רן בנימין
- רדפוקס
- קיבל.ה 4095 לייקים
מאוד אוהב אותו וחושב שיש לו פוטנציאל.
נתן משחק מחריד של 1/10 בעיתון, נורא ואיום, המאמן גם לא השכיל להוציא אותו ופשוט השאיר אותו 90 דקות להמשיך להיות מחריד ולהוריד לו את הביטחון.
חייב לצאת להשאלה אתמול אם רוצים שיצא ממנו משהו, להיות שחקן מחליף בהפועל מדי פעם ולהסריח את הדשא לא יקדם אותו לשום מקום.
נתן משחק מחריד של 1/10 בעיתון, נורא ואיום, המאמן גם לא השכיל להוציא אותו ופשוט השאיר אותו 90 דקות להמשיך להיות מחריד ולהוריד לו את הביטחון.
חייב לצאת להשאלה אתמול אם רוצים שיצא ממנו משהו, להיות שחקן מחליף בהפועל מדי פעם ולהסריח את הדשא לא יקדם אותו לשום מקום.
- הפוסט קיבל 4 לייקיםRed Ghost • Jackie treehorn • אדום • אדום ותיק
-
- קיבל.ה 1977 לייקים
לא יודע אם כזה יש לו פוטנציאל , אבל צריך להשאיל אותו הלאהרדפוקס כתב:מאוד אוהב אותו וחושב שיש לו פוטנציאל.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2192 לייקים
בהינתן הסגל, אין לך ברירה, אתה צריך אותו כמחליף
דבר שני, יש לו פוטנציאל וחלק מהכוונה ההתחלתית היא לגדל ולפתח אצלנו כמה פרוספקטים, עם כל הסבלנות וההכלה לכאבי הגדילה והלמידה
דבר שני, יש לו פוטנציאל וחלק מהכוונה ההתחלתית היא לגדל ולפתח אצלנו כמה פרוספקטים, עם כל הסבלנות וההכלה לכאבי הגדילה והלמידה
-
- קיבל.ה 2192 לייקים
אלטמן ישחק במקומו באותו מערך
לדעתי
קלאסי שחקן שבא מאחור כשהחלוצים מפנים מקום
לדעתי
קלאסי שחקן שבא מאחור כשהחלוצים מפנים מקום
- Hapolo
- קיבל.ה 653 לייקים
היו לנו בשנים האחרונות כמה שחקנים שכן עלה על הדעת להקפיץ ישר מהנוער לבוגרים כמו ליידנר,דוידה,למקין וישראלוב שזה לא מובן מאליו אבל לגבי בנימין ועוד כמה צעירים ראינו כבר בעונה שעברה שהם לא מתאימים לזה עדיין, צריך להיות איזה שהוא סטנדרט, זה לא טוב עבור השחקנים האלה, לא עבור הקבוצה ולא מכבד את הקהל שמגיע כי בכל זאת מדובר בקבוצה מקצוענית בליגת העל עם מטרות שהן קצת מעבר ללהישאר בליגה (שגם אצלן או אולי במיוחד אצלן אני לא יודע אם אפשר לחיות עם שחקנים כאלה בסגל)
- הפוסט קיבל 2 לייקיםלירון האדום • De Niro
- זיטו
- קיבל.ה 194 לייקים
-
- קיבל.ה 1977 לייקים
מקווה שהבינו שהוא לא מתאים לרמה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4095 לייקים
נראה לי שצריך עוד איזה 4-5 משחקים שהוא יפתח בהרכב ואז אולי יפול למישהו האסימון.לירון האדום כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 23:07 מקווה שהבינו שהוא לא מתאים לרמה
-
- קיבל.ה 542 לייקים
אני לא מצליח להבין, באימונים לא רואים את החולשה שלו?, במשחקים הקודמים לא רואים שזה לא זה ואנחנו רק גומרים אותו?, ממשחק למשחק הוא פשוט משחק רע יותר ויותר, חבל בשבילו המניות שלו צונחות
-
- קיבל.ה 426 לייקים
אין לך אלטרנטיבות. היום המאמן בראיון אמר שימשיכו עם "פילוסופיית" שילוב הצעירים, שזו מכבסת מילים לאין להם כסף/רצון להעמיד סגל סביר, ככה שנראה אותו עוד לא מעט העונה.shaolin232 כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 23:38 אני לא מצליח להבין, באימונים לא רואים את החולשה שלו?, במשחקים הקודמים לא רואים שזה לא זה ואנחנו רק גומרים אותו?, ממשחק למשחק הוא פשוט משחק רע יותר ויותר, חבל בשבילו המניות שלו צונחות
-
- קיבל.ה 804 לייקים
איך מוצאים עופר ינאי גם לכדורגל?Niro כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 23:46אין לך אלטרנטיבות. היום המאמן בראיון אמר שימשיכו עם "פילוסופיית" שילוב הצעירים, שזו מכבסת מילים לאין להם כסף/רצון להעמיד סגל סביר, ככה שנראה אותו עוד לא מעט העונה.shaolin232 כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 23:38 אני לא מצליח להבין, באימונים לא רואים את החולשה שלו?, במשחקים הקודמים לא רואים שזה לא זה ואנחנו רק גומרים אותו?, ממשחק למשחק הוא פשוט משחק רע יותר ויותר, חבל בשבילו המניות שלו צונחות
-
- קיבל.ה 426 לייקים
נתחיל מלפסול כל קבוצת מתעניינים שיהיו בה זוג אחים.אדום כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 23:50איך מוצאים עופר ינאי גם לכדורגל?Niro כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 23:46אין לך אלטרנטיבות. היום המאמן בראיון אמר שימשיכו עם "פילוסופיית" שילוב הצעירים, שזו מכבסת מילים לאין להם כסף/רצון להעמיד סגל סביר, ככה שנראה אותו עוד לא מעט העונה.shaolin232 כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 23:38 אני לא מצליח להבין, באימונים לא רואים את החולשה שלו?, במשחקים הקודמים לא רואים שזה לא זה ואנחנו רק גומרים אותו?, ממשחק למשחק הוא פשוט משחק רע יותר ויותר, חבל בשבילו המניות שלו צונחות
- כרובית
- קיבל.ה 846 לייקים
אני באמת מחבבת אותו וחושבת שבגדול הוא פוטנציאל אבל מספיק ודי, הוא פשוט לא ברמה
חייב לצאת להשאלה
חייב לצאת להשאלה
-
- קיבל.ה 411 לייקים
אני לא רואה פוטנציאל, אני רואה מישהו במגרש שמתקשה לעשות דברים בסיסיים שאתה אמור ללמוד בגיל 12.
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
-
- קיבל.ה 720 לייקים
יש לו כדורגל. אני לא חושב שהוא ימצא את הפוטנציאל שלו אצלנו השנה.
דבר נוסף, הוא שורף קילומטרז' מטורף בכל משחק ודווקא זה מה שעושה לו נזק לדעתי.
הוא מתרוצץ בלי הפסקה לפעמים זה נראה שהוא רץ לשטחים שהוא בכלל לא צריך להיות בהם וזה מה שגורם לו בסופו של דבר לבצע פעולה לא טובה כשהוא מקבל את הכדור.
דבר נוסף, הוא שורף קילומטרז' מטורף בכל משחק ודווקא זה מה שעושה לו נזק לדעתי.
הוא מתרוצץ בלי הפסקה לפעמים זה נראה שהוא רץ לשטחים שהוא בכלל לא צריך להיות בהם וזה מה שגורם לו בסופו של דבר לבצע פעולה לא טובה כשהוא מקבל את הכדור.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- הפוסט קיבל 2 לייקיםshaolin232 • SickleCell
-
- קיבל.ה 804 לייקים
בכל קבוצה נורמלית שלא שואפת למקומות 10 ומטה הבחור כבר היה מושאל לליגה לאומית.
אצלנו הוא באנקר בהרכב בכל ההכנה לליגה, ולא אתפלא אם יפתח גם במחזור הראשון
אצלנו הוא באנקר בהרכב בכל ההכנה לליגה, ולא אתפלא אם יפתח גם במחזור הראשון
- 7even
- קיבל.ה 2122 לייקים
הייתי אומר השאלה, אבל איזה מחליפים יש כרגע במקומו?
נגיד שנפתח באמצע על אייבינדר ורודריגס. חוץ מנועם בונה מה עוד יש ?
נגיד שנפתח באמצע על אייבינדר ורודריגס. חוץ מנועם בונה מה עוד יש ?
יחד, רק יחד!
- זיטו
- קיבל.ה 194 לייקים
דיי כבר עם השקר הזה של "שחקן נוער עם פוטנציאל".
שיהיה שחקן נוער כישרוני בקבוצת נוער.
בליגת העל, במחלקת הבוגרים של הפועל תל אביב - יש רק שחקן סגל ליגיטימי ולא ליגיטימי.
הוא לא שחקן סגל ליגיטימי
שיהיה שחקן נוער כישרוני בקבוצת נוער.
בליגת העל, במחלקת הבוגרים של הפועל תל אביב - יש רק שחקן סגל ליגיטימי ולא ליגיטימי.
הוא לא שחקן סגל ליגיטימי
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
- הפוסט קיבל לייק אחדInFlames
-
- קיבל.ה 1651 לייקים
מחזיק ממנו מאוד אבל כרגע הוא ממש לא בשל. בכל מקרה לא הייתי משאיל אותו לאור הספסל הלא קיים שלנו, אבל הןא בטח לא צריך לשחק בהרכב כשיחזרו הפצועים
בטוח שאם ישתלב מהספסל נראה אצלו שיפור למרות שכרגע הוא מחריד
בטוח שאם ישתלב מהספסל נראה אצלו שיפור למרות שכרגע הוא מחריד
-
- קיבל.ה 1651 לייקים
אם נשאיל את כל הלא לגיטימיים נישאר עם סגל של 13-14 שחקנים
יש רצוי ויש מצוי
-
- קיבל.ה 804 לייקים
לא בטוח אם נכתב באוגוסט 23' או 22'oleg neduda כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 10:52אם נשאיל את כל הלא לגיטימיים נישאר עם סגל של 13-14 שחקנים
יש רצוי ויש מצוי
-
- קיבל.ה 1365 לייקים
ההבדל הוא שעכשיו יש לך 9-10 שחקני הרכב טוביםאדום כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 11:05לא בטוח אם נכתב באוגוסט 23' או 22'oleg neduda כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 10:52אם נשאיל את כל הלא לגיטימיים נישאר עם סגל של 13-14 שחקנים
יש רצוי ויש מצוי
וב 22 רק 5
-
- קיבל.ה 804 לייקים
סופר 6 שחקנים לגיטימיים שעד כה שיחקו, לגבי השאר לא יודעEl dudernio כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 23:28ההבדל הוא שעכשיו יש לך 9-10 שחקני הרכב טוביםאדום כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 11:05לא בטוח אם נכתב באוגוסט 23' או 22'oleg neduda כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 10:52
אם נשאיל את כל הלא לגיטימיים נישאר עם סגל של 13-14 שחקנים
יש רצוי ויש מצוי
וב 22 רק 5
- רדפוקס
- קיבל.ה 4095 לייקים
המשחק הכי פחות גרוע שלו עד כה בקדם העונה.
אני מאוד אוהב שהוא נותן 100%, נכנס לכל מאבק פיזי ללא פחד.
חייב השאלה כי יכול לצאת ממנו שחקן.
אני מאוד אוהב שהוא נותן 100%, נכנס לכל מאבק פיזי ללא פחד.
חייב השאלה כי יכול לצאת ממנו שחקן.
בכלל לא בהקשר של המשחק היום, לדעתי רן בנימין רץ הכי הרבה על המגרש בכל משחק.
אני חושב שהרבה אוהדים לא מודדים את היכולות שלו בצורה נכונה.
הוא בתפקיד הכי קשה על המגרש, כשברוב המקרים שהוא מקבל כדור ישר קופצים עליו 2 שחקנים. רואים שלאט לאט הוא משתפר בהשתחררות הזו באמצע, והיציאה שלו קדימה מרשימה.
הוא עושה עבודה של שני שחקנים, וכמות מסירות המפתח שלו מאוד גבוהה.
הוא מתאבד על כדורי גובה יותר מכל שחקן אחר.
אני לא מודד אותו על הסיומת, אבל גם בפן הזה הוא מגיע ללא פחות מצבים מכל שחקני ההתקפה (רק בשני המשחקים האחרונים היו לו 2 משקופים וגול שנפסל).
הוא בן 19 והפוטנציאל שלו עצום.
אני באמת לא מבין את חוסר הסבלנות של הקהל כלפיו, ואני מתבאס מזה כי מהניסיון שלנו - שריקות הבוז יכולות להגיע בהחמצה הבאה או במסירה הלא טובה הבאה.
הוא בתפקיד הכי קשה על המגרש, כשברוב המקרים שהוא מקבל כדור ישר קופצים עליו 2 שחקנים. רואים שלאט לאט הוא משתפר בהשתחררות הזו באמצע, והיציאה שלו קדימה מרשימה.
אני לא מודד אותו על הסיומת, אבל גם בפן הזה הוא מגיע ללא פחות מצבים מכל שחקני ההתקפה (רק בשני המשחקים האחרונים היו לו 2 משקופים וגול שנפסל).
אני באמת לא מבין את חוסר הסבלנות של הקהל כלפיו, ואני מתבאס מזה כי מהניסיון שלנו - שריקות הבוז יכולות להגיע בהחמצה הבאה או במסירה הלא טובה הבאה.
- הפוסט קיבל 6 לייקיםshaharot • סומך • 7even • SickleCell • amos • לאפה בחינם
-
- קיבל.ה 2192 לייקים
Belos כתב: ↑19 אוגוסט 2023, 22:08 בכלל לא בהקשר של המשחק היום, לדעתי רן בנימין רץ הכי הרבה על המגרש בכל משחק.
כי הפועל הם כשאר הישראלים
עם חסר סבלנות ברובו, שמשנה דעות כמו השמש והלילה ואימפולסיבי
כל אחד חושב שהוא מאמן גדול
-
- קיבל.ה 4723 לייקים
היה לו אחלה משחק היום ופעם ראשונה שהוא הראה את הפוטנציאל שלו. ספציפית היכולת שלו להצטרף מקו שני ולאיים על השער היא מיוחדת בעיני.
יחד עם זאת, הוא עדיין מאוד בוסרי ובעיקר לא כל כך טוב בצפיפות במרכז השדה. צריך השאלה.
יחד עם זאת, הוא עדיין מאוד בוסרי ובעיקר לא כל כך טוב בצפיפות במרכז השדה. צריך השאלה.
- הפוסט קיבל לייק אחדסומך
היה הרבה יותר טוב היום ביחס למשחקים הקודמים, חסרה לו רגל מסיימת ופיזיות..
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2192 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4095 לייקים
לא יכול להגיד שהוא שיחק טוב, עשה הרבה טעויות, אבל היו גם דברים טובים בניגוד למשחקים הקודמים.
באופן כללי אוהב אותו, הוא ילד פייטר, אחד שמשחק כמו מישהו שרוצה להרוויח את מקומו על הדשא בניגוד לאחד כמו סניור שמשחק כאילו הכריחו אותו לפעמים.
הכי טוב בשביל שני הצדדים זה שרן יצא להשאלה ויצבור ניסיון וביטחון בהרכב בלאומית.
- יובל
- קיבל.ה 1301 לייקים
אני חושב שהעמדה הקדמית עושה לו עוול.
אני רוצה לראות אותו באמצע במקום אל ים.
אני רוצה לראות אותו באמצע במקום אל ים.
- הפוסט קיבל לייק אחדSickleCell
-
- קיבל.ה 804 לייקים
-
- קיבל.ה 308 לייקים
לוחץ מטורף בגלל זה הוא מתעייף מהר והפעולות שלו לא טובות, חייב לדעת לקחת אוויר מידי פעם
-
- קיבל.ה 542 לייקים
יש איתו לא מעט בעיות, הוא מבזבז המון אנרגיה שלא לצורך, שורף המון שטחים שזה נחמד לראות, אבל לא חכם בקצב, לחיוב יאמר שהמשחק הזה שיחק יותר אגרסיבי, הגיע ללא מעט מצבים של גול בטוח, אבל בחייאת אסור לפספס ככה, הוא מתכלה כמחמיצן לא קטן ולרמות הללו זה מחדל.
אני עדיין חושב שהוא לא לרמה, הוא כן צריך להיות מושאל
אני עדיין חושב שהוא לא לרמה, הוא כן צריך להיות מושאל
-
- קיבל.ה 873 לייקים
הולך לדעתי לשחק אצלנו השנה לא מעט וטוב שכך
-
- קיבל.ה 542 לייקים
וטוב שכך?!?
אוהדים פה הזויים, מכבד אותך ואת דעתך אבל בחייאת, על פי משחק אחד העונה שהיה לא רע באופן יחסי אתה מבסוט שהוא יקבל עוד קרדיט בהרכב???
מתוך כל משחקי ההכנה + משחקי גביע השוקו מלבד היום, הוא היה טופ 3 גרועים על המגרש, איך אנשים עוד רוצים לראות אותו על המגרש קטונתי
- הפוסט קיבל 2 לייקיםלירון האדום • ASAFABADI
-
- קיבל.ה 1977 לייקים
החמיץ בלי הפסקה, רך מידי, לא מצליח לעבור שחקנים.
להשאיל לטובת כולם
להשאיל לטובת כולם
- יובל
- קיבל.ה 1301 לייקים
הוא יותר טוב מאל ים בכל פרמטר.
רץ פי שניים יותר בערך, מחלץ יותר וגם יותר טכני.
אם יהיה לנו שחקן שרץ ככה במרכז המגרש נרוויח המון.
- הפוסט קיבל לייק אחדshaolin232
- זיטו
- קיבל.ה 194 לייקים
יש לו רגעים שהוא מזכיר את ההוא שלא אנקוב בשמו בתחילת דרכו בהפועל.
גם ההוא היה מאיים מאוד - והתגלה כמחמיצן לא קטן.
ואז יום אחד, הוא הפסיק להחמיץ.
אבל גם ההוא יעיד - שטוב היה שהושאל לרמה"ש לצבור ביטחון.
יאללה ילד, נתראה שנה הבאה, בהצלחה בכפ"ס
גם ההוא היה מאיים מאוד - והתגלה כמחמיצן לא קטן.
ואז יום אחד, הוא הפסיק להחמיץ.
אבל גם ההוא יעיד - שטוב היה שהושאל לרמה"ש לצבור ביטחון.
יאללה ילד, נתראה שנה הבאה, בהצלחה בכפ"ס
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי