ג׳ונתן מוטלי
-
- קיבל.ה 1608 לייקים
הולי פאק נשמע מרשים אחושרמוטה
עופררררררר
Sent from my 22101320G using Tapatalk
עופררררררר
- הפוסט קיבל לייק אחדporthos
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 961 לייקים
מה ידוע על הבחור?
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 1608 לייקים
מוטלי, 29, 2.06 שיחק בעונה החולפת בפנרבחצ'ה והעמיד ממוצעים מרשימים של 14.5 נקודות ו-4.9 ריבאונדים בליגה הטורקית שבה קבוצתו זכתה באליפות ובגביע, וממוצעים מרשימים לא פחות של 11.2 נקודות ו-4.2 ריבאונדים ביורוליג, שבה פתח ב-19 משחקים בחמישייה ושיחק 18 דקות בממוצע, וקבוצתו הגיעה לחצי הגמר המפעל.
לסנטר האמריקני עבר ב-NBA, שבה שיחק עונה אחת בדאלאס מאבריקס ושתי עונות בלוס אנג'לס קליפרס. הוא החל את הקריירה האירופית בלוקומוטיב קובאן הרוסית ובשתי העונות האחרונות שיחק בפנרבחצ'ה הטורקית.
המנהל המקצועי של הקבוצה ג'ורג' חינאס: "אנחנו שמחים מאוד לבשר על ההחתמה של ג'ונתן בהפועל תל אביב. מדובר בשחקן עם סט יכולות ייחודי בהגנה ובהתקפה שיוסיף לנו כוח גדול על המגרש. ההחתמה הזאת מבהירה עד כמה השאיפות שלנו גבוהות לעונה הקרובה ואני רוצה לברך את הנהלת המועדון על המהלך החשוב הזה".
[https://ci3]
ה
לסנטר האמריקני עבר ב-NBA, שבה שיחק עונה אחת בדאלאס מאבריקס ושתי עונות בלוס אנג'לס קליפרס. הוא החל את הקריירה האירופית בלוקומוטיב קובאן הרוסית ובשתי העונות האחרונות שיחק בפנרבחצ'ה הטורקית.
המנהל המקצועי של הקבוצה ג'ורג' חינאס: "אנחנו שמחים מאוד לבשר על ההחתמה של ג'ונתן בהפועל תל אביב. מדובר בשחקן עם סט יכולות ייחודי בהגנה ובהתקפה שיוסיף לנו כוח גדול על המגרש. ההחתמה הזאת מבהירה עד כמה השאיפות שלנו גבוהות לעונה הקרובה ואני רוצה לברך את הנהלת המועדון על המהלך החשוב הזה".
[https://ci3]
ה
-
- קיבל.ה 316 לייקים
מתעקשים להיות קבוצת הריבאונד הגרועה בתבל!
אבל שיהיה בהצלחה , נראה כמו מפלצת בהתקפה.
אבל שיהיה בהצלחה , נראה כמו מפלצת בהתקפה.
שלום לך ליגה ארצית, אני הפועל תל אביב שאותי רצית
-
- קיבל.ה 467 לייקים
וואוווווווו החתמה מפלצת!!
שאפו ענקי לעופר ינאי , לא חשבתי ששחקן כזה בכלל מסתכל לכיוון שלנו
שאפו ענקי לעופר ינאי , לא חשבתי ששחקן כזה בכלל מסתכל לכיוון שלנו
-
- קיבל.ה 369 לייקים
החתמה ענקית והצהרת כוונות.
מדוע לא שיחק בסדרות הפלייאוף בטורקיה ורק במשחק אחד בסדרה של פנר ביורוליג מול מונאקו (למרות ששיחק לאחר מכן 3 דקות בפיינל פור מול פנא)?
מדוע לא שיחק בסדרות הפלייאוף בטורקיה ורק במשחק אחד בסדרה של פנר ביורוליג מול מונאקו (למרות ששיחק לאחר מכן 3 דקות בפיינל פור מול פנא)?
-
- קיבל.ה 60 לייקים
וואו מטורף! אשכרה מכבי רצו אותו במקום ניבו והיה גם דיבור על פנאתינייקוס, פסיכי לגמרי. כל הכבוד, החתמה ענקית
-
- קיבל.ה 141 לייקים
החתמה מאוד מרשימה! שחקן מעולה. שאפו.
-
- קיבל.ה 1651 לייקים
אני בהלם
ממש קיוויתי שלא יחתום במכבי
הלם
ממש קיוויתי שלא יחתום במכבי
הלם
-
- קיבל.ה 1608 לייקים
עבר פציעה יכול להיות?אונישנקו כתב:החתמה ענקית והצהרת כוונות.
-
- קיבל.ה 542 לייקים
מומחי הפורום מתבקשים לתת לנו סקירה קצרה ודעתם על ההחתמה - לא הנתונים היבשים של איפה שיחק וסטטיסטיקה שלו בעונה החולפת, אלא הדברים שמעבר למספרים שהסטטיסטיקה אינה מספרת.
- רדנקו
- קיבל.ה 785 לייקים
שחקן התקפה מפלצתי. וגם שחקן שיודע להגן על הטבעת.
השחקן היחיד שאני יכול לומר שמזכיר אותו הוא לסו מפנתנייקוס, אבל למוטלי יש יכולת לשים פה ושם גם שלשה.
למיטב זכרוני לא השחקן הכי חכם בעולם, ויש לו נטייה לעשות עבירות מטופשות, אבל אלא אם תהיה החתמה מטורפת ביורוקאפ או בליגה, הוא כמה רמות מעל כל סנטר שישחק השנה ביורוקאפ ובטח שבליגה שלנו.
החתמה מטורפת.
השחקן היחיד שאני יכול לומר שמזכיר אותו הוא לסו מפנתנייקוס, אבל למוטלי יש יכולת לשים פה ושם גם שלשה.
למיטב זכרוני לא השחקן הכי חכם בעולם, ויש לו נטייה לעשות עבירות מטופשות, אבל אלא אם תהיה החתמה מטורפת ביורוקאפ או בליגה, הוא כמה רמות מעל כל סנטר שישחק השנה ביורוקאפ ובטח שבליגה שלנו.
החתמה מטורפת.
-
- קיבל.ה 617 לייקים
ההחתמה הכי גדולה שהייתה אי פעם בליגה, לא פחות.
שחקן טופ יורוליג בשיא, שחקן שמכבי היו חולמים להביא במקום ניבו.
וואו וואו וואו
שחקן טופ יורוליג בשיא, שחקן שמכבי היו חולמים להביא במקום ניבו.
וואו וואו וואו
-
- קיבל.ה 467 לייקים
לא זוכר אותו מרים שלשות בכלל אבל כן שחקן התקפה מרשים שרק צריך להאכיל אותו בכדורים בצבע.
מסכים שלא תמיד השחקן החכם במגרש אבל יש לו דקות משחק שאי אפשר לעצור אותו בצבע.
שחקן הגנה טוב מאוד
מסכים שלא תמיד השחקן החכם במגרש אבל יש לו דקות משחק שאי אפשר לעצור אותו בצבע.
שחקן הגנה טוב מאוד
- 7even
- קיבל.ה 2141 לייקים
איזה עופר זה...הסטנדרטים והעמידה שלו מאחרי המילים שלו מרשימה בצורה פסיכית.
לדעתי נראה עוד החתמה גדולה, ואז מעבר ליד אליהו. הוא מכין יפה יפה את הקרקע ("מצפה לגיבוי האוהדים" היה הציטוט שבוע שעבר...).
עבורי לא היה ולא יהיה כמו דייויד ת'רדקיל אבל אני אשמח אם ירגש כמוהו.
לדעתי נראה עוד החתמה גדולה, ואז מעבר ליד אליהו. הוא מכין יפה יפה את הקרקע ("מצפה לגיבוי האוהדים" היה הציטוט שבוע שעבר...).
עבורי לא היה ולא יהיה כמו דייויד ת'רדקיל אבל אני אשמח אם ירגש כמוהו.
יחד, רק יחד!
- הפוסט קיבל 2 לייקיםגביזון • itamarrose
-
- קיבל.ה 1712 לייקים
750 אלף לעונה , לא מאמין שזה אמיתי , וואו
-
- קיבל.ה 275 לייקים
-
- קיבל.ה 1608 לייקים
בדיוק מה שעבר לי בראש, אם נביא עוד זר ממש תותח המלחמה וודאית יותר מ100 אחוזפומפה כתב:יש בערך מיליארד סיבות לא לרצות שתהיה מלחמה כוללת עם חיזבאללה. למיליארד ההרבה יותר חשובות האלה אפשר להוסיף אחת קטנה והיא כמה שבא לראות את הפועל שנה הבאה עם שחקנים כאלה.
-
- קיבל.ה 1712 לייקים
ברור שאם זה קורה ולא מסיימים את העונה עם תואר (אם אכן תהיה עונה ) זה כשלון לא נורמלי , זה שחקן חמישיה של קבוצת פאקינג פיינל פור
-
- קיבל.ה 1608 לייקים
-
- קיבל.ה 4725 לייקים
- Frenzy
- קיבל.ה 808 לייקים
-
- קיבל.ה 1712 לייקים
נראה שעופר לקח יותר מדיי ברצינות את העניין של "מכוונים לזכייה ביורוקאפ " (בקטע טוב כמובן חח )
-
- קיבל.ה 1651 לייקים
יש כרגע ידיעות סותרות לגבי השכר שלו. בחלק מהמקומות מדברים על 750 אלף דולר לעונה, בחלק מהמקומות מדברים על כפול. יש מצב שזה פשוט הבחנה שחלק מהאתרים לא עושים בין שכר נטו לבין עלות מעביד.
בכל מקרה, אם זה 750 אלף דולר לעונה, מדובר במציאת השנה. להחתים שחקן בכיר של קבוצת פיינל פור ביורוליג, בעמדה הכי מבוקשת באירופה, בסכום כזה, אצל קבוצת יורוקאפ מישראל במציאות הזו - זה הזיה מוחלטת
בכל מקרה, אם זה 750 אלף דולר לעונה, מדובר במציאת השנה. להחתים שחקן בכיר של קבוצת פיינל פור ביורוליג, בעמדה הכי מבוקשת באירופה, בסכום כזה, אצל קבוצת יורוקאפ מישראל במציאות הזו - זה הזיה מוחלטת
-
- קיבל.ה 1608 לייקים
-
- קיבל.ה 1608 לייקים
מציינים 1.5 מליון לשנתיים. 750 לעונהoleg neduda כתב:יש כרגע ידיעות סותרות לגבי השכר שלו. בחלק מהמקומות מדברים על 750 אלף דולר לעונה, בחלק מהמקומות מדברים על כפול. יש מצב שזה פשוט הבחנה שחלק מהאתרים לא עושים בין שכר נטו לבין עלות מעביד.
יש מצב הוא חשב שהוא חותם במכבי והתבלבל?
רגלנד מלקק את האצבעות. לא יכל לבקש מתגלגל לסל יותר טוב מזה. הבנאדם bucket אחושרמוטה בצבע.
אגב אם הבאנו כזה שחקן לסנטר, לא יכול שלא לתהות אם בכל זאת כן יכולנו להביא מישהו אחר במקום רגלנד... צעיר יותר בכל אופן.
אגב אם הבאנו כזה שחקן לסנטר, לא יכול שלא לתהות אם בכל זאת כן יכולנו להביא מישהו אחר במקום רגלנד... צעיר יותר בכל אופן.
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 432 לייקים
באתר וואן טוענים שזה כן 1.5 מיליון דולר לעונה אחת...
מה אני אגיד לכם בתור הפארטי פופר הרגיל? שנצטרך להיות סבלניים ולראות בסוף העונה האם החתמה כזו יקרה היא אכן משתלמת. יהיה מעניין, זה בטוח.
גם כשהחתימו את אונואקו ואת אלכסנדר בסכומים גבוהים (לזמנו) היה פה בפורום הלם מסוים, ובמבחן התוצאה לא יודע אם הם באמת נתנו לקבוצה ערך מוסף משמעותי שהצדיק את השכר הגבוה.
כשאני שומע על החתמת סכומים כאלו אני זז בחוסר נוחות מסוים. בעיקר כי כל המודל הזה של החתמות יקרות בליגת הכדורסל בישראל, הוא לא כלכלי באמת - אלא אם כן רואים את זה בתור השקעה, בתקווה שנגיע ליורוליג ואז אולי ההשקעה תחזיר את עצמה. לדעתי כל ניהול של ארגון צריך להיות כלכלי (בר-קיימא), ולא סתם בור שזורקים לתוכו כסף, כי בסוף הכסף נגמר.
בכל אופן שיהיה בהצלחה.
מה שאני בעיקר אוהב זה שההנהלה עובדת השנה מוקדם מאד ולא ממתינה עם ההחתמות עד אוקטובר, כמו שהיה בשנה שעברה.
מה אני אגיד לכם בתור הפארטי פופר הרגיל? שנצטרך להיות סבלניים ולראות בסוף העונה האם החתמה כזו יקרה היא אכן משתלמת. יהיה מעניין, זה בטוח.
גם כשהחתימו את אונואקו ואת אלכסנדר בסכומים גבוהים (לזמנו) היה פה בפורום הלם מסוים, ובמבחן התוצאה לא יודע אם הם באמת נתנו לקבוצה ערך מוסף משמעותי שהצדיק את השכר הגבוה.
כשאני שומע על החתמת סכומים כאלו אני זז בחוסר נוחות מסוים. בעיקר כי כל המודל הזה של החתמות יקרות בליגת הכדורסל בישראל, הוא לא כלכלי באמת - אלא אם כן רואים את זה בתור השקעה, בתקווה שנגיע ליורוליג ואז אולי ההשקעה תחזיר את עצמה. לדעתי כל ניהול של ארגון צריך להיות כלכלי (בר-קיימא), ולא סתם בור שזורקים לתוכו כסף, כי בסוף הכסף נגמר.
בכל אופן שיהיה בהצלחה.
מה שאני בעיקר אוהב זה שההנהלה עובדת השנה מוקדם מאד ולא ממתינה עם ההחתמות עד אוקטובר, כמו שהיה בשנה שעברה.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 1651 לייקים
ויש מקומות שמציינים 3 מיליון דולר לשנתיים שזה 1.5 מיליון דולר לעונה. בגלל זה כתבתי ידיעות סותרותגביזון כתב: ↑25 יוני 2024, 10:02מציינים 1.5 מליון לשנתיים. 750 לעונהoleg neduda כתב:יש כרגע ידיעות סותרות לגבי השכר שלו. בחלק מהמקומות מדברים על 750 אלף דולר לעונה, בחלק מהמקומות מדברים על כפול. יש מצב שזה פשוט הבחנה שחלק מהאתרים לא עושים בין שכר נטו לבין עלות מעביד.
- הפוסט קיבל לייק אחדגביזון
-
- קיבל.ה 4725 לייקים
להחתמה כזו יכול להיות אפקט הרבה יותר משמעותי מרק האיכויות של מוטלי כשחקן.
אני לדוגמה הרבה פחות אופתע אם נצליח להשאיר את ג'יילן עכשיו.
-
- קיבל.ה 1608 לייקים
אני עדיין לא מבין איך סנטר יורוליג מוביל מגיע לקבוצה שרוצה לרוץ חזק ביורוקאפ במדינת מלחמה, הוא כבר יצא ממדינת מלחמה אחת אני חושב.
אין מצב שהוא נפצע עונה שעברה?
אין מצב שהוא נפצע עונה שעברה?
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1127 לייקים
אני רואה שיש לו גם מספרים יפים מאוד פר דקה גם בפנרבחצ׳ה וגם בקובאן, גם בליגה וגם באירופה.
מצד שני הוא שחקן שלא משחק המון דקות, צריכים לדאוג מכושר גופני כמו שהיה עם אונוואקו?
מצד שני הוא שחקן שלא משחק המון דקות, צריכים לדאוג מכושר גופני כמו שהיה עם אונוואקו?
-
- קיבל.ה 1608 לייקים
לא יכול להיות הפוך? ג'יילן רואה איזה שחקן הפועל הביאה, והפועל משדרגת לו את החוזה?הוקיץ' כתב:להחתמה כזו יכול להיות אפקט הרבה יותר משמעותי מרק האיכויות של מוטלי כשחקן.
-
- קיבל.ה 1651 לייקים
אגב, דדאס היה עוזר מאמן בפנר שנה וחצי עם מוטלי, ככה שיכול להיות שלקשר שלו עם מוטלי היה משקל פה
נערך לאחרונה על ידי oleg neduda ב 25 יוני 2024, 10:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
- הפוסט קיבל לייק אחד7even