יד אליהו
20 הדפים הכי לא רלוונטים לצערי
לעופר יש רק דרך אחת שהוא מכיר וזה הדרך שלו וכולם צריכים להתיישר לפי הדרך הזאת
אני לא אומר אם נכון או לא נכון לעבור, אני אומר שמרגע שעופר מחליט משהו זה מה שיהיה, זה לטוב ולרע וצריך להפנים
לעופר יש רק דרך אחת שהוא מכיר וזה הדרך שלו וכולם צריכים להתיישר לפי הדרך הזאת
אני לא אומר אם נכון או לא נכון לעבור, אני אומר שמרגע שעופר מחליט משהו זה מה שיהיה, זה לטוב ולרע וצריך להפנים
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 467 לייקים
אתה אומר את זה כאילו הוא מחליט משהו רע
פאק הוא רוצה להגדיל את הבסיס האוהדים שלנו, להכניס עוד כסף למועדון שיעזור לנו לצמוח לכיוון היורוליג
איך הוא מעז!!!!!1!
מצטער עוד לא קיבלתי סיבה אחת הגיונית למה לא לעבור
-
- קיבל.ה 976 לייקים
פשוט מאוד, כי ככה האולטראס החליטו.
אוהדי מכבי היו מתים לקבל שחקן אחד מכל הסוללה שהוא הנחית, אחד, והם ביורוליג.
ואצלנו ארגון הפשע מתעסק בלחרב הכל מבפנים, על מגרש שהוא לא שלהם, מעולם לא היה שלהם, ואמור להיות מפוצץ באוהדי הפועל בקלות, כולל בדרבי בית שמכבי יישבו מאחורי הרשת.
סהכ האולטראס זה משהו שמאוד רוצה בטובת הפועל.
"איפה שתשחקי אני שם"
אוהדי מכבי היו מתים לקבל שחקן אחד מכל הסוללה שהוא הנחית, אחד, והם ביורוליג.
ואצלנו ארגון הפשע מתעסק בלחרב הכל מבפנים, על מגרש שהוא לא שלהם, מעולם לא היה שלהם, ואמור להיות מפוצץ באוהדי הפועל בקלות, כולל בדרבי בית שמכבי יישבו מאחורי הרשת.
סהכ האולטראס זה משהו שמאוד רוצה בטובת הפועל.
"איפה שתשחקי אני שם"
-
- קיבל.ה 1608 לייקים
אנחנו בקבוצה היחידה בארץ בתקציב על או כל תקציב שמי שמחליט דה פקטו איפה היא תשחק זה האוהדים גם אם הבחירה תפגע כלכלית ומקצועית בקבוצה. עופר מחכה לבחירות העמותה.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
- הפוסט קיבל לייק אחד7even
לא אמרתי אם זה טוב או רע, לא אמרתי אם כדאי לעבור או לא כדאי ( לא ראיתי נתונים בלי זה אני ממש לא יודע )
מה שאמרתי, שאנחנו יכולים לדון 400 עמודים כמו שהיינו עושים פעם אבל התקופה של פעם נגמרה ( לטוב ולרע ) היום יש בן אדם אחד שמחליט וזה מה שיהיה
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 4728 לייקים
פורסמו המצעים של המתמודדים לועד המנהל, אלה שבחרו לפרסם בכל אופן, ולהפתעתי רמי כותב שם שהוא תומך במעבר הזמני ליד אליהו.
שמח לשמוע.
שמח לשמוע.
-
- קיבל.ה 997 לייקים
אני מבין ממה שהוא כתב שזה כנראה לא השנה ורק אחרי שיובטח שייבנה אצטדיון עבור הפועל.
מתוך המצע שלו (ההדגשות שלי):
לכן, הדבר החשוב ביותר הוא הביטחון שבסופו של יום ייבנה אולם להפועל תל אביב שמכבד את גודלה ואת קהילתה. מרגע שנשיג את זה, מרגע שנדע בוודאות, באמצעות הסכם מחייב לבניית האולם שזאת הארץ המובטחת שלנו, שזאת המטרה הסופית ואנחנו בדרך אליה, הדרך היא האמצעי בלבד. וכאמצעי, כתקופת ביניים, נעדיף למצוא פתרון אחר, ששומר את כולנו מאוחדים ומונע מכל אלה מאיתנו, בכל הגילאים שקשה להם, את החוויה של לשחק שם.
ואנו מחפשים פתרון אחר, כבר תקופה. באמצעות המגרש בחולון, באמצעות אולם ארעי גדול, באמצעות שימוש במקומות אחרים כגון מרכז הירידים. בינתיים ללא תוצאות. אין שום מקום אחר ש"עושה שכל" או רלבנטי בינתיים. אז אם לא יימצא הפתרון האחר ויגיע היום שבו נדע בביטחון שייבנה לנו אולם משלנו, אזי לדעתי נצטרך למרות הקשיים המנטליים בעיקר, ללכת ולשחק שם, ביד אליהו. זה פתרון שלא ישאיר אוהדי הפועל בחוץ, זה פתרון שיראה שאנחנו מעריכים את ההשקעה וההקשבה ומבינים מתי צריך להתגמש ולתמוך. בנוסף לביטחון בבניית אולם עבורנו נרצה גם שייעשו התאמות באולם שיתנו לנו הרגשה ביתית כמובן. אז אולי אלה שמחכים כבר 3 שנים להזדמנות למנוי ייאלצו לחכות עוד קצת, אבל בדרך זו, אני מאמין שנוכל לצעוד כולנו. בייחד!
-
- קיבל.ה 4728 לייקים
כנראה שאתה צודק.
בסוף כל אחד יכול להגיד מה שהוא רוצה, הנושא הזה צריך להעלות להצבעה ולהיקבע שם כאשר המידע יהיה זמין לכולנו.
כל דבר חוץ מזה הוא ביזיון.
בסוף כל אחד יכול להגיד מה שהוא רוצה, הנושא הזה צריך להעלות להצבעה ולהיקבע שם כאשר המידע יהיה זמין לכולנו.
כל דבר חוץ מזה הוא ביזיון.
- הפוסט קיבל לייק אחדגביזון
-
- קיבל.ה 1608 לייקים
עופר הזמין פרקט אדום ( אני לא מבין בכלל, כל משחק יחליפו פרקט או מה? מה זה אומר) בפאקינג 800-900 אש"ח, מה זה אומר התאמות לאולם? איזה עוד מניפולציות צריך לעשות שם כבר?
-
- קיבל.ה 997 לייקים
בנוסף, רק שניים מהמועמדים (בני בן ברק ורועי פוליטי) התייחסו לנושא המעבר ליד אליהו
-
- קיבל.ה 4728 לייקים
-
- קיבל.ה 489 לייקים
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 570 לייקים
אם במועמדים עסקינן
לא מכיר אף אחד מהאנשים שמתמודדים, לא אישית ולא מהיציע, בגג זיהיתי כמה פרצופים שיושבים סביבי ב2 וב5
למעט אחד, אף אחד מהם לא כתב כלום על מלחמה באלימות מתוך הקהל שלנו ואיך אנחנו מטפלים בזה
אולם לא אולם, זה הדבר הכי חשוב בעיניי וחבל שמתעלמים מזה
לא מכיר אף אחד מהאנשים שמתמודדים, לא אישית ולא מהיציע, בגג זיהיתי כמה פרצופים שיושבים סביבי ב2 וב5
למעט אחד, אף אחד מהם לא כתב כלום על מלחמה באלימות מתוך הקהל שלנו ואיך אנחנו מטפלים בזה
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
- קיבל.ה 356 לייקים
אלעד פלג וגם מיכל ברנקין וצופיה כץ רמזו לסוגיהאייבר דה-בונלס כתב: ↑21 אוגוסט 2024, 17:56 אם במועמדים עסקינן
-
- קיבל.ה 356 לייקים
-
- קיבל.ה 997 לייקים
- עמית
- קיבל.ה 305 לייקים
בבקשה לשנות גם את הבאזר של הטיימר אם עוברים ליד אליהו
Confie no Processo
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
הפרקט מגיע כמו לגו.
כשיש הופעות או כל אירוע אחר לא משאירים את הפרק שייהרס
מפרקים ומרכיבים מחדש כשצריך.
-
- קיבל.ה 1608 לייקים
הבנתי, אבל בוא נגיד למחלה יש משחק יום ראשון ולנו יום שני, אז מחליפים בין המשחקים פרקט בכל משחק? אני לא מדבר עוד על משחקי אירופה שבכלל זה יהיה הזוי, או שלא הבנתי נכון זו גם הוצאה פסיכית של עבודה כל הזמן לאOr_5 כתב:הפרקט מגיע כמו לגו.
- Red Wolf
- קיבל.ה 490 לייקים
כן, מחליפיםגביזון כתב: ↑21 אוגוסט 2024, 21:38הבנתי, אבל בוא נגיד למחלה יש משחק יום ראשון ולנו יום שני, אז מחליפים בין המשחקים פרקט בכל משחק? אני לא מדבר עוד על משחקי אירופה שבכלל זה יהיה הזוי, או שלא הבנתי נכון זו גם הוצאה פסיכית של עבודה כל הזמן לאOr_5 כתב:הפרקט מגיע כמו לגו.
זה לא מסובך היום ונעשה בצורה מאוד מהירה
תחפש סרטונים ביוטיוב זה נעשה בכל העולם
זה משהו ממש פשוט ולא מסובך.גביזון כתב: ↑21 אוגוסט 2024, 21:38הבנתי, אבל בוא נגיד למחלה יש משחק יום ראשון ולנו יום שני, אז מחליפים בין המשחקים פרקט בכל משחק? אני לא מדבר עוד על משחקי אירופה שבכלל זה יהיה הזוי, או שלא הבנתי נכון זו גם הוצאה פסיכית של עבודה כל הזמן לאOr_5 כתב:הפרקט מגיע כמו לגו.
לדעתי זה ברמת ה2-3 שעות עבודה לכל היותר
דוגמא בסרטון
- מילפורד
- קיבל.ה 1479 לייקים
יש שם איזה חמישים פועלים שעובדים על זה…
פה יהיו 2?
פה יהיו 2?
-
- קיבל.ה 356 לייקים
- Mr.china
- קיבל.ה 144 לייקים
אם זה פרקט לדים כמו שעכשיו דובר עליו בבאיירן מינכן אז אין סיבה להחליף אותו כל משחק, הוא ישתנה בהתאם לקבןצה
-
- קיבל.ה 542 לייקים
היכן אפשר לקרוא מהן עמדות כל אחד מהמועמדים לעניין מעבר ליד אליהו וכו'?אוהד כורסא כתב:אלעד פלג וגם מיכל ברנקין וצופיה כץ רמזו לסוגיהאייבר דה-בונלס כתב: ↑21 אוגוסט 2024, 17:56 אם במועמדים עסקינן
-
- קיבל.ה 1608 לייקים
גאוניMr.china כתב:אם זה פרקט לדים כמו שעכשיו דובר עליו בבאיירן מינכן אז אין סיבה להחליף אותו כל משחק, הוא ישתנה בהתאם לקבןצה
-
- קיבל.ה 1191 לייקים
אשכרה זה בדיוק מה שחשבתי שלשום כשראיתי את הפרקט של באיירן.Mr.china כתב:אם זה פרקט לדים כמו שעכשיו דובר עליו בבאיירן מינכן אז אין סיבה להחליף אותו כל משחק, הוא ישתנה בהתאם לקבןצה
MHGA
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1127 לייקים
אם משחקים ביד אליהו עם פרקט לדים והעירייה / מכבי לא שמים שקל, שמכבי ישחקו עם פרקט עם סמל של הפועל בעיגול האמצע ושוליים אדומים!!
או שמכבי ישלמו להפועל דמי שכירות לפרקט כדי שהוא לא יהיה אדום.
עופר תמשיך לפורר את הנבלות הזחוחות!!!
- הפוסט קיבל 4 לייקיםארבעת המופלאים • Mr.china • סומך • Red Wolf
- 7even
- קיבל.ה 2141 לייקים
עוד מפרקים פרקטים? ברור שלדים.
אגב הוא גם יותר מדוייק ויותר איכותי.
אגב הוא גם יותר מדוייק ויותר איכותי.
יחד, רק יחד!
עופר ינאי (גם בחלומות הכי וורודים לא היינו מקבלים בעלים כזה) העלה הדמיות כיצד ייראה האולם המשופץ בדרייב אין
וכדי שלא יהיו הפתעות גם 10,000 מקומות עוד 3 שנים לא יספיקו
הקבוצה שעופר בונה תהיה sold out שנים קדימה
מי שלא מכיר את האיש והחזון לא מבין כמה גדול הוא מכוון
יד אליהו עכשיו זה כורח המציאות וחובה ללכת עם כל החלטה שלו
כל מי שמתנגד בעצם פןגע בקבוצה עצמה ובקהל של הפועל תל אביב
וכדי שלא יהיו הפתעות גם 10,000 מקומות עוד 3 שנים לא יספיקו
הקבוצה שעופר בונה תהיה sold out שנים קדימה
מי שלא מכיר את האיש והחזון לא מבין כמה גדול הוא מכוון
יד אליהו עכשיו זה כורח המציאות וחובה ללכת עם כל החלטה שלו
כל מי שמתנגד בעצם פןגע בקבוצה עצמה ובקהל של הפועל תל אביב
- הפוסט קיבל 10 לייקיםshaharot • גולובורודקו • גביזון • De Niro • Maor • אוהד כורסא • red in blood • Raizi • 7even • Asafasraf
- הפועל
- קיבל.ה 1240 לייקים
- יצירת קשר:
200 אש"ח! על תכנון של משהו תיאורטי שהעיריה אפילו לא רוצה. איזה איש
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- הפוסט קיבל לייק אחד7even
-
- קיבל.ה 1712 לייקים
הבנתי שהדרייב אין הושבת , לא נוכל לארח בו משחקים וגם את טורניר ההכנה שהיה אמור להיות ? לא יודע אם זה קשור לאשכול אבל עדיין
-
- קיבל.ה 542 לייקים
עוד סיבה לעבור ליד אליהורק הפועל כתב:הבנתי שהדרייב אין הושבת , לא נוכל לארח בו משחקים וגם את טורניר ההכנה שהיה אמור להיות ? לא יודע אם זה קשור לאשכול אבל עדיין
מישהו פה רואה את המשטרה סוגרת לשימון את ההיכל לאימונים ?!
Sent from my iPhone using Tapatalk
- 7even
- קיבל.ה 2141 לייקים
למה כל כך הרבה מעדיפים יציע אחד משופע?
- 7even
- קיבל.ה 2141 לייקים
כי יציע עליון יוצר יותר ניתוק ומשמעותית אוירה פחות ביתית מאשר יציע משופע
יחד, רק יחד!
-
- קיבל.ה 997 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2141 לייקים
אני רק מביע את דעתי כאחד שחובב אוירה ביתית עם קהל שיושב מטר מהמגרש עם יציעים משופעים (גם בכדורגל)
ככה אתה מרגיש ממש קרוב גם כשאתה בשורה האחרונה ביציע, כי לומשנה איפה תשב, המרחק שלך מהפרקט הוא לעולם לא גדול מדי.
יחד, רק יחד!
-
- קיבל.ה 1712 לייקים
אז עכשיו כשאין דרייב אין חייבים לעבור ליד אליהו , כל הסיטואציה הזו באופן כללי מאוד מלחיצה אותי בגלל שאני לא יודע איך האולטראס יקבלו את זה ואני ממש חושש שהם עלולים עוד לעשות דברים שיכולים לפגוע במועדון , נקווה שהעניין ייפתר בקרוב
- הפוסט קיבל לייק אחדMoney