טל ארצ׳ל
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 864 לייקים
הגיע הזמן שיקבל אשכול משלו.
אני לא כל כך מבין איך שחקן כזה, בעמדה כזו, מתחבא בנוער עד כה.
יש מצב שהוא בשל יותר מאל-ים, בנימין סניור או ארי כהן.
שקט מאוד עם הכדור, בקושי איבד.
יש לו הבנה טובה מאוד של המשחק. לא נרתע ממגע, יש לו תאקל לא רע, והוא לא עושה רושם של שחקן שלוקה במהירות.
מעניין יהיה לראות אותו כקשר אחורי או כמגן ימני בקו 4.
יופי ילד.
אני לא כל כך מבין איך שחקן כזה, בעמדה כזו, מתחבא בנוער עד כה.
יש מצב שהוא בשל יותר מאל-ים, בנימין סניור או ארי כהן.
שקט מאוד עם הכדור, בקושי איבד.
יש לו הבנה טובה מאוד של המשחק. לא נרתע ממגע, יש לו תאקל לא רע, והוא לא עושה רושם של שחקן שלוקה במהירות.
מעניין יהיה לראות אותו כקשר אחורי או כמגן ימני בקו 4.
יופי ילד.
אם אני לא טועה במקור הוא קשר אחורי.
מתופקד ממשחק האימון הראשון כבלם בגלל המחסור שהיה בעמדה והנתונים הפיזיים שלו שמתאימים לעמדה.
יש לו אחלה פוטנציאל ומסכים לגמרי שברמה המנטלית הוא הרבה יותר מוכן מאל-ים למשל.
מה שהזוי שהוא בכלל לא נספר בנבחרות.
מן הסתם שפאסי מיועד להיכנס במקומו להרכב, במידה והוא מתוכנן בסוף לספסל לדעתי זה טעות והוא חייב להיות מושאל לצבור דק.
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
מתופקד ממשחק האימון הראשון כבלם בגלל המחסור שהיה בעמדה והנתונים הפיזיים שלו שמתאימים לעמדה.
מן הסתם שפאסי מיועד להיכנס במקומו להרכב, במידה והוא מתוכנן בסוף לספסל לדעתי זה טעות והוא חייב להיות מושאל לצבור דק.
-
- קיבל.ה 542 לייקים
כרגע התכנון לפי כל המשחקים ששוחקו עד כה זה קו 5 בהגנה - כרגע הבלמים שלך זה פאסי, ישראלוב, בלוריאן וזהו....Hayco כתב: ↑30 יולי 2023, 01:53 אם אני לא טועה במקור הוא קשר אחורי.
חייב אותו כבלם רביעי בהרכב כזה (פציעות, הרחקות, תחרות) והאמת לפי המשחק האחרון אני מעדיף אותו מאשר פאקינג קלנטיס כחילוף.
אז לדעתי מקום יהיה לו בקבוצה.
אם כבר קלטינס הוזכר, הלוואי וישחררו אותו ושארצ'ל ייכנס לרוטציה בעמדה המקורית שלו, הייתי מעלה אותו לפני אייבינדר ואל-ים.shaolin232 כתב:כרגע התכנון לפי כל המשחקים ששוחקו עד כה זה קו 5 בהגנה - כרגע הבלמים שלך זה פאסי, ישראלוב, בלוריאן וזהו....Hayco כתב: ↑30 יולי 2023, 01:53 אם אני לא טועה במקור הוא קשר אחורי.
חייב אותו כבלם רביעי בהרכב כזה (פציעות, הרחקות, תחרות) והאמת לפי המשחק האחרון אני מעדיף אותו מאשר פאקינג קלנטיס כחילוף.
אז לדעתי מקום יהיה לו בקבוצה.
קלטינס מחבל בכל עמדה שהוא מוצב בה.
תביא בלם טבעי נוסף לרוטציה.
היו חייבים לצפות את העזיבה של למקין מבעוד מועד, זה היה ברור כמו שהשמש תזרח מחר בבוקר.
- 7even
- קיבל.ה 2122 לייקים
יופי של פוטנציאל.
ושוב נגיד - עקביות.
בינתיים לדעתי רק ישראלוב ממש מראה את זה מהשנתונים האחרונים.
ושוב נגיד - עקביות.
בינתיים לדעתי רק ישראלוב ממש מראה את זה מהשנתונים האחרונים.
יחד, רק יחד!
- Red Wolf
- קיבל.ה 486 לייקים
מה הגובה שלו?
היה נראה לי מוזר שהוא זה שמרים את הכדורים במקום לנגוח אותם
חוץ מזה באמת נראה טוב, אבל לא צריך להגזים עם הציפיות ממנו
היה נראה לי מוזר שהוא זה שמרים את הכדורים במקום לנגוח אותם
חוץ מזה באמת נראה טוב, אבל לא צריך להגזים עם הציפיות ממנו
-
- קיבל.ה 773 לייקים
שחקן חכם, רואה משחק, חושב מהר. לא בלם אבל פתרון סביר לעת מצוא.
האלה איך יתמודד עם שחקנים יותר מהירים ופיזיים, הפועל י-ם אתמול לא איתגרה אותו יותר מדי.
האלה איך יתמודד עם שחקנים יותר מהירים ופיזיים, הפועל י-ם אתמול לא איתגרה אותו יותר מדי.
טל נראה לי השחקן הוותיק בהפועל. הוא משחק אצלנו מגיל 7 ועד היום. בכל המוקדמות למונדיאליטו לפני השנה הוא היה הקשר האחורי של הנבחרת והוא גם הוזמן לטורניר ונופה יום לפני פתיחתו. כל החיים הוא היה קשר אחורי ורק בעונה האחרונה בנוער הוא עבר לשחק כבלם ומגן ימיני. הוא כמעט לא מאבד אף כדור במהלך המשחק. ונראה לי שהמאמן שלנו נדלק עליו , מכל השחקנים עד עכשיו הוא שיחק הכי הרבה דקות במשחקי האימון והמשחק של אתמול בגביע הטוטו.חייבים לנסות אותו בתור קשר אחורי הוא יכול להיות התגלית של העונה שלנו.
- הפוסט קיבל 4 לייקים7even • לירון האדום • שחר • נועם שחם
-
- קיבל.ה 3148 לייקים
אפשרות ראשונה: בואו ניתן לשחקן נוער להוביל את הקישור האחורי שלנו.
אפשרות שניה: נשאיל אותו לקבוצה שבה הוא ישחק, יצבור ביטחון וניסיון ויחזור אלינו בשל לשחק בליגת על.
לא לומדים. פשוט לא לומדים.
אפשרות שניה: נשאיל אותו לקבוצה שבה הוא ישחק, יצבור ביטחון וניסיון ויחזור אלינו בשל לשחק בליגת על.
לא לומדים. פשוט לא לומדים.
-
- קיבל.ה 1021 לייקים
להוביל? מה? באיזה תרחיש הוא אמור להוביל?
-
- קיבל.ה 3148 לייקים
בתרחיש של הפנטזיונרים פה, שגם אמרו שלמקין הוא שימעון גרשון וישראלוב הוא מאלדיני וזה נגמר כמעט בירידת ליגה.
הפועל ת״א צריכה להפסיק להיות בית״ר טוברוק ולהתחיל לשחק עם שחקנים טובים בכל העמדות.
אולי יהיה שחקן פעם? יופי. שיוכיח את זה בקבוצה אחרת. כנ״ל גם על אל ים, סניור, רן בנימין ושאר החברים. אף אחד מהם לא ברמה של ליגת על.
הפועל ת״א צריכה להפסיק להיות בית״ר טוברוק ולהתחיל לשחק עם שחקנים טובים בכל העמדות.
אולי יהיה שחקן פעם? יופי. שיוכיח את זה בקבוצה אחרת. כנ״ל גם על אל ים, סניור, רן בנימין ושאר החברים. אף אחד מהם לא ברמה של ליגת על.
- הפוסט קיבל לייק אחדblackwater
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 864 לייקים
אני ממש לא בעד ששחקנים כמו בנימין, ארצ׳ל ובטח סניור יהיו בהרכבהאדס כתב: ↑31 יולי 2023, 09:56 בתרחיש של הפנטזיונרים פה, שגם אמרו שלמקין הוא שימעון גרשון וישראלוב הוא מאלדיני וזה נגמר כמעט בירידת ליגה.
אבל
כל עוד המשאבים שלנו מוגבלים, אין ברירה אלא לשחק עם השחקנים האלה כשחקני רוטציה
כמה בנימין ואל ים מקבלים ביחד?
תן לי שחקנים ישראליים שאפשר להביא שלא משנים את מבנה התקציב שלנו (ומשפיעים גם על איכות הזרים)
למה מתן חוזז או שחר פיבן יכולים להיות בהרכב או ברוטציה של מכבי ת״א? מה ההבדל הגדול?
אז כן, אני נגד ההשענות המוחלטת על שחקני הנוער אבל מכאן ועד לשלוח חצי סגל להשאלות יש דרך
יש מחיר לעסקאות השאלה, תראה מה קרה עם אופק ביטון ורז שלמה. יש קבוצה שמנגד שרוצה סעיפי אופציה, יש את השחקן עצמו שיכול להיקשר ולא לרצות לחזור (אופק ביטון)
אין לנו פריבלגיה לאבד את השחקנים האלה
ועוד משהו, חלאס לומר ״לא ברמה של ליגת על״. שנעבור על מצבת הישראלים האנונימית של אשדוד, נתניה והפועל י-ם שעשו פלייאוף?
לא צריך לכבס את זה, ״לא ברמה של ליגת על״ זה בעצם ״לא ברמה של הפועל ב״ש, מכבי וחיפה״
- הפוסט קיבל 3 לייקיםRed Wolf • L.S • SickleCell
-
- קיבל.ה 773 לייקים
זה קצת דמגוגי. לא בגלל למקין וישראלוב נלחמנו בתחתית. אם כבר, בזכותם נשארנו. היו הרבה מערכים ושחקנים שלא תפקדו טוב בקבוצה הזו, והם היו נקודת האור בקבוצה, בטח לא הבעיה שלה.האדס כתב: ↑31 יולי 2023, 09:56 בתרחיש של הפנטזיונרים פה, שגם אמרו שלמקין הוא שימעון גרשון וישראלוב הוא מאלדיני וזה נגמר כמעט בירידת ליגה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4095 לייקים
איזו השוואה עקומה, מה הקשר שחר פיבן ומתן חוזז שהם מבוגרים בלפחות 5 שנים מהשחקנים שהוא דיבר עליהם ואגב שניהם עברו השאלות לפני שנהיו שחקני רוטציה במכבי ככה שרק הוכחת את הנקודה שלו.צ'ימבויקה כתב: ↑31 יולי 2023, 10:08אני ממש לא בעד ששחקנים כמו בנימין, ארצ׳ל ובטח סניור יהיו בהרכבהאדס כתב: ↑31 יולי 2023, 09:56 בתרחיש של הפנטזיונרים פה, שגם אמרו שלמקין הוא שימעון גרשון וישראלוב הוא מאלדיני וזה נגמר כמעט בירידת ליגה.
אבל
כל עוד המשאבים שלנו מוגבלים, אין ברירה אלא לשחק עם השחקנים האלה כשחקני רוטציה
כמה בנימין ואל ים מקבלים ביחד?
תן לי שחקנים ישראליים שאפשר להביא שלא משנים את מבנה התקציב שלנו (ומשפיעים גם על איכות הזרים)
למה מתן חוזז או שחר פיבן יכולים להיות בהרכב או ברוטציה של מכבי ת״א? מה ההבדל הגדול?
אז כן, אני נגד ההשענות המוחלטת על שחקני הנוער אבל מכאן ועד לשלוח חצי סגל להשאלות יש דרך
יש מחיר לעסקאות השאלה, תראה מה קרה עם אופק ביטון ורז שלמה. יש קבוצה שמנגד שרוצה סעיפי אופציה, יש את השחקן עצמו שיכול להיקשר ולא לרצות לחזור (אופק ביטון)
אין לנו פריבלגיה לאבד את השחקנים האלה
ועוד משהו, חלאס לומר ״לא ברמה של ליגת על״. שנעבור על מצבת הישראלים האנונימית של אשדוד, נתניה והפועל י-ם שעשו פלייאוף?
לא צריך לכבס את זה, ״לא ברמה של ליגת על״ זה בעצם ״לא ברמה של הפועל ב״ש, מכבי וחיפה״
כנ״ל ההשוואה הלא רלוונטית לרז שלמה שיצא להשאלה אחרי ששיחק בהפועל כמה שנים אחרי שעלה מהנוער וזה לא עבד או אופק ביטון שלא השתלב ויצא בהשאלה. לשחקני נוער שאתה בונה על חזרה שלהם אתה לא מכניס אופציה מו הסתם.
גם אני בשאיפה ששחקני נוער שלא בשלים יצאו להשאלה, אבל המציאות הכלכלית והמקצועית בהפועל לא מתיישרת עם זה לצערי.
-
- קיבל.ה 525 לייקים
מסכים עם החלק שהבלטתי.
אני שמח שהצוות המיקצועי שחרר את קלטינס. מקווה מאד שארצל יהיה מחליף ראשון לקישור או לבלם.
זה לא שחקן להשאלה- זה שחקן להשאיר בבית ולנסות לפתח.
יש מספיק שחקני נוער שיש מקום להשאילם.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 3148 לייקים
ברור. דמגוגי. הם היו כל כך נקודת אור שלא הייתה ברירה אלא לעלות עם פאקינג קונטה במחזור שקבע את גורל המועדון, מרוב ביטחון שהם השרו על החלק האחורי, השתבשה דעתו של סילבס שהעלה את המוכר הזה שכמעט קבר אותנו.נועם שחם כתב: ↑31 יולי 2023, 11:00זה קצת דמגוגי. לא בגלל למקין וישראלוב נלחמנו בתחתית. אם כבר, בזכותם נשארנו. היו הרבה מערכים ושחקנים שלא תפקדו טוב בקבוצה הזו, והם היו נקודת האור בקבוצה, בטח לא הבעיה שלה.האדס כתב: ↑31 יולי 2023, 09:56 בתרחיש של הפנטזיונרים פה, שגם אמרו שלמקין הוא שימעון גרשון וישראלוב הוא מאלדיני וזה נגמר כמעט בירידת ליגה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4095 לייקים
שניהם פתחו לצד קונטה, הבעיה שגוטליב לא שיחק וסילבס התעקש על 3 בלמים. מה הקשר ללמקין וישראלוב?האדס כתב: ↑31 יולי 2023, 11:22ברור. דמגוגי. הם היו כל כך נקודת אור שלא הייתה ברירה אלא לעלות עם פאקינג קונטה במחזור שקבע את גורל המועדון, מרוב ביטחון שהם השרו על החלק האחורי, השתבשה דעתו של סילבס שהעלה את המוכר הזה שכמעט קבר אותנו.נועם שחם כתב: ↑31 יולי 2023, 11:00זה קצת דמגוגי. לא בגלל למקין וישראלוב נלחמנו בתחתית. אם כבר, בזכותם נשארנו. היו הרבה מערכים ושחקנים שלא תפקדו טוב בקבוצה הזו, והם היו נקודת האור בקבוצה, בטח לא הבעיה שלה.האדס כתב: ↑31 יולי 2023, 09:56 בתרחיש של הפנטזיונרים פה, שגם אמרו שלמקין הוא שימעון גרשון וישראלוב הוא מאלדיני וזה נגמר כמעט בירידת ליגה.
הגיע הזמן להחתים אותו על חוזה ארוך טווח.
כשיעברו לקו של 4 בהגנה בעזרת השם, לא מן הנמנע שנראה אותו מגן ימני פותח
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
ארצ'ל חתם לפני שנה וחצי על חוזה לשלוש עונות + אופציה לשתי עונות נוספותarik89 כתב:הגיע הזמן להחתים אותו על חוזה ארוך טווח.
- הפוסט קיבל 5 לייקיםDe Niro • לירון האדום • 7even • קפבלנקה • Asafasraf
-
- קיבל.ה 1977 לייקים
-
- קיבל.ה 350 לייקים
מראה שיש על מי לסמוך במקרה ואחד מהשלישיית בלמים ייעדר
נערך לאחרונה על ידי modag ב 05 אוגוסט 2023, 21:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 957 לייקים
היה מצוין היום
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- רדפוקס
- קיבל.ה 4095 לייקים
היחיד מכל הילדים ששיחקו היום שנראה מתאים לסגל.
- הפוסט קיבל 7 לייקיםלירון האדום • shaharot • SickleCell • Ofir136 • אדום • KingAlpaca • Asafasraf
-
- קיבל.ה 542 לייקים
כמה ביטחון, איזה כיף לראות משהו טוב העונה
- SickleCell
- קיבל.ה 408 לייקים
אני חצי רציני לגבי זה אבל מרגיש לי שהמשחק לצידו של דגלאס דה סילבה בטורניר 7x7 ומול לגאנס שיחרר אצלו משהו ברמה קוסמית. כאילו הוא נדבק בשלווה שיש לדה סילבה במשחק.
- הפוסט קיבל לייק אחדRed Ghost
-
- קיבל.ה 1720 לייקים
הוא קשר אחורי בעיקרון?
שישחק באמצע, נראה ששם אנחנו בבעיה יותר חמורה כרגע עם אל ים ואיינבינדר.
הייתי נותן לו במשחק הבא לפתוח באמצע במקום אל ים, הוא גם נראה לי יכול לתרום התקפית יותר ממנו. ואם בא למיכאליס ה5 בהגנה הזה שישים את ישראלוב בלם במקומו.
בכל מקרה הפתעה טובה עד כה.
הייתי נותן לו במשחק הבא לפתוח באמצע במקום אל ים, הוא גם נראה לי יכול לתרום התקפית יותר ממנו. ואם בא למיכאליס ה5 בהגנה הזה שישים את ישראלוב בלם במקומו.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 1426 לייקים
-
- קיבל.ה 4723 לייקים
כתבתי עליו באשכול המשחק.
היה שותפו של קנצפולסקי לקישור בקבוצת הנוער ותמיד היה נחשב לפחות מוכשר מבין השניים, אם כי כאשר מדמון היה פצוע ארצ'ל פתח אפילו בהרכב של נבחרת הנוער (לפחות עד שחיים הכניס את נאווי על חשבונו).
בעונה שעברה שיחק בנוער כחריג גיל, אבל עבר הסבות גם לעמדת המגן וגם לבלם.
בעיני זו הברקה לעמדת הבלם. הוא לא היה נחשב לקשר מאוד טכני, אבל כבלם זה מספיק ולמעלה מכך. בנוסף, יש לו נתונים פיזיים פשוט מעולים. הוא גבוה, ארוך, אתלטי ופיזי, כל מה שאתה יכול לרצות מבלם.
אני לא בטוח מה הוא יהיה שווה במערך של שני בלמים, אבל העמדה הזו של בלם מצד ימין במערך שלושת הבלמים מאוד הולמת אותו.
מה שכן, אני מקווה שאין כוונה להכניס אותו להרכב על חשבון ישראלוב.
היה שותפו של קנצפולסקי לקישור בקבוצת הנוער ותמיד היה נחשב לפחות מוכשר מבין השניים, אם כי כאשר מדמון היה פצוע ארצ'ל פתח אפילו בהרכב של נבחרת הנוער (לפחות עד שחיים הכניס את נאווי על חשבונו).
בעונה שעברה שיחק בנוער כחריג גיל, אבל עבר הסבות גם לעמדת המגן וגם לבלם.
בעיני זו הברקה לעמדת הבלם. הוא לא היה נחשב לקשר מאוד טכני, אבל כבלם זה מספיק ולמעלה מכך. בנוסף, יש לו נתונים פיזיים פשוט מעולים. הוא גבוה, ארוך, אתלטי ופיזי, כל מה שאתה יכול לרצות מבלם.
אני לא בטוח מה הוא יהיה שווה במערך של שני בלמים, אבל העמדה הזו של בלם מצד ימין במערך שלושת הבלמים מאוד הולמת אותו.
מה שכן, אני מקווה שאין כוונה להכניס אותו להרכב על חשבון ישראלוב.
-
- קיבל.ה 275 לייקים
-
- קיבל.ה 525 לייקים
לדעתי "הפתעת העונה" עד עכשיו.טכנית לארז כתב: ↑06 אוגוסט 2023, 01:10 הוא קשר אחורי בעיקרון?
לנוכח חולשתו של אל ים היתי מנסה אותו בעמדת הקשר האחורי.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
- זיטו
- קיבל.ה 194 לייקים
איזו הפתעה טובה.
ויותר מזה - גם יודע למסור ולהרים כדורים כמו שהרבה זמן אף אחד לא ידע אצלנו.
יש לו ערך מוסף
יש לו ערך מוסף
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
-
- קיבל.ה 950 לייקים
זה היתרון בהסבה של קשר לבלם- היכולת להניע כדור ולדייק.זיטו כתב:איזו הפתעה טובה.
יש לו ערך מוסף
עד עכשיו הפתעה עצומה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אוהב אותו מאוד, הילד נושם הפועל מאז שהוא זוכר את עצמו, רק שימשיך ככה.
הייתי רוצה לראות אותו במקום אל ים משחק 1 לניסיון.
הייתי רוצה לראות אותו במקום אל ים משחק 1 לניסיון.
-
- קיבל.ה 319 לייקים
מה איתו? פצוע?
אחד מהילדים הבודדים שהיה תענוג לראות אותו וגם הוא חסר.
אחד מהילדים הבודדים שהיה תענוג לראות אותו וגם הוא חסר.
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 432 לייקים
פורום בדיחה, ארצ'ל נתן 2 משחקים טובים ומיד הפך אצל כמה משתמשים פה לבאנקר בהרכב לכל העונה.
להזכירכם גם בנימין נתן 2 משחקים טובים בעונה שעברה, וגם קנצפולסקי, ואותם חלק ממשתמשי הפורום שולחים היום הביתה בכיף.
מחר ארצ'ל יכול להסריח את המגרש באותה מידה כמו בנימין. כולם מוכשרים אבל לא יציבים ולא בשלים.
היה צריך לבחור 3 שחקני נוער שיקבלו את הבמה השנה (לדעתי קנצפולסקי, רמות, בנימין.. את ישראלוב אני לא מחשיב כי הוא יותר משופשף כבר), ואת השאר להשאיל.
להזכירכם גם בנימין נתן 2 משחקים טובים בעונה שעברה, וגם קנצפולסקי, ואותם חלק ממשתמשי הפורום שולחים היום הביתה בכיף.
מחר ארצ'ל יכול להסריח את המגרש באותה מידה כמו בנימין. כולם מוכשרים אבל לא יציבים ולא בשלים.
היה צריך לבחור 3 שחקני נוער שיקבלו את הבמה השנה (לדעתי קנצפולסקי, רמות, בנימין.. את ישראלוב אני לא מחשיב כי הוא יותר משופשף כבר), ואת השאר להשאיל.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
- הפוסט קיבל 4 לייקיםRed Ghost • El dudernio • De Niro • KingAlpaca