אהלן,
כחלק מהתשלום השנתי על השרתים המשותפים של הפורום ושל ויקיפועל ועל הדומיין, נצטרך לגייס כ-$250, לאחר שהכסף מהגיוס הראשון לפני כשנתיים נגמר ואנחנו עומדים לפני החידוש השלישי.
נשמח לתרומות ממכם. בגדול זה לא בשמיים, 30 יוזרים שיתרמו חמש דולר כל אחד סוגרים לנו את הפינה.
ניתן לתרום דרך הלינק: https://www.buymeacoffee.com/shedim
אפשר גם דרך הפייפאל: paypal@shedim.org (אבל עדיף בלינק הקודם)
תודה!
גיוס תרומות לתחזוקת השרתים
-
- קיבל.ה 140 לייקים
- Chegi
- קיבל.ה 1384 לייקים
בוצע.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- Site Admin
- קיבל.ה לייק אחד
תיקון קטן:
הסכום שצריך לגייס הוא 250$ לשנה (השרת עולה 300 אבל מתברר שיש סוג של הכנסה מטפאטוק, ההפרש הוא בערך 250, קצת יותר)
הסכום שצריך לגייס הוא 250$ לשנה (השרת עולה 300 אבל מתברר שיש סוג של הכנסה מטפאטוק, ההפרש הוא בערך 250, קצת יותר)
- DJSavta
- קיבל.ה 262 לייקים
- its-sick
- קיבל.ה 1040 לייקים
בכל זאת העדפתי פייפאל כי זה יותר בטוח
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
- הפועל
- קיבל.ה 658 לייקים
- יצירת קשר:
חשוב לי לציין שהמחיר הנ"ל הוא אחרי מאמצים מאד גדולים בשנה וחצי האחרונות של ויקיפועל ושדים להקטין הוצאות ע"י שדרוג השרת ואיחוד התשתיות.
אנחנו באמת עובדים קשה כדי להצליח לקיים טכנית את שני האתרים ביעילות.
ובלי קשר, אנצל את המקום כדי לחזור על קריאתי התמידית לעזרה בתפעול ויקיפועל. לא צריך להיות מתכנת על, או בעל יכולות כתיבה יוצאות דופן. רק צריך רצון טוב ורצינות (וכמה שעות עבודה על המחשב בנינוחות בבית) כדי לאפשר לנו להמשיך לשפר את התוכן באתר.
מי שרוצה מוזמן, ואני מבטיח שהסיפוק יהיה שווה את זה
ובלי קשר, אנצל את המקום כדי לחזור על קריאתי התמידית לעזרה בתפעול ויקיפועל. לא צריך להיות מתכנת על, או בעל יכולות כתיבה יוצאות דופן. רק צריך רצון טוב ורצינות (וכמה שעות עבודה על המחשב בנינוחות בבית) כדי לאפשר לנו להמשיך לשפר את התוכן באתר.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- הפוסט קיבל 3 לייקיםסומך • רועי גווארה • Chegi
- Frenzy
- קיבל.ה 543 לייקים
נתתי את הסכום הנמוך מתוך הנחה שמלא אנשים יתנו כסף, אז אם זה לא עובד תעדכנו ואתן עוד
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
- הפוסט קיבל לייק אחדהפועל
- Chegi
- קיבל.ה 1384 לייקים
לגבי ויקיפועל מחזק, גם לא צריך להיות איזה כתב טורים מדופלם. אפילו אם נזכרתם במשחק היסטורי שחוויתם יוסיף מאוד לערכים באתר.הפועל כתב:חשוב לי לציין שהמחיר הנ"ל הוא אחרי מאמצים מאד גדולים בשנה וחצי האחרונות של ויקיפועל ושדים להקטין הוצאות ע"י שדרוג השרת ואיחוד התשתיות.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- הפוסט קיבל לייק אחד7even
-
- קיבל.ה 140 לייקים
- הפועל
- קיבל.ה 658 לייקים
- יצירת קשר:
או פשוט לפנות אלינו ולשאול במה צריך עזרה. יש הרבה דברים קטנים טכניים שלא דורשים מאמץ גדול בפני עצמם אבל ביחד גוזלים מהעורכים המון זמן יקר.Chegi כתב: ↑11 ינואר 2023, 20:32לגבי ויקיפועל מחזק, גם לא צריך להיות איזה כתב טורים מדופלם. אפילו אם נזכרתם במשחק היסטורי שחוויתם יוסיף מאוד לערכים באתר.הפועל כתב:חשוב לי לציין שהמחיר הנ"ל הוא אחרי מאמצים מאד גדולים בשנה וחצי האחרונות של ויקיפועל ושדים להקטין הוצאות ע"י שדרוג השרת ואיחוד התשתיות.
-
- קיבל.ה 208 לייקים
- הפועל
- קיבל.ה 658 לייקים
- יצירת קשר:
- Chegi
- קיבל.ה 1384 לייקים
הלוואי שויקיפועל יפותח יותר בעזרת הקהילה.
אולי כדאי לנסות לשווק את זה דרך ערוצי המדיה ואולי לעשות שיתוף פעולה עם המועדים?
אולי כדאי לנסות לשווק את זה דרך ערוצי המדיה ואולי לעשות שיתוף פעולה עם המועדים?
- הפוסט קיבל לייק אחדהפועל
- הפועל
- קיבל.ה 658 לייקים
- יצירת קשר:
מקדמים כל הזמן ברשתות החברתיות בזכות מנהל הסושיאל המופלא שלנו ומנסים באופן אקטיבי מדי פעם לערב עוד אנשים. לצערי בינתיים כל זה לא עזר להעלות את רמת המעורבות בויקיפועל. בכדורגל לא הצלחנו להשיג שיתוף פעולה. והכדורסל עסוקים למדי

אנחנו עובדים על פרויקט מרגש לכבוד שנת ה100 שיצא בחודשים הקרובים. אולי זה יגביר את המודעות לפרויקט בקרב הקהל ויעזור להכניס עוד אנשים למעגל העשיה של תיעוד הפועל.
- הפוסט קיבל לייק אחדChegi
- teknoboy
- קיבל.ה 1407 לייקים
אני מנצל את ההזדמנות להדגיש שאמנם אפשר, כדאי ורצוי לסייע לוויקיפועל בלי להיות מתכנת, אבל מצד שני, אם יש בקהל מתכנתת שמוכנה לתרום מזמנה ומכישוריה אז לא חסר במה לעזור.
בעיקר מדובר על ענייני SQL והתממשקויות שונות איתו, אבל אין צורך ביותר מדי ידע.
(אני אישית בכלל חובבן, אבל כן רצוי שזה לא יהיה פרויקט תכנות ראשון בחיים או משהו)
אם שכחתי איזה פרט, @הפועל יוסיף.
בעיקר מדובר על ענייני SQL והתממשקויות שונות איתו, אבל אין צורך ביותר מדי ידע.
(אני אישית בכלל חובבן, אבל כן רצוי שזה לא יהיה פרויקט תכנות ראשון בחיים או משהו)
אם שכחתי איזה פרט, @הפועל יוסיף.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
אַל תַּעַן כְּסִיל כְּאִוַּלְתּוֹ פֶּן תִּשְׁוֶה לּוֹ גַם אָתָּה (note to self)
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
אַל תַּעַן כְּסִיל כְּאִוַּלְתּוֹ פֶּן תִּשְׁוֶה לּוֹ גַם אָתָּה (note to self)
* המציג אינו רופא