רק הפועל כתב:אז עכשיו כשאין דרייב אין חייבים לעבור ליד אליהו , כל הסיטואציה הזו באופן כללי מאוד מלחיצה אותי בגלל שאני לא יודע איך האולטראס יקבלו את זה ואני ממש חושש שהם עלולים עוד לעשות דברים שיכולים לפגוע במועדון , נקווה שהעניין ייפתר בקרוב
לא הבנתם. לא מחדשים את רישיון העסק רק להפועל תל אביב. זה לא בגלל שאנחנו משחקים בדרייב אין.
רק הפועל כתב:אז עכשיו כשאין דרייב אין חייבים לעבור ליד אליהו , כל הסיטואציה הזו באופן כללי מאוד מלחיצה אותי בגלל שאני לא יודע איך האולטראס יקבלו את זה ואני ממש חושש שהם עלולים עוד לעשות דברים שיכולים לפגוע במועדון , נקווה שהעניין ייפתר בקרוב
לא הבנתם. לא מחדשים את רישיון העסק רק להפועל תל אביב. זה לא בגלל שאנחנו משחקים בדרייב אין.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
לא בטוח שהבנתי אותך, לא מחדשים לכל פעילות בדרייבאין? למשל הצגת ילדים מותר לעשות שם?
לפי ההודעה זה אי חידוש רשיון עסק להיכל קבוצת שלמה, ואסור לקיים כל פעילות שהיא
לא בטוח שהבנתי אותך, לא מחדשים לכל פעילות בדרייבאין? למשל הצגת ילדים מותר לעשות שם?
לא מחדשים את הרישיון להפועל תל אביב לפעול בדרייב אין.
רדנקו כתב:לא הבנתם. לא מחדשים את רישיון העסק רק להפועל תל אביב. זה לא בגלל שאנחנו משחקים בדרייב אין.
רדנקו כתב:לא הבנתם. לא מחדשים את רישיון העסק רק להפועל תל אביב. זה לא בגלל שאנחנו משחקים בדרייב אין.
אני דיי בטוח שאתה טועה פה
יש לך מקור למה שאתה אומר?
גביזון כתב:לא בטוח שהבנתי אותך, לא מחדשים לכל פעילות בדרייבאין? למשל הצגת ילדים מותר לעשות שם?
אני דיי בטוח שאתה טועה פה
יש לך מקור למה שאתה אומר?
גביזון כתב:לא בטוח שהבנתי אותך, לא מחדשים לכל פעילות בדרייבאין? למשל הצגת ילדים מותר לעשות שם?
ובהיכל ברחוב יגאל אלון כן יתנו להפועל רישיון עסק?
Sent from my iPhone using Tapatalk
בכלל לא בטוח. מה שכן בטוח זה שינסו למנוע גם את זה.
רדנקו כתב:לא מחדשים את הרישיון להפועל תל אביב לפעול בדרייב אין.
ובהיכל ברחוב יגאל אלון כן יתנו להפועל רישיון עסק?
בכלל לא בטוח. מה שכן בטוח זה שינסו למנוע גם את זה.
זה משהו אחד לטעון שאולם מסויים קטן ועלול להיות בעייתי לאבטחה ומשהו אחר לנסות לסגור קבוצת ספורט שלא תוכל לשחק בשום מקום. שהרי אם הדרייב אין בעייתי והיכל יד אליהו בעייתי אז גם חדרה יהיה בעייתי וגם חולון. זה לא יעבור.
דבר שמטריד אותי והייתי שמח לשמוע ממישהו שבעד יד אליהו כפתרון זמני - למה בעצם? מה ההיגיון וההצדקה של להוציא מאות מיליוני שקלים על שיפוץ האולם? זה מרגיש לי כאילו ההצדקה היחידה של זה היא לפייס את דעתם של אלו שמעבר ליד אליהו לא עובר להם חלק בגרון. לא מצליח לחשוב על סיבה הגיונית אחרת לדבר הזה וזה נשמע לי מטורף. כמו שאין סיבה ל2 בלומפילד בתל אביב לא נשמע לי סביר שיש סיבה ליד אליהו 2 בתל אביב. אלא אם הביקוש לאירועים של עשר אלף איש גדול מההיצע שיד אליהו נותן ואז יכול להבין שלעירייה יש אינטרס עסקי לשיפוץ הזה, אבל בגלל שעופר הוא זה שייזם את השיפוץ זאת לא נשמעת לי הסיבה. נשמע לי הזוי ומופרך לשפץ בסכומים כאלה כשאפשר פשוט לשחק ביד אליהו. אם אתם תומכים במעבר ליד אליהו כרגע רק כמעבר זמני, מה בעצם מפריע לכם לתמוך במעבר קבוע?
תומך במעבר ותאמת שהייתי שמח שייבנה אולם רק כי אני לא אוהב את איך שיד אליהו בנוי, הקהל מאחורי הסל מרוחק מדי וגם לא צריך ככ הרבה מקומות על הפרקט בהפרדה כמו שיש שם.
אבל בסדר לא נעבור, ואם לא נעלה ליורוליג שנה הבאה נחזור לרשום 4 זרים, עדיין יהיו 3,000 מנויים כנראה וננצח דרבי בית פעם פעמיים בשנה והכל בסדר לא קרה כלום.
פרימו לוי כתב: ↑28 אוגוסט 2024, 13:35
דבר שמטריד אותי והייתי שמח לשמוע ממישהו שבעד יד אליהו כפתרון זמני - למה בעצם? מה ההיגיון וההצדקה של להוציא מאות מיליוני שקלים על שיפוץ האולם? זה מרגיש לי כאילו ההצדקה היחידה של זה היא לפייס את דעתם של אלו שמעבר ליד אליהו לא עובר להם חלק בגרון. לא מצליח לחשוב על סיבה הגיונית אחרת לדבר הזה וזה נשמע לי מטורף. כמו שאין סיבה ל2 בלומפילד בתל אביב לא נשמע לי סביר שיש סיבה ליד אליהו 2 בתל אביב. אלא אם הביקוש לאירועים של עשר אלף איש גדול מההיצע שיד אליהו נותן ואז יכול להבין שלעירייה יש אינטרס עסקי לשיפוץ הזה, אבל בגלל שעופר הוא זה שייזם את השיפוץ זאת לא נשמעת לי הסיבה. נשמע לי הזוי ומופרך לשפץ בסכומים כאלה כשאפשר פשוט לשחק ביד אליהו. אם אתם תומכים במעבר ליד אליהו כרגע רק כמעבר זמני, מה בעצם מפריע לכם לתמוך במעבר קבוע?
כמו שהטילו ספק בלבנות את הדרייב אין בהתחלה וזה התברר כהצלחה אדירה מצד העריה, ככה גם שיפוץ שממומן חלקית מצידה, יכול אפילו להכניס לה יותר
גם הדרייב אין בפוטנציאל יכול להחליף אפילו את יד אליהו שהוא במקום מסריח באמצע תל אביב ורחוק רבע שעה הליכה מרכבת השלום/הגנה, אולם באותו גודל, קרוב לרכבת עם טונות של חניה. כל אירוע ספורט עצום בדיפולט יהיה בעדיפות של הדרייב אין
מבחינת הערייה זה שווה רצח
Confie no Processo
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
ranjef כתב: ↑28 אוגוסט 2024, 17:21
פחדנים
סמרטוטים של האולטראס.
זאת דמוקרטיה או דיקטטורה?
בואו נצא להצבעה (כבר לפני חודשיים) ונראה מה הדיעה של רוב החברים.
ממש.
הצעת פשרה: האולטראס מתחייבים לא לעשות שום דבר שיגרום לעונש, ונשארים הדרייב אין. עונש אחד שהקבוצה תקבל ועוברים ליד אליהו. עד מחזור 3 אנחנו ביד אליהו. ואם לא - שווה את זה.
לגבי גני התערוכה זה מביך בכלל לדבר על זה. אין שום היתכנות כלכלית לזה. עופר אשכרה הביך את עצמו בגלל כמה טרולים בטוויטר.
לגבי חולון אני חושב שצריך להבין בצורה יותר ברורה למה לא. לא מאמין לתוכן השיחה הזו מבחינת צילום המסך. מניח שהיו שיחות יותר עמוקות על זה.
shaharg כתב:בינתיים הוא כבר מעלה את ההתכתבויות עם עיריית חולון ונציג גני התערוכה כדי להוכיח שהוא ניסה וזה לא אפשרי.
זה לא יעזור גם אם הוא יעבור פוליגרף, על עופר חלה חובה כל הזמן להביא הוכחות. מהצד השני עלומי שם מתחברים מיוזר כללי פותחים עליו על 100.
עופר הוא טיפוס מפוקפק וזהו.
הוקיץ' כתב:בקיצור, הם קיבלו את מה שהם רצו. האמ-אמא של המסמוס.
מבאס.
לגמרי.
אגב, במשחקים הראשונים יציע 1 סגור.
פשוט לזכות את המנויים בחלק היחסי ולתת להם זיכוי לחנות. אני מקווה שיציע 3 יישאר של האורחים גם אם זו עפולה עם 12 אוהדים. לדאוג שלא ייכנסו לשם אוהדי הפועל. האולטראס מוזמן לצפות במשחקים באיזה פאב. ככה זה כשהאולם הוא רק 3000 מקומות וצריך לשמור על אוהדי האורחים מלינץ׳.
ליד אליהו אפשר לעבור בסיבוב השני....
לצערי רמי ידאג להם לשבת ב-3 כמו בשנים קודמות. אז למה שמשהו ישתנה?! למה שלא ימסמסו אלה שעופר רוצה להזיז להם את הגבינה??!
עם כמה שאני בצד של עופר, ה״הוכחה״ שהוא הראה לגבי חולון זה מביך.
לא ככה זה אמור להתנהל, בהודעת וואטסאפ עם ״לא״.
יש שתי אפשרויות:
1. הוא רצה למסמס את חולון ולכן רק רצה לקבל ״לא״ ולסיים את העניין.
2. הייתה פגישה או לפחות שיחה יותר עמוקה ורצינית. במקרה הזה אני מצפה שיכתוב שהוא דיבר / נפגש עם נציגים מעיריית חולון והם אינם מוכנים לקבל אותנו.
הלך המומנטום כתב: ↑28 אוגוסט 2024, 21:52
יש שתי אפשרויות:
2. הייתה פגישה או לפחות שיחה יותר עמוקה ורצינית. במקרה הזה אני מצפה שיכתוב שהוא דיבר / נפגש עם נציגים מעיריית חולון והם אינם מוכנים לקבל אותנו.
המכתבים שהוא הראה זה מהשבוע האחרון.
חולון מ 21.8
ביתן 2 מ 20.8
מהירות התשובה בנוגע לחולון. והדיבור על אוהל מבלי שיהיה מוזכר במכתב מעידים לדעתי על הדברות מקדימה ועל שליחת מכתב כדי לרצות את מי שלא מאמין.
shaharg כתב:בינתיים הוא כבר מעלה את ההתכתבויות עם עיריית חולון ונציג גני התערוכה כדי להוכיח שהוא ניסה וזה לא אפשרי.
זה לא יעזור גם אם הוא יעבור פוליגרף, על עופר חלה חובה כל הזמן להביא הוכחות. מהצד השני עלומי שם מתחברים מיוזר כללי פותחים עליו על 100.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
לאוהדים כאלה מגיע רק אנשים כמו שאול/ טביב/ ניסנוב ועוד וכו׳. פשוט גועל נפשמה שעופר ינאי עובר. מהרגעים שאני מצטער שיש לי חבר עמותה.
לאוהדים כאלה מגיע רק אנשים כמו שאול/ טביב/ ניסנוב ועוד וכו׳. פשוט גועל נפשמה שעופר ינאי עובר. מהרגעים שאני מצטער שיש לי חבר עמותה.
פשוט לא ייאמן
הבן אדם יוצא מגדרו כדי להפוך את הפועל לאימפריה והאוהדים יוצאים נגדו....
הרי אם הוא ילך, רק טמבל ייקח את הפועל וישקיע בה כספים. בסוף יגרשו גם אותו.
במקום להיות על גג העולם עכשיו ולחכות לתחילת העונה, אני מסתובב עם תחושת קבס וחושש שביוני נגמרת החגיגה. שמעון מזרחי כבר מחייך. מלאכתו נעשית בידי אחרים.
הלך המומנטום כתב: ↑28 אוגוסט 2024, 21:52
יש שתי אפשרויות:
המכתבים שהוא הראה זה מהשבוע האחרון.
חולון מ 21.8
ביתן 2 מ 20.8
מהירות התשובה בנוגע לחולון. והדיבור על אוהל מבלי שיהיה מוזכר במכתב מעידים לדעתי על הדברות מקדימה ועל שליחת מכתב כדי לרצות את מי שלא מאמין.
ולכן אני חושב שמן הראוי שהוא יגיד שהוא דיבר מספר פעמים והציע מספר הצעות לאנשי חולון / ביתן 2 ולא התאפשר.
ההוכחות האלה לא משרתות את המטרה אלא להיפך, לדעתי רק יוצרות יותר אנטי כי זה נראה כאילו הוא מזלזל באותם אנשים.
גביזון כתב:זה לא יעזור גם אם הוא יעבור פוליגרף, על עופר חלה חובה כל הזמן להביא הוכחות. מהצד השני עלומי שם מתחברים מיוזר כללי פותחים עליו על 100.
הפוך, תחתום על המכתב ותשפיע.
זה כבר קרה אתמול.
למה כל החרא והזבל נדבק לאגודה הזו, כשגם הטוב מוצג כרע? מה צריך עוד לקרות?