל.ה  580 לייקים

מה קורה פה, איזה תגובות מוגזמות…

פטריק בברלי הגיע אלינו לא רק בגלל היכולת המקצועית, הוא הגיע בגלל המטרה של עופר ינאי ליצור באז בתקשורת שתעלה את השם ״הפועל תל אביב״ לכותרות העולמיות (וזה קרה וממשיך לקרות) למה? - יורוליג, הוא רוצה חשיפה, הוא רוצה אפשרות להשפיע ודבר ראשון שעושים זה לגרום לכך שידעו מי אתה…

מקצועית, בברלי מוסיף המון, מנהיגות, לחימה, מוסר עבודה (מגיע בפאקינג יום חופשי להתאמן עם נעם יעקב) וכמובן גם התקפה והגנת ברזל

האם הוא שווה 2 מיליון דולר? לא מעניין כל כך יש לעופר את הסכום ואני לא רואה חשבון, אז בואו נישב ונהנה (לא תמיד) מהשחקן הזה שהיה בחמישית ההגנה בnba עם 666 משחקים בליגה הטובה בעולם

לבסוף למרות שזה פחות רלוונטי הוא גם שגריר ישראל מעולה לחול בטח בזמן מלחמה
הפוסט קיבל 3 לייקים7evenאדום ותיקRed Wolf
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2284 לייקים

shaolin232 כתב: 01 נובמבר 2024, 00:27 מה קורה פה, איזה תגובות מוגזמות…

פטריק בברלי הגיע אלינו לא רק בגלל היכולת המקצועית, הוא הגיע בגלל המטרה של עופר ינאי ליצור באז בתקשורת שתעלה את השם ״הפועל תל אביב״ לכותרות העולמיות (וזה קרה וממשיך לקרות) למה? - יורוליג, הוא רוצה חשיפה, הוא רוצה אפשרות להשפיע ודבר ראשון שעושים זה לגרום לכך שידעו מי אתה…

מקצועית, בברלי מוסיף המון, מנהיגות, לחימה, מוסר עבודה (מגיע בפאקינג יום חופשי להתאמן עם נעם יעקב) וכמובן גם התקפה והגנת ברזל

האם הוא שווה 2 מיליון דולר? לא מעניין כל כך יש לעופר את הסכום ואני לא רואה חשבון, אז בואו נישב ונהנה (לא תמיד) מהשחקן הזה שהיה בחמישית ההגנה בnba עם 666 משחקים בליגה הטובה בעולם

לבסוף למרות שזה פחות רלוונטי הוא גם שגריר ישראל מעולה לחול בטח בזמן מלחמה
בול.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1071 לייקים

ממ' עזר לנו שהוא שגריר. הנה מוטלי בדרך ללכת.

רק הפועל בלב
קיבל.ה  142 לייקים

רדנקו כתב: 01 נובמבר 2024, 07:27 ממ' עזר לנו שהוא שגריר. הנה מוטלי בדרך ללכת.

בדיוק. וגם ביבי עדיין בשלטון ואיראן תתקוף את ישראל שוב.
מה אתה רוצה ממנו?
הפוסט קיבל לייק אחדits-sick
indiferent
קיבל.ה  31 לייקים

מאמן על המגרש, רואים את ההשפעה שלו על נעם יעקב ואת הקשב שנותן לו קאבוקלו
גביזון
קיבל.ה  1986 לייקים

ערוץ הספורט: דיווח באירופה: "פטריק בברלי על הכוונת של ריאל מדריד"

מרגיש כבר כמו חלום הזיה, מצב השחקנים דיברו בניהם? קשקוש?

סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2284 לייקים

קשקוש
רק הפועל בלב
קיבל.ה  142 לייקים

גביזון כתב: 01 נובמבר 2024, 13:36 ערוץ הספורט: דיווח באירופה: "פטריק בברלי על הכוונת של ריאל מדריד"

מרגיש כבר כמו חלום הזיה, מצב השחקנים דיברו בניהם? קשקוש?

דווקא הוא אם לוקחים את החוזה המנופח שלו שיהיה להם לבריאות
רק הפועל
קיבל.ה  1914 לייקים

7even כתב: 01 נובמבר 2024, 13:36קשקוש
מקווה שזה חרטא גם לגביו וגם לגביי קבוקלו
Xavi
קיבל.ה  837 לייקים

הוא היחיד שאם יעזוב אני לא אתבאס
רק במשחק האחרון ראינו את הפוטנציאל של הקבוצה בלעדיו
Vinb
קיבל.ה  81 לייקים

פרסם תמונה מהחוף בהרצליה וכתב
Truly paradise
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1194 לייקים

היתרון אם יילך הוא ש-Bev and coach are one package
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1071 לייקים

רק הפועל בלב כתב:
רדנקו כתב: 01 נובמבר 2024, 07:27 ממ' עזר לנו שהוא שגריר. הנה מוטלי בדרך ללכת.

בדיוק. וגם ביבי עדיין בשלטון ואיראן תתקוף את ישראל שוב.
מה אתה רוצה ממנו?
שום דבר. מציין שהסיפורים שלו חסרי משמעות.

שליחת תגובה