יד אליהו
-
- קיבל.ה 507 לייקים
המקומות יהיה מסומנים וקבועים. היום אהיה בסיור ואקבל תשובות על הכול.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
מישהו יודע לגבי מנויי יציע 4 מה ההסדר?
אני לצורך העניין יושב בשורה 4 מאחורי הספסל של הפועל, איפה יהיה המושב שלי ביד אליהו?
אני לצורך העניין יושב בשורה 4 מאחורי הספסל של הפועל, איפה יהיה המושב שלי ביד אליהו?
- Scofield
- קיבל.ה 209 לייקים
בזום הוא אמר שיעשו "העתק הדבק" של שער 4 לפי השורות בדרייב אין ויעבירו את השורות כמו שהן.
יעבוד/יקרה בפועל - אין לדעת.
הפועל זה מיום הולדתי
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
-
- קיבל.ה 1247 לייקים
מה תבונותיך מהסיור ?ארבעת המופלאים כתב: ↑27 נובמבר 2024, 05:31 המקומות יהיה מסומנים וקבועים. היום אהיה בסיור ואקבל תשובות על הכול.
סיור ביד אליהו ...ארבעת המופלאים כתב: ↑27 נובמבר 2024, 05:31 המקומות יהיה מסומנים וקבועים. היום אהיה בסיור ואקבל תשובות על הכול.
איזו פאדיחה
- Hapolo
- קיבל.ה 715 לייקים
מה פדיחה? זה האולם שמיועדים לעבור אליו, באים לקראת האוהדים ונותנים להם לסייר שם לפני ומנסים שהמעבר יהיה חלק ככל הניתן, אתה ודומיך ברשתות החברתיות מחפשים רק איך להוציא את השלילי. ואתה עוד מדבר על זה שאנשים מחפשים את האולטרס. בדיחה.
- הפוסט קיבל לייק אחדגביזון
-
- קיבל.ה 2160 לייקים
בכל הכבוד, לא מבין את הסקר.
אנשים ירצו לא מסומן כדי לבחור ליד מי לעמוד/לשבת, רק לא לוקחים בחשבון שבזה מסתכנים שבכלל לא יהיה להם מקום והם יידחקו אל מאחורי השערים ולמה?
1. רוכשי המנויים הזולים ביציע ירדו ויעמדו ביציע המרכזי והלא מסומן (ואין בעייה להעביר כרטיסים בטלפון מחברים ולהיכנס), למה שלא יעשו את זה?
2. מנויי 10-11 תחתון שנכנסים עם הכרטיס שלהם למטה ב״רישיון״, פשוט יילכו לשבת/לעמוד באמצע, כי המעבר בין כל השערים חופשי.
3. כל המנויים החדשים של מה שהיה בדרייב אין 2 (כ 1,000 מנויים חדשים) גם כן יבואו ויעמדו באמצע. בסיור הסבירו לנו שהותיקים יישבו באמצע והמנויים החדשים יהיה בצדדים קרוב ל 5 ול 10, אבל זה אפשרי רק עם מקומות מסומנים, אחרת גם הם יבואו לאמצע.
בקיצור בלי מקומות מסומנים, יכולים למצוא את עצמנו עם עוד 1,500-2,000 אנשים נוספים שלא שייכים לשם, שינסו להגיע לאמצע של 1-4 (החדש).
אז לקחת את זה בחשבון כשמצביעים בסקר.
עמידה כן, אבל אפשר שיהיה מסומן.
אין בעייה להודיע להם מראש על קבוצות שרוצים שיבוץ משותף ואז הקבוצות הללו ישבו/יעמדו ביחד, אבל לפחות יובטח מקומם באמצע של 1-4 (החדש).
אנשים ירצו לא מסומן כדי לבחור ליד מי לעמוד/לשבת, רק לא לוקחים בחשבון שבזה מסתכנים שבכלל לא יהיה להם מקום והם יידחקו אל מאחורי השערים ולמה?
1. רוכשי המנויים הזולים ביציע ירדו ויעמדו ביציע המרכזי והלא מסומן (ואין בעייה להעביר כרטיסים בטלפון מחברים ולהיכנס), למה שלא יעשו את זה?
2. מנויי 10-11 תחתון שנכנסים עם הכרטיס שלהם למטה ב״רישיון״, פשוט יילכו לשבת/לעמוד באמצע, כי המעבר בין כל השערים חופשי.
3. כל המנויים החדשים של מה שהיה בדרייב אין 2 (כ 1,000 מנויים חדשים) גם כן יבואו ויעמדו באמצע. בסיור הסבירו לנו שהותיקים יישבו באמצע והמנויים החדשים יהיה בצדדים קרוב ל 5 ול 10, אבל זה אפשרי רק עם מקומות מסומנים, אחרת גם הם יבואו לאמצע.
בקיצור בלי מקומות מסומנים, יכולים למצוא את עצמנו עם עוד 1,500-2,000 אנשים נוספים שלא שייכים לשם, שינסו להגיע לאמצע של 1-4 (החדש).
אין בעייה להודיע להם מראש על קבוצות שרוצים שיבוץ משותף ואז הקבוצות הללו ישבו/יעמדו ביחד, אבל לפחות יובטח מקומם באמצע של 1-4 (החדש).
-
- קיבל.ה 1247 לייקים
גם אני בעד מסומן.Tals2000 כתב: ↑27 נובמבר 2024, 21:49 בכל הכבוד, לא מבין את הסקר.
מה אמרו לגבי העמידה?
לך תעשה סיור ביד אליהו , ראית את הצבע האפור ? המגרש עכשיו נראה נטרלי ?
מקווה שקיבלת תשובה איפה המנוי שקנית לדרייב אין ישב ביד אליהו .
אני בטוח שגם היה לך זכות להתנגד למקום שהחליטו עבורך , הרי הכל נעשה בשיתוף ...
אה נכון , היה זום ...
החדר גביעים של מכבי היה חלק מהסיור ?
כי בזמן הסיור של אוהדי הפועל , דגלי האליפות של מכבי עדיין היו תלויים ...
לפחות למראית עין היו מנסים לעבוד עלינו ...
ועוד אחת אחרונה מהסיור בשביל האוירה ...
יהיה חם ומגניב שם ...
עצוב לי
נערך לאחרונה על ידי Red roy ב 27 נובמבר 2024, 22:45, נערך 6 פעמים בסך הכל.
- מילפורד
- קיבל.ה 1780 לייקים
בסיור היום אמרו שהכיוון הוא יציע מסומן.
ישיבה/עמידה זה עיניין של הקהל.
ההודעה שיצאה הערב קצת שונה מהלך הדברים הזה.
ישיבה/עמידה זה עיניין של הקהל.
ההודעה שיצאה הערב קצת שונה מהלך הדברים הזה.
במתווה שיצא הערב אין התייחסות לנושא העמידה/ישיבה באולמות (?) 1-4 (אותו משאירים, על פי מה שנכתב כאן ועל פי הזום של מוצ״ש ״לקהל״- בעייתי בעיני); אבל מעבר לכך, אין כל התייחסות לאמירות קודמות שהבטיחו- במידה והמקומות יהיו מסומנים- מאמץ להושיב מנויים שחפצים בכך ביחד עם חברים שלהם; אני מקווה שזה לא מצביע על שינוי מדיניות בענין.
-
- קיבל.ה 507 לייקים
מה שמפריע לי זה שלוקחים את יציע היהלום (של ממש מעודד) ושמים אותו באמצע יציע 3, היציע המרכזי ביותר. איך אפשר ליצור ככה יציע מעודד?בני12 כתב: ↑27 נובמבר 2024, 21:03בארבעת המופלאים כתב: ↑27 נובמבר 2024, 05:31 המקומות יהיה מסומנים וקבועים. היום אהיה בסיור ואקבל תשובות על הכול.
מה תבונותיך מהסיור ?
אין אלוהים.
עצוב לכולנו, כי ברור שהיינו מעדיפים לשחק בדרייב אין, אבל במצב שנוצר זה לא אפשרי, לפחות עד שיקום שם אולם גדול יותר.Red roy כתב: ↑27 נובמבר 2024, 22:14לך תעשה סיור ביד אליהו , ראית את הצבע האפור ? המגרש עכשיו נראה נטרלי ?
אה נכון , היה זום ...
יהיה חם ומגניב שם ...
עצוב לי
בינתיים עם כל מה שבונים בהפועל, אומר בהקצנה לכל מי שרק ״מחפש״, שמצידי שנשחק בחצר של הבית של שמעון מזרחי, הכל מתגמד מול שינוי המציאות שהייתה קיימת 70 שנה שהפועל עושה.
אני בטוח שהדגלים יירדו במשחקי הפועל
בתקווה שנשוב לדרייב אין המחודש במהרה
- הפועל
- קיבל.ה 1418 לייקים
- יצירת קשר:
הדגלים זה כאילו רק איזוטריה, הרי במשחקים לא יהיה את זה. אבל תמונה מאד עצובה.
מצביע באופן ברור ביותר על כך שצוות המועדון היום לא קשור בכלל ל"הפועל", למה זה להיות אוהד באופן כללי. כאילו זה סיור חברה לקראת מעבר למשרדים חדשים, ומה מפריעבכלל שיש את הלוגו של החברה הקודמת עדיין.
מצביע באופן ברור ביותר על כך שצוות המועדון היום לא קשור בכלל ל"הפועל", למה זה להיות אוהד באופן כללי. כאילו זה סיור חברה לקראת מעבר למשרדים חדשים, ומה מפריעבכלל שיש את הלוגו של החברה הקודמת עדיין.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- Hapolo
- קיבל.ה 715 לייקים
למעט הרולאפים האלה של מכבי בתקרה שאני מאמין שלא יהיו שם במשחקים שלנו - כן, נראה לי פחות או יותר נייטרלי. מה רצית שיחליפו את כל הכסאות לאדום?Red roy כתב: ↑27 נובמבר 2024, 22:14לך תעשה סיור ביד אליהו , ראית את הצבע האפור ? המגרש עכשיו נראה נטרלי ?
אה נכון , היה זום ...
יהיה חם ומגניב שם ...
עצוב לי
-
- קיבל.ה 51 לייקים
-
- קיבל.ה 1247 לייקים
מי שקצת יותר ותיק זוכר שפעם ביד אליהו (לפני נוקיה וכו') כל הכסאות היו אדומים.Hapolo כתב: ↑28 נובמבר 2024, 08:57למעט הרולאפים האלה של מכבי בתקרה שאני מאמין שלא יהיו שם במשחקים שלנו - כן, נראה לי פחות או יותר נייטרלי. מה רצית שיחליפו את כל הכסאות לאדום?Red roy כתב: ↑27 נובמבר 2024, 22:14לך תעשה סיור ביד אליהו , ראית את הצבע האפור ? המגרש עכשיו נראה נטרלי ?
אה נכון , היה זום ...
יהיה חם ומגניב שם ...
עצוב לי
זה לא שינה לאף אחד ולא זכור לי שבכלל היה דיבור על זה.
- הפועל
- קיבל.ה 1418 לייקים
- יצירת קשר:
זה התקופה שגם לנו היה בירה מכבי בשם. הזמנים השתנו
- הפועל
- קיבל.ה 1418 לייקים
- יצירת קשר:
אגב לכל הנושא של מקומות מסומנים (שאני כאמור מתנגד לו) יש טיעון אחד שמשום מה אף אחד לא מדבר עליו וזה נושא הילדים
אצלי הילדים חלקם רוצים לבוא כל משחק, חלקם לא. מסיבות של התלהבות יותר או פחות, מסיבות של גיל שפחות מתעניינים בו עדיין. אני לא חושב שאני יוצא דופן בזה. בשורה התחתונה אני לא אקנה להם מנוי כבר מעכשיו ב2000 ש"ח בשביל שתהיה להם האופציה לבוא. זה מאד יקר בשבילי.
לשבת איתם מצד שני ביציע האולטראס זה לא אופציה מבחינתי, לא מתאים לי ולא מתאים לילדים קטנים באופן כללי.
אבל אני רוצה להמשיך ללכת איתם מדי פעם ולחבר אותם לקבוצה מן הסתם. אבל ברגע שיש מקומות מסומנים אני פשוט לא יכול לבוא איתם. או שאני קונה לכולם מראש, או שבפועל אני מוותר על חלק מהם כאוהדים.
כלומר זה שאין אופציה של יציע שאינו מסומן מצד אחד, אבל שאינו יציע אולטראס מצד שני - זה בעיה.
אצלי הילדים חלקם רוצים לבוא כל משחק, חלקם לא. מסיבות של התלהבות יותר או פחות, מסיבות של גיל שפחות מתעניינים בו עדיין. אני לא חושב שאני יוצא דופן בזה. בשורה התחתונה אני לא אקנה להם מנוי כבר מעכשיו ב2000 ש"ח בשביל שתהיה להם האופציה לבוא. זה מאד יקר בשבילי.
לשבת איתם מצד שני ביציע האולטראס זה לא אופציה מבחינתי, לא מתאים לי ולא מתאים לילדים קטנים באופן כללי.
אבל אני רוצה להמשיך ללכת איתם מדי פעם ולחבר אותם לקבוצה מן הסתם. אבל ברגע שיש מקומות מסומנים אני פשוט לא יכול לבוא איתם. או שאני קונה לכולם מראש, או שבפועל אני מוותר על חלק מהם כאוהדים.
כלומר זה שאין אופציה של יציע שאינו מסומן מצד אחד, אבל שאינו יציע אולטראס מצד שני - זה בעיה.
- רדנקו
- קיבל.ה 1125 לייקים
אתה צודק אבל זה לא שונה מהמצב היום לרוב האנשים.הפועל כתב: ↑28 נובמבר 2024, 10:33 אגב לכל הנושא של מקומות מסומנים (שאני כאמור מתנגד לו) יש טיעון אחד שמשום מה אף אחד לא מדבר עליו וזה נושא הילדים
אני רוצה להביא את הבן שלי למשחקים אם יהיו בשישי או בשבת מוקדם יחסית ואני יושב ביציע מסומן.
הפתרון היחיד לזה הוא שלא יהיו מקומות מסומנים בשום מקום (שזה כמובן לא ריאלי) או שכשאתה או אני רוצים להביא את הילדים נמכור את המקום שלנו לאותו משחק ונקנה כרטיסים לשבת יחד במקום אחר.
בינתיים אין לנו עדיין עשרת אלפים מנויים וגם אם כן - ברוב המשחקים תמיד יהיו אנשים שלא מגיעים ואפשר יהיה למצוא כרטיסים לשבת יחד.
זו לא בעיה כל כך גדולה כפי שאתה מצייר אותה והיא לא רק שלך.
- רדנקו
- קיבל.ה 1125 לייקים
וכפי שאמרו פה כבר - יש ביד אליהו בעיה עם נושא היציעים.
דרך אגב - אני לא חושב שזו בעיה שכל כך קשה לפתור אותה.
פשוט להעמיד סדרנים שבודקים את הכרטיס כמו שהיה בדרייב אין.
אז נכון שתמיד יהיו כאלה שירמו וישלחו אחד לשני כרטיס בטלפון, אבל קשה לי להאמין שיהיו אלף איש שיעשו את זה.
לפחות אני רוצה להאמין כך.
דרך אגב - אני לא חושב שזו בעיה שכל כך קשה לפתור אותה.
פשוט להעמיד סדרנים שבודקים את הכרטיס כמו שהיה בדרייב אין.
אז נכון שתמיד יהיו כאלה שירמו וישלחו אחד לשני כרטיס בטלפון, אבל קשה לי להאמין שיהיו אלף איש שיעשו את זה.
לפחות אני רוצה להאמין כך.
- הפועל
- קיבל.ה 1418 לייקים
- יצירת קשר:
מה זאת אומרת? ברור שזה שונה להרבה אנשים. לך ביציע 4 אולי לא. לכל יציע 2 המצב היום שאם רוצים להביא עוד מישהו למשחק פשוט צריך למצוא עוד כרטיס ליציע 2, לא משנה לאיפה, וזהו בגדול. הטרייד אוף כמובן זה שאין מקום מסומן על כל המשמעויות של זה, אבל אני אישית מעדיף את זה בהרבה (מעוד סיבות חשובות גם כמו חוית עידוד וכו').
כרגע אין לנו עשרת אלפים מנויים. אבל כל הזמן אומרים הרי שכשנעבור ליד אליהו נכפיל את המנויים. זה מן הסתם אומר שהיציעים למטה יתמלאו במהרה. כבר היום עם המנויים של הדרייב הם 60% מלאים. אולי במקרה הטוב אם אבוא מוקדם אצליח לשבת במקומות הכי גרועים כי הם היחידים שיישארו פנויים ולא נמכרו עם מנוי מסומן.
זאת בעיה (בעיני) הרבה יותר קונקרטית וריאלית מאשר 2000 הפולשים שיירדו לאולם מהיציע למעלה (לכאורה) שכ"כ מדאיגים פה אנשים.
כרגע אין לנו עשרת אלפים מנויים. אבל כל הזמן אומרים הרי שכשנעבור ליד אליהו נכפיל את המנויים. זה מן הסתם אומר שהיציעים למטה יתמלאו במהרה. כבר היום עם המנויים של הדרייב הם 60% מלאים. אולי במקרה הטוב אם אבוא מוקדם אצליח לשבת במקומות הכי גרועים כי הם היחידים שיישארו פנויים ולא נמכרו עם מנוי מסומן.
זאת בעיה (בעיני) הרבה יותר קונקרטית וריאלית מאשר 2000 הפולשים שיירדו לאולם מהיציע למעלה (לכאורה) שכ"כ מדאיגים פה אנשים.
- סומך
- קיבל.ה 1135 לייקים
מסכים אתך שזאת בעיה שכרגע לא פתורההפועל כתב: ↑28 נובמבר 2024, 11:24 מה זאת אומרת? ברור שזה שונה להרבה אנשים. לך ביציע 4 אולי לא. לכל יציע 2 המצב היום שאם רוצים להביא עוד מישהו למשחק פשוט צריך למצוא עוד כרטיס ליציע 2, לא משנה לאיפה, וזהו בגדול. הטרייד אוף כמובן זה שאין מקום מסומן על כל המשמעויות של זה, אבל אני אישית מעדיף את זה בהרבה (מעוד סיבות חשובות גם כמו חוית עידוד וכו').
אבל הטענה שלך כאילו זה צ'יפס להשיג כרטיסים לילדים בדרייב אין היא טענה מופרכת ולא מחוברת למציאות. מאוד מאוד מאוד קשה להשיג כרטיסים לדרייב אין
אז נכון שיציע 2 לא מסומן, אבל מה זה עוזר לי אם אני לא יכול להשיג לשם כרטיסים כשרוצה לבוא עם הילדים.
וכשכבר מצליח להשיג, אז קשה למצוא לכולנו מקום כי יש דרעקים ששומרים מוקדם שורות שלמות ואין סדרנים שמונעים מאחרים לעמוד על המדרגות והם מסתירים לילדים שלי (גם כשהם עומדים על הכיסאות)
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 104 לייקים
לדעתי יש כמה אפשרויות ואופציות לפתרון.
בין היתר אפשר לעשות שהמקומות למטה (כלומר באולם) יהיו מקומות מסומנים והמקומות למעלה יהיו מקומות לא מסומנים (חוץ מיציע האולטראס) ככה גם אוהדים ״מזדמנים״ יוכלו לשבת ביחד עם חברים שלהם אבל לא במקום שלהם הקבוע. בנוסף (לא שאנחנו קרובים לסולד אאוט אבל אם וכאשר… הייתי משאיר 1,000 כרטיסים למכירה פתוחה לקהל למשחקים גדולים למקומות הלא מסומנים שחיילים או כאלה שלא עשו מנוי מסיבה כזו או אחרת גם יוכלו לבוא וככה יהיו מקומות לא מסומנים גם לחברים של חברים שרוצים לשבת ביחד.
בין היתר אפשר לעשות שהמקומות למטה (כלומר באולם) יהיו מקומות מסומנים והמקומות למעלה יהיו מקומות לא מסומנים (חוץ מיציע האולטראס) ככה גם אוהדים ״מזדמנים״ יוכלו לשבת ביחד עם חברים שלהם אבל לא במקום שלהם הקבוע. בנוסף (לא שאנחנו קרובים לסולד אאוט אבל אם וכאשר… הייתי משאיר 1,000 כרטיסים למכירה פתוחה לקהל למשחקים גדולים למקומות הלא מסומנים שחיילים או כאלה שלא עשו מנוי מסיבה כזו או אחרת גם יוכלו לבוא וככה יהיו מקומות לא מסומנים גם לחברים של חברים שרוצים לשבת ביחד.
- סומך
- קיבל.ה 1135 לייקים
אולי רק בדרבי יהיה סולד אאוט, בשאר המשחקים לא חושב שזה יהיה המצב (בגלל זה חושב ש8K זה הגודל האופטימאלי לאולם שלנו)
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 1163 לייקים
אולם של 8k יהיה קטן על הפועל מהר מאוד.
זה בדיוק מה שקרה בדרייב אין, שהיה חצי ריק רוב השנים
זה בדיוק מה שקרה בדרייב אין, שהיה חצי ריק רוב השנים
- הפועל
- קיבל.ה 1418 לייקים
- יצירת קשר:
איפה אמרתי שזה "קל"? זה לא קל. אבל אפשרי לחלוטין, וגם לא כזה קשה בתכלס מניסיוני (למשחקים לא מבוקשים לפחות) הטרייד אוף זה כאמור שצריך לבוא מוקדם לתפוס מקום. זה מאד מבאס, אבל אני עדיין מעדיף את זה כאמור.סומך כתב: ↑28 נובמבר 2024, 11:42מסכים אתך שזאת בעיה שכרגע לא פתורההפועל כתב: ↑28 נובמבר 2024, 11:24 מה זאת אומרת? ברור שזה שונה להרבה אנשים. לך ביציע 4 אולי לא. לכל יציע 2 המצב היום שאם רוצים להביא עוד מישהו למשחק פשוט צריך למצוא עוד כרטיס ליציע 2, לא משנה לאיפה, וזהו בגדול. הטרייד אוף כמובן זה שאין מקום מסומן על כל המשמעויות של זה, אבל אני אישית מעדיף את זה בהרבה (מעוד סיבות חשובות גם כמו חוית עידוד וכו').
אבל הטענה שלך כאילו זה צ'יפס להשיג כרטיסים לילדים בדרייב אין היא טענה מופרכת ולא מחוברת למציאות. מאוד מאוד מאוד קשה להשיג כרטיסים לדרייב אין
אז נכון שיציע 2 לא מסומן, אבל מה זה עוזר לי אם אני לא יכול להשיג לשם כרטיסים כשרוצה לבוא עם הילדים.
וכשכבר מצליח להשיג, אז קשה למצוא לכולנו מקום כי יש דרעקים ששומרים מוקדם שורות שלמות ואין סדרנים שמונעים מאחרים לעמוד על המדרגות והם מסתירים לילדים שלי (גם כשהם עומדים על הכיסאות)
אמרתי שאני מעדיף את הטרייד אוף הזה על פני המצב המוצע של מקומות מסומנים שפשוט יהפוך את זה לבלתי אפשרית טכנית (וגם מעשית בעתיד הקרוב אם לא מייד)
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 617 לייקים
הנושא נטחן מכל כיוון אז רק אגיד שלי מנוי ל4 ושכשאני לא מוצא החלפה או חברים מוצאים כרטיסים ל4 תמיד אבל תמיד יש לנו מקום לשבת בצד צמוד ליציע 1 באיזור שמי שיושב שם יודע שהוא "לא מאה אחוז מסומן"
מניח שבאולם גדול יותר יהיו מספיק אזורים "מחתרתיים" כאלה ללא תלות בהאם אנחנו כקהל נהפוך את 2 ליציע עמידה לא מסומן
מניח שבאולם גדול יותר יהיו מספיק אזורים "מחתרתיים" כאלה ללא תלות בהאם אנחנו כקהל נהפוך את 2 ליציע עמידה לא מסומן
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
- קיבל.ה 51 לייקים
היוצרים של הנדסת התודעה המעולה "אין הרעת תנאים במעבר ליד אליהו" מביאים עכשיו את הדבר הבא - הנדסת עבר!
הפועל תל אביב חוזרת הביתה ליד אליהו!
בתחילת הדרך הפועל אירחה ביד אליהו? הבנאדם לא איתנו.
- red in blood
- קיבל.ה 399 לייקים
שיחקנו עונה שלמה בבית מכבי בראשון על הלוגו של מכבי תלוי מעלינו בזמן משחקים,Red roy כתב: ↑27 נובמבר 2024, 22:14לך תעשה סיור ביד אליהו , ראית את הצבע האפור ? המגרש עכשיו נראה נטרלי ?
אה נכון , היה זום ...
יהיה חם ומגניב שם ...
עצוב לי
אבל זה שהדגלים נשארו תלויים בזמן סיור, לפני שעברנו באמת לשם, זו הבעיה? זה הקו האדום?
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
- הפוסט קיבל לייק אחדסומך
-
- קיבל.ה 1375 לייקים
למה זה טוב???למה זה טוב כתב:
היוצרים של הנדסת התודעה המעולה "אין הרעת תנאים במעבר ליד אליהו" מביאים עכשיו את הדבר הבא - הנדסת עבר!
הבנו,אתה אל אוהב את עופר.
אבל לא נמאס לך?
-
- קיבל.ה 2160 לייקים
הוסרו הגבלות הקהל
Sent from my 22101320G using Tapatalk
- הפוסט קיבל 3 לייקיםRed Wolf • Adom_Adom • עד המ!!ת הפועל
-
- קיבל.ה 104 לייקים
שיוציאו עכשיו הודעה בנוגע למנויים החדשים. יש הייפ כמו של תחילת העונה עכשיו עם ההחתמות והחזרה של מוטלה.
שיכו הברזל שהוא חם ואני צופה לא פחות מ-8,000 מנויים כבר השנה
- הפוסט קיבל 3 לייקיםAdom_Adom • עד המ!!ת הפועל • 7even
-
- קיבל.ה 2160 לייקים
אתה דואג?ואן גוך כתב:שיוציאו עכשיו הודעה בנוגע למנויים החדשים. יש הייפ כמו של תחילת העונה עכשיו עם ההחתמות והחזרה של מוטלה.
- רדנקו
- קיבל.ה 1125 לייקים
אתה מוזמן לבדוק אם הוא כתב הודעה אחת בפורום הזה שלא קשורה לכמה עופר רע.Nati כתב:למה זה טוב???למה זה טוב כתב:
הבנו,אתה אל אוהב את עופר.
אבל לא נמאס לך?
Sent from my NE2215 using Tapatalk
- 7even
- קיבל.ה 2316 לייקים
עופר בציוץ:
הבום השני.
משלימים שבוע מוצלח שהתחיל עם הצגת המאמן החדש שהגיע לשנים רבות דימיטרוס איטודיס, החתמה של מרכוס בינגהאם כמחליף של בנטיל חיזוק ישראלי משמעותי ומרגש בדמותו של ים מדר וחזרתו של ג׳ונתן מוטלי לקבוצה באופן מיידי.
ספורט זה לא עסק פשוט. לעשות שינוי זה לא דבר פשוט זה מצריך עבודה ותעצומות נפש. אני שמח מאוד על ההישגים שהצלחנו להביא השבוע למועדון ושמח בפרט על העובדה שזה הגיע מתוך משבר גדול שאיים על הקבוצה.
למנכ״ל הקבוצה צחי היה היום ראיון לא מוצלח שהוא מצר עליו. שוחחנו בנושא והבהרתי לו את הרגישויות. הוא כמוני לא מגיע מקהילת האוהדים לי בניגוד אליו יש כבר קילומטראז׳ מספק בשביל להבין מתי נעשה פאול.
ביחס לדברים שאולי השתמעו מהראיון וגם עלו פה ברשת בשבוע האחרון אני רוצה לחדד שוב שהמעבר למנורה הוא מעבר זמני ואני מחוייב לחזרה שלנו כקהילה לבית משלנו שיהיה גם איצטדיון מוצלח ומודרני יותר. זו התוכנית שלי ואני מבקש שתיתנו בי את אמונכם גם לגבי הכנות שלי לגביה וגם לגבי היכולת שלי להשלים אותה בצורה מהירה ומוצלחת.
שבת שלום וסופ״ש נעים חברים. תנוחו כמו שצריך.
הבום השני.
משלימים שבוע מוצלח שהתחיל עם הצגת המאמן החדש שהגיע לשנים רבות דימיטרוס איטודיס, החתמה של מרכוס בינגהאם כמחליף של בנטיל חיזוק ישראלי משמעותי ומרגש בדמותו של ים מדר וחזרתו של ג׳ונתן מוטלי לקבוצה באופן מיידי.
ספורט זה לא עסק פשוט. לעשות שינוי זה לא דבר פשוט זה מצריך עבודה ותעצומות נפש. אני שמח מאוד על ההישגים שהצלחנו להביא השבוע למועדון ושמח בפרט על העובדה שזה הגיע מתוך משבר גדול שאיים על הקבוצה.
למנכ״ל הקבוצה צחי היה היום ראיון לא מוצלח שהוא מצר עליו. שוחחנו בנושא והבהרתי לו את הרגישויות. הוא כמוני לא מגיע מקהילת האוהדים לי בניגוד אליו יש כבר קילומטראז׳ מספק בשביל להבין מתי נעשה פאול.
ביחס לדברים שאולי השתמעו מהראיון וגם עלו פה ברשת בשבוע האחרון אני רוצה לחדד שוב שהמעבר למנורה הוא מעבר זמני ואני מחוייב לחזרה שלנו כקהילה לבית משלנו שיהיה גם איצטדיון מוצלח ומודרני יותר. זו התוכנית שלי ואני מבקש שתיתנו בי את אמונכם גם לגבי הכנות שלי לגביה וגם לגבי היכולת שלי להשלים אותה בצורה מהירה ומוצלחת.
שבת שלום וסופ״ש נעים חברים. תנוחו כמו שצריך.
יחד, רק יחד!
- הפוסט קיבל לייק אחדRed Wolf
-
- קיבל.ה 197 לייקים
כל הנושא הסתבך בגלל הנהלת העמותה ורמי, היה יכול להיות מאוד פשוט, הצבעה למעבר עד סוף העונה ליד אליהו כן אוו לא
ותוך כדי לעשות את כל הבדיקות להגדלת הדרייב אין הרי רמי טען שהם כבר שנתיים על זה לא?
ואז סוף עונה לעשות חושבים מה לעשות עונה אחרי אבל במקום זה העדיפו ללכת ראש בראש בבעלים ששם מכיסו עשרות מליונים בשנה.
ותוך כדי לעשות את כל הבדיקות להגדלת הדרייב אין הרי רמי טען שהם כבר שנתיים על זה לא?
ואז סוף עונה לעשות חושבים מה לעשות עונה אחרי אבל במקום זה העדיפו ללכת ראש בראש בבעלים ששם מכיסו עשרות מליונים בשנה.
נערך לאחרונה על ידי Adom_Adom ב 28 נובמבר 2024, 18:59, נערך פעם 1 בסך הכל.