יורוקאפ 24/25
-
- קיבל.ה 210 לייקים
הסגל שמוצא בלטה פנויה על הפרקט מעומס השחקנים, מחליק על הדולרים המפזורים שם.
-
- קיבל.ה 397 לייקים
בדאלונה עם ניצחון 76:80 מרשים על ריאל.
- 7even
- קיבל.ה 2492 לייקים
אמנם יורוליג, אבל מנהלי היורוליג החליטו בהחלטה שלא נגועה בשום מניעים כספיים, שפיינל פור היורוליג ייערך העונה בעיר האירופית אבו דאבי.
יחד, רק יחד!
- גביזון
- קיבל.ה 2551 לייקים
לא על משהו אבל גם ישראל לא באירופה7even כתב:אמנם יורוליג, אבל מנהלי היורוליג החליטו בהחלטה שלא נגועה בשום מניעים כספיים, שפיינל פור היורוליג ייערך העונה בעיר האירופית אבו דאבי.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
- 7even
- קיבל.ה 2492 לייקים
-
- קיבל.ה 5464 לייקים
כשמדברים על המאזן היפה בהחלט של ירושלים בבית המקביל, צריך לשים בפרופורציות את רמת הבית שלהם לעומת הבית שלנו. חלק גדול מהיריבות משחקות באותן ליגות מקומיות ולכן נוח להשוות.
ליגה איטלקית:
טרנטו מהבית שלנו נמצאת במקום הראשון עם מאזן 9-0.
ונציה מהבית של ירושלים במקום התשיעי עם מאזן 4-5.
ליגה טורקית:
בשיקטאש מהבית שלנו במקום רביעי עם מאזן 6-2, בחצ'שהיר מקום שביעי עם מאזן 5-3.
טורק טלקום מהבית של ירושלים במקום התשיעי עם מאזן 4-4.
ליגה גרמנית:
אולם מהבית שלנו במקום הראשון עם מאזן 7-2.
המבורג מהבית של ירושלים במקום השלושה עשר עם מאזן 3-5.
ליגה אדריאטית:
בודצ'נוסט מהבית שלנו במקום השני עם מאזן 8-2.
לובליאנה מהבית של ירושלים מקום עשירי עם מאזן 4-6.
ליגה ליטאית:
וולבס מהבית שלנו במקום השלישי עם מאזן 6-3.
ליטקביליס מהבית של ירושלים במקום החמישי עם מאזן 5-5.
ליגה ספרדית:
גראן קנאריה מהבית שלנו במקום החמישי עם מאזן 6-3, בדאלונה במקום השישי עם מאזן 5-4.
ולנסיה מהבית של ירושלים במקום השלישי עם מאזן 6-2.
וכמובן, ליגה ישראלית:
אנחנו עם מאזן 7-0.
ירושלים עם מאזן 7-1 והפסד לנו במשחק הישיר.
לסיכום, הסתכלנו על שבע ליגות שונות ורק באחת מהן (ספרדית) קבוצה מהבית המקביל מדורגת גבוה יותר מקבוצות בבית שלנו. באופן לא מפתיע, ירושלים הפסידה לקבוצה הזאת. צריך גם להגיד שאמנם ולנסיה מדורגת מעל גראן קנאריה ובדאלונה עם מאזן טיפה טוב יותר, אבל כל השלוש נמצאות בצמרת ובמקומות שמובילים לפלייאוף בליגה הספרדית החזקה.
בנוסף, שתי הליגות החזקות ברשימה, ספרדית וטורקית, שולחות שתי נציגות לבית שלנו לעומת אחת בלבד לבית המקביל.
בקיצור, אנחנו לא מרשימים זה ברור וירושלים בהחלט עשו סיבוב ראשון יפה, אבל חשוב להסתכל על דברים בקונטקסט הנכון. אני לא רואה את ירושלים מסיימת באותו מאזן בבית שלנו.
ליגה איטלקית:
טרנטו מהבית שלנו נמצאת במקום הראשון עם מאזן 9-0.
ונציה מהבית של ירושלים במקום התשיעי עם מאזן 4-5.
ליגה טורקית:
בשיקטאש מהבית שלנו במקום רביעי עם מאזן 6-2, בחצ'שהיר מקום שביעי עם מאזן 5-3.
טורק טלקום מהבית של ירושלים במקום התשיעי עם מאזן 4-4.
ליגה גרמנית:
אולם מהבית שלנו במקום הראשון עם מאזן 7-2.
המבורג מהבית של ירושלים במקום השלושה עשר עם מאזן 3-5.
ליגה אדריאטית:
בודצ'נוסט מהבית שלנו במקום השני עם מאזן 8-2.
לובליאנה מהבית של ירושלים מקום עשירי עם מאזן 4-6.
ליגה ליטאית:
וולבס מהבית שלנו במקום השלישי עם מאזן 6-3.
ליטקביליס מהבית של ירושלים במקום החמישי עם מאזן 5-5.
ליגה ספרדית:
גראן קנאריה מהבית שלנו במקום החמישי עם מאזן 6-3, בדאלונה במקום השישי עם מאזן 5-4.
ולנסיה מהבית של ירושלים במקום השלישי עם מאזן 6-2.
וכמובן, ליגה ישראלית:
אנחנו עם מאזן 7-0.
ירושלים עם מאזן 7-1 והפסד לנו במשחק הישיר.
לסיכום, הסתכלנו על שבע ליגות שונות ורק באחת מהן (ספרדית) קבוצה מהבית המקביל מדורגת גבוה יותר מקבוצות בבית שלנו. באופן לא מפתיע, ירושלים הפסידה לקבוצה הזאת. צריך גם להגיד שאמנם ולנסיה מדורגת מעל גראן קנאריה ובדאלונה עם מאזן טיפה טוב יותר, אבל כל השלוש נמצאות בצמרת ובמקומות שמובילים לפלייאוף בליגה הספרדית החזקה.
בנוסף, שתי הליגות החזקות ברשימה, ספרדית וטורקית, שולחות שתי נציגות לבית שלנו לעומת אחת בלבד לבית המקביל.
בקיצור, אנחנו לא מרשימים זה ברור וירושלים בהחלט עשו סיבוב ראשון יפה, אבל חשוב להסתכל על דברים בקונטקסט הנכון. אני לא רואה את ירושלים מסיימת באותו מאזן בבית שלנו.
- מילפורד
- קיבל.ה 2002 לייקים
וכמובן שכל זה לא משנה לביתיות בפליאוף...
- גביזון
- קיבל.ה 2551 לייקים
פריס שזימברה עונה שעברה את כל היורוקאפ , שדיברנו על קשיים כלכליים בתחילת העונה, מובילה נכון לעכשיו את היורוליג. נקווה שהיום שורטס וחבריו ימשיכו.
אפשר בבקשה רגל של סורקין או הורד לפני הדרבי?
אפשר בבקשה רגל של סורקין או הורד לפני הדרבי?
-
- קיבל.ה 133 לייקים
כמה שורטס מרוויח שם? לדעתי לא יותר מ 600-700.. חבל שלא שמו עליו את ה 2 מיליון של בברלי
- גביזון
- קיבל.ה 2551 לייקים
שורטס לא שורטס הדרבי הזה יוכרע על ריבאונד, ריבאונד הגנה שלנו וריבאונד התקפה של מכבי.
- גביזון
- קיבל.ה 2551 לייקים
והנה סורקין וריברו צמד ריבאונד התקפה מהטובים באירופה. ואנחנו בריבאונד הגנה מהגרועים שיש.גביזון כתב:שורטס לא שורטס הדרבי הזה יוכרע על ריבאונד, ריבאונד הגנה שלנו וריבאונד התקפה של מכבי.
-
- קיבל.ה 5464 לייקים
לראות את פריז בולעת את מכבי זה מצד אחד תענוג, אבל מצד שני עושה לי PTSD מעונה שעברה.
סיוט לשחק נגד הקבוצה הזאת.
-
- קיבל.ה 377 לייקים
חלום שהיה מגיע במקום אבל אני בספק אם היה מגיע ליורוקאפ. זה שחקן שהולך רק בכיוון אחד וזה טופ טופ יורוליג. אם היה קצת יותר פיזי אני גם בטוח שהיה מגיע לנבא. יש מצב שגם ככה כמו שהוא יקחו אותו
-
- קיבל.ה 133 לייקים
לא בטוח בכלל.. אם היינו נותנים לו הצעה של 2 מליון לדעתי היה בא בסוף זה כנראה פי 3 ממה שהוא מקבל היום. גם טייריס רייס בזמנו אחרי עונה גדולה ביורוליג אם אני לא טועה ירד לכסף הגדול של חימקי ביורוקאפ. מה שכן זה שחקן על.. איתו אין לי ספק שהיינו במקום אחר היום.פומפה כתב: ↑03 דצמבר 2024, 21:56חלום שהיה מגיע במקום אבל אני בספק אם היה מגיע ליורוקאפ. זה שחקן שהולך רק בכיוון אחד וזה טופ טופ יורוליג. אם היה קצת יותר פיזי אני גם בטוח שהיה מגיע לנבא. יש מצב שגם ככה כמו שהוא יקחו אותו
-
- קיבל.ה 1469 לייקים
לפני שנתיים דברתי עם אוהד מכבי.הוקיץ' כתב:לראות את פריז בולעת את מכבי זה מצד אחד תענוג, אבל מצד שני עושה לי PTSD מעונה שעברה.
אמרתי לו שתוך שנתיים שלוש פריז תגיע ליורוליג בגלל שהיורוליג צריך את השוק שלה.
הוא צחק ואמר שהוא ראה אותם נגד הפועל ואין להם שום סיכוי.
בעונה שעברה אחרי המשחקים נגדנו אמרתי לו שהם מפלצות.הוא שוב צחק,ואמר שאולי ביורוקאפ.שביורוליג יאכלו אותם.
-
- קיבל.ה 5464 לייקים
כל מי שראה אותם בעונה שעברה ומבין משהו בכדורסל ידע שזו קבוצה יוצאת דופן.Nati כתב: ↑03 דצמבר 2024, 21:59לפני שנתיים דברתי עם אוהד מכבי.הוקיץ' כתב:לראות את פריז בולעת את מכבי זה מצד אחד תענוג, אבל מצד שני עושה לי PTSD מעונה שעברה.
בעונה שעברה אחרי המשחקים נגדנו אמרתי לו שהם מפלצות.הוא שוב צחק,ואמר שאולי ביורוקאפ.שביורוליג יאכלו אותם.
- הפוסט קיבל לייק אחדסומך
-
- קיבל.ה 1279 לייקים
כל אוהדי מכבי דיברו ככה.Nati כתב:לפני שנתיים דברתי עם אוהד מכבי.הוקיץ' כתב:לראות את פריז בולעת את מכבי זה מצד אחד תענוג, אבל מצד שני עושה לי PTSD מעונה שעברה.
נגדנו שורטס היה נראה בהילוך 5 כשכל הפועל בהילוך 2.
מסתבר שגם ביורוליג זה נראה אותו דבר
-
- קיבל.ה 2116 לייקים
בתאכלס אם רואים את הסגלים שלהם ושלנו בתחילת העונה (התחזיות היו קבוצת תחתית בירוליג) , היו אומרים שלהם יש סגל יותר טוב ? לא בטוח בכלל
-
- קיבל.ה 2116 לייקים
שורטס פשוט כוכב על , כמה מרוויח שם? סתם מעניין
-
- קיבל.ה 482 לייקים
-
- קיבל.ה 645 לייקים
גם ביורוליג הם יוצאי דופן. ברמת הביצוע של תרגילים, מהירות ביצוע וקצב משחק שרבות מהקבוצות לא עומדות בו.הוקיץ' כתב: ↑03 דצמבר 2024, 22:18כל מי שראה אותם בעונה שעברה ומבין משהו בכדורסל ידע שזו קבוצה יוצאת דופן.Nati כתב: ↑03 דצמבר 2024, 21:59לפני שנתיים דברתי עם אוהד מכבי.הוקיץ' כתב:לראות את פריז בולעת את מכבי זה מצד אחד תענוג, אבל מצד שני עושה לי PTSD מעונה שעברה.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1278 לייקים
הייתי בטוח שהם הולכים ליפול כי אין להם סגל נוצץ והייתי סבור שכל הקסם שלהם היה תומס איסאלו.אדום ותיק כתב: ↑04 דצמבר 2024, 13:58גם ביורוליג הם יוצאי דופן. ברמת הביצוע של תרגילים, מהירות ביצוע וקצב משחק שרבות מהקבוצות לא עומדות בו.הוקיץ' כתב: ↑03 דצמבר 2024, 22:18כל מי שראה אותם בעונה שעברה ומבין משהו בכדורסל ידע שזו קבוצה יוצאת דופן.Nati כתב: ↑03 דצמבר 2024, 21:59
לפני שנתיים דברתי עם אוהד מכבי.
כנראה שגם טיאגו ספליטר מאמן מדהים.
-
- קיבל.ה 2116 לייקים
צריך להסתכל עליהם כדוגמא לכמה רחוק אנחנו יכולים להגיע אם נשתפר בצורה משמעותית , היו מועמדים לסיים בתחתית של היורוקאפ בפתיחת העונה
-
- קיבל.ה 5464 לייקים
ולנסיה קולעת 22 נקודות ב-6 דקות מול ירושלים, כולל 6/8 לשלוש.
קבוצה מפחידה.
קבוצה מפחידה.
-
- קיבל.ה 2116 לייקים
אגב איזה בית לדעתכם קשה יותר שלנו או של ירושלים ? אצלנו אין קבוצה ברמה של ולנסיה אמנם אבל מעבר לזה לא חושב שבבית שלהם יש קבוצות ברמה של הטורקיות אצלנו וגראן קנריה
- הפועל
- קיבל.ה 1553 לייקים
- יצירת קשר:
- מילפורד
- קיבל.ה 2002 לייקים
הוקיץ עשה סקירה מדוייקת לזה.
בדומה לשנה שעברה , הקבוצה הטובה במפעל אומנם בבית השני , אבל הבית שלנו משמעותית יותר קשה.
ולנסיה קבוצה רצינית מאוד
מאומנים בטירוף, משחקים בקצב גבוה נונסטופ
אתמול היה להם יום קליעה חריג
- רדנקו
- קיבל.ה 1323 לייקים
הם קבוצה באמת מדהימה. וגם משחקים כדורסל מדהים ומהיר. מזכירים קצת ברעיון את פריז.ספרא טבא כתב:ולנסיה קבוצה רצינית מאוד
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2116 לייקים
אגב אני זוכר שלפי ההימורים בתחילת העונה קיבלנו יחס טוב משמעותית לזכייה במפעל מאשר ולנסיה , זה באמת נראה הזייה (למרות שאני מאמין שיש לנו את היכולות להתמודד מולם )
- רדנקו
- קיבל.ה 1323 לייקים
לא נראה לי שהיה מישהו באירופה שחשב שמאמן כמו דדאס מסוגל לחרבן ככה כזה סגל.רק הפועל כתב:אגב אני זוכר שלפי ההימורים בתחילת העונה קיבלנו יחס טוב משמעותית לזכייה במפעל מאשר ולנסיה , זה באמת נראה הזייה (למרות שאני מאמין שיש לנו את היכולות להתמודד מולם )
- גביזון
- קיבל.ה 2551 לייקים
היתרון הכי גדול של ולנסיה מעבר לניסיון האירופי הוא בעמדת המאמן, עכשיו ב"ה היתרון הזה התאזן. איטודיס והקבוצה צריכים שקט ואמון, כמו אחרי ההפסד מול אולם, וגם אם נפסיד בדרבי.
-
- קיבל.ה 886 לייקים
- רדנקו
- קיבל.ה 1323 לייקים
ולנסיה זה לא רק מאמן אחר גם סגל ייצא מהכלל.גביזון כתב:היתרון הכי גדול של ולנסיה מעבר לניסיון האירופי הוא בעמדת המאמן, עכשיו ב"ה היתרון הזה התאזן. איטודיס והקבוצה צריכים שקט ואמון, כמו אחרי ההפסד מול אולם, וגם אם נפסיד בדרבי.
- גביזון
- קיבל.ה 2551 לייקים
לגמרי, אבל עם דדאס ההבדל העיקרי בבעייתיות מולם היה המאמן, כרגע הם פייבוריטים לקחת את היורוקאפ ללא צל של ספק בכלל.רדנקו כתב:ולנסיה זה לא רק מאמן אחר גם סגל ייצא מהכלל.גביזון כתב:היתרון הכי גדול של ולנסיה מעבר לניסיון האירופי הוא בעמדת המאמן, עכשיו ב"ה היתרון הזה התאזן. איטודיס והקבוצה צריכים שקט ואמון, כמו אחרי ההפסד מול אולם, וגם אם נפסיד בדרבי.
נראה איך נגיע למאני טיים אחרי שדדאס חירבן אותנו יפה. כרגע הפועל בבניית הקבוצה תוך כדי תנועה. אני אופטימי עם איטודיס מאד, אולי לא לגבי לקחת יורוקאפ אבל הוא דמות שמפקדת על האגו וסופסוף זה מתחיל להראות כמו קבוצה ומשחק חכם עם ניצול הכלים שהוא עוד עצמו לומד אותם.