רוי קורין
- 7even
- קיבל.ה 2122 לייקים
מהאתר הרשמי:
הקשר ההתקפי רוי קורין חתם במועדון לעונת המשחקים הקרובה בהשאלה עם אופציית רכישה ממכבי נתניה.
קורין (21) הוא שחקן התקפה שיכול לשחק בכנף הימנית והשמאלית, עם רגל שמאל. בגיל נערים ב' הוא הגיע למחלקת הנוער של מכבי נתניה ממכבי הרצליה, ומאז עבר בכל קבוצות המחלקה.
קורין עלה לקבוצה הבוגרת של נתניה בעונת 2019/20 וערך את הופעת הבכורה שלו בליגת העל בגיל 17 בלבד, כשאת אותה עונה סיים עם 7 הופעות ליגה בהן בישל פעם אחת.
עונה לאחר מכן רשם 15 הופעות בליגת העל, ובמקביל שיחק בקבוצת הנוער של נתניה.
בעונת 21/22 יצא לשנת השאלה בהפועל רמת גן מהליגה הלאומית, במדיה ערך 36 הופעות בהן כבש חמישה שערים ובישל שישה נוספים.
בעונת 22/23 ובחצי הראשון של העונה הקודמת שיחק במועדון נעוריו, מכבי נתניה, בה רשם סך הכל 16 הופעות בכל המסגרות. בחצי העונה האחרונה הושאל למכבי פתח תקווה בה ערך 12 הופעות.
הקשר ההתקפי רוי קורין חתם במועדון לעונת המשחקים הקרובה בהשאלה עם אופציית רכישה ממכבי נתניה.
קורין (21) הוא שחקן התקפה שיכול לשחק בכנף הימנית והשמאלית, עם רגל שמאל. בגיל נערים ב' הוא הגיע למחלקת הנוער של מכבי נתניה ממכבי הרצליה, ומאז עבר בכל קבוצות המחלקה.
קורין עלה לקבוצה הבוגרת של נתניה בעונת 2019/20 וערך את הופעת הבכורה שלו בליגת העל בגיל 17 בלבד, כשאת אותה עונה סיים עם 7 הופעות ליגה בהן בישל פעם אחת.
עונה לאחר מכן רשם 15 הופעות בליגת העל, ובמקביל שיחק בקבוצת הנוער של נתניה.
בעונת 21/22 יצא לשנת השאלה בהפועל רמת גן מהליגה הלאומית, במדיה ערך 36 הופעות בהן כבש חמישה שערים ובישל שישה נוספים.
בעונת 22/23 ובחצי הראשון של העונה הקודמת שיחק במועדון נעוריו, מכבי נתניה, בה רשם סך הכל 16 הופעות בכל המסגרות. בחצי העונה האחרונה הושאל למכבי פתח תקווה בה ערך 12 הופעות.
יחד, רק יחד!
-
- קיבל.ה 304 לייקים
איזה רוי אחד חתם ויעביר פה את העונה. ובעונה הבאה לא יהיה פה. בהצלחה לו ותודה לכולם הגמורים שהביאו אותנו עד הלום.
שלום לך ליגה ארצית, אני הפועל תל אביב שאותי רצית
-
- קיבל.ה 308 לייקים
- Mr.china
- קיבל.ה 143 לייקים
הפסקנו להאמין בילדי הפלא שלנו אז מתחילים לייבא מאחרים
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 957 לייקים
שיהיה בהצלחה, יש לי תחושה לא מבוססת שלא נשמע עליו יותר מדי
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 1426 לייקים
באמת שכל ההכרזות על שחקני השקר האלה שבינואר לא יהיו כאן , מיותרות ומביכות .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- הפוסט קיבל לייק אחדKingAlpaca
- רדפוקס
- קיבל.ה 4095 לייקים
הוא קצת יותר גבוה מברשצקי ופחות ממסי.
שיחק בערך 800 דק׳ בשתי העונות האחרונות ביחד.
בקיצור נשמע מבטיח מאוד, אם נתניה לא שמו אופציה של 2 מיליון יורו הם פראיירים.
שיחק בערך 800 דק׳ בשתי העונות האחרונות ביחד.
בקיצור נשמע מבטיח מאוד, אם נתניה לא שמו אופציה של 2 מיליון יורו הם פראיירים.
-
- קיבל.ה 4723 לייקים
אני יודע שזה לגמרי נגד הלך הרוח בפורום, אבל החתמה מצוינת בעיני.
יצא לי לראות אותו לפני שנתיים ברמת גן בלאומית ומאוד התרשמתי ממנו. שחקן מאוד מוכשר. סיים את אותה עונה עם 5 שערים ו-6 בישולים.
מאחר וזו השאלה עם אופציית רכישה והוא רק בן 21, מדובר באחלה מהלך בעיני.
זהו. אתם מוזמנים להמשיך להתבכיין.
יצא לי לראות אותו לפני שנתיים ברמת גן בלאומית ומאוד התרשמתי ממנו. שחקן מאוד מוכשר. סיים את אותה עונה עם 5 שערים ו-6 בישולים.
- הפוסט קיבל לייק אחדברנדון מלכה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4095 לייקים
ומאז? מה עשה בשנתיים האחרונות?הוקיץ' כתב: ↑02 יולי 2024, 19:14 אני יודע שזה לגמרי נגד הלך הרוח בפורום, אבל החתמה מצוינת בעיני.
-
- קיבל.ה 308 לייקים
אם הוא טוב למה נתניה האימפריה משאילה אותו עם אופציה לרכישה? לא מחשיד?הוקיץ' כתב: ↑02 יולי 2024, 19:14 אני יודע שזה לגמרי נגד הלך הרוח בפורום, אבל החתמה מצוינת בעיני.
-
- קיבל.ה 4723 לייקים
כלום. שזה די הגיוני, הרי נתניה לא היו משאילים עם אופציית רכישה שחקן בית בן 21 שהיה טוב. בניגוד לנתניה, אנחנו משחקים בלאומית, ליגה שהוא שיחק בה כבר והיה טוב.רדפוקס כתב: ↑02 יולי 2024, 19:16ומאז? מה עשה בשנתיים האחרונות?הוקיץ' כתב: ↑02 יולי 2024, 19:14 אני יודע שזה לגמרי נגד הלך הרוח בפורום, אבל החתמה מצוינת בעיני.
אם הוא יהיה מעולה, אז יש לנו אופציית רכישה על שחקן מוכשר בן 21. אם לא, אז הוא חוזר לנתניה. בסדר.
- כרובית
- קיבל.ה 846 לייקים
דווקא משמח אותי שיש מישהו שראה וחווה עליו דעה חיובית, הלוואי שהוא יסתום פיות לכולנוהוקיץ' כתב: ↑02 יולי 2024, 19:14 אני יודע שזה לגמרי נגד הלך הרוח בפורום, אבל החתמה מצוינת בעיני.
-
- קיבל.ה 4723 לייקים
לא תמיד קבוצות יודעות להעריך את מה שיש להן. גם טוריאל הגיע אלינו תמורת גרוש וחצי.וינסנט כתב: ↑02 יולי 2024, 19:20אם הוא טוב למה נתניה האימפריה משאילה אותו עם אופציה לרכישה? לא מחשיד?הוקיץ' כתב: ↑02 יולי 2024, 19:14 אני יודע שזה לגמרי נגד הלך הרוח בפורום, אבל החתמה מצוינת בעיני.
בכל מקרה, אנחנו לא צריכים שהוא יהיה כוכב בליגת העל, רק שחקן ברמה גבוהה ללאומית. ממה שראיתי, אני מאמין שיש סיכוי לא רע שנקבל את זה ממנו.
-
- קיבל.ה 768 לייקים
-
- קיבל.ה 720 לייקים
חן צול עדיין במערכת
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 4723 לייקים
-
- קיבל.ה 4723 לייקים
-
- קיבל.ה 768 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4095 לייקים
יאללה נו נקווה לטוב.הוקיץ' כתב: ↑02 יולי 2024, 19:36כלום. שזה די הגיוני, הרי נתניה לא היו משאילים עם אופציית רכישה שחקן בית בן 21 שהיה טוב. בניגוד לנתניה, אנחנו משחקים בלאומית, ליגה שהוא שיחק בה כבר והיה טוב.רדפוקס כתב: ↑02 יולי 2024, 19:16ומאז? מה עשה בשנתיים האחרונות?הוקיץ' כתב: ↑02 יולי 2024, 19:14 אני יודע שזה לגמרי נגד הלך הרוח בפורום, אבל החתמה מצוינת בעיני.
אם הוא יהיה מעולה, אז יש לנו אופציית רכישה על שחקן מוכשר בן 21. אם לא, אז הוא חוזר לנתניה. בסדר.
בכל אופן לא רואה שחקן כל כך נמוך משתלב בליגת העל אלא אם הוא איזה כישרון יוצא דופן.
-
- קיבל.ה 4723 לייקים
אנחנו הולכים לשחק בליגה שבה מוטי ברשצקי הוא אחד הקיצוניים הטובים, אם לא הכי טוב. גם אם קורין יהיה ברמה של ברשצקי, זה עדיין בסדר גמור לעונה הקרובה.רדפוקס כתב: ↑02 יולי 2024, 19:59יאללה נו נקווה לטוב.
בכל אופן לא רואה שחקן כל כך נמוך משתלב בליגת העל אלא אם הוא איזה כישרון יוצא דופן.
לגבי הגובה, אתה מוזמן להציץ בסרטון. בניגוד לברשצקי שבנוסף להיותו גמד הוא גם איטי בטירוף, קורין שחקן מהיר.
- 7even
- קיבל.ה 2122 לייקים
הילד בהחלט מוכשר. זריז, עם שינויי כיוון יפים.הוקיץ' כתב: ↑02 יולי 2024, 19:49 סרטון ביצועים מהעונה בלאומית למעוניינים:
https://youtu.be/u78N80OQctw?feature=shared
הבעיה בסרטונים הללו, שגם אם אני אעשה עכשיו סרטון של אייבינדר זה ירגיש כאילו הוא עוד רגע חותם במכבי חיפה.
על פני עונה שלמה ומשחקים שלמים של 90 דקות מתגלים כ"כ הרבה חסרונות לפעמים, שזה מאפיל על כל היתרונות.
באופן אישי, הסרטון שהכי הרשים אותי בשנים האחרונות מכל מה שראיתי, כולל זרים, היה של לאיוס בכפר קאסם.
זה הרגיש שיש שם משהו ואכן יש, רק שלא ממומש לגמרי עדיין.
ולחשוב שהוא רכש של הניסנובס.
יחד, רק יחד!
-
- קיבל.ה 4723 לייקים
מסכים ולא מסכים.7even כתב: ↑02 יולי 2024, 20:14הילד בהחלט מוכשר. זריז, עם שינויי כיוון יפים.הוקיץ' כתב: ↑02 יולי 2024, 19:49 סרטון ביצועים מהעונה בלאומית למעוניינים:
הבעיה בסרטונים הללו, שגם אם אני אעשה עכשיו סרטון של אייבינדר זה ירגיש כאילו הוא עוד רגע חותם במכבי חיפה.
על פני עונה שלמה ומשחקים שלמים של 90 דקות מתגלים כ"כ הרבה חסרונות לפעמים, שזה מאפיל על כל היתרונות.
באופן אישי, הסרטון שהכי הרשים אותי בשנים האחרונות מכל מה שראיתי, כולל זרים, היה של לאיוס בכפר קאסם.
אתה לא תראה בסרטונים האלה חוכמת משחק או קבלת החלטות. גם לא אם מדובר בשחקן שעובד קשה או זורק זין.
כן אפשר לראות דברים אחרים. טכניקה, יכולות פיזיות וכן הלאה.
- 7even
- קיבל.ה 2122 לייקים
דווקא כל המהות של הסרטונים האלו זה להראות קבלת החלטות.הוקיץ' כתב: ↑02 יולי 2024, 20:30מסכים ולא מסכים.7even כתב: ↑02 יולי 2024, 20:14הילד בהחלט מוכשר. זריז, עם שינויי כיוון יפים.הוקיץ' כתב: ↑02 יולי 2024, 19:49 סרטון ביצועים מהעונה בלאומית למעוניינים:
אתה לא תראה בסרטונים האלה חוכמת משחק או קבלת החלטות. גם לא אם מדובר בשחקן שעובד קשה או זורק זין.
כן אפשר לראות דברים אחרים. טכניקה, יכולות פיזיות וכן הלאה.
הרי אף סוכן לא יפיץ סרטון שבו השחקן שלו מבצע ולו טעות אחת.
אם לחזור לדוגמא על איינבינדר, סרטון שלו יהיה מלא במסירות יפות, פשוט כי בזה הוא ממש טוב.
לא יראו אותו שם רודף שוב ושוב אחרי שחקני קישור בלי שום יכולת להשיג אותם, או את כמות החורים שהוא מייצר.
לא ראיתי מעולם את רוי קורין משחק אז לוידע...יכול להיות שהוא נהדר.
יחד, רק יחד!
-
- קיבל.ה 4723 לייקים
זו בדיוק הנקודה, הסרטונים האלה מראים רק החלטות טובות אז אתה לא תדע מה באמת רמת קבלת ההחלטות של השחקן.
לא נראה קצת צעיר הנער ?
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 219 לייקים
לא יכול לראות את הפרצוף הזה ברקע של סמל של הפועל. תהרגו אותי לא יכול.
-
- קיבל.ה 452 לייקים
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 864 לייקים
לא יודע מה אתם רוצים ובעיקר איזה חיזוק ישראלי חשבתם שיגיע לפה
הוא ייקח דקות לסניור ורק על זה אני מחתים אותו גם מבלי לראות אותו דקה
אני מנסה לחשוב על שחקנים ישראלים ריאליים שאתם מדמיינים בהפועל: לידור כהן הלך לליגת העל, אולי שחקנים ותיקים כמו בן סהר? באמת?!
עבורי זה שהוא שיחק בנתניה זה סימן שאולי הוא שחקן נורמלי
לגבי האופציה, גם אנחנו השאלנו את רז שלמה עם אופציה
אי אפשר שרק בגלל שיש אופציה להסיק שהוא שחקן רע
שחקן בגיל הזה יכול לפרוץ ולהיות טוב, כמו שהוא יכול להתגלות בכלום ושום דבר
הוא ייקח דקות לסניור ורק על זה אני מחתים אותו גם מבלי לראות אותו דקה
אני מנסה לחשוב על שחקנים ישראלים ריאליים שאתם מדמיינים בהפועל: לידור כהן הלך לליגת העל, אולי שחקנים ותיקים כמו בן סהר? באמת?!
עבורי זה שהוא שיחק בנתניה זה סימן שאולי הוא שחקן נורמלי
לגבי האופציה, גם אנחנו השאלנו את רז שלמה עם אופציה
אי אפשר שרק בגלל שיש אופציה להסיק שהוא שחקן רע
שחקן בגיל הזה יכול לפרוץ ולהיות טוב, כמו שהוא יכול להתגלות בכלום ושום דבר
-
- קיבל.ה 720 לייקים
רגל שמאל על קו ימין. מקווה שזה לא אומר שנפרדנו מצוריאל
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- הפוסט קיבל לייק אחדוינסנט
-
- קיבל.ה 308 לייקים
-
- קיבל.ה 426 לייקים
נראה מהסרטון כמו ריג'ן של אמיר עגייב. שיהיה בהצלחה.
- 7even
- קיבל.ה 2122 לייקים
-
- קיבל.ה 1651 לייקים
טוריאל הגיע אלינו תמורת גרוש וחצי כי הוא היה לקראת סיום חוזה שלו באשדוד ולא הסכים להאריך אותו. ג'קי מאוד החזיק ממנו, אבל זאת הייתה הזדמנות שלו לקבל פה כמה גרושים.הוקיץ' כתב: ↑02 יולי 2024, 19:39לא תמיד קבוצות יודעות להעריך את מה שיש להן. גם טוריאל הגיע אלינו תמורת גרוש וחצי.וינסנט כתב: ↑02 יולי 2024, 19:20אם הוא טוב למה נתניה האימפריה משאילה אותו עם אופציה לרכישה? לא מחשיד?הוקיץ' כתב: ↑02 יולי 2024, 19:14 אני יודע שזה לגמרי נגד הלך הרוח בפורום, אבל החתמה מצוינת בעיני.
בכל מקרה, אנחנו לא צריכים שהוא יהיה כוכב בליגת העל, רק שחקן ברמה גבוהה ללאומית. ממה שראיתי, אני מאמין שיש סיכוי לא רע שנקבל את זה ממנו.
לדעתי המצב עם קורין די דומה - אני חושב שגם הוא בשנת החוזה האחרונה שלו והאופציה זה לדעתי סוג של הסכמה על דמי השבחה
בכל מקרה, מדובר באחד הכשרונות הכי גדולים שצמחו פה בשנים האחרונות (על הנייר) שלא הצליח לממש עד עכשיו את הפוטנציאל.
אני מסכים שזה בדיוק מסוג ההימורים ששווה לקחת והחתמה טובה בהנחה שהוא מגיע כדי להוות גיבוי לטוריאל בכנף ימין
-
- קיבל.ה 4723 לייקים
אחת התכונות שלו שהרשימו אותי זו שליטה מצוינת ברגל ימין למרות היותו שמאלי. בהתחלה לקח לי זמן לקלוט שהוא שמאלי בכלל כי הוא השתמש כל כך הרבה בימין.
זה רק כדי להגיד שאני חושב שהוא גם יכול לשחק בכנף שמאל כשטוריאל בימין, גם אם זו לא עמדתו הטבעית.
זה רק כדי להגיד שאני חושב שהוא גם יכול לשחק בכנף שמאל כשטוריאל בימין, גם אם זו לא עמדתו הטבעית.
-
- קיבל.ה 3148 לייקים
אחלה החתמה. מאמין שנעשה איתו פלייאוף עליון.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 957 לייקים
מסתבר שהושאל תמורת שחקן נוער או משהו כזה*
*אם סומכים על וואן
*אם סומכים על וואן
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!