אז גוגל פודקסט עומדת להיסגר, יש המלצה על אפליקציה חלופית? כזו שלא צריך לשלם עבורה ומקבלת פרקים חדשים מיידית
השד יתברך
אפליקציית פודקסטים
-
- קיבל.ה 117 לייקים
מה רע בספוטיפיי או אפל פודקאסט?
האמת שחוץ מהן אני לא מכיר עוד.
האמת שחוץ מהן אני לא מכיר עוד.
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
אני עם אנדרואיד אז אפל פודקאסט לא רלוונטית.
ספוטיפיי מעפנה לפודקאסטים ובאופן עקרוני אני מעדיף לא לשלם לפלטפורמה עבור תוכן שאחרים יצרו על חשבונם (ספוטיפיי משלמת גרושים ליוצרים)
השד יתברך
ספוטיפיי מעפנה לפודקאסטים ובאופן עקרוני אני מעדיף לא לשלם לפלטפורמה עבור תוכן שאחרים יצרו על חשבונם (ספוטיפיי משלמת גרושים ליוצרים)
השד יתברך
- teknoboy
- קיבל.ה 1660 לייקים
@פישונט, מצאת משהו?
גיליתי עכשיו שיש דבר בשם amazon music שזה מין ספוטיפיי של אמזון, שבא בחינם אם יש לך פריים.
גיליתי עכשיו שיש דבר בשם amazon music שזה מין ספוטיפיי של אמזון, שבא בחינם אם יש לך פריים.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
אני עובד מזה מספר חודשים באנדרואיד עם Pocket Casts ודי מרוצה. ממשק דומה למדי ל-גוגל פודקאסט, צריך לעבור על התפריטים כדי למצוא את הפונקציות הנידרשות.
- הפוסט קיבל לייק אחדteknoboy
- its-sick
- קיבל.ה 1305 לייקים
אתה צריך לחפש עבודה קרובה לבית כמו שאני עשיתי, ואז פודקאסטים יהפכו אצלך לזכרון רחוק.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
- teknoboy
- קיבל.ה 1660 לייקים
כשעלתה הבעיה עם גוגל, חיפשתי ומצאתי שזאת אפליקציה מומלצת.
כבר הורדתי אותה אבל היא לא עבדה כמו שרציתי out of the box ועד לפני כמה דקות התעצלתי לחפש בהגדרות, אבל עכשיו חיפשתי ובסך הכול נראה טוב.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא