מ-ל-ח-מ-ה

אפשר להתבכיין ואפשר גם להבין שמכבי בד"כ תהיה שהיא גם בד"כ תזכה בגביע.טכנית לארז כתב: ↑03 ינואר 2021, 09:37 מאז שחזרנו לליגת העל הגענו 5 פעמים לרבע גמר הגביע (ב-9 עונות שבין 12/13 ל-20/21).
הפועל ברבע גמר הגביע ב-5 הפעמים האלה:
3 פעמים פגשנו את מכבי (14/15 ו-20/21 במנורה, 17/18 בבית)
פעם אחת פגשנו את ירושלים (13/14 בבית)
פעם אחת פגשנו את ב"ש (18/19 בחוץ).
כלומר אם אנחנו מגיעים לרבע גמר, יש סיכוי של 80% שנקבל את מכבי או ירושלים, סיכוי של 60% שנקבל את מכבי וסיכוי של 40% שנקבל את מכבי בחוץ, למרות שהסיכוי לקבל את אחת מהן בכל הגרלה בנפרד הוא בכלל 29% אחוז.
הסיכוי לקבל קבוצה שאינה מכבי/ירושלים? 20%.
אין ספק שהכל פה תקין ולא מכור בכלל.
הדחות בשמינית גמר אגב:
פעמיים נגד ירושלים (16/17 הבבית ו-19/20 בחוץ).
פעם אחת אשדוד (12/13 בחוץ)
פעם אחת נגד קרית גת (15/16 בבית)
בדיחה.
למה 14%?טכנית לארז כתב: ↑03 ינואר 2021, 12:55 מה זה "להתבכיין".
אני מציג פה עובדות.
5 פעמים עשית רבע גמר. 4 פעמים פגשת את מכבי או ירושלים, 3 פעמים פגשת את מכבי, פעמיים פגשת את מכבי במנורה.
הסיכוי שלך לקבל את מכבי ברבע גמר הוא 14% ובסטטיסטיקת הגרלות מעשית הסיכוי שלך לקבל אותם הוא 60%.
אז כן, זה מכור.
ברבע גמר יש לך 7 אופציות. מכבי היא רק אחת מהן.its-sick כתב: ↑03 ינואר 2021, 13:03למה 14%?טכנית לארז כתב: ↑03 ינואר 2021, 12:55 מה זה "להתבכיין".
אני מציג פה עובדות.
5 פעמים עשית רבע גמר. 4 פעמים פגשת את מכבי או ירושלים, 3 פעמים פגשת את מכבי, פעמיים פגשת את מכבי במנורה.
הסיכוי שלך לקבל את מכבי ברבע גמר הוא 14% ובסטטיסטיקת הגרלות מעשית הסיכוי שלך לקבל אותם הוא 60%.
אז כן, זה מכור.
אז כדאי להתחיל להיות קבוצה יותר תחרותית, להגדיל את הסיכויים שלך לעבור קבוצות אחרות (+ לגרום למגריל "לא לרצות" להגריל את מכבי נגדך) ואולי ככה אפשר להרוויח גם חצי גמר גביע וגם פיינל פור באותה עונה (ומי יודע אולי אפילו גמר).טכנית לארז כתב: ↑03 ינואר 2021, 13:23 ואם אני רוצה סתם להינות מחוויה של חצי גמר גביע עם 6000 אוהדי הפועל ביציע (בתיאוריה כמובן)?
ברור שאנחנו על הפנים וברור שגם מול רישון היינו כנראה עפים היום ברבע גמר, עדיין הנושא הזה של ה"הגרלות" הוא מדהים.
מניח שעדיין מנסים לקבל אישור.
זה בעיקר מראה שאין לך מושג בסטטיסטיקה.טכנית לארז כתב: ↑03 ינואר 2021, 12:55 מה זה "להתבכיין".
אני מציג פה עובדות.
אז כן, זה מכור.
נו באמת, זאנה פצוע כבר כמעט חודשיים. היה אפשר להביא גבוה כבר מזמן ולהיות עם עוד שני ניצחונות ליגה,
גם אם עשו את כל מה שאפשר כדי שהשחרור שלו יגיע בזמן זה לא יותר מתירוצים, כי מחליף היה צריך להיות פה מזמן.