יד אליהו
- רווי
- קיבל.ה 465 לייקים
תיהיה הצבעה על זה בעמותה, אין כבר ספק.
הכי פשוט שלכם, כן או לא?
הכי פשוט שלכם, כן או לא?
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 180 לייקים
הסיבה שצריך להצביע בעד היא בגלל שצריך לאפשר לכל האוהדים לראות את הקבוצה, יש המון אוהדים שלא מצליחים למצוא כרטיסים.
אני גם שונא את יד אליהו אבל אם נהפוך אותו לאדום, זה גם יכול להיות הר געש ואולם מאוד ביתי
אני גם שונא את יד אליהו אבל אם נהפוך אותו לאדום, זה גם יכול להיות הר געש ואולם מאוד ביתי
- הפוסט קיבל 6 לייקיםSickleCell • shaharot • ASAFABADI • המורי הזקן • ארז שדה • אדום
-
- קיבל.ה 123 לייקים
-
- קיבל.ה 1720 לייקים
עופר חושש מלהעלות את הנושא בצדק, אבל מאוד רוצה.
הבן אדם עושה כל כך הרבה טוב, זה הזמן להחזיר לו קצת ולחסוך לו מיליונים.
הבן אדם עושה כל כך הרבה טוב, זה הזמן להחזיר לו קצת ולחסוך לו מיליונים.
- הפוסט קיבל לייק אחדshaharot
- מילפורד
- קיבל.ה 1781 לייקים
אם כל הרצון לעשות את זה פשוט, חסרה פה תשובה של לא יודע/אולי.
אני לפחות, צריך לקבל עוד נתונים כדי לקבל החלטה.
אני לפחות, צריך לקבל עוד נתונים כדי לקבל החלטה.
- הפוסט קיבל לייק אחדtadmored
- 7even
- קיבל.ה 2316 לייקים
חסר קצת קונטקסט. אני הכי בעד דרייב אין ושונא את יד אליהו, אבל בהנחה והאולם הביתי והנהדר שלנו אין עובר שיפוצים להגדלה ואין אפשרות לשחק שם נשארנו עם חולון, יד אליהו, חדרה...
חולון הטילו וטו על מעבר של הפועל.. נשארו יד אליהו וחדרה. לוידע מי נסע השנה לחדרה ל-2 המשחקים שאירחנו. סיוט לא נורמלי. שעתיים נסיעה מאיזור ת"א.
יציאה ב-4 למשחק שמתחיל ב-6. הגעה באמצע רבע ראשון. ואח"כ סיוט של פקקים ביציאה. תכפילו את זה בערך ב-20 משחקים רק ליגה, גביע ופלייאוף. ותבינו לבד. ועוד לא אמרנו כלום על היורוקאפ.
הבונוס ביד אליהו: האולטראס מחרימים את המשחקים נכון לעכשיו. אולי אפילו נצליח ליהנות שם.
חולון הטילו וטו על מעבר של הפועל.. נשארו יד אליהו וחדרה. לוידע מי נסע השנה לחדרה ל-2 המשחקים שאירחנו. סיוט לא נורמלי. שעתיים נסיעה מאיזור ת"א.
יציאה ב-4 למשחק שמתחיל ב-6. הגעה באמצע רבע ראשון. ואח"כ סיוט של פקקים ביציאה. תכפילו את זה בערך ב-20 משחקים רק ליגה, גביע ופלייאוף. ותבינו לבד. ועוד לא אמרנו כלום על היורוקאפ.
הבונוס ביד אליהו: האולטראס מחרימים את המשחקים נכון לעכשיו. אולי אפילו נצליח ליהנות שם.
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 26 יוני 2024, 01:00, נערך 2 פעמים בסך הכל.
יחד, רק יחד!
- הפוסט קיבל לייק אחדRaizi
- עמית
- קיבל.ה 323 לייקים
למרות שהפורום הזה הוא פורום של אוהדי הפועל אני בספק שהוא מייצג את כלל אוהדי הפועל פה
בהחלטה של חברי עמותה, לדעתי זה יהיה צמוד עד מאוד
בהחלטה של חברי עמותה, לדעתי זה יהיה צמוד עד מאוד
Confie no Processo
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
- Shacham
- קיבל.ה 686 לייקים
- covid bryant
- קיבל.ה 63 לייקים
ככה גם חשבתם על הקניה של עופר שיהיו לפחות שליש מתנגדים .
ככה זה כל דבר אצלכם כולם מצביעים כמוכם חושבים כמוכם .
יהיה 60 אחוז בעד יד אליהו לפחות , ועוד 20 אחוז מתנגדים ילדים שלא הייתי נותן להם להצביע לועד מועצת תלמידים
-
- קיבל.ה 188 לייקים
-
- קיבל.ה 507 לייקים
נגד!!!
אתם נורמלים? אני אפילו לא צריך להסביר.
אתם נורמלים? אני אפילו לא צריך להסביר.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
- הפוסט קיבל לייק אחדChegi
-
- קיבל.ה 1179 לייקים
כי אם הבחירה היא בין ההמשך עופר ינאי איתנו לבין הגידול הממאיר שיש לנו, לדעתי, יהיה לזה רוב.עד המ!!ת הפועל כתב:על מה השמחה שהאולטראס יחרים את יד-אליהו?
יש לי הרבה דברים רעים להגיד עליהם, אבל יד-אליהו בלי האולטראס זה אווירה של בית קברות.
בנוסף, אולי בפעם הראשונה הבעלים יראה ל״אוהדים האלה״ מי באמת מנהל את הקבוצה. בהצלחה לעופר.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- הפוסט קיבל לייק אחד7even
- 7even
- קיבל.ה 2316 לייקים
זו לא סתם שמחה. זו שאגת שמחה מלווה בתחושת הקלה עצומה אם אכן זה יקרה.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑26 יוני 2024, 03:21 על מה השמחה שהאולטראס יחרים את יד-אליהו?
יש לי הרבה דברים רעים להגיד עליהם, אבל יד-אליהו בלי האולטראס זה אווירה של בית קברות.
הנגע הזה תמיד יכול להקים קבוצה חדשה בליגה ב', לריב שם עם שוטרים ולשיר שואה שרמוטות ונאצים 24/7.
זו הרי המטרה לא? לא המשחק...
יחד, רק יחד!
- הפוסט קיבל 2 לייקיםגביזון • אוהד כורסא
- מילפורד
- קיבל.ה 1781 לייקים
רק אציין , למען ההגינות , שהמדגם שהיה פה בהצבעה לגבי ההסכם עם עופר ינאי היה מאוד מדוייק , הרבה יותר מוצלח מסטיית תקן לגיטימית לסקר בחירות.
-
- קיבל.ה 507 לייקים
אני מעדיף אפילו לשחק בירושלים! רק לא יד אליהו.
אתם לא מבינים מה המשמעות להפועל תל אביב לשחק שם. אתם לא מבינים!
מה? חוזרים להיות הפועל שאול???
אין אלוהים.
- מילפורד
- קיבל.ה 1781 לייקים
להגיד שאתה מעדיף לשחק בירושלים זה כבר באמת מטורלל.
מעבר לזה שהאולם במרחק שעות נסיעה (שני הכיוונים) הוא אולם הרבה פחות מוצלח כשלעצמו.
ולגבי הטענה של ״לחזור לימי שאול״ , אז היתה החלטה שרירותית של שאול תוך קומבינה עם העירייה שמטרתה היתה להרוס לנו את האולם הביתי שהיה לנו כשבתכלס לא באמת היה אז צורך/ביקוש לאולם בסדר גודל הזה.
עכשיו נשאלת השאלה, האם היום יש לנו ביקוש לאולם בסדר גודל כזה?
וגם אם לא, האם יש לזה השלכות מבחינת איתותים ליורוליג שאנחנו משחקים באולם בסטנדרטים שלהם? (מי חלם שנשחק ביורוליג בכלל בימי שאול?)
הבעיה היחידה עם לשחק שם, שבמשך עשרות שנים זה היה מזוהה כבית של מכבי ושאנחנו רוצים שגם לנו יהיה בית כזה.
אני חושב שאם אנחנו מסכימים לשחק שם, גם אם בתור התחלה זה יוגדר כזמני, זה יוריד מהפרק כל דיבור ו/או כוונה לבנות לנו אולם חדש.
עכשיו צריך לקבל את כל האינפורמציה, של מה באמת הביקוש היום, מה המשמעויות הכלכליות , עיסקיות, חברתיות למהלך הזה.
ייתכן וגם יש כאן עניין בטיחותי שכדאי לשקול אותו.
אם וכאשר נקבל את כל המידע הרלוונטי, אוכל לגבש החלטה בנושא.
אני חושב שדברים ברוח הזאת כתבתי גם על הסקר לגבי הסכם המכירה לינאי לפני שנה , תנו לנו את המידע ונעשה את הבחירות שלנו.
להשוות את זה לימי שאול בסיטואציה כזאת, זה באמת בדיחה.
מעבר לזה שהאולם במרחק שעות נסיעה (שני הכיוונים) הוא אולם הרבה פחות מוצלח כשלעצמו.
ולגבי הטענה של ״לחזור לימי שאול״ , אז היתה החלטה שרירותית של שאול תוך קומבינה עם העירייה שמטרתה היתה להרוס לנו את האולם הביתי שהיה לנו כשבתכלס לא באמת היה אז צורך/ביקוש לאולם בסדר גודל הזה.
וגם אם לא, האם יש לזה השלכות מבחינת איתותים ליורוליג שאנחנו משחקים באולם בסטנדרטים שלהם? (מי חלם שנשחק ביורוליג בכלל בימי שאול?)
הבעיה היחידה עם לשחק שם, שבמשך עשרות שנים זה היה מזוהה כבית של מכבי ושאנחנו רוצים שגם לנו יהיה בית כזה.
אני חושב שאם אנחנו מסכימים לשחק שם, גם אם בתור התחלה זה יוגדר כזמני, זה יוריד מהפרק כל דיבור ו/או כוונה לבנות לנו אולם חדש.
עכשיו צריך לקבל את כל האינפורמציה, של מה באמת הביקוש היום, מה המשמעויות הכלכליות , עיסקיות, חברתיות למהלך הזה.
אני חושב שדברים ברוח הזאת כתבתי גם על הסקר לגבי הסכם המכירה לינאי לפני שנה , תנו לנו את המידע ונעשה את הבחירות שלנו.
- הפוסט קיבל 2 לייקיםגביזון • למה לא בעצם
בגדול בעד, כפתרון זמני.
אבל חסרים פה הרבה נתונים.
אם לא נארח את היורוקאפ בארץ יתכן ואפשר לדחות את המעבר בשנה.
האולם שלנו קטן למידות ולשאיפות שלנו, נצטרך לקבל החלטות לא קלות אבל נכונות להמשך הדרך.
מקווה מאד שגם המיעוט יקבל את הכרעת הרוב ולא יתחיל בכל מיני חרמות כאלה ואחרות.
רק ביחד, רק הפועל !
אבל חסרים פה הרבה נתונים.
אם לא נארח את היורוקאפ בארץ יתכן ואפשר לדחות את המעבר בשנה.
האולם שלנו קטן למידות ולשאיפות שלנו, נצטרך לקבל החלטות לא קלות אבל נכונות להמשך הדרך.
מקווה מאד שגם המיעוט יקבל את הכרעת הרוב ולא יתחיל בכל מיני חרמות כאלה ואחרות.
רק ביחד, רק הפועל !
-
- קיבל.ה 60 לייקים
מבינים מצוין מה המשמעות להפועל תל אביב לשחק שם. עוד אלפי מנויים, עוד מיליוני שקלים הכנסה, הגדלת החשיפה, משחקים גדולים עם 10000 אדומים ביציע, זרימה עם בעלים שמנחית פה שחקני יורוליג ורוצה להפוך אותנו לאימפריה, ובנוסף זה גם פתרון זמני עד שיהיה לנו אולם גדול משלנו. פספסתי משהו?ארבעת המופלאים כתב: ↑26 יוני 2024, 07:40 אני מעדיף אפילו לשחק בירושלים! רק לא יד אליהו.
סבבה אז זה גם האולם הביתי של מכבי, כבר עשרות שנים. אז מה? גם בלומפילד היה רק שלנו, ולא היה כזה סיפור כשהם עברו, להיפך, היו בעד.
צריך להפסיק לחשוב עליהם כל הזמן ולעשות מה שטוב לנו, וזה מה שטוב לנו . ואם מתעקשים, אפשר גם לדמיין מה זה יעשה לכל אוהד מכבי לראות חנות של הפועל שם, לשבת בפינה למעלה מול מעל 9000 אדומים, לראות אותנו משחקים ביורוליג מול אולם מלא...
ובנימה אישית, אני סופר אשמח לעשות מנוי לי ולילדים שלי, אנחנו מחכים כבר שנתיים...
-
- קיבל.ה 179 לייקים
יעבור בקלות עם רוב של 75-80%. האולטראס יעשו רעש ויגלו שהם מייצגים עשירית מהקהל, אבל כל מי שיש שמסוגל לחשוב בהגיון מבין שאין בכלל ברירה אחרת.
אי אפשר לזרוק מליונים לפח ולמנוע מאלפי אנשים נוספים להגיע למשחקים בשביל איזה כבוד מדוימין.
ובכלל יד-אליהו מלא באדומים כשהאולטראס של מכבי למעלה מאחורי איזה רשת זה הסיוט הכי גדול שימון.
אי אפשר לזרוק מליונים לפח ולמנוע מאלפי אנשים נוספים להגיע למשחקים בשביל איזה כבוד מדוימין.
ובכלל יד-אליהו מלא באדומים כשהאולטראס של מכבי למעלה מאחורי איזה רשת זה הסיוט הכי גדול שימון.
- הפוסט קיבל 3 לייקיםגולובורודקו • גביזון • shaharot
-
- קיבל.ה 507 לייקים
תקשיב, לא יודע מי אתה ומה ההיסטוריה שלך עם הפועל.מילפורד כתב: ↑26 יוני 2024, 07:52 להגיד שאתה מעדיף לשחק בירושלים זה כבר באמת מטורלל.
לעצם העניין, חייבים להבין את המשמעות של יד אליהו לאוהדים הוותיקים. אני למשל, נהיה חולה בכל פעם שאני מגיע לשם. לכן אני נמנע מלבוא לשם, למעט למשחקים על תואר, שאז ממש אין ברירה.
לחשוב שאצטרך לבוא לשם, לשבת עם 10,000 מכביסטים אוהדי הצלחות באדום, זה כבר עושה לי רע. אני ממש לא יודע אם אוכל לעשות מנוי לשם. זה יפגע לי בבריאות.
ועוד משהו, לשקר את עצמנו ולהגיד "נהפוך את ההיכל לאדום" - את זה אפשר למכור לילדים שלא יודעים שום דבר על העבר והמסורת של הפועל. ההיכל הוא צהוב ויישאר כזה גם אם נעשה כל מיני התאמות אדומות. כל החדרים, הפרוזדורים, כל נישה שתיכנס אליה, היא צהובה מבחינת האווירה (קירות, תמונות, סיסמאות). להגיד "יעשו לנו חדר הלבשה אדום" זה לעג לרש.
אפילו כל עובדי המקום, סדרנים, מאבטחים, עובדי המזנון, כולם שם מכביסטים. על מי אנחנו עובדים? אנחנו משקרים את עצמנו ואני לא אתן לזה יד.
אין אלוהים.
נגד. קודם שיקדמו בניית/שיפוץ אולם ואז נדבר. בינתיים לא ממלאים את הדרייב אין במשחקי הליגה אז על מה הדילמה?! לא צפוי להיות יורוקאפ בארץ השנה גם כן....
- מילפורד
- קיבל.ה 1781 לייקים
לא נראה לי שיש לך היסטוריה יותר ארוכה משלי עם הפועל.ארבעת המופלאים כתב: ↑26 יוני 2024, 08:11תקשיב, לא יודע מי אתה ומה ההיסטוריה שלך עם הפועל.מילפורד כתב: ↑26 יוני 2024, 07:52 להגיד שאתה מעדיף לשחק בירושלים זה כבר באמת מטורלל.
לעצם העניין, חייבים להבין את המשמעות של יד אליהו לאוהדים הוותיקים. אני למשל, נהיה חולה בכל פעם שאני מגיע לשם. לכן אני נמנע מלבוא לשם, למעט למשחקים על תואר, שאז ממש אין ברירה.
לחשוב שאצטרך לבוא לשם, לשבת עם 10,000 מכביסטים אוהדי הצלחות באדום, זה כבר עושה לי רע. אני ממש לא יודע אם אוכל לעשות מנוי לשם. זה יפגע לי בבריאות.
ועוד משהו, לשקר את עצמנו ולהגיד "נהפוך את ההיכל לאדום" - את זה אפשר למכור לילדים שלא יודעים שום דבר על העבר והמסורת של הפועל. ההיכל הוא צהוב ויישאר כזה גם אם נעשה כל מיני התאמות אדומות. כל החדרים, הפרוזדורים, כל נישה שתיכנס אליה, היא צהובה מבחינת האווירה (קירות, תמונות, סיסמאות). להגיד "יעשו לנו חדר הלבשה אדום" זה לעג לרש.
אפילו כל עובדי המקום, סדרנים, מאבטחים, עובדי המזנון, כולם שם מכביסטים. על מי אנחנו עובדים? אנחנו משקרים את עצמנו ואני לא אתן לזה יד.
הבעיה שלי עם מה שאתה כותב, שבין השורות אתה מעדיף להישאר בבינוניות חסרת ההישגים למען הסנטימנט וחס וחלילה לא לראות ״מכביסטים אוהדי הצלחות באדום״ נהנים מהקבוצה שלך.
אני לעומת זאת, אשמח מאוד לראות אוהדי הצלחות באים למשחקים של הפועל, כי זה אומר שיש לנו הצלחות.
אז שה״מכביסטים באדום״ (מה זה בכלל אומר?) יהנו להם, אם זה מה שצריך כדי שגם אני אהנה.
- הפוסט קיבל לייק אחדגביזון
-
- קיבל.ה 507 לייקים
קודם כל, אני לא עושה איתך תחרות (אבל בכל זאת רמז קל: אני פנסיונר ואוהד הפועל כל חיי). לגבי התפשרות על בינוניות אז ככה: גם אני רוצה (אתה לא יודע כמה) תארים והצלחות, אבל צריך לעשות את זה בדרך שלנו. לבנות אולם ועד אז או להישאר בדרייב אין, ואם ייהרס אז לעבור באופן זמני לחולון.מילפורד כתב: ↑26 יוני 2024, 08:26לא נראה לי שיש לך היסטוריה יותר ארוכה משלי עם הפועל.ארבעת המופלאים כתב: ↑26 יוני 2024, 08:11תקשיב, לא יודע מי אתה ומה ההיסטוריה שלך עם הפועל.מילפורד כתב: ↑26 יוני 2024, 07:52 להגיד שאתה מעדיף לשחק בירושלים זה כבר באמת מטורלל.
הבעיה שלי עם מה שאתה כותב, שבין השורות אתה מעדיף להישאר בבינוניות חסרת ההישגים למען הסנטימנט וחס וחלילה לא לראות ״מכביסטים אוהדי הצלחות באדום״ נהנים מהקבוצה שלך.
אני לעומת זאת, אשמח מאוד לראות אוהדי הצלחות באים למשחקים של הפועל, כי זה אומר שיש לנו הצלחות.
אז שה״מכביסטים באדום״ (מה זה בכלל אומר?) יהנו להם, אם זה מה שצריך כדי שגם אני אהנה.
יד אליהו זאת לא אופציה בשבילנו.
אין אלוהים.
-
- קיבל.ה 2160 לייקים
האולטראס הוציאו הודעה שהם נגד ינאי לקנות את הפועל לפני הבחירות לא? הם לא בדיוק מחרימים עכשיו משחקים.
נראה לכם שהם יפספסו קבוצה מאד חזקה באולם גדול עם אוירה פסיכית על במה לכל אירופה? הלוואי, אבל הם יהיו שם עם כל הרפרטואר מחוזק.
מי שחושש מזה יכול להיות רגוע. האולטראס יהיו ביד אליהו במשחקים.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
נראה לכם שהם יפספסו קבוצה מאד חזקה באולם גדול עם אוירה פסיכית על במה לכל אירופה? הלוואי, אבל הם יהיו שם עם כל הרפרטואר מחוזק.
נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 26 יוני 2024, 08:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 784 לייקים
חייבים להפסיק להציע את חולון, זו לא אופציה
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 1164 לייקים
כן, ממש אותו דבר.ארבעת המופלאים כתב: ↑26 יוני 2024, 07:40 אני מעדיף אפילו לשחק בירושלים! רק לא יד אליהו.
עופר ינאי זה בדיוק שאול 2.
-
- קיבל.ה 507 לייקים
כל דבר הוא אופציה בעולם הקפיטליסטי שלנו.
אין אלוהים.
- מילפורד
- קיבל.ה 1781 לייקים
אני שמח שחולון אופציה מבחינתך למרות שכבר הובהר יותר מפעם אחת שמבחינת חולון אנחנו לא אופציה לשחק אצלם (בניגוד לאולם עירוני של תל אביב שלא יכולים להגיד לנו לא).
הדבר היחיד שאני מסכים איתך, זה שמעבר ליד אליהו כנראה יוריד מהפרק בנייה של אולם חדש בשבילנו.
האם אולם כזה באמת ריאלית על הפרק בכלל?
יש פה הרבה שאלות פתוחות מבחינתי, כשמה שמעניין אותי זה מה נכון להפועל ולעתיד.
לא מעניין אותי העבר ולא מעניין אותי אוהדי הצלחות.
בהקשר הזה להגיד שאתה מעדיף את ירושלים , זה ברמת ההזיה, באמת.
הדבר היחיד שאני מסכים איתך, זה שמעבר ליד אליהו כנראה יוריד מהפרק בנייה של אולם חדש בשבילנו.
האם אולם כזה באמת ריאלית על הפרק בכלל?
יש פה הרבה שאלות פתוחות מבחינתי, כשמה שמעניין אותי זה מה נכון להפועל ולעתיד.
לא מעניין אותי העבר ולא מעניין אותי אוהדי הצלחות.
בהקשר הזה להגיד שאתה מעדיף את ירושלים , זה ברמת ההזיה, באמת.
- מילפורד
- קיבל.ה 1781 לייקים
הם אמרו שהם נגד אבל תיהיה ההחלטה מה שתיהיה שהם יעמדו מאחורי הפועל.גביזון כתב: ↑26 יוני 2024, 08:46 האולטראס הוציאו הודעה שהם נגד ינאי לקנות את הפועל לפני הבחירות לא? הם לא בדיוק מחרימים עכשיו משחקים.
נראה לכם שהם יפספסו קבוצה מאד חזקה באולם גדול עם אוירה פסיכית על במה לכל אירופה? הלוואי, אבל הם היו שם עם כל הרפרטואר מחוזק.
נראה אותם אומרים אותו דבר הפעם
-
- קיבל.ה 507 לייקים
אתה ממש לא מבין על מה אני מדבר, אה? אני אמרתי שעופר זה שאול? אמרתי שהמחשבה לאבד את האולם הביתי שלך בשביל לעבור ליד אליהו כדי למכור יותר כרטיסים מזכירה את ההתנהגות של שאול. ואגב, עופר לא דיבר על זה בכלל, זאת רק גחמה של אוהדים מתוסכלים שלא יכולים להשיג כרטיס לדרייב אין.ranjef כתב: ↑26 יוני 2024, 08:48כן, ממש אותו דבר.ארבעת המופלאים כתב: ↑26 יוני 2024, 07:40 אני מעדיף אפילו לשחק בירושלים! רק לא יד אליהו.
עופר ינאי זה בדיוק שאול 2.
אני סומך על עופר ומודה לו על כל מה שעשה ועושה בשבילנו.
אין אלוהים.
-
- קיבל.ה 1720 לייקים
כל מועדון רציני ותחרותי בעולם מנסה למקסם הכנסות
אבל לא, אנחנו נישאר קבוצת מתנ״ס עם אולם של 3,500 מקומות. למה? כי פעם, כשהמועדון באמת היה רקוב, עלוב וגרוע, שאול העביר אותנו לשם
אבל לא, אנחנו נישאר קבוצת מתנ״ס עם אולם של 3,500 מקומות. למה? כי פעם, כשהמועדון באמת היה רקוב, עלוב וגרוע, שאול העביר אותנו לשם
- הפוסט קיבל לייק אחדshaharot
- מילפורד
- קיבל.ה 1781 לייקים
עופר דיבר על זה שצריך לעבור לאולם יותר גדול ושהוא צריך את אישור העמותה בשביל זה.
האישור היחיד שהוא צריך מהעמותה זה לשחק ביד אליהו.
כדי לקבל את האישור הזה אנחנו נצטרך לקבל את כל הפרטים ואז נוכל להחליט.
האישור היחיד שהוא צריך מהעמותה זה לשחק ביד אליהו.
כדי לקבל את האישור הזה אנחנו נצטרך לקבל את כל הפרטים ואז נוכל להחליט.
-
- קיבל.ה 769 לייקים
-
- קיבל.ה 2160 לייקים
מחזק, עם אירופה בארץ אתה מביא כמות מטורפת של מנויים. מכבי בלי יורוליג מביאה מספר מנויים כמו גלבוע, השנה הם עשו קומבינה של החזר פר משחק.Giovanni Giorgio כתב:בעד
צריך להשתחרר מהמנטליות של קבוצת אוהדים
לכולם היה ברור שבשביל להיות חלק מהליגה של הגדולים נצטרך בעלים עשיר ואולם גדול
את החלק הקשה השגנו, נשאר לנו רק להביא 10 אלף מנויים
זה בטח לא יקח שנה אבל אם נישאר בדרייב אין זה יקח עשור ואולי יותר
האולטראס הוא זה שהקים את הקבוצה שאתה אוהד והסיבה העיקרית שנשארנו רלוונטיים בכלל שבעלים כמו עופר יסתכל לכיוון שלנו7even כתב: ↑26 יוני 2024, 06:58זו לא סתם שמחה. זו שאגת שמחה מלווה בתחושת הקלה עצומה אם אכן זה יקרה.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑26 יוני 2024, 03:21 על מה השמחה שהאולטראס יחרים את יד-אליהו?
הנגע הזה תמיד יכול להקים קבוצה חדשה בליגה ב', לריב שם עם שוטרים ולשיר שואה שרמוטות ונאצים 24/7.
-
- קיבל.ה 1247 לייקים
חבר באולטראס (יחד עם אורי שלף) הקים את הקבוצה.red_boy כתב: ↑26 יוני 2024, 11:48האולטראס הוא זה שהקים את הקבוצה שאתה אוהד והסיבה העיקרית שנשארנו רלוונטיים בכלל שבעלים כמו עופר יסתכל לכיוון שלנו7even כתב: ↑26 יוני 2024, 06:58זו לא סתם שמחה. זו שאגת שמחה מלווה בתחושת הקלה עצומה אם אכן זה יקרה.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑26 יוני 2024, 03:21 על מה השמחה שהאולטראס יחרים את יד-אליהו?
לא האולטראס הקימו את הקבוצה
-
- קיבל.ה 205 לייקים
וואו זה פשוט לא נכון. קצת צניעות, וקצת פחות פסקנות.oleg neduda כתב: ↑26 יוני 2024, 08:58 כל מועדון רציני ותחרותי בעולם מנסה למקסם הכנסות
למה פולהאם לא עוברים לאצטדיון גדול יותר אם הם שואפים למקסם הכנסות?
למה לוטון לא עוברים לאצטדיון גדול יותר?
למה אתלטיקו לא עברו לאצטדיון גדול יותר כשהויסנטה קלדרון היה בתפוסה מלאה?
למה צ'לסי לא מארחים משחקים גדולים בוומבלי או בסטדיום אוף לונדון?
המון קבוצות בעולם מעדיפות לשחק בבית שלהן על פני אצטדיון גדול יותר כדי למקסם רווחים. אצטדיון/אולם הם חלק מהזהות של מועדון.