מדי בית מדי חוץ
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
תהייה שעלתה לי אחרי אתמול, אני זוכר שפעם היה קטע כזה שקבוצת הבית משחקת בצבע בהיר וקבוצת החוץ בצבע כהה. המקור ההיסטורי ידוע לי והכל אבל מתי זה שונה בארץ? כי פתאום קלטתי שכמעט כל משחקי הבית העונה אנחנו באדום ובמשחקי החוץ בלבן בעוד שפעם זה היה בדיוק הפוך.
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- DavidSheriff9
- קיבל.ה 190 לייקים
אני חושב שהיתה דרישה של הקהל להנהלה, בימים האלה שזה באמת לא משנה (להלן סיבות ההיסטוריות)
שינוי מבורך!
אדום עולה
שינוי מבורך!
אדום עולה
- 7even
- קיבל.ה 2655 לייקים
גמני זוכר שזה היה ככה.
מימיי בשער 5 זוכר משחקים נגד קבוצות בכחול, שהפועל בלבן מלא והקבוצה השניה בכחול.
זה הרגיש כמו הדרבי של פ"ת...ולאט לאט זה החל להשתנות לאדום. גם בכדורסל.
בימי אוסישקין עם תרקדיל ושורט וכו'...כל משחקי הבית בערך היינו בלבן.
מימיי בשער 5 זוכר משחקים נגד קבוצות בכחול, שהפועל בלבן מלא והקבוצה השניה בכחול.
זה הרגיש כמו הדרבי של פ"ת...ולאט לאט זה החל להשתנות לאדום. גם בכדורסל.
בימי אוסישקין עם תרקדיל ושורט וכו'...כל משחקי הבית בערך היינו בלבן.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1038 לייקים
לא צריך ללכת רחוק גם בשנה שעברה שיחקנו בלבן בבית, רק העונה זה השתנה
-
- קיבל.ה 229 לייקים
מבסוט על זה, אנחנו אדום פי אלף יותר משאנחנו לבן אז למה שלא נשחק בבית באדום שלנו?
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
חס וחלילה שזה מה שמשתמע ממה שרשמתי, אני מעדיף לשחק באדום על פני כל צבע אחר אבל רציתי לדעת אם יש איזשהו הסבר לעובדה שזה השתנה השנה ("מסורת" שנמשכת הרבה שנים ופתאום משתנה בלי הודעה רשמית של המועדון/מנהלת או משהו)
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 229 לייקים
מה היתה הסיבה למסורת הזאת?ההוא שאמרו לו כתב: ↑11 אפריל 2023, 18:31חס וחלילה שזה מה שמשתמע ממה שרשמתי, אני מעדיף לשחק באדום על פני כל צבע אחר אבל רציתי לדעת אם יש איזשהו הסבר לעובדה שזה השתנה השנה ("מסורת" שנמשכת הרבה שנים ופתאום משתנה בלי הודעה רשמית של המועדון/מנהלת או משהו)
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
שידורי טלוויזיה בשחור לבן ככה שאי אפשר ללבוש שתי חולצות בהירות/כהות והעובדה שכדורסל אמריקאי ושם תמיד קבוצת הבית לובשת חולצה בהירה (גם בענפים אחרים)ASAFABADI כתב: ↑11 אפריל 2023, 18:58מה היתה הסיבה למסורת הזאת?ההוא שאמרו לו כתב: ↑11 אפריל 2023, 18:31חס וחלילה שזה מה שמשתמע ממה שרשמתי, אני מעדיף לשחק באדום על פני כל צבע אחר אבל רציתי לדעת אם יש איזשהו הסבר לעובדה שזה השתנה השנה ("מסורת" שנמשכת הרבה שנים ופתאום משתנה בלי הודעה רשמית של המועדון/מנהלת או משהו)
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 511 לייקים
מי שזוכר, אני העליתי את הנושא, אחרי שבדקתי אותו עם המנהלת, והצעתי לשחק באדום בכל מצב אפשרי. זה היה במצע שלי בבחירות הקודמות (לא האחרונות) לוועד המנהל, שבהם חסרו לי מספר מועט של קולות כדי להיבחר. מי שאמר, כאן מעליי, שזכור לו שהנושא עלה מהאוהדים, כנראה זכר את זה מקריאת המצע.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!