שבת 4.3, מארחים את הפועל ירושלים
-
- קיבל.ה 530 לייקים
בתקווה שג'ייקובן כשיר, חיי ונושם
משאירים את טוקוטו בחוץ?
מאוד מקווה שהפעם נצא עם היד על העליונה ונוריד את ירושלים קצת לקרקע.
משאירים את טוקוטו בחוץ?
מאוד מקווה שהפעם נצא עם היד על העליונה ונוריד את ירושלים קצת לקרקע.
- עמית
- קיבל.ה 346 לייקים
מחפש כרטיסססססס
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
- גביזון
- קיבל.ה 3088 לייקים
פרקו כבר יודע מה הם הולכים לעשות, הגיע הזמן לנצח אותם בבית.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
מעניין מי הזרים שירשמו.
מצד אחד טוקוטו נכס הגנתי,
מצד שני מול קבוצה עם הגנה חזקה צריך התקפה חזקה,
מצד שלישי אם המשחק יהיה בסקור נמוך צריך שגם אנחנו נשמור אותם בסקור נמוך.
לא מקנא בפרנקו
מצד אחד טוקוטו נכס הגנתי,
מצד שני מול קבוצה עם הגנה חזקה צריך התקפה חזקה,
מצד שלישי אם המשחק יהיה בסקור נמוך צריך שגם אנחנו נשמור אותם בסקור נמוך.
לא מקנא בפרנקו
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 645 לייקים
הייתי רושם את הורד. מפחד הרבה יותר מהנקינס שהמפתח שלנו יהיה לעצור אותו. ירושלים לא קבוצת התקפה מרשימה ואין להם גארד שמקריי לא יכול לשמור עליו. מעדיף גם שאדם אריאל ישחק ולא זלמנסון. אדם גם תמיד מפציץ נגד ירושלים וגם ירווח את ההתקפה שלנו מול ההגנה שלהם
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
משחק חשוב. מעבר לעניין המיקום בטבלה, יש כאן קטע הצהרתי.
ירושלים נמצאים בתקופה שבה לא נראה שהם מסוגלים להפסיד. ההגנה שלהם חונקת והביטחון שלהם בשמיים. בנוסף, אחרי ההפסד בגביע אנחנו חייבים את הניצחון הזה בשביל תחושת המסוגלות. אמנם ניצחנו אותם בתחילת העונה, אבל ברור שירושלים של היום היא לא אותה קבוצה.
קבוצה שלא פשוט להתכונן אליה, משני צידי המגרש.
מבחינה התקפית צריך למצוא דרך לגרום להגנה שלהם לזוז. אם נשחק התקפות ארוכות וסטטיות זה לא יעבוד. צריך לתקוף אותם מהר ולהפעיל עליהם המון לחץ. לשחקנים כמו ג'ייקובן ומקריי זה קצת נוגד את ההרגלים.
מבחינה הגנתית הפתרונות הם קצת פחות יצירתיים. ירושלים לא מסתמכת כמעט על כישרון אישי ומשתמשת בהרבה חסימות ותנועה ללא כדור כדי לגרום להגנה לזוז. בעיני המפתח פה זה בעיקר האסל ואינטנסיביות. אין כאן משהו ספציפי שצריך לעצור (קצת את ההפעלה של הנקינס, אבל זה לא כזה ביג דיל), רק רוטציות מהירות ולהזיז רגליים.
ירושלים נמצאים בתקופה שבה לא נראה שהם מסוגלים להפסיד. ההגנה שלהם חונקת והביטחון שלהם בשמיים. בנוסף, אחרי ההפסד בגביע אנחנו חייבים את הניצחון הזה בשביל תחושת המסוגלות. אמנם ניצחנו אותם בתחילת העונה, אבל ברור שירושלים של היום היא לא אותה קבוצה.
קבוצה שלא פשוט להתכונן אליה, משני צידי המגרש.
מבחינה התקפית צריך למצוא דרך לגרום להגנה שלהם לזוז. אם נשחק התקפות ארוכות וסטטיות זה לא יעבוד. צריך לתקוף אותם מהר ולהפעיל עליהם המון לחץ. לשחקנים כמו ג'ייקובן ומקריי זה קצת נוגד את ההרגלים.
מבחינה הגנתית הפתרונות הם קצת פחות יצירתיים. ירושלים לא מסתמכת כמעט על כישרון אישי ומשתמשת בהרבה חסימות ותנועה ללא כדור כדי לגרום להגנה לזוז. בעיני המפתח פה זה בעיקר האסל ואינטנסיביות. אין כאן משהו ספציפי שצריך לעצור (קצת את ההפעלה של הנקינס, אבל זה לא כזה ביג דיל), רק רוטציות מהירות ולהזיז רגליים.
- גביזון
- קיבל.ה 3088 לייקים
פורסם הורד במקום טוקוטו.
-
- קיבל.ה 530 לייקים
ירושלים נתונת לספידי סמית לנוח... (לא שהוא כזה מרגש אותי)
-
- קיבל.ה 100 לייקים
כנראה פציעה קלה והם מעדיפים לשמור אותו לליגת האלופות באמצע השבוע.
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
- עמית
- קיבל.ה 346 לייקים
תקשיבו שאני ועוד לדעתי מאות אנשים מחפשים כרטיסים למשחק הזה
אני חושב שהגיע הזמן לחשוב על זה כי יש ביקוש הרבה יותר גדול ולדעתי גם בעתיד יהיה הרבה יותר ביקוש
לא שאני מציע לעבור ליד ושם חלילה אבל משהו כמו הרחבת האולם יהיה חייב לעמוד על הפרק
אני חושב שהגיע הזמן לחשוב על זה כי יש ביקוש הרבה יותר גדול ולדעתי גם בעתיד יהיה הרבה יותר ביקוש
לא שאני מציע לעבור ליד ושם חלילה אבל משהו כמו הרחבת האולם יהיה חייב לעמוד על הפרק
-
- קיבל.ה 2397 לייקים
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
אם ניתן עוד שנתיים של סולד אווט נצטרך לחשוב מה עושים.עמית כתב:תקשיבו שאני ועוד לדעתי מאות אנשים מחפשים כרטיסים למשחק הזה
כרגע זה מוקדם, שנה שעברה עוד היו משחקים שיותר מחצי אולם ריק ומכרו כרטיסים ב10₪.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
אני מניח שהיית ציני בעקבות זה שהוא אמר את זה בתחילת עונה? כי אם לא היית ציני, אז.. לא, הוא ממש לא ברמה שלהם
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
ממילא גם אם מחליטים להרחיב, אישור תוכניות + בניה זה כנראה ענין של שנים ארוכות. וזה בהנחה מאד אופטימית שהעיריה בכלל תסכים ושזה בכלל אפשרי טכנית (בזמנו נאמר שלא).Chegi כתב: ↑03 מרץ 2023, 21:46אם ניתן עוד שנתיים של סולד אווט נצטרך לחשוב מה עושים.עמית כתב:תקשיבו שאני ועוד לדעתי מאות אנשים מחפשים כרטיסים למשחק הזה
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- עמית
- קיבל.ה 346 לייקים
כן אני הבנתי שזה כמעט בלתי אפשרי להרחיב את האולם בגלל איך שהוא בנוי (שזה קצת יריקה מהערייה)הפועל כתב:ממילא גם אם מחליטים להרחיב, אישור תוכניות + בניה זה כנראה ענין של שנים ארוכות. וזה בהנחה מאד אופטימית שהעיריה בכלל תסכים ושזה בכלל אפשרי טכנית (בזמנו נאמר שלא).Chegi כתב: ↑03 מרץ 2023, 21:46אם ניתן עוד שנתיים של סולד אווט נצטרך לחשוב מה עושים.עמית כתב:תקשיבו שאני ועוד לדעתי מאות אנשים מחפשים כרטיסים למשחק הזה
אני מבין את הקושי אבל אני סתם רוצה שזה קצת ידובר אולי בשביל לחשוב על פתרונות כי למה לא
לא ניסיתי לעשות מנוי השנה כי אני לומד לימודי ערב ומפספס כמה מהמשחקים. נראה לי שנה הבאה אין ברירה כי שווה יותר לנסות לחפש קונים בשביל משחקים שאפספס בשביל הראש השקט (אם בכלל אצליח)
-
- קיבל.ה 645 לייקים
למצוא קונים אתה יכול בכל משחק גם נגד אילת או קריית אתא. למצוא כרטיסים לדרבי/ירושלים/חולון זה כבר משימה כמעט בלתי אפשריתעמית כתב: ↑03 מרץ 2023, 22:52כן אני הבנתי שזה כמעט בלתי אפשרי להרחיב את האולם בגלל איך שהוא בנוי (שזה קצת יריקה מהערייה)הפועל כתב:ממילא גם אם מחליטים להרחיב, אישור תוכניות + בניה זה כנראה ענין של שנים ארוכות. וזה בהנחה מאד אופטימית שהעיריה בכלל תסכים ושזה בכלל אפשרי טכנית (בזמנו נאמר שלא).
אני מבין את הקושי אבל אני סתם רוצה שזה קצת ידובר אולי בשביל לחשוב על פתרונות כי למה לא
לא ניסיתי לעשות מנוי השנה כי אני לומד לימודי ערב ומפספס כמה מהמשחקים. נראה לי שנה הבאה אין ברירה כי שווה יותר לנסות לחפש קונים בשביל משחקים שאפספס בשביל הראש השקט (אם בכלל אצליח)
-
- קיבל.ה 2397 לייקים
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1435 לייקים
כמו שון דוסון
״תנו לו לזרוק משלוש, יהיה בסדר״
זה ממש לא מקרי
״תנו לו לזרוק משלוש, יהיה בסדר״
זה ממש לא מקרי
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1435 לייקים
אחרי שראיתי מי נרשם אצלנו ואצלם בדיעבד חבל שטוקוטו בחוץ, במיוחד בלי סמית׳ חשוב שיהיה לחץ מסיבי על המובילי כדור שלהם ולגרום לאיבודים.
בכל מקרה כל עוד נועם יעקב על המגרש הייתי שמח שגיל בני ייכנס לו לווריד.
בכל מקרה כל עוד נועם יעקב על המגרש הייתי שמח שגיל בני ייכנס לו לווריד.
- גביזון
- קיבל.ה 3088 לייקים
הבעיה מול ירושלים זה יותר ההתקפה, אני מאמין ומקווה שפרנקו כבר הכין הקבוצה לאזורית ולהגנה של הסרבי.
גם ההגנה זה יותר עניין של מוכנות מנטלית מולם.
גם ההגנה זה יותר עניין של מוכנות מנטלית מולם.
- רדנקו
- קיבל.ה 1584 לייקים
ירושלים לא שומרים אזורית.
מה שהם כן עושים זה לשמור אישית מצויינת, לסגור קווי מסירה ולשלוח ידיים עם שלושה שחקנים לכל שחקן שמנסה לחדור או להתקדם לכיוון הסל בכדרור (כמו שעשו למשל רגלנד במשחק מול חולון).
מולם צריך בעיקר לא לכדרר את עצמנו למוות, לא לנסות לנצח באחד על אחד אלא להניע כדור מהר וחכם ולא למסור מסירות שקופות מצד אחד של המגרש לצד השני שיהפכו למתפרצות שלהם.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
מה שהם כן עושים זה לשמור אישית מצויינת, לסגור קווי מסירה ולשלוח ידיים עם שלושה שחקנים לכל שחקן שמנסה לחדור או להתקדם לכיוון הסל בכדרור (כמו שעשו למשל רגלנד במשחק מול חולון).
מולם צריך בעיקר לא לכדרר את עצמנו למוות, לא לנסות לנצח באחד על אחד אלא להניע כדור מהר וחכם ולא למסור מסירות שקופות מצד אחד של המגרש לצד השני שיהפכו למתפרצות שלהם.
- גביזון
- קיבל.ה 3088 לייקים
מסכיםרדנקו כתב:ירושלים לא שומרים אזורית.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1435 לייקים
צריך גם לנסות לכפות כמה שיותר חילופים ליצירת מיסמצ׳ים.רדנקו כתב: ↑04 מרץ 2023, 09:53 ירושלים לא שומרים אזורית.
אם משחק שלם קורנליוס ישמור על בראון והנקינס על גינת ואונוואקו אנחנו בבעיה לא קטנה.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
נכון לגמרי.רדנקו כתב:ירושלים לא שומרים אזורית.
מה שיוכל לפתוח לנו את ההגנה זה השלשות אם נהיה באחוזים טובים יהיה בסדר
- רועי גווארה
- קיבל.ה 351 לייקים
באתרים שבדקתי אין שידורים
https://sport365.stream/basketball/04-m ... -jerusalem
http://livetv.sx/enx/eventinfo/11571782 ... jerusalem/
אבל יש שידור אודיו רשמי עם שימי ריגר
https://www.youtube.com/watch?v=-foY5RAj_dM
https://sport365.stream/basketball/04-m ... -jerusalem
http://livetv.sx/enx/eventinfo/11571782 ... jerusalem/
אבל יש שידור אודיו רשמי עם שימי ריגר

https://www.youtube.com/watch?v=-foY5RAj_dM
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
הנקינס במהלך הראשון על אונוואקו בפרצוף של "זה קל מדי"
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
מרגיש מוזר לחזור מהפגרה.
ועוד מול ירושלים.
ועוד מול ירושלים.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- רועי גווארה
- קיבל.ה 351 לייקים
תודה, אבל לא עובד אצלי
סטטיסטיקה ו-play by play מאתר המנהלת
https://stats.segevstats.com/realtimest ... 97&lang=he
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
- רדפוקס
- קיבל.ה 4733 לייקים
בינתיים מופע השלכת לבנים למרחק של שתי הקבוצות.
אבל לפחות נראה שבאנו לעבוד בהגנה.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
השופטים שורקים להם על הפיזיות הרגילה שלהם.
בעייתי להם.
בעייתי להם.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
בינתיים השופטים בגישה של לא לתת לירושלים להרביץ וירושלים לא יודעים מה לעשות עם זה. חבל רק על השלשות
- גביזון
- קיבל.ה 3088 לייקים
השלכת לבנים טוב לקבוצת הגנה על סקור נמוך.רדפוקס כתב:בינתיים מופע השלכת לבנים למרחק של שתי הקבוצות.
מקווה מאד שיתחילו להכנס לנו כדורים.
-
- קיבל.ה 141 לייקים
כרגיל עם ירושלים, שורקים להם רגיל בדקות הראשונות, ואז נבהלים מהפער בפאולים לכל קבוצה ונותנים להם לתפוס ידיים כל המשחק.