יד אליהו

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין

:?:

בעד
200
79%
נגד
54
21%

סך הכול הצבעות: 254
למה זה טוב
קיבל.ה  51 לייקים

הפועל כתב: 24 נובמבר 2024, 20:48
red in blood כתב: 24 נובמבר 2024, 01:34 לא צריך קיצוניות, אבל זה מאכזב.
שלא לדבר על זה שמדובר במתכון לבלאגנים שבחיים לא יעבור בשקט, אנשים קנו מנויים לשם כדי לשבת עם החברים שלהם, עכשיו אין שם הבטחה שהם יוכלו לשבת לידם.
אז ברור מראש שמה שיקרה זה שאנשים פשוט לא יהיו במקומות שלהם, ויעמדו כל הזמן.
אז סדרנים יגיעו לנסות להושיב אנשים, ויהיו בלאגנים שעם קצת יותר התעקשות וחשיבה מראש היה אפשר להמנע מהם.
באופן כללי בנקודת הזמן הנוכחית המעבר לא כ"כ מובן לי. מהלך בעיתוי ואופן שממש חותר תחת ההיגיון שלו עצמו (לכאורה הגדלת הכנסות)
איך זה פוגע בהגדלת הכנסות? הבלאגן יחגוג ביציע המנויים הקיימים ובנתיים יימכרו מנויים חדשים. מנויים קיימים כבר שילמו, השאר יכניסו את הכסף הנדרש כרגע
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1418 לייקים
יצירת קשר:

לדעתי זה יפגע כי זה מהלך עם השלכות גדולות והרבה רגישות, וגם מהלך יקר שמגדיל משמעותית הוצאות (שכירת אולם, מיתוג וכו').
אבל הוא מבוצע באמצע העונה, די בבירור בלי תכנון רציני מראש, כשצוות המועדון חסר ניסיון לחלוטין וחדש בתפקיד, כשאנשי הקשר הרציניים לקהל לא בלופ בכלל.
וזה עוד לפני שדיברתי על נושא האולטראס וזה שלא ברור אם יהיו הגבלות מהמלחמה.

מבחינה כלכלית בשורה התחתונה זה אומר שיהיו פחות מנויים ממה שהיו יכולים להיות אם כל הנ"ל לא היה מתקיים. בנוסף, החויה למי שכן יבוא תהיה לא אידיאלית בלשון המעטה ופחות אטרקטיבית ולא תיווצר תחושת החמצה אצל מי שלא יבוא, שזה שוב אומר - פחות מנויים.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
DavidSheriff9
קיבל.ה  168 לייקים

סליחה אבל לא קראתי את אינסוף ההתכתבויות .
האם יציע 2 יהפוך עכשיו ליציע ישיבה מסומן??
אמורים להתקשר לכל מנויי היציע ולשאול ליד מי הם יושבים?
סמל אישי של משתמש
Scofield
קיבל.ה  209 לייקים

12 בינואר (התאריך ה״חגיגי״ למשחק נגד ירושלים), מכבי אמורים לארח את הפועל חיפה.
נראה שזה תאריך סופי כי חולון למשל משובצת למשחק ליגה ביום אחרי.
מקווה שלקחו את זה בחשבון שם למעלה
הפועל זה מיום הולדתי
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה 🍭
Asafasraf
קיבל.ה  1179 לייקים

DavidSheriff9 כתב:סליחה אבל לא קראתי את אינסוף ההתכתבויות .
האם יציע 2 יהפוך עכשיו ליציע ישיבה מסומן??
אמורים להתקשר לכל מנויי היציע ולשאול ליד מי הם יושבים?
כן וכן.

Sent from my iPhone using Tapatalk
הוקיץ'
קיבל.ה  5209 לייקים

הפועל כתב: 25 נובמבר 2024, 07:56 לדעתי זה יפגע כי זה מהלך עם השלכות גדולות והרבה רגישות, וגם מהלך יקר שמגדיל משמעותית הוצאות (שכירת אולם, מיתוג וכו').
אבל הוא מבוצע באמצע העונה, די בבירור בלי תכנון רציני מראש, כשצוות המועדון חסר ניסיון לחלוטין וחדש בתפקיד, כשאנשי הקשר הרציניים לקהל לא בלופ בכלל.
וזה עוד לפני שדיברתי על נושא האולטראס וזה שלא ברור אם יהיו הגבלות מהמלחמה.

מבחינה כלכלית בשורה התחתונה זה אומר שיהיו פחות מנויים ממה שהיו יכולים להיות אם כל הנ"ל לא היה מתקיים. בנוסף, החויה למי שכן יבוא תהיה לא אידיאלית בלשון המעטה ופחות אטרקטיבית ולא תיווצר תחושת החמצה אצל מי שלא יבוא, שזה שוב אומר - פחות מנויים.
האם יהיו פחות מנויים ממה שיכל היה להיות? נראית כמו הנחה מאוד לא מבוססת, אבל אולי. כך או כך, אני לא רואה סיטואציה שבה זה לא מגדיל את ההכנסות ובוודאי את מעגל האוהדים.
לגבי תחושת החמצה וכל זה, הגורם מספר אחד בפער עצום לכמות האוהדים שמגיעים זה ניצחונות והישגים. אם יהיו ניצחונות והישגים יבואו הרבה אוהדים ותהיה יופי של תחושת החמצה למי שלא יבוא.
הפוסט קיבל 2 לייקיםרדנקוסומך
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  583 לייקים

אני יודע שמדברים פה בעיקר על מנויים
אבל יש עוד צד, אנשים כמוני שלא עשו מנוי (מכל מיני סיבות בעיקר טכניות)
מעבר ליד אליהו אומר שמידי פעם אוכל להגיע למשחקים סוף סוף בלי לחפש כרטיסים בפייסבוק כל הזמן, אני בטוח שיש עוד לא מעט כמוני
הפוסט קיבל 2 לייקיםסומךעד המ!!ת הפועל
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  1781 לייקים

בהתחלה דובר על 7,500 מנויים כדי לא להסתבך כשחוזרים לדרייב אין כשהדיבור היה שיהיו בו רק 7,500.
עכשיו שהתוכנית היא להרחיב את הדרייב אין ל10,000 , יש מצב שימכרו 9,000 מנויים ליד אליהו ותחזור לבעיה שקשה להשיג כרטיס.
רק אומר...
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  1781 לייקים

מכתב של יושבי שער 2 להנהלה: לכבוד הנהלת הפועל תל אביב כדורסל,

שלום רב,

ברצוננו להודות לכם על הנכונות לקיים דיאלוג עם האוהדים בנוגע למעבר הזמני ליד אליהו. מכתב זה נכתב ברוח של שיתוף פעולה ומתוך הכרה באתגרים של המעבר, וזאת מבלי להביע עמדה בעד או נגד ההצבעה המתקרבת.

בהצגת המעבר הזמני ליד אליהו, הובהר כי מדובר בצעד הכרחי וזמני שנובע משיפוץ הדרייב אין. עם זאת, אנו מודאגים מכך שהפתרון שהוצג ליציע 2 לא רק שאינו משקף את אופיו הייחודי של היציע כיום, אלא גם עלול להתקבע כמצב קבוע באופן שישנה את מהות היציע ואת חוויית האוהדים בו.

יציע 2 בדרייב-אין אינו רק מקום פיזי – הוא בית, קהילה ומוקד עידוד ייחודי שמייצג את רוח המועדון. יציע זה שונה הן מיציע 1 והן מיציע 4, בזכות המאפיינים הייחודיים הבאים:

חיבור אישי וקהילתי: יציע 2 מאגד אוהדים ממגוון רחב של רקעים, כולל משפחות, חבורות, ומנויים ותיקים, היוצרים תחושת משפחתיות וקהילתיות חזקה שבאו לידי ביטוי ביתר שאת לאחר אסון ה-7.10.

חוויית עמידה לאורך כל המשחק: יציע 2 הוא מקום שבו האוהדים עומדים לאורך כל המשחק, חוויה שמעצימה את תחושת המעורבות והעידוד.

עידוד פעיל ותנאי צפייה: זהו יציע שמעודדים בו ללא הפסקה. בעוד שביציע 1 הדגלים והפעילות האנרגטית עשויים להסתיר את המשחק, ביציע 2 העידוד מתמשך אך מאפשר צפייה רצופה ובלתי מופרעת.

גמישות במקומות הישיבה: היעדר אכיפה של סימון המושבים מאפשר דינמיות, חיבור בין קבוצות ותיקים וחדשים, וגם הזדמנות ל'אורחים' לא קבועים ולמנויים חדשים להצטרף לחבריהם המנויים הותיקים.

קרבה לפרקט ותנאי צפייה מיטביים: תנאי הצפייה ביציע 2, המתחילים מהשורה החמישית, כולל הפרקט, מבטיחים חוויית צפייה אינטימית ומרגשת המקרבת את האוהדים למגרש.

מחיר שווה לכל נפש עם ייחודיות: בעוד שיציע 1 מתומחר נמוך יותר כתוצאה מאופיו כיציע אולטראס, ויציע 4 מתומחר גבוה יותר בשל מיקומו והמאפיינים שלו, יציע 2 מהווה שילוב מאוזן של מחירים הוגנים ונגישות לצד חוויית עידוד ייחודית.

האתגר במתווה הנוכחי:
כיום, יציע 2 בדרייב אין מתחיל בפועל בשורה החמישית, שהיא למעשה השורה השלישית מאחורי הפרקט. במתווה המוצע, יושבי יציע 2 צפויים להיות ממוקמים החל מהשורה התשיעית, שהיא למעשה השורה ה-14 כולל שורות הפרקט, דבר המהווה הרעת תנאים משמעותית.

במרווח זה מתכוונים למכור מנויי פרימיום ולהעניק הזמנות שונות, תוך פגיעה בתנאי הצפייה המצוינים של יציע 2 ובקרבתו לפרקט – אחד המאפיינים המרכזיים שהופכים אותו לכל כך ייחודי. המרחק המוגדל יפגע באווירה החמה והקרובה למשחק, שמקרינה הן על השחקנים והן על היריבה והשופטים.

חשוב לציין כי לא נכון או ראוי לנצל את המעבר הזמני ליד אליהו כדי לקבע סטנדרט צפייה נמוך יותר עבור יציע 2 או לחילופין לדרוש יותר כסף על חוויית הצפייה מקרוב, שהייתה מאז ומתמיד חלק בלתי נפרד מהאופי של היציע. תנאי הצפייה המצוינים, הקשרים הקהילתיים והמעורבות במשחק הם שמגדירים את יציע 2, וכל פגיעה בהם תהווה שינוי מהותי במאפייני היציע. אנו סבורים כי כל שינוי בתנאים הללו עלול לפגוע לא רק בחוויית האוהדים אלא גם ביתרון הביתיות.

הצעה לפתרון:
ביד אליהו קיימים אזורי פרימיום רבים יותר מאשר בדרייב אין, ואנו סבורים כי ניתן להעביר את מרבית המקומות שהוקצו להיכלי הספורט לאזורים אלו, תוך שמירה על שלמות ואופי יציע 2. בנוסף, אנו מציעים לשמר את המאפיין המרכזי של היעדר אכיפה נוקשה על המקומות המסומנים, כפי שנהוג כיום בדרייב אין, דבר המאפשר דינמיות ושמירה על הקשרים החברתיים והקהילתיים בין יושבי היציע.

מעבר לכך, חשוב להדגיש כי הושבת יציע 2 לאורך המגרש ובקרבה לפרקט אינה רק יתרון עבור האוהדים – היא גם משרתת את הקבוצה באופן משמעותי. הלחץ הבלתי פוסק על היריבה, העוצמה שמוקרנת לעבר השופטים, והתחושה של "עטיפה חמה" לשחקנים יוצרים אווירה ביתית שמקנה להפועל תל אביב יתרון ברור במשחקי הבית (המשחקים מול ונציה ומשחקי הדרבי הם רק חלק מהדוגמאות). שמירה על האלמנטים הללו היא הכרחית להצלחת המועדון, הן ביד אליהו והן בעת החזרה לדרייב אין - לצורך אווירה ביתית דרוש תמהיל מסוים ביציע.

הנהלת הפועל תל אביב הוכיחה בחודשים האחרונים את יכולתה להפוך את הבלתי אפשרי למציאות, עם הישגים מדהימים כמו החתמות של פטריק בברלי ודימיטריוס איטודיס. אנו בטוחים שגם לאתגר הזה – לשמור על אופיו הייחודי של יציע 2 גם במהלך המעבר הזמני ליד אליהו וגם לאחר החזרה לדרייב אין – תצליחו להיענות. אנו מאמינים כי קבלת החלטות שתשמור על האיזון הייחודי של יציע 2 תעיד על מחויבות ההנהלה לערכי המועדון ולקהילת אוהדיו.

נשמח לשתף פעולה ולעזור בגיבוש פתרון שיטיב עם כלל הצדדים, מתוך כבוד הדדי ושימור הערכים המייחדים את יציע 2.

בברכה והערכה, מנויי יציע 2 החתומים מטה,
Tals2000
קיבל.ה  70 לייקים

המכתב של יושבי שער 2 הגיוני ורוצים לדאוג לשמור על הקיים, אבל אין מה לעשות יש שוני והגדרה של יציע עמידה/ לא מסומן בלי מקומות קבועים יעשה לדעתי יותר נזק מתועלת.
בדרייב אין, אין בעייה כי מי שמנוי ל 2 תמיד יהיה לו מקום ב 2.
ביד אליהו, יש יציע עליון
הגדרה של יושבי 2 לשעבר כיציע לא מסומן יכול להביא לכך שלכאורה נקבל עמידה/בחירה כפי שרצינו, אבל גם מצב שבכלל לא יהיה לנו שם מקום, כי המעבר בין היציעים ביד אליהו חופשי וכל מי שיקנה למעלה פשוט יעבור ליציע הלא מסומן למטה.

הסימון זו הדרך היחידה להבטיח שתמיד יהיה לנו מקום שם וכל מי שיתמוך בביטול הסימון צריך לקחת את זה בחשבון, כי אין מה לעשות, יד אליהו זה לא דרייב אין

אין בעייה לעבור כי אין הפרדה. אחרי הכניסה הראשית כל מה שצריך זה להראות כרטיס בלי ברקוד (שישלחו אחד לשני) ואתה נכנס למטה
Tals2000
קיבל.ה  70 לייקים

היום צפוף זה עוד 100-200 אנשים ביציע 2.

יציע עליון שם זה 5,000 צופים
מספיק ש 10 אחוז ירצו לרדת וזה יהיה הרבה יותר מצפוף ותמצא את עצמך בלי מקום להיכנס
גם אני אוהב את מה שיש היום, אבל לא על חשבון שלא יהיה לי שם מקום, או שיהיה צפוף ברמה בלתי נסבלת (כמו בדרבים ביד אליהו שכולם עוברים). משחק אחד ככה פעם ב זה סביר
להיות ככה באופן קבוע לא סביר (וזה לא רק במשחקים גדולים שלמעלה מלא, כי אותם 500 ירדו בכל משחק)
לכן צריך להיזהר עם זה
בני12
קיבל.ה  1247 לייקים

העובדה שזה לא מסומן לא אומרת שכל אחד יכול להיכנס לשם.
רק מי שיש לו כרטיס ל-2 תחתון יוכל להכנסת לשם.
במשחקים ביד אליהו (משחקי גביע) תמיד היו סדרנים שמנעו מאנשים מהיציעים העליונים לרדת למטה
Matan
קיבל.ה  89 לייקים

אני ועוד אנשים בשער דווקא רוצים יציע עמידה מסומן, כי לנסות לתפוס מקום בדרייב אין בשנתיים האחרונות נהיה בלתי נסבל.
מאמין שאפשר לחלק את היציע ככה שיהיו מקומות לכל אחד לפי העדפותיו.
הפוסט קיבל 3 לייקיםיונה הנביאהוקיץ'סומך
Tals2000
קיבל.ה  70 לייקים

בני12 כתב: 25 נובמבר 2024, 18:19 העובדה שזה לא מסומן לא אומרת שכל אחד יכול להיכנס לשם.
רק מי שיש לו כרטיס ל-2 תחתון יוכל להכנסת לשם.
במשחקים ביד אליהו (משחקי גביע) תמיד היו סדרנים שמנעו מאנשים מהיציעים העליונים לרדת למטה
ברצינות?
אף פעם לא נתקלת בהודעה
״ מי יכול לשלוח לי רגע כרטיס בלי ברקוד לאולם התחתון?״
אין בעייה למי שרוצה להציג בטלפון כרטיס (הרי הברקוד כבר נסרק במקום אחר)
אז אנחנו רוצים יציע עמידה, אבל צריך לקחת בחשבון שבזה יכולים לגזור על עצמנו שבסוף לנו לא יהיה שם מקום, או שיהיה צפוף באופן בלתי נסבל
הפוסט קיבל לייק אחדסומך
Tals2000
קיבל.ה  70 לייקים

Matan כתב: 25 נובמבר 2024, 18:31 אני ועוד אנשים בשער דווקא רוצים יציע עמידה מסומן, כי לנסות לתפוס מקום בדרייב אין בשנתיים האחרונות נהיה בלתי נסבל.
עמידה מסומן זה מעולה
אני התייחסתי רק לכך שיש כאלה שלא רוצים מסומן
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1418 לייקים
יצירת קשר:

אני משער 2 ואני לא רוצה להיות ביציע ישיבה מסומן. כנ"ל החברים שלי.
Matan
קיבל.ה  89 לייקים

בסוף ביד אליהו יש בעייתיות מאוד גדולה למכור כרטיסים במחירים שונים ליציעים לא מסומנים, כי כל היציעים שם מחוברים.
זו אחת הסיבות שאסור לעבור באמצע שנה, אנשים צריכים להבין איזה מנוי הם קונים במעמד הקנייה, ולא לכפות עליהם מעבר בתנאים שלא מתאימים להם.
הפוסט קיבל לייק אחדלמה זה טוב
הוקיץ'
קיבל.ה  5209 לייקים

Matan כתב: 25 נובמבר 2024, 18:31 אני ועוד אנשים בשער דווקא רוצים יציע עמידה מסומן, כי לנסות לתפוס מקום בדרייב אין בשנתיים האחרונות נהיה בלתי נסבל.
מסכים.
הפוסט קיבל לייק אחדסומך
Tals2000
קיבל.ה  70 לייקים

הפועל כתב: 25 נובמבר 2024, 19:10 אני משער 2 ואני לא רוצה להיות ביציע ישיבה מסומן. כנ"ל החברים שלי.
כולנו היינו רוצים להישאר בשער 2, אבל צריך להבין שהרצון להיות ביציע לא מסומן בשביל היתרונות שהדבר, יכול לגרום לכך שלך ולחברים שלך בכלל לא יהיה שם מקום, כי למה לקנות מנוי יקר למטה, אם אפשר לקנות בזול ליציע ופשוט לרדת לאולם למטה? גם ככה לא מסומן שם ואף אחד לא יכול לומר לך כלום.
ואז תמצא למטה עוד נגיד 1,000 צופים ורק מי שיגיע שעתיים לפני יהיה לו מקום.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1418 לייקים
יצירת קשר:

אני מודה שלא כ"כ הבנתי טכנית את הבעיה הזאת, ולמה היא כ"כ מיוחדת לנו.
בכל האירועים ביד אליהו מי שקונה ליציע יכול לרדת בכזאת קלות למטה? לא נשמע לי הגיוני.
ranjef
קיבל.ה  1164 לייקים

או שעובר בקלות, או ששולחים לו כרטיס לטלפון והוא עובר בקלות.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1135 לייקים

הפועל כתב: 25 נובמבר 2024, 23:15 אני מודה שלא כ"כ הבנתי טכנית את הבעיה הזאת, ולמה היא כ"כ מיוחדת לנו.
בכל האירועים ביד אליהו מי שקונה ליציע יכול לרדת בכזאת קלות למטה? לא נשמע לי הגיוני.
כן, אבל כשיציע מסומן אז גם אם עבר בקלות יתקשה למצוא מקום כי כולם ישבו במקומותיהם.
אבל כשהיציע יציע עמידה לא יוכלו להפריד בין בעלי הכרטיס למסתננים
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1135 לייקים

אגב, לי הכי מפריע ביציע 2 שיש כאלה שעומדים במעבר ובמדרגות ואז גם כשאתה עומד לפני המושב שלך הם מסתירים לך חצי מגרש.
גם ביציע עמידה צריך שיהיו סדרנים שמקפידים שלא עומדים במעברים
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1418 לייקים
יצירת קשר:

ranjef כתב: 25 נובמבר 2024, 23:34 או שעובר בקלות, או ששולחים לו כרטיס לטלפון והוא עובר בקלות.
אבל למה שיתנו לעבור? למה מגיעים למצב הזה בכלל שמישהו מלמעלה אומר לסדרנים "אני בטעות למעלה, תנו לי לחזור"?
לא נותנים לעבור וזהו. אם אתה אמור להיות למטה, אז היית אמור להיות שם מלכתחילה. לא?
ranjef
קיבל.ה  1164 לייקים

אין לו שום מניעה להיכנס ליציע התחתון מלכתחילה.
פשוט שולחים לו כרטיס, אין שם קורא ברקודים נוסף.
בלי קשר, אי אפשר למנוע יציאה משום יציע. שירותים, מזנון וכו.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1418 לייקים
יצירת קשר:

למה שלא תהיה מניעה? למה שבכניסה ליציע התחתון לא יהיה קורא ברקודים?
ואין שירותים ומזנונים נפרדים ליציעים למטה ולמעלה?

זאת נשמעת לי בעיה טכנית כ"כ פעוטה, אני לא מצליח להבין איך זה כזה סיפור, ואיך אנחנו הראשונים שנאלצים להתמודד עם זה.
ranjef
קיבל.ה  1164 לייקים

אנחנו הראשונים כי בשום אירוע שם אין איזור לא מסומן בהגדרה. לא רק כדורסל
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1135 לייקים

הפועל כתב: 26 נובמבר 2024, 00:03 למה שלא תהיה מניעה? למה שבכניסה ליציע התחתון לא יהיה קורא ברקודים?

זאת נשמעת לי בעיה טכנית כ"כ פעוטה, אני לא מצליח להבין איך זה כזה סיפור, ואיך אנחנו הראשונים שנאלצים להתמודד עם זה.
אני חושב שאנחנו הראשונים שנאלצים להתמודד עם זה כי אנחנו רוצים יציע עמידה בטבעת התחתונה וכשהיציע בעמידה אי אפשר להפריד בין בעלי כרטיסים למסתננים
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
ranjef
קיבל.ה  1164 לייקים

הפועל כתב:למה שלא תהיה מניעה? למה שבכניסה ליציע התחתון לא יהיה קורא ברקודים?

אין קורא ברקודים כי ברגע שבן אדם יצא לשירותים לא תדע אם זה הוא נכנס שוב או מישהו אחר.
מלמעלה אם בן אדם רוצה לצאת הביתה הוא חייב לרדת למטה. הפתרונות האלה יכולים להיות בתיאוריה, לא בפועל
Nati
קיבל.ה  1375 לייקים

הפועל כתב:למה שלא תהיה מניעה? למה שבכניסה ליציע התחתון לא יהיה קורא ברקודים?

השירותים והמזנונים משותפים
Tals2000
קיבל.ה  70 לייקים

ואז כאשר כל כך פשוט לרדת למטה ולמצוא מקום כי לא מסומן ואתה מתערבב עם כולם, אז בגלל שאנחנו ישראלים, אין סיבה לרכוש מנוי יקר למטה, אלא קונים למעלה בזול ויורדים לשבת/לעמוד למטה. יכולים להיות מאות/אלפים כאלה ואנו המנויים של למטה עלולים למצוא את עצמנו בלי מקום אפילו לעמוד.
ואז תמצא את עצמך מגיע ושורות שלימות פנויות ומישהו אחד עומד בתחילת השורה ואומר שהכל תפוס….

כמו בכל דבר, צריך להבין את האלטרנטיבות ומה יותר גרוע, מה שתיארתי, או הרצון לשבת איפה שרוצים (וזה רק לכאורה כי עלולים להיות במצב שלא יהיה בכלל מקום)
לכן, עמידה אולי סבבה, אבל חייבים מסומן ושכל אחד יבחר מראש מי יושב/עומד ליידו
הפוסט קיבל 2 לייקיםNatiסומך
Nati
קיבל.ה  1375 לייקים

Tals2000 כתב:ואז כאשר כל כך פשוט לרדת למטה ולמצוא מקום כי לא מסומן ואתה מתערבב עם כולם, אז בגלל שאנחנו ישראלים, אין סיבה לרכוש מנוי יקר למטה, אלא קונים למעלה בזול ויורדים לשבת/לעמוד למטה. יכולים להיות מאות/אלפים כאלה ואנו המנויים של למטה עלולים למצוא את עצמנו בלי מקום אפילו לעמוד.
ואז תמצא את עצמך מגיע ושורות שלימות פנויות ומישהו אחד עומד בתחילת השורה ואומר שהכל תפוס….

כמו בכל דבר, צריך להבין את האלטרנטיבות ומה יותר גרוע, מה שתיארתי, או הרצון לשבת איפה שרוצים (וזה רק לכאורה כי עלולים להיות במצב שלא יהיה בכלל מקום)
לפני החזרה לשער 7 אחרי השיפוץ,הייתה את אותה בעיה.
הפלא ופלא,בסוף הכל הסתדר.
Matan
קיבל.ה  89 לייקים

העניין זה לא רק הכרטיסים מלמעלה (אגב הבעיה הזו תהיה הרבה יותר חמורה ב4-5 אם האולטראס יגיעו), אלא שכמעט כל אוהד שיקנה כרטיסים ל10-11 למטה יבוא לשבת ביציע 2, כי ביד אליהו גם בתוך הטבעת אין הפרדה, ואפילו לא צריך חבר שישלח כרטיס.
בני12
קיבל.ה  1247 לייקים

Nati כתב: 26 נובמבר 2024, 06:59
Tals2000 כתב:ואז כאשר כל כך פשוט לרדת למטה ולמצוא מקום כי לא מסומן ואתה מתערבב עם כולם, אז בגלל שאנחנו ישראלים, אין סיבה לרכוש מנוי יקר למטה, אלא קונים למעלה בזול ויורדים לשבת/לעמוד למטה. יכולים להיות מאות/אלפים כאלה ואנו המנויים של למטה עלולים למצוא את עצמנו בלי מקום אפילו לעמוד.

לא נכון.
שער 7 היה יציע עמידה ועכשיו 7 תחתון הוא יציע ישיבה.
בנוסף, חוץ מבצד שקרוב לשער 5, המושבים מסומנים
הפוסט קיבל לייק אחדלמה לא בעצם
למה זה טוב
קיבל.ה  51 לייקים

שיוגדר כעמידה מסומן, לא כזה קשה.
מה שכן, לא רואה איך מצליחים להגיע למצב שכולם מרוצים עם המיקום שלהם וליד מי הם יושבים וכו'.
מקורבים ואלו שייפנו אליהם ראשונים יקבלו עדיפות והאחרונים ברשימות יידפקו, וזה עוד בנוסף לכל למגרעות הידועות של יציע המלכים שיושב באמצע היציע והקביעה השקרית של המועדון שהיציעים האלכסוניים הם מול הספסלים והפרקט ובכלל לא באלכסון
בני12
קיבל.ה  1247 לייקים

למה זה טוב כתב: 26 נובמבר 2024, 09:58 שיוגדר כעמידה מסומן, לא כזה קשה.
בדיוק
Nati
קיבל.ה  1375 לייקים

בני12 כתב:
Nati כתב: 26 נובמבר 2024, 06:59

לא נכון.
שער 7 היה יציע עמידה ועכשיו 7 תחתון הוא יציע ישיבה.
בנוסף, חוץ מבצד שקרוב לשער 5, המושבים מסומנים
התכוונתי שלפני המעבר אוהדים התלוננו כמו עכשיו שבמשך השנים נוצרו חבורות בשער 7,ובזמן החזרה עם מושבים מסומנים הם לא יכלו להמשיך עם בחבורות שהיו לפני השיפוץ.
סמל אישי של משתמש
DavidSheriff9
קיבל.ה  168 לייקים

רק עכשיו ראיתי את ההודעה על הסיור וכו...
בתור מנוי לשער 2, האם תישמר לי הזכות לעמוד במשך משחק שלם? (במקום קבוע? משתנה?)
או שאצטרך תמיד לשבת וזה יהיה באותו הכסא?
שליחת תגובה