חמאס הוא ארגון טרור

קנסו דחוף, עכשיו יותר מתמיד! פתוח 24 שעות! משקה ראשון חינם! הנחה לפוחדים מ-5G!
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1105 לייקים

יאללה יאללה, לך שקר לאמא שלך שמאמינה לכל סיפור שתמציא.
אתה לא היחיד שהיה במילואים בשטחים הכבושים, יודעים שאתה משקר.
עלאק מקור ראשון. פחחחח. ממש פח.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  438 לייקים

מתי לאחרונה היית שם?
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  438 לייקים

אין לי אינטרס לשקר , פשוט כל מי שלא מיישר קו עם האג'נדה שלך הוא שקרן נאצי.
ארז שדה
קיבל.ה  373 לייקים

Sin Queso כתב: 18 יולי 2023, 12:29 אין לי אינטרס לשקר , פשוט כל מי שלא מיישר קו עם האג'נדה שלך הוא שקרן נאצי.
מאה אחוז , הכל סבבה בשטחים והפלסטינים רק רוצים שזה יימשך, אז יש לי רעיון בשבילך תספח את השטחים ותתן לפלסטינים זכויות אזרחיות מלאות כולל הצבעה לכנסת וכך ביבי יזכה בעוד קולות .
סמל אישי של משתמש
ילד בן 6
קיבל.ה  15 לייקים

Sin Queso כתב: 18 יולי 2023, 12:07
its-sick כתב: 18 יולי 2023, 11:58 אפילו הזכרון שלך כבר משועבד לשטיפת המוח של לעצום עיניים בכוח ולהתעלם מהאמת. עצוב.
מותר ורצוי לחשוד בכל עדות ספציפית בפני עצמה, אבל להתעלם מהמון ראיות רק כי זה נוח לך זה ברמה של טכנית לצורר והחיסונים.
אני לא מתעלם , אני אומר אני לא יודע מה קרה שם.
לא מזמן הייתי במילואים ובאו המפגינים מהשמאל הקיצוני של המפה ששוללים את קיומה של מדינת ישראל קראו לי נאצי צילמו וביימו איזה סיטואציה בעזרת עריכה מגמתית שכביכול אנחנו מונעים מפלסטינים לנוע אל הבתים שלהם ופרסמו בטוויטר.
כמובן שהתגובות היו צבא כיבוש צבא כיבוש.

עכשיו הייתי שם 30 יום מבטיח לך שלא מנעתי מאף אחד לנוע לשום מקום , לא עיכבתי אף רכב לבידוק (האמת שזה לא נכון , רכבים יהודים כן עיכבתי ומנעתי מעבר)
תושבי המקום שחיים שם יום יום והבתים שלהם היו לידנו אמרו שהפגינים סתם באים לעשות רעש והם רק רוצים את השקט שלהם. (אפילו אחד אמר שהוא אוהב את ביבי והלוואי והוא יהיה ראש הממשלה שלהם במקום אבו מאזן) .

עכשיו זה לא איזה שמועה זה אני אומר לך ממקור ראשון שהרבה פעמים הסיטואציה שממסגרים לא נכונה.
הוא היה שחום ולבש חולצת כדורסל עם המספר 23 או שזו היתה המלצרית הטרנסג'נדרית הערביה של ריקלין כשהיא לבושה קזואל?

בכללי כל הסיפור הזה אמין מאד.
חבר של ארי שמאי מפארק וולפסון בחולון
סמל אישי של משתמש
pelegs
קיבל.ה  835 לייקים

Sin Queso כתב: 18 יולי 2023, 12:29 אין לי אינטרס לשקר , פשוט כל מי שלא מיישר קו עם האג'נדה שלך הוא שקרן נאצי.
אולי אין לך אינטרס לשקר, אולי כן. מה שבטוח זה שיש לך בעיקר סיפורים אנקדוטליים. גם לי יש כאלה (כמות הפשעים שראיתי בגדה המערבית היא בלתי נסבלת), אבל זה כשלעצמו לא טיעון. יש הררי נתונים על הפשעים שישראל מבצעת כחפי הפלסטינים, זה הרבה (הרבה הרבה) יותר מאשר מניעת מעבר פה או פיזור הפגנה שם.

כשעושים ניתוח פשוט של מטרות התנועה הציונית בכלל ותנועת ההתיישבות בשטחים בפרט, התבנית הכללית נעשית מאד ברורה: בשם הריבונות היהודית ומיקסום אדמות "ארץ הקודש" שבשליטה יהודית מדכאים עם שלם. יש די הרבה אנשים שמודים בזה בגלוי (כל מי שתומך בהתיישבות יהודית), זה לא איזה סוד שמור. באמת שצריך רמות של הכחשה ושקרים לעצמך בשביל לא לראות את זה.
חופש לפלסטין 🇵🇸 כל הכוח למעמד העובדים :hammersickle: كل القوة للطبقة العاملة 🇵🇸 الحرية لفلسطين
ضد الصهيونية, الرجعية العربية والإمبريالية :lol: נגד הציונות, הריאקציה הערבית והאימפריאליזם
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  438 לייקים

ארז שדה כתב: 18 יולי 2023, 12:40
מאה אחוז , הכל סבבה בשטחים והפלסטינים רק רוצים שזה יימשך, אז יש לי רעיון בשבילך תספח את השטחים ותתן לפלסטינים זכויות אזרחיות מלאות כולל הצבעה לכנסת וכך ביבי יזכה בעוד קולות .
איפה ראית שאמרתי את זה ? ראיתי בשירות שלי במהלך מעצרים חיילים שהרביצו לפלסטיני אזוק סתם להנאה. יש זבל בצה"ל ויש דברים שהצבא עושה לא כמו שצריך.
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  438 לייקים

ילד בן 6 כתב: 18 יולי 2023, 12:42
Sin Queso כתב: 18 יולי 2023, 12:07
its-sick כתב: 18 יולי 2023, 11:58 אפילו הזכרון שלך כבר משועבד לשטיפת המוח של לעצום עיניים בכוח ולהתעלם מהאמת. עצוב.
מותר ורצוי לחשוד בכל עדות ספציפית בפני עצמה, אבל להתעלם מהמון ראיות רק כי זה נוח לך זה ברמה של טכנית לצורר והחיסונים.
אני לא מתעלם , אני אומר אני לא יודע מה קרה שם.
לא מזמן הייתי במילואים ובאו המפגינים מהשמאל הקיצוני של המפה ששוללים את קיומה של מדינת ישראל קראו לי נאצי צילמו וביימו איזה סיטואציה בעזרת עריכה מגמתית שכביכול אנחנו מונעים מפלסטינים לנוע אל הבתים שלהם ופרסמו בטוויטר.
כמובן שהתגובות היו צבא כיבוש צבא כיבוש.

עכשיו הייתי שם 30 יום מבטיח לך שלא מנעתי מאף אחד לנוע לשום מקום , לא עיכבתי אף רכב לבידוק (האמת שזה לא נכון , רכבים יהודים כן עיכבתי ומנעתי מעבר)
תושבי המקום שחיים שם יום יום והבתים שלהם היו לידנו אמרו שהפגינים סתם באים לעשות רעש והם רק רוצים את השקט שלהם. (אפילו אחד אמר שהוא אוהב את ביבי והלוואי והוא יהיה ראש הממשלה שלהם במקום אבו מאזן) .

עכשיו זה לא איזה שמועה זה אני אומר לך ממקור ראשון שהרבה פעמים הסיטואציה שממסגרים לא נכונה.
הוא היה שחום ולבש חולצת כדורסל עם המספר 23 או שזו היתה המלצרית הטרנסג'נדרית הערביה של ריקלין כשהיא לבושה קזואל?

בכללי כל הסיפור הזה אמין מאד.
כן גם קראו לו מייקל
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  438 לייקים

pelegs כתב: 18 יולי 2023, 12:47
אולי אין לך אינטרס לשקר, אולי כן. מה שבטוח זה שיש לך בעיקר סיפורים אנקדוטליים. גם לי יש כאלה (כמות הפשעים שראיתי בגדה המערבית היא בלתי נסבלת), אבל זה כשלעצמו לא טיעון. יש הררי נתונים על הפשעים שישראל מבצעת כחפי הפלסטינים, זה הרבה (הרבה הרבה) יותר מאשר מניעת מעבר פה או פיזור הפגנה שם.

כשעושים ניתוח פשוט של מטרות התנועה הציונית בכלל ותנועת ההתיישבות בשטחים בפרט, התבנית הכללית נעשית מאד ברורה: בשם הריבונות היהודית ומיקסום אדמות "ארץ הקודש" שבשליטה יהודית מדכאים עם שלם. יש די הרבה אנשים שמודים בזה בגלוי (כל מי שתומך בהתיישבות יהודית), זה לא איזה סוד שמור. באמת שצריך רמות של הכחשה ושקרים לעצמך בשביל לא לראות את זה.
לרגע לא טענתי שצה"ל מושלם והכל אשמת הפלסטינים , אתם בוחרים להבין את זה.
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  438 לייקים

הבעיה מלהגיב בפוזציה שאתם לא עוצרים שנייה לחשוב. הסיבה שאני ממשיך להגיב פה היא לא כי אני חושב שאני יכול לשכנע אתכם אחרת אני בטוח שלא. אני באמת פותח את המחשבה שלי לדעות אחרות ואולי זוויות ראייה שלא הייתי מודה אליהם.
אתם סתם תוקפים על אוטומט כל מי שלא בפוזציה שלכם.
נערך לאחרונה על ידי Sin Queso ב 18 יולי 2023, 14:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  438 לייקים

חוץ מזה שאין לי אף סיבה להרים לביבי
ארז שדה
קיבל.ה  373 לייקים

Sin Queso כתב: 18 יולי 2023, 12:53 חוץ מזה שאין לי אף סיבה להרים לביבי
אתה אמרת שהפלסטינים במקום שבו עשית מילואים אמרו שהבעיה היא המפגינים מהשמאל הקיצוני ואחד מהם אמר שהוא תומך בביבי, אז אם הבעיה היא השמאל והפלסטינים רוצים שהמצב יימשך כפי שהוא, תיתן להם אפשרות להביע את התמיכה שלהם בביבי בקלפי? אנחנו מדינה דמוקרטית לא?
סמל אישי של משתמש
pelegs
קיבל.ה  835 לייקים

Sin Queso כתב: 18 יולי 2023, 12:52 הבעיה מלהגיב בפוזציה שאתם לא עוצרים שנייה לחשוב. הסיבה שאני ממשיך להגיב פה היא לא כי אני חושב שאני יכול לשכנע אתכם אחרת אני בטוח שלא. אני באמת פותח את המחשבה שלי לדעות אחרות ואולי זוויות ראייה שלא הייתי מודה אליהם.
אתם סתם תוקפים על אוטומת כל מי שלא בפוזציה שלכם.
זה לא שאלה של מושלם מול רוע מוחלט, אני גם לא טוען שצה"ל הוא רוע מוחלט. אתה פשוט מנסה שוב ושוב לסתור בעיות אמיתיות בעזרת טיעונים שמיישרים קו עם כל התעמולה השקרית שיהודים בישראל שומעים שוב ושוב מיום היוולדם. גם אם צה"ל היה צבא מאד אדיב ונחמד ביחסו לפלסטינים (והוא רחוק מזה מאד), זה לא היה משנה את הסיפור הכללי, שהוא אחזקת עם שלם תחת ממשל צבאי בשביל לנשל אותו מאדמותיו. זו המציאות. אם אתה בוחר להתעלם ממנה ו/או להצדיק אותה, ראוי ונכון להגיב לך שאתה טועה.

לגבי הסיפורים האישיים שלך: כאמור, כמו כל אדם אתה נחשף לנקודת מבט מאד צרה. אני אגיד את זה ככה: גם אם יש חיילים אינדיבידואלים נחמדים מאד שרק מנסים לעזור לפלסטינים, הם חלק ממערכת שתפקידה לנשל את אותם הפלסטינים, והם רק חלקיק קטן מאד מהתמונה הכוללת, שהיא משטר אכזרי מאד שקיומו נועד לאפשר התיישבות יהודית בשטח מייושב ע"י עם אחר. גם אם תראה מאה שמאלנים שמזייפים הפגנות, או חמש מאות פלסטינים שיגידו לך שהם מתים על ביבי. כן, זה אפילו לא אלפית האלפית ממה שהולך בשטחים. בכל סיטואציה של פשעים בסקאלה כזו יש אינדיבידואלים בקרב המיעוט שיגידו שהכל דווקא סבבה. שחורים שהגנו על העבדות? היו גם היו. נשים שמתנגדות לזכות הצבעה לנשים? לא חסר. לעזאזל, היו יהודים שתמכו במפלגה הנאצית. זה קורה כי יש תמיד אנשים שיחשבו שאם הם יתחנפו מספיק לחזק, הוא לא יפגע בהם אישית. תזכור את זה בכל פעם שאתה על מדים ופלסטיני אומר לך בדיוק את מה שאתה רוצה לשמוע.

עכשיו, מה זה בכלל "להגיב מפוזיציה"? כל אדם עושה את זה. אתה חושב שלך אין תפישה של המציאות שאתה מנסה להגן עליה? תחשוב שוב. זו התנהלות אנושית בסיסית. כולנו "מגיבים מפוזיציה", ומי שחושב שהוא יכול לבוא באופן נייטרלי לנושא כזה אחרי שנחשף אליו בכל רגע ורגע בחייו מגיל אפס, משקר לעצמו. צר לי.

וגם אין קשר לביבי. אתה יכול להיות השונא הכי גדול של ביבי, ולמעשה מצביע מרצ שמאלני מאד - זה לא משנה את העובדה שאתה בפועל מגן על פשעים חמורים מאד שנעשים על בסיס יום-יומי בשל הרצון לבצע התיישבות יהודית באדמות מיושבות ע"י עם אחר. זה הכל.
חופש לפלסטין 🇵🇸 כל הכוח למעמד העובדים :hammersickle: كل القوة للطبقة العاملة 🇵🇸 الحرية لفلسطين
ضد الصهيونية, الرجعية العربية والإمبريالية :lol: נגד הציונות, הריאקציה הערבית והאימפריאליזם
ארז שדה
קיבל.ה  373 לייקים

Sin Queso כתב: 18 יולי 2023, 12:52 הבעיה מלהגיב בפוזציה שאתם לא עוצרים שנייה לחשוב. הסיבה שאני ממשיך להגיב פה היא לא כי אני חושב שאני יכול לשכנע אתכם אחרת אני בטוח שלא. אני באמת פותח את המחשבה שלי לדעות אחרות ואולי זוויות ראייה שלא הייתי מודה אליהם.
מה הפתרון שאתה מציע? אני מוכן להקשיב בלי לתקוף, אני כנראה לא אסכים איתך אבל מעניין אותי לדעת .
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1500 לייקים

Sin Queso כתב: 18 יולי 2023, 11:41
teknoboy כתב: 18 יולי 2023, 11:33 מי רצה טיהור אתני ולא קיבל?

(אני יכול להביא לכם כל יום כמה כאלה, עד שתיאלצו להודות שאכן יש טיהור אתני, אבל אני מעריך שאתם תעדיפו לעזוב את הפורום מאשר להסתכל למציאות בעיניים אז בינתיים אני חוסך לכם את זה)
1. אני לא מכיר את המקרה אז אני לא יכול להגיד לך מה הסיבה שצה"ל עשה מה שעשה . יש לך את הנימוק של צה"ל מדוע הביא דחפורים?

2. זה שאתה מנסה למסגר כל דחפור כטיהור אתני לא הופכת את זה לאמת לא משנה כמה אתה מאמין שהיא כזאת.
1. פשעי מלחמה זה דבר אחד, תירוצים פקידותיים\מנהלתיים לפשעי מלחמה זה כבר רמה מעל (רוע בנאלי וכו').
2. לא ידעתי שיש שם אחר לסילוק שיטתי של אנשים מבתיהם ואדמתם לטובת קבוצה אתנית אחרת.
עכשיו סקרנת, איך עוד אפשר לקרוא לזה?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
אַל תַּעַן כְּסִיל כְּאִוַּלְתּוֹ פֶּן תִּשְׁוֶה לּוֹ גַם אָתָּה (note to self)
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  438 לייקים

teknoboy כתב: 18 יולי 2023, 14:26
teknoboy כתב: 18 יולי 2023, 11:33 מי רצה טיהור אתני ולא קיבל?

(אני יכול להביא לכם כל יום כמה כאלה, עד שתיאלצו להודות שאכן יש טיהור אתני, אבל אני מעריך שאתם תעדיפו לעזוב את הפורום מאשר להסתכל למציאות בעיניים אז בינתיים אני חוסך לכם את זה)
1. אני לא מכיר את המקרה אז אני לא יכול להגיד לך מה הסיבה שצה"ל עשה מה שעשה . יש לך את הנימוק של צה"ל מדוע הביא דחפורים?

2. זה שאתה מנסה למסגר כל דחפור כטיהור אתני לא הופכת את זה לאמת לא משנה כמה אתה מאמין שהיא כזאת.
1. פשעי מלחמה זה דבר אחד, תירוצים פקידותיים\מנהלתיים לפשעי מלחמה זה כבר רמה מעל (רוע בנאלי וכו').
2. לא ידעתי שיש שם אחר לסילוק שיטתי של אנשים מבתיהם ואדמתם לטובת קבוצה אתנית אחרת.
מדינת חוק?
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  438 לייקים

ארז שדה כתב: 18 יולי 2023, 13:04
Sin Queso כתב: 18 יולי 2023, 12:53 חוץ מזה שאין לי אף סיבה להרים לביבי
אתה אמרת שהפלסטינים במקום שבו עשית מילואים אמרו שהבעיה היא המפגינים מהשמאל הקיצוני ואחד מהם אמר שהוא תומך בביבי, אז אם הבעיה היא השמאל והפלסטינים רוצים שהמצב יימשך כפי שהוא, תיתן להם אפשרות להביע את התמיכה שלהם בביבי בקלפי? אנחנו מדינה דמוקרטית לא?
זה שהוא רוצה שישראל תספח אותו לא אומר שאני תומך בזה שישראל תספח אותו .
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  438 לייקים

ארז שדה כתב: 18 יולי 2023, 13:06
מה הפתרון שאתה מציע? אני מוכן להקשיב בלי לתקוף, אני כנראה לא אסכים איתך אבל מעניין אותי לדעת .
שים לב איך פלגס מגיב , הדעות שלנו רחוקות שונות אור , אבל השיח ענייני ולא יורד לפסים אישיים. אני אף פעם לא מנסה להקטין אותו או את הדעות שלו לא טוען שהוא שקרן או שהוא ממציא אלא מגיב ענייני או עם סרקזם שזה גם סבבה.

שים לב איך לאותה מקרה היו 2 תגובות שונות
להגיב לי שאני שקרן שרק אמא שלי קונה את השקרים שלי זה סתם לפלוט קצף מפה בשביל להרגיש צודק.

להגיב לי שהמקרה הזה לא מייצג ולהסביר למה אולי אני לא מסכים עם זה אבל זה מטרתו של הדיון לשמוע בלי להתלהם ולהקטין את האחר.
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  438 לייקים

pelegs כתב: 18 יולי 2023, 13:05
זה לא שאלה של מושלם מול רוע מוחלט, אני גם לא טוען שצה"ל הוא רוע מוחלט. אתה פשוט מנסה שוב ושוב לסתור בעיות אמיתיות בעזרת טיעונים שמיישרים קו עם כל התעמולה השקרית שיהודים בישראל שומעים שוב ושוב מיום היוולדם. גם אם צה"ל היה צבא מאד אדיב ונחמד ביחסו לפלסטינים (והוא רחוק מזה מאד), זה לא היה משנה את הסיפור הכללי, שהוא אחזקת עם שלם תחת ממשל צבאי בשביל לנשל אותו מאדמותיו. זו המציאות. אם אתה בוחר להתעלם ממנה ו/או להצדיק אותה, ראוי ונכון להגיב לך שאתה טועה.

לגבי הסיפורים האישיים שלך: כאמור, כמו כל אדם אתה נחשף לנקודת מבט מאד צרה. אני אגיד את זה ככה: גם אם יש חיילים אינדיבידואלים נחמדים מאד שרק מנסים לעזור לפלסטינים, הם חלק ממערכת שתפקידה לנשל את אותם הפלסטינים, והם רק חלקיק קטן מאד מהתמונה הכוללת, שהיא משטר אכזרי מאד שקיומו נועד לאפשר התיישבות יהודית בשטח מייושב ע"י עם אחר. גם אם תראה מאה שמאלנים שמזייפים הפגנות, או חמש מאות פלסטינים שיגידו לך שהם מתים על ביבי. כן, זה אפילו לא אלפית האלפית ממה שהולך בשטחים. בכל סיטואציה של פשעים בסקאלה כזו יש אינדיבידואלים בקרב המיעוט שיגידו שהכל דווקא סבבה. שחורים שהגנו על העבדות? היו גם היו. נשים שמתנגדות לזכות הצבעה לנשים? לא חסר. לעזאזל, היו יהודים שתמכו במפלגה הנאצית. זה קורה כי יש תמיד אנשים שיחשבו שאם הם יתחנפו מספיק לחזק, הוא לא יפגע בהם אישית. תזכור את זה בכל פעם שאתה על מדים ופלסטיני אומר לך בדיוק את מה שאתה רוצה לשמוע.

עכשיו, מה זה בכלל "להגיב מפוזיציה"? כל אדם עושה את זה. אתה חושב שלך אין תפישה של המציאות שאתה מנסה להגן עליה? תחשוב שוב. זו התנהלות אנושית בסיסית. כולנו "מגיבים מפוזיציה", ומי שחושב שהוא יכול לבוא באופן נייטרלי לנושא כזה אחרי שנחשף אליו בכל רגע ורגע בחייו מגיל אפס, משקר לעצמו. צר לי.

וגם אין קשר לביבי. אתה יכול להיות השונא הכי גדול של ביבי, ולמעשה מצביע מרצ שמאלני מאד - זה לא משנה את העובדה שאתה בפועל מגן על פשעים חמורים מאד שנעשים על בסיס יום-יומי בשל הרצון לבצע התיישבות יהודית באדמות מיושבות ע"י עם אחר. זה הכל.

אתה מאמין שצה"ל ברובו הוא רע עם נגיעות של חייילים עם מצפון אני מאמין שצה"ל ברובו הוא טוב עם נגיעות של חיילים ללא כל מצפון זה ההבדל בנינו.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1500 לייקים

Sin Queso כתב: 18 יולי 2023, 14:50
teknoboy כתב: 18 יולי 2023, 14:26

מדינת חוק?
אני מזכיר לך את הפוסט הקודם ששיתפתי, שבו פורעים ממאחז לא חוקי גירשו אנשים באלימות מאדמתם ומבתיהם.
איפה מדינת החוק הייתה אז?
עצם העובדה שהחוק תמיד דופק את הערבים היא הדגל השחור שאמור להתנוסס מעל הטענה של "מדינת חוק".
וכאמור, ההצדקה הפקידותית\תקנונית לטיהור אתני היא לטעמי חמורה לא פחות, ואולי יותר, מהתמיכה בטיהור עצמו.

ועוד שאלה קטנה: אתה באמת לא יודע שבשטחים הכבושים יש חוק נפרד ליהודים (ותומכיהם) וחוק נפרד לערבים (ותומכיהם, כולל אזרחי ישראל)?
ממליץ לך לחפש בגוגל "amnesty israel apartheid report" ותראה ישועות.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1500 לייקים

Sin Queso כתב: 18 יולי 2023, 14:56
pelegs כתב: 18 יולי 2023, 13:05

אתה מאמין שצה"ל ברובו הוא רע עם נגיעות של חייילים עם מצפון אני מאמין שצה"ל ברובו הוא טוב עם נגיעות של חיילים ללא כל מצפון זה ההבדל בנינו.
אז אתה כנראה גם בטוח שצה"ל ברובו כושל ברמה שלנהל קיוסק לא היית נותן לו, כי למרות שכמעט כולם טובי לב וטהורים בכל זאת הם מצליחים להרוג בממוצע מאה ילדים בשנה רק בעזה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
ארז שדה
קיבל.ה  373 לייקים

Sin Queso כתב: 18 יולי 2023, 14:55
שים לב איך פלגס מגיב , הדעות שלנו רחוקות שונות אור , אבל השיח ענייני ולא יורד לפסים אישיים. אני אף פעם לא מנסה להקטין אותו או את הדעות שלו לא טוען שהוא שקרן או שהוא ממציא אלא מגיב ענייני או עם סרקזם שזה גם סבבה.

להגיב לי שאני שקרן שרק אמא שלי קונה את השקרים שלי זה סתם לפלוט קצף מפה בשביל להרגיש צודק.

להגיב לי שהמקרה הזה לא מייצג ולהסביר למה אולי אני לא מסכים עם זה אבל זה מטרתו של הדיון לשמוע בלי להתלהם ולהקטין את האחר.
אנשים שונים מגיבים באופן שונה גם אם הם חולקים אותן דעות, אבל לא ענית על השאלה שלי, מה הפתרון שלך , גם להגיד שאין פתרון זו תשובה , לסכסוך ביננו לבין הפלסטינים?
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  438 לייקים

ארז שדה כתב: 18 יולי 2023, 15:04

אנשים שונים מגיבים באופן שונה גם אם הם חולקים אותן דעות, אבל לא ענית על השאלה שלי, מה הפתרון שלך , גם להגיד שאין פתרון זו תשובה , לסכסוך ביננו לבין הפלסטינים?
אין פתרון בדור שלנו. מה שנותר הוא להוריד את הלהבות ולהגביר את האמון בין הצדדים לדור הבא.
ארז שדה
קיבל.ה  373 לייקים

Sin Queso כתב: 18 יולי 2023, 15:27

אין פתרון בדור שלנו. מה שנותר הוא להוריד את הלהבות ולהגביר את האמון בין הצדדים לדור הבא.
ומה יהיה הפתרון בדור הבא?
סמל אישי של משתמש
pelegs
קיבל.ה  835 לייקים

Sin Queso כתב: 18 יולי 2023, 14:56 אתה מאמין שצה"ל ברובו הוא רע עם נגיעות של חייילים עם מצפון אני מאמין שצה"ל ברובו הוא טוב עם נגיעות של חיילים ללא כל מצפון זה ההבדל בנינו.
לא, בכלל לא איכפת לי אם יש נגיעות של חיילים עם מצפון או שאין בכלל כאלה, או שכל צה"ל כאלה. בפעם המליון - זה בכלל לא משנה. התפקיד שצה"ל ממלא הוא פסול מיסודו. אני לא הולך ומודד כמה טוב כל ארגון/אדם עושה וכמה רע, ומחשב את ההפרש כדי להגיע למסקנה. המציאות לא עובדת ככה, אנחנו לא חיים בפנטזיה דתית. זה לא שאם מחר צה"ל ימנע מלחמת אזרחים באפריקה ויציל אלפי בני-אדם ממוות זה יצדיק את מה שהולך בשטחים (ואת הפשעים שצה"ל ביצע בעבר בכלל).

אולי שווה לנסות להסביר את זה עם הקבלה לנושא אחר. שאלה לי אליך - האם אתה מסכים שהעבדות בארה"ב הייתה שגויה מוסרית ופסולה מייסודה?
סמל אישי של משתמש
pelegs
קיבל.ה  835 לייקים

Sin Queso כתב: 18 יולי 2023, 15:27 אין פתרון בדור שלנו. מה שנותר הוא להוריד את הלהבות ולהגביר את האמון בין הצדדים לדור הבא.
תמיד אומרים את זה אלו שמפסידים הכי פחות מהמצב הנוכחי. אי אפשר לחכות לדור הבא, אנשים סובלים ברמות מטורפות כבר עכשיו (בעיקר פלסטינים אבל גם יהודים), וככל שנחכה ככה רק יותר אנשים יסבלו.
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  438 לייקים

ארז שדה כתב: 18 יולי 2023, 15:34
Sin Queso כתב: 18 יולי 2023, 15:27
ומה יהיה הפתרון בדור הבא?
בתקווה שילד פלסטיני לא יראה יהודי ויחשוב שהוא בא לגרש אותו מהבית וילד יהודי לא יראה בכל ערבי מחבל פונטיצאלי
סמל אישי של משתמש
pelegs
קיבל.ה  835 לייקים

Sin Queso כתב: 18 יולי 2023, 16:17 בתקווה שילד פלסטיני לא יראה יהודי ויחשוב שהוא בא לגרש אותו מהבית וילד יהודי לא יראה בכל ערבי מחבל פונטיצאלי
בשביל זה צריך שני דברים:
1. שיהודים יפסיקו לגרש פלסטינים מאדמותיהם.
2. שפלסטינים יפסיקו לעשות טרור (אני מניח שב"ערבי" אתה מתכוון ספציפית לערבים פלסטינים).
(שים לב שאני מתעלם כאן מרצח פלסטינים ע"י יהודים, משהו שקורה הרבה יותר מהכיוון ההפוך)

נקודה 1 די מסבירה את עצמה מבחינת מה יש לעשות, ובשביל שנקודה 2 תתקיים צריך לפתור מהשורש את המציאות שגורמת לפלסטינים לעשות טרור. בשביל זה צריך גם שנקודה 1 תתקיים, וגם שהחיים של פלסטינים יהיו לכל הפחות נסבלים, עדיף שהם יהיו גם נורמליים (כי במציאות אנשים בוחרים בטרור מתוך ייאוש). בשביל זה צריך להבטיח להם עצמאות לאומית, שיוויון זכויות ומצב כלכלי טוב. בשביל שכל אלו יושגו יחד, אין מה לעשות וצריך להתפרק מהרצון לריבונות יהודית על השטח כי זה סותר את קיום כל הנקודות יחד. כלומר - שיוויון זכויות מוחלט, חזרת פליטים, פיצויים על האדמות שנגנבו.

אני מניח שאתה לא מסכים עם המסקנה שלי, אחרת לא היה כאן בכלל דיון. באיזו נקודה בניתוח (השטחי בכוונה) שהבאתי אנחנו מפסיקים להסכים?
Asafasraf
קיבל.ה  565 לייקים

Sin Queso כתב:

אל תתרגש. התגובות המגעילות לגופו של אדם תמיד מגיעות כשלא מסכימים איתם, רק שהם עושים את זה בתורנות.
אתה ניסית להם את האג׳נדה של צה״ל כצבא טרור שרוצח עם ניסיונות להראות אחרת.
אפשר להתווכח על מה שנעשה מטעם המדינה, אבל לא לנסות להפוך את הצבא למה שהוא לא קרוב אליו.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1500 לייקים

Asafasraf כתב: 18 יולי 2023, 21:10 אפשר להתווכח על מה שנעשה מטעם המדינה, אבל לא לנסות להפוך את הצבא למה שהוא לא קרוב אליו.
איך מה שאתה מתאר דומה לדברים שקורים בפורום, כמו דיווח יומיומי על מקרי אלימות מיותרים ואכזריים?
איפה יש פה הפיכה של משהו למשהו שהוא לא?
אם כבר, מי שהופך *בכוח* משהו למשהו שהוא לא תוך כדי התעלמות מוחלטת מהמציאות, גם כשהיא מול העיניים שלו, זה בדרך כלל אותם אנשים שעוד לפני שהם נכנסים לדיון הם כבר מחליטים ומודיעים לכולם מה מותר ומה אסור בו.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
הגלמוד מלוד
קיבל.ה  387 לייקים

מסכים לכן חשוב שארה"ב תפסיק לממן את חמאס במיליארדים כל שנה ולהגן עליהם באו"ם אה רגע
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  438 לייקים

pelegs כתב: 18 יולי 2023, 15:45
Sin Queso כתב: 18 יולי 2023, 15:27 אין פתרון בדור שלנו. מה שנותר הוא להוריד את הלהבות ולהגביר את האמון בין הצדדים לדור הבא.
תמיד אומרים את זה אלו שמפסידים הכי פחות מהמצב הנוכחי. אי אפשר לחכות לדור הבא, אנשים סובלים ברמות מטורפות כבר עכשיו (בעיקר פלסטינים אבל גם יהודים), וככל שנחכה ככה רק יותר אנשים יסבלו.
השנאה של הנער הפלסטני הממוצע כלפי הישראלי גבוהה מדי בשביל הסכם שלום כלשהו.
סמל אישי של משתמש
pelegs
קיבל.ה  835 לייקים

אז תפסיקו לעשות את כל הדברים שגורמים לו לשנוא אתכם.
הפוסט קיבל לייק אחדארז שדה
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1105 לייקים

פלגס, אם סין קוואזו יספר לך סיפור מרגש ממקור ראשון על חייל מילואים שהיה לו רומן סוער עם פלסטיני, האם תאמין שצה"ל רק רוצה שלום?
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
סמל אישי של משתמש
pelegs
קיבל.ה  835 לייקים

אני מאמין רק בשש"ל
Asafasraf
קיבל.ה  565 לייקים

הגלמוד מלוד כתב:מסכים לכן חשוב שארה"ב תפסיק לממן את חמאס במיליארדים כל שנה ולהגן עליהם באו"ם אה רגע
ברגע שאיראן תפסיק לממן את ישראל.

סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  438 לייקים

its-sick כתב: 18 יולי 2023, 23:09 פלגס, אם סין קוואזו יספר לך סיפור מרגש ממקור ראשון על חייל מילואים שהיה לו רומן סוער עם פלסטיני, האם תאמין שצה"ל רק רוצה שלום?
אני קוואזו כמו שאתה עיסיק
ארז שדה
קיבל.ה  373 לייקים

Sin Queso כתב: 19 יולי 2023, 11:01
its-sick כתב: 18 יולי 2023, 23:09 פלגס, אם סין קוואזו יספר לך סיפור מרגש ממקור ראשון על חייל מילואים שהיה לו רומן סוער עם פלסטיני, האם תאמין שצה"ל רק רוצה שלום?
אני קוואזו כמו שאתה עיסיק
מה הפירוש של Sin queso?
Asafasraf
קיבל.ה  565 לייקים

teknoboy כתב:
Asafasraf כתב: 18 יולי 2023, 21:10 אפשר להתווכח על מה שנעשה מטעם המדינה, אבל לא לנסות להפוך את הצבא למה שהוא לא קרוב אליו.
איך מה שאתה מתאר דומה לדברים שקורים בפורום, כמו דיווח יומיומי על מקרי אלימות מיותרים ואכזריים?
אם כבר, מי שהופך *בכוח* משהו למשהו שהוא לא תוך כדי התעלמות מוחלטת מהמציאות, גם כשהיא מול העיניים שלו, זה בדרך כלל אותם אנשים שעוד לפני שהם נכנסים לדיון הם כבר מחליטים ומודיעים לכולם מה מותר ומה אסור בו.
אתה החלטת לבטל אדם אחר שציין מה שראה (לרבריו) באירוע מסוים, תוך שימוש במילים מזלזלות.
אתה ועוד כמה כאן בשרשור יודעים הכי טוב, כשרובכם מסתמכים על סרטוני וידאו (שייתכן וערוכים ייתכן שלא), אבל כשיש מישהו שמספר מקרה מגוף ראשון, אז הוא שקרן/ חרטטן מבלי לבדוק שום עובדה בו.

סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1500 לייקים

Asafasraf כתב: 19 יולי 2023, 11:14
teknoboy כתב:
אתה החלטת לבטל אדם אחר שציין מה שראה (לרבריו) באירוע מסוים, תוך שימוש במילים מזלזלות.
אתה ועוד כמה כאן בשרשור יודעים הכי טוב, כשרובכם מסתמכים על סרטוני וידאו (שייתכן וערוכים ייתכן שלא), אבל כשיש מישהו שמספר מקרה מגוף ראשון, אז הוא שקרן/ חרטטן מבלי לבדוק שום עובדה בו.

בטוח שזה אני? על מי מדובר ומה קרה לו?
ובכל מקרה, לא הבנתי איך משהו שמישהו ראה פעם יכול לסתור טענה כללית כמו "צה"ל עושה דברים שהם פשעי מלחמה" או שאם החיילים אשכרה מנסים לא להרוג וילדים ועדיין הורגים מאה ילדים בשנה אז הם כל כך גרועים שלא רק נשק, גם רישיון נהיגה אסור לתת להם (אולי צריך גם לאסור עליהם להיות בעלים של חפצים חדים, שלא יהרגו את עצמם ואת סביבתם עם חוסר היכולת המוחלט שלהם).
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
שליחת תגובה