קרב על התודעה - התעלמות תקשורתית מאלימות בית״ר
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
פשוט ביזיון שהדבר הזה עובר לסדר היום.
אוהדים עוברים לינץ, כוסות, בקבוקים, מצתים נזרקים לדשא בערימות, קריאות גזעניות לצ׳יבוטה, זיקוק נורה על אוהדים, אוהדים פורצים לחדר הלבשה.
וכלום. נאדה. אפס ביקורת, אפס שאלות, אפס התעסקות בנושא.
כתבים עלובים, אתם הפרצוף של המדינה הדוחה הזו.
אוהדים עוברים לינץ, כוסות, בקבוקים, מצתים נזרקים לדשא בערימות, קריאות גזעניות לצ׳יבוטה, זיקוק נורה על אוהדים, אוהדים פורצים לחדר הלבשה.
וכלום. נאדה. אפס ביקורת, אפס שאלות, אפס התעסקות בנושא.
כתבים עלובים, אתם הפרצוף של המדינה הדוחה הזו.
- רווי
- קיבל.ה 747 לייקים
הסברה זה שם המשחק. הסברה זה מקצוע והלוואי והיה איש סושיאל מטעם המועדון שהיה מתעסק בזה באופן קבוע.
אשכרה אני הולך במדינה ואנשים אומרים לי אוהדי הפועל אלימים ושרק אנחנו הבעיה.. WTF איפה הפועל ואיפה אוהדי ביתר ומכבי
אשכרה אני הולך במדינה ואנשים אומרים לי אוהדי הפועל אלימים ושרק אנחנו הבעיה.. WTF איפה הפועל ואיפה אוהדי ביתר ומכבי
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 1030 לייקים
אני חושה שמאיזור דקה 70, כל הדשא היה מלא בכוסות שתיה ומכל הבא ליד שנזרקו ע"י אוהדי ביתר
כל פעם ששחקן שלנו הגיע לקו החוץ נזרקו עליו כוסות וחפצים. דברים שראו בבירור בשידור בטלויזיה.
מילה אחת לא נאמרה על כך. מילה.
כל פעם ששחקן שלנו הגיע לקו החוץ נזרקו עליו כוסות וחפצים. דברים שראו בבירור בשידור בטלויזיה.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1946 לייקים
איזה "קרב"? זה מכור מראש. האנשים שקובעים מה יסוקר ואיפה הכותרות ימוקמו הם כמו כל המדינה הזו אנשי מכבי וביטר ולכן זה לא עניין של "להסביר".
זה לא איזה קרב שאנחנו מפסידים בו, אין שום קרב. זה כבר הוכרע לפני שהתקיים.
זה לא איזה קרב שאנחנו מפסידים בו, אין שום קרב. זה כבר הוכרע לפני שהתקיים.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
לא מפתיע שיש לך אנשים כמו אוחנה בתקשורת , אשכרה נותנים לזה לגיטימציה וזה מוביך
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אין דבר כזה ״הסברה״.
להפועל ת״א אין יכולת להציף את השיח התקשורתי, אלא אם כן היא מבצעת משהו חריג (לדוגמא לא לעלות לשחק).
שום הודעה לתקשורת, מסיבת עיתונאים או הודעה להתאחדות לא תשנה את התודעה הציבורית, כי היא מושפעת מ-3 גופי ספורט פה שמשקפים את המציאות.
להפועל ת״א אין יכולת להציף את השיח התקשורתי, אלא אם כן היא מבצעת משהו חריג (לדוגמא לא לעלות לשחק).
שום הודעה לתקשורת, מסיבת עיתונאים או הודעה להתאחדות לא תשנה את התודעה הציבורית, כי היא מושפעת מ-3 גופי ספורט פה שמשקפים את המציאות.
-
- קיבל.ה 105 לייקים
העיקר שאני אצטרך להביא את הדרכון של הילד שלי בשבת
-
- קיבל.ה 338 לייקים
כשכלב נושך בן אדם זה לא אייטם, אבל כשבן אדם נושך כלב.
-
- קיבל.ה 1946 לייקים
ה48 שעות האחרונות הן דוגמא מצוינת.
גם אוהדי מכבי וגם אוהדי ביטר, שתי קבוצות הממסד השולטות פה, מכים אוהדים יריבה אחרי משחק מחוץ לאצטדיון (אצל הוונאביז זה היה אפילו בפ"ת), והתקשורת שותקת. כלום.
אבל כשאיזה אוהד הפועל יצולם אומר משהו או מסמן משהו לעבר יציע במרחק עשרות מטרים ממנו? פסטיבל, אוחנות, קופמן, רקנטי, העמדות לדין.
מדינת מכבי וביטר.
גם אוהדי מכבי וגם אוהדי ביטר, שתי קבוצות הממסד השולטות פה, מכים אוהדים יריבה אחרי משחק מחוץ לאצטדיון (אצל הוונאביז זה היה אפילו בפ"ת), והתקשורת שותקת. כלום.
אבל כשאיזה אוהד הפועל יצולם אומר משהו או מסמן משהו לעבר יציע במרחק עשרות מטרים ממנו? פסטיבל, אוחנות, קופמן, רקנטי, העמדות לדין.
מדינת מכבי וביטר.
-
- קיבל.ה 370 לייקים
זה מתחיל מהבית, ברגע שיש כאן אוהדים שלא מפסיקים להלין כמה אוהדי הפועל בכלל והאולטראס בפרט אלימים/בריונים/יותר טוב בלעדיהם, ככה זה נותן לגיטימציה לאנשי חוץ (תקשורת וכו׳) ללכלך על הקהל שלנו.
-
- קיבל.ה 492 לייקים
בוודאי שאפשר להשפיע על השיח הודעות פרובוקטיביות ומשתלחות בפייסבוק.
עופר ינאי בכיוון אבל מטבע הדברים הוא יותר עדין.
עופר ינאי בכיוון אבל מטבע הדברים הוא יותר עדין.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
לאף אחד לא איכפת מהדעה של עופר ינאי לפני שהוא פוצץ פה משחק. וגם אז השיח התקשורתי היה חצי על האלימות וחצי על הלגיטמיות של לפוצץ משחק.
-
- קיבל.ה 1946 לייקים
אני כבר אמרתי לפני 3 חודשים כשהיה את הסאגה בכדורסל שמה שהפועל צריכה לעשות זה להוציא הודעה חריגה נגד כל כלכלבי הפרופגנדה של מכבי סל.
זה המצב גם בכדורגל.
זה המצב גם בכדורגל.
- רווי
- קיבל.ה 747 לייקים
-
- קיבל.ה 170 לייקים
הדר היא התקווה שלנו.
מישהו חייב להעביר לה את כל החומר שתצפיף את זה באינסטגרם, פייסבוק, מהדורות חדשות הספורט
מישהו חייב להעביר לה את כל החומר שתצפיף את זה באינסטגרם, פייסבוק, מהדורות חדשות הספורט
-
- קיבל.ה 151 לייקים
צמד השדרנים העלוב התעלם מזריקת בקבוקי המים
-
- קיבל.ה 939 לייקים
קהל של אפסים
אחרי זה הם בוכים ומתלוננים שזה קורה להם נגדנו בבלומפילד או בדוחא
אחרי זה הם בוכים ומתלוננים שזה קורה להם נגדנו בבלומפילד או בדוחא
-
- קיבל.ה 1946 לייקים
וגם אחרי כל זה, הטיל שהם ירו בדוחא על אוהדי סכנין לפני חצי שנה היה שווה הורדת ליגה שלהם ועצירת הכדורגל פה לשבוע לפחות.
אבל דין לביטר ודי לשאר כן.
אבל דין לביטר ודי לשאר כן.
- Red Wolf
- קיבל.ה 802 לייקים
איך מגיעים למצ״ח?
יש סרטון ברור של חייל במדים תוקף אזרח
יש סרטון ברור של חייל במדים תוקף אזרח
-
- קיבל.ה 5889 לייקים
אתמול תומר לוי בחדשות הספורט: " למשטרה היה מודיעין על אבוקות מצד אוהדי הפועל ובסוף לא הייתה אף אבוקה באיצטדיון, אז מגיעה מילה טובה למשטרה".
אכן, מגיעה מילה טובה למשטרה שמנעה בגופה אבוקות היפותטיות. כמו כן, כל הכבוד למשטרה על כך שלא היה אתמול באצטדיון אף רימון עשן, רימון הלם, רימון רסס, תת מקלע ובזוקה.
אכן, מגיעה מילה טובה למשטרה שמנעה בגופה אבוקות היפותטיות. כמו כן, כל הכבוד למשטרה על כך שלא היה אתמול באצטדיון אף רימון עשן, רימון הלם, רימון רסס, תת מקלע ובזוקה.
-
- קיבל.ה 1946 לייקים
כלומר לפי תומר לוי המשטרה איתרה אוהדי הפועל עם אבוקות ולא עשתה מזה פסטיבל?
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
לפי תומר לוי אם מחר מפטרים אותו מערוץ הספורט יש לו לאן ללכת לבקש עבודה.
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
עצם השימוש במושג "מידע מודיעיני' כלפי הדלקת אבוקות כאילו מדובר במידע מקדים על חיסול שעומד לצאת לפועל, זה גם פאתטי וגם מנרמל קרימינליזציה של הקהל
אני לא נרגע מהאלימות של הקופי האדם הללו
צריך פשוט להחרים את המגרש המתועב הזה ושהם באים
לבלומפילד למכור להם כרטיסים ב 500 שקל .
צריך פשוט להחרים את המגרש המתועב הזה ושהם באים
לבלומפילד למכור להם כרטיסים ב 500 שקל .
-
- קיבל.ה 400 לייקים
תגידו, אם לרןבכם המוחלט עדיין מעניין תביצה שרוצחים פלסטינים כל יום ומרביצים לזקנות בעיר העתיקה וזה לא מגיע לתקשורת, אז למה שפה זה יהיה שונה?
אנטי ביתר לשעבר
-
- קיבל.ה 385 לייקים
אבל זה יהודי שקיבל מכות מזתומרתאמה גולדמן כתב: ↑03 אוקטובר 2023, 12:26 תגידו, אם לרןבכם המוחלט עדיין מעניין תביצה שרוצחים פלסטינים כל יום ומרביצים לזקנות בעיר העתיקה וזה לא מגיע לתקשורת, אז למה שפה זה יהיה שונה?
- Hapolo
- קיבל.ה 812 לייקים
הכל נכון ובכל זאת מדברים עכשיו על אוהדים שהולכים למשחק ועוברים לינץ' בבקשה בלי אבאוטיזם על הסכסוך ישראלי פלסטיניאמה גולדמן כתב: ↑03 אוקטובר 2023, 12:26 תגידו, אם לרןבכם המוחלט עדיין מעניין תביצה שרוצחים פלסטינים כל יום ומרביצים לזקנות בעיר העתיקה וזה לא מגיע לתקשורת, אז למה שפה זה יהיה שונה?
רדיוס לבית"ר!
- רווי
- קיבל.ה 747 לייקים
אמה גולדמן כתב: ↑03 אוקטובר 2023, 12:26 תגידו, אם לרןבכם המוחלט עדיין מעניין תביצה שרוצחים פלסטינים כל יום ומרביצים לזקנות בעיר העתיקה וזה לא מגיע לתקשורת, אז למה שפה זה יהיה שונה?

OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 1076 לייקים
ברכות על ההודעה הכי מטומטמת שראיתי פה בפורוםאמה גולדמן כתב: ↑03 אוקטובר 2023, 12:26 תגידו, אם לרןבכם המוחלט עדיין מעניין תביצה שרוצחים פלסטינים כל יום ומרביצים לזקנות בעיר העתיקה וזה לא מגיע לתקשורת, אז למה שפה זה יהיה שונה?
-
- קיבל.ה 693 לייקים
כן אבל האדישות לאלימות, ואפילו הצדקה פנימית כשזה מעבר לקווי המחנה (ערבים/שמאלנים..) זולגת לתוך החברה זה ברור.Hapolo כתב: ↑03 אוקטובר 2023, 12:50הכל נכון ובכל זאת מדברים עכשיו על אוהדים שהולכים למשחק ועוברים לינץ' בבקשה בלי אבאוטיזם על הסכסוך ישראלי פלסטיניאמה גולדמן כתב: ↑03 אוקטובר 2023, 12:26 תגידו, אם לרןבכם המוחלט עדיין מעניין תביצה שרוצחים פלסטינים כל יום ומרביצים לזקנות בעיר העתיקה וזה לא מגיע לתקשורת, אז למה שפה זה יהיה שונה?
-
- קיבל.ה 237 לייקים
צודק! אין לנו זכות להתלונן! יאללה חארבו דארב!אמה גולדמן כתב: ↑03 אוקטובר 2023, 12:26 תגידו, אם לרןבכם המוחלט עדיין מעניין תביצה שרוצחים פלסטינים כל יום ומרביצים לזקנות בעיר העתיקה וזה לא מגיע לתקשורת, אז למה שפה זה יהיה שונה?
-
- קיבל.ה 856 לייקים
אני חייב לומר שההתעסקות בזה, כמה שאני מבין אותה ולא חף ממנה בעצמי היא לא תורמת לכלום. כמו להכנס לטוויטר ולקרוא את ריקלין או מגל. הדבר היחיד שזה עושה זה להביא עצבים.
קודם כל צריך לזכור שנקודת המבט של כל אוהד היא סובייקטיבית, גם שלנו. יש טענות מוצדקות ויש טעמות שאני קורא פה ובעיניי לפחות הן מופרכות (בנוגע להכל, שופטים, בתי דין, תקשורת, התנהגות הקהל שלנו ושל היריבות),
דבר שני, אין השפעה אמיתית. בסוף בתקשורת הספורט (כמו כל תקשורת אחרת אבל במיוחד בספורט) רב העיתונאים הם גם אוהדים ובאים מפויציה וכזו שלא תשתנה. בסופו של יום כמו שלא אכפת לי איך היריבות של הפועל משחקות (מה אכפת לי אם הקבוצה השניה עשתה בונקר כל המשחק) אז אני מנסה יותר להסתכל על ההתנהגות שלנו ומה צריך לשפר בה בשביל להמנע מאי נעימויות.
כן, יש עוולות, אין ספק, אבל הדרך להמנע מרובן זה פשוט לא לקרוא את מה שכותבים או לתת לזה את המשקל הנכון.
קודם כל צריך לזכור שנקודת המבט של כל אוהד היא סובייקטיבית, גם שלנו. יש טענות מוצדקות ויש טעמות שאני קורא פה ובעיניי לפחות הן מופרכות (בנוגע להכל, שופטים, בתי דין, תקשורת, התנהגות הקהל שלנו ושל היריבות),
דבר שני, אין השפעה אמיתית. בסוף בתקשורת הספורט (כמו כל תקשורת אחרת אבל במיוחד בספורט) רב העיתונאים הם גם אוהדים ובאים מפויציה וכזו שלא תשתנה. בסופו של יום כמו שלא אכפת לי איך היריבות של הפועל משחקות (מה אכפת לי אם הקבוצה השניה עשתה בונקר כל המשחק) אז אני מנסה יותר להסתכל על ההתנהגות שלנו ומה צריך לשפר בה בשביל להמנע מאי נעימויות.
כן, יש עוולות, אין ספק, אבל הדרך להמנע מרובן זה פשוט לא לקרוא את מה שכותבים או לתת לזה את המשקל הנכון.
-
- קיבל.ה 492 לייקים
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
אפילו במפעל של קוקה קולה אין כל כך הרבה כוסות קוקה קולה כמו שהיו ברחבה שלהם אחרי הגול שסגל כבש.L.S כתב:אני חושה שמאיזור דקה 70, כל הדשא היה מלא בכוסות שתיה ומכל הבא ליד שנזרקו ע"י אוהדי ביתר
-
- קיבל.ה 5889 לייקים
בגדול אני מסכים איתך ותמיד הייתי בגישה הזו, אבל משהו השתנה. ספציפית סביב האירועים בדרבי כדורסל, אבל לא רק.redrony כתב: ↑03 אוקטובר 2023, 14:02 אני חייב לומר שההתעסקות בזה, כמה שאני מבין אותה ולא חף ממנה בעצמי היא לא תורמת לכלום. כמו להכנס לטוויטר ולקרוא את ריקלין או מגל. הדבר היחיד שזה עושה זה להביא עצבים.
יש תחושה שדמנו הותר וחייבים לנסות לעשות כמה שיותר רעש.
-
- קיבל.ה 856 לייקים
הכדורסל היה אירוע יוצא דופן אבל שים לב שבמקרה הזה, בניגוד למקרים אחרים לא היתה התבכיינות או ״קרב על התודעה״ בקשקושים. היתה פעולה אסרטיבית חד צדדית. זה אכן דברים שמזיזים את המחטהוקיץ' כתב: ↑03 אוקטובר 2023, 14:31בגדול אני מסכים איתך ותמיד הייתי בגישה הזו, אבל משהו השתנה. ספציפית סביב האירועים בדרבי כדורסל, אבל לא רק.redrony כתב: ↑03 אוקטובר 2023, 14:02 אני חייב לומר שההתעסקות בזה, כמה שאני מבין אותה ולא חף ממנה בעצמי היא לא תורמת לכלום. כמו להכנס לטוויטר ולקרוא את ריקלין או מגל. הדבר היחיד שזה עושה זה להביא עצבים.
יש תחושה שדמנו הותר וחייבים לנסות לעשות כמה שיותר רעש.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
והפחתה על תנאי של שלוש נקודות נוספות, במקרה של התפרעות אוהדים בנסיבות מחמירות או התפרצות אוהדים לשדה המשחק (בין בליגה ובין בגביע).
זה התנאי שלהם. מה זה התפרעות בנסיבות מחמירות, המשתמש ניר רשף?
בפועל מה זה אומר?
זה התנאי שלהם. מה זה התפרעות בנסיבות מחמירות, המשתמש ניר רשף?
בפועל מה זה אומר?
-
- קיבל.ה 5889 לייקים
אולי.
להגיד לך שאני יודע מה צריך לעשות? ממש לא, אבל זו פעם ראשונה שאני באמת חושש ולא מרגיש כאילו יש כאן בכיינות מוגזמת מצד אוהדי הפועל.
להגיד לך שאני יודע מה צריך לעשות? ממש לא, אבל זו פעם ראשונה שאני באמת חושש ולא מרגיש כאילו יש כאן בכיינות מוגזמת מצד אוהדי הפועל.