צה"ל הוא ארגון טרור

קנסו דחוף, עכשיו יותר מתמיד! פתוח 24 שעות! משקה ראשון חינם! הנחה לפוחדים מ-5G!
סמל אישי של משתמש
pelegs
קיבל.ה  835 לייקים

טל טרור מבין עיניך!
חופש לפלסטין 🇵🇸 כל הכוח למעמד העובדים :hammersickle: كل القوة للطبقة العاملة 🇵🇸 الحرية لفلسطين
ضد الصهيونية, الرجعية العربية والإمبريالية :lol: נגד הציונות, הריאקציה הערבית והאימפריאליזם
סמל אישי של משתמש
pelegs
קיבל.ה  835 לייקים

עברנו את הטרור, נעבור גם את זה.
חופש לפלסטין 🇵🇸 כל הכוח למעמד העובדים :hammersickle: كل القوة للطبقة العاملة 🇵🇸 الحرية لفلسطين
ضد الصهيونية, الرجعية العربية والإمبريالية :lol: נגד הציונות, הריאקציה הערבית והאימפריאליזם
סמל אישי של משתמש
pelegs
קיבל.ה  835 לייקים

תפסת טרוריסט, לא תפסת.
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1105 לייקים

לא מקפיצים ברצף. מחכים יומיים שלושה בין הודעה להודעה
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
סמל אישי של משתמש
pelegs
קיבל.ה  835 לייקים

אבל היה לי קצת זמן פנוי, היה חשוב לנצלו.
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  438 לייקים

Sin Queso כתב: 31 מאי 2023, 20:18 למה אי אפשר לשים מנהלים נודנקים ? :roll:
הפוסט קיבל 2 לייקיםHaunterAssign
עובדיה
קיבל.ה  155 לייקים

Sin Queso כתב: 21 יוני 2023, 14:25
אם תתן לו בלוק, איך הוא ינהל אותך?
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  438 לייקים

עובדיה כתב: 21 יוני 2023, 16:55
אם תתן לו בלוק, איך הוא ינהל אותך?
זה לא פשוט מסתיר ממני את ההודעות של אותו משתמש?
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1105 לייקים

אם הוא יכתוב לך הודעת אזהרה, פשוט תתעלם ממנה ולא תדע?
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  438 לייקים

its-sick כתב: 21 יוני 2023, 21:58 אם הוא יכתוב לך הודעת אזהרה, פשוט תתעלם ממנה ולא תדע?
אם שוטר מזהיר אותי ממשהו ואני מתעלם האחראיות עליי.
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1105 לייקים

אני רוצה לראות שוטר שיסכים שתשים ידיים על האוזניים כשהוא נותן לך אזהרה.
لا إله
Assign

איזה קבוצה של אנשים מסכנים אתם באמת.. מזל שיש לכם קצת הפועל בחיים... או שבעצם לא.
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1105 לייקים

אני לא מסכן, יש לי חיים נפלאים.
אני ואשתי אחרי 20 שנה ביחד עדיין מאוהבים כמו בשנה הראשונה, יש לי ילדים חכמים יפים ומוצלחים שבינתיים מסבים לי רק אושר (טפו טפו טפו), אני עובד בעבודה שאני מאד אוהב ונהנה ממנה (היא אשכרה תחביב שלי), וגם מרויח המון כסף.
יש לי רק כתם אחד בחיים שלי, וזה שאני חולק מדינה עם נאצים שכמותך.
אז נכון שהכתם הזה מכוער ואני מנסה לנקות אותו, אבל הכל מסביב כל כך נוצץ שהוא לא באמת מקלקל לי את המצב רוח.

אם כבר, אז מי שמסכנים זה אתם. המדינה הזו מתאבדת ואתם תטבעו איתה (כבר בשנים הקרובות העוני הולך לטרוף את רוב העם בגלל הנאציזם המתחזק).
לי ולילדיי יש אזרחות זרה ואנחנו בורחים מפה בקלות, וגם בחו"ל יהיו לי חיים נפלאים.
لا إله
סמל אישי של משתמש
pelegs
קיבל.ה  835 לייקים

אם מדובר בי, אז צר לי לאכזב אבל אני לא מנהל אלא סתם עוזר טכני. משום מה יש בעיה לשים אותי בנודניקים. כנראה שהפתרון הוא לא להתרגש מדי מהודעות בפאקינג קנסו :smoke:
סמל אישי של משתמש
pelegs
קיבל.ה  835 לייקים

its-sick כתב: 22 יוני 2023, 11:12 אני לא מסכן, יש לי חיים נפלאים.
אני ואשתי אחרי 20 שנה ביחד עדיין מאוהבים כמו בשנה הראשונה, יש לי ילדים חכמים יפים ומוצלחים שבינתיים מסבים לי רק אושר (טפו טפו טפו), אני עובד בעבודה שאני מאד אוהב ונהנה ממנה (היא אשכרה תחביב שלי), וגם מרויח המון כסף.
יש לי רק כתם אחד בחיים שלי, וזה שאני חולק מדינה עם נאצים שכמותך.
אז נכון שהכתם הזה מכוער ואני מנסה לנקות אותו, אבל הכל מסביב כל כך נוצץ שהוא לא באמת מקלקל לי את המצב רוח.

אם כבר, אז מי שמסכנים זה אתם. המדינה הזו מתאבדת ואתם תטבעו איתה (כבר בשנים הקרובות העוני הולך לטרוף את רוב העם בגלל הנאציזם המתחזק).
לי ולילדיי יש אזרחות זרה ואנחנו בורחים מפה בקלות, וגם בחו"ל יהיו לי חיים נפלאים.
אני מבין את הצורך בלענות לזה, ובתור מכור ל"לתקן אנשים באינטרנט" מי אני שאבקר, אבל באמת שמדובר בתחתית של התחתית. מדובר ביוזר עם איזה שבע הודעות בפורום, שלוש מתוכן זה התבכיינות על כך שאנשים מעזים לבקר את מושאי האינדוקטרינציה שהוא קיבל מינקות. בזבוז אנרגיה זה אנדרסטייטמנט כאן. מילא בוולטון, איפה שיש לנו כביכול דיונים רציניים, אבל בקנסו זה באמת מיותר.

בברכת בוא יבוא סופה של הציונות, ויפה שעה קודם.
Assign

דרך אגב אני גם נשוי לבלב וגם אני עושה ימבה כסף לבלב ואישתי הכי כוסית בארץ וגם לי יש אזרחות זרה... ימסכן .. יאללה תלכו מפה כבר אף אחד לא יתגעגע אליכם!!!!
Assign

דרך אגב 2 אני איש שמצביע מרכז-שמאל כל חיי ואני גאה במדינה שלי וגאה שהייתי בצבא בלי להיות נאצי גזען כמוכם .
Assign

דרך אגב 3 איזה גבר פלג שיש לו מלא הודעות ולי רק 7. ניצחת את החיים האלה אין ספק.
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  438 לייקים

pelegs כתב: 22 יוני 2023, 11:37
אם מדובר בי, אז צר לי לאכזב אבל אני לא מנהל אלא סתם עוזר טכני. משום מה יש בעיה לשים אותי בנודניקים. כנראה שהפתרון הוא לא להתרגש מדי מהודעות בפאקינג קנסו :smoke:
זה לא רק אתה זה כולכם.
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1105 לייקים

הלואי ויכולתי לברוח מפה כבר עכשיו. לא כי רע לי, טוב לי מאד. אבל אני רוצה שהילדים יבנו לעצמם חיים במדינה עם שלטון חוק ועם פחות גזענות והרבה פחות מקרי רצח שמבוצעים ע"י המדינה.
אבל כל עוד ההורים שלי ושל אשתי בחיים (וכמובן שאין לי שום רצון שזה ישתנה) אנחנו נשאר לתמוך בהם, או עד הרגע שהשלטון היודונאצי יחליט לעצור שמאלנים (הדרכון הזר כל כך יעזור אז).
لا إله
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1105 לייקים

באמת מעניין אותי אם האידיוט יודע את המשמעות המילונית של המילה "מסכן". זה נשמע שהוא חושב שהמשמעות היא "לא נאצי".
لا إله
Assign

הדשא של השכן תמיד ירוק יותר. אם אתה חושב שבמדינות אחרות כזה טוב ואין גזענות והפליה אז שיבושם לך. גם אם יש מדינות כאלה אז ככל הנראה לפני יובל או כפול מזה הם רצחו עם אחר או כבשו מדינה אחרת. שילמדו אותנו איך להתנהג.
Assign

its-sick כתב: 22 יוני 2023, 12:06 באמת מעניין אותי אם האידיוט יודע את המשמעות המילונית של המילה "מסכן". זה נשמע שהוא חושב שהמשמעות היא "לא נאצי".
אתם נאצים במלוא מובן המילה. אתם גזענים ואתם שונאי יהודים. אתם הכי גרועים שיש השנאה מעוורת אותכם. ומעניין האם גם אתה קיבלת מאדון עובדיה אזהרה בפרטי עכשיו שכתבת אידיוט . או שהפליה מתחילה דווקא בפורום שדים?
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1105 לייקים

באמת בזבוז זמן, איסתרא בלגינא קיש קיש קריא. ריק לגמרי.
لا إله
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1105 לייקים

אבל מה שבאמת חשוב זה שהאשכול הזה ממשיך לבלוט בפורום. זאת הרי מטרתו. תודה לכל מי שעוזר, גם אם הוא טיפש וכוונותיו מרושעות!
لا إله
הפוסט קיבל לייק אחדpelegs
Assign

שמח לשמוע שחייך המדהימים והמלאי אושר מסתכמים בלהקפיץ את האשכול הזה כדי שיהיה לך על מה לאונן יגבר גברי. אתה מבין עכשיו את הפירוש של המילה מסכן??
ארגון טרור ששומר עליך בלילה שלא יערפו לילד שלך את הראש במיטה ידפוק.
תמשיך להקפיץ את האשכול בהצלחה. אירוני שאפילו בפורום אוהדי הפועל שזה יעני שמאל אתם מיעוט... בעעעעע יאללה ביי
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1105 לייקים

:rofl: :rofl: :rofl:
لا إله
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  438 לייקים

Assign כתב: 22 יוני 2023, 12:21 שמח לשמוע שחייך המדהימים והמלאי אושר מסתכמים בלהקפיץ את האשכול הזה כדי שיהיה לך על מה לאונן יגבר גברי. אתה מבין עכשיו את הפירוש של המילה מסכן??
ארגון טרור ששומר עליך בלילה שלא יערפו לילד שלך את הראש במיטה ידפוק.
תמשיך להקפיץ את האשכול בהצלחה. אירוני שאפילו בפורום אוהדי הפועל שזה יעני שמאל אתם מיעוט... בעעעעע יאללה ביי
הם לא שמאל , הם ימין קיצוני . פשוט לא של ישראל.
הפוסט קיבל לייק אחדTenacious D
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1105 לייקים

איך ששיעורי האזרחות בישראל התדרדרו מאז לפני 40 שנה. אנשים לא יודעים מה זה ימין ושמאל, מה זה דמוקרטיה, מה זה זכויות אדם ומה זה נאצים.
זה הבסיס של התדרדרותה של ישראל למה שקורה עכשיו. זו הסיבה שהמדינה תקרוס.
لا إله
הפוסט קיבל לייק אחדpelegs
סמל אישי של משתמש
pelegs
קיבל.ה  835 לייקים

Assign כתב: 22 יוני 2023, 12:10 אתם נאצים במלוא מובן המילה. אתם גזענים ואתם שונאי יהודים.
אני לא מאמין שצריך להסביר את זה לאדם שבוגר מספיק בשביל לכתוב בפורום, אבל נאצים זה לא "גזענים שונאי יהודים". לתנועה הנאצית היו עוד כמה וכמה תפישות אידיאולוגיות מעבר לאנטישמיות. למעשה, אם מחליפים "יהודי" במיעוט לאומי אחר, ו-"גרמני" בלאום או מוצא אתני הגמוני אחר (נניח, שחורים ולבנים, בהתאמה) האידיאולוגיה היא עדיין נאצית.

לעומת זאת - ופה יש מורכבות שאני בספק אם תצליח להכיל, אבל אני אנסה בכל זאת - אנשים שתומכים בשחרור לאומי ללאומים תחת דיכוי (בייחוד דיכוי קולוניאליסטי) ושמאמינים בזכויות מיעוטים, התנגדות למיליטריזם, פמיניזם וכו' - הם לא נאצים, אלא בדיוק להיפך.

אני ממליץ בחום ללמוד מה משמעות המילה, במה הנאצים האורגינלים האמינו (מעבר לשנאת יהודים), ואילו אינטרסים כלכליים הם קידמו.

* שלא ישתמע שאיציק, אנוכי אם כל אחד אחר שתומך בשחרור הלאומי הפלסטיני הוא שונא יהודים, חלילה. אני למשל מאד גאה בהיותי יהודי, וגם מחובר להיסטוריה היהודית של משפחתי בכמה וכמה רמות. אתה מבלבל בין התנגדות לציונות ובין שנאת יהודים, בלבול נפוץ תחת האינדוקטרינציה שמתחוללת במערכת החינוך בישראל. האמת היא שלא רק שהתנגדות לציונות היא לא אנטישמית באופן אינהרנטי, אלא שהאידיאולוגיה הציונית עצמה נשענת על שורשים אנטישמים חזקים. מפתיע, אני יודע, אבל ככה זה בחיים - לפעמים האמת שונה ממה שסיפרו לך מאז שנולדת.
סמל אישי של משתמש
pelegs
קיבל.ה  835 לייקים

Sin Queso כתב: 22 יוני 2023, 12:24 הם לא שמאל , הם ימין קיצוני . פשוט לא של ישראל.
תמיכה בתנועות לאומיות אנטי-קולוניאליות זה א.ב. של שמאל. כפי שאיציק כתב, מומלץ ללמוד מה המשמעות של מילים לפני שמשתמשים בהן.
סמל אישי של משתמש
pelegs
קיבל.ה  835 לייקים

pelegs כתב: 22 יוני 2023, 11:42 אני מבין את הצורך בלענות לזה, ובתור מכור ל"לתקן אנשים באינטרנט" מי אני שאבקר, אבל באמת שמדובר בתחתית של התחתית. מדובר ביוזר עם איזה שבע הודעות בפורום, שלוש מתוכן זה התבכיינות על כך שאנשים מעזים לבקר את מושאי האינדוקטרינציה שהוא קיבל מינקות. בזבוז אנרגיה זה אנדרסטייטמנט כאן. מילא בוולטון, איפה שיש לנו כביכול דיונים רציניים, אבל בקנסו זה באמת מיותר.

בברכת בוא יבוא סופה של הציונות, ויפה שעה קודם.
בסוף גם אני נפלתי בפח ועניתי באופן ענייני. קשה, קשה.
סמל אישי של משתמש
pelegs
קיבל.ה  835 לייקים

כמו-כן, כל הדיון על מי שמח יותר בחייו הוא חסר משמעות. אפשר להיות ימני ושמח, ימני ועצוב, שמאלי ושמח ושמאלי ועצוב. הסטטוס של אדם לא משנה, תלמדו כבר להגיב לתוכן ולא למסגרת.
סמל אישי של משתמש
pelegs
קיבל.ה  835 לייקים

ועכשיו בחזרה לנושא האשכול: צה"ל הוא ארגון מתועב, שרוצח אזרחים בשביל לשמר עליונות אתנית בתמיכת אינטרסים אימפריאליסטים. בסופו של דבר, הסרטן הזה יתפרק - אם לא בתוך עשור אז בתוך מאה שנים - וההיסטוריה תשפוט אותו כאחד הארגונים המגונים באיזור. ממש לא מדובר בארגון ששומר על ילדים שלא יערפו את ראשם - להיפך, מדובר בארגון שבפועל מביא לכך שיותר ילדים (פלסטינים ויהודים כאחד) מקפחים את חייהם, והכך בשביל אותם אינטרסים שהזכרתי לעיל.

יפורק צה"ל, תבוטל הציונות - ויפה שעה אחת קודם.

ועכשיו בחזרה לעבודה, כי אנחנו חיים בחברה קפיטליסטית בזויה, וגם אני צריך לייצר הון עבור בעלי מניות אמריקאים בשביל הזכות להתקיים.
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  438 לייקים

עכשיו גם הקפטילזם זה בעיה?
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1500 לייקים

באמת מעצבן אבל זה מובנה עמוק בתוך הפורום ואין לנו את היכולת לשנות את זה, למרבה הצער.
אם זה מעניין מישהו, אז הפורום מתייחס לבעלי הרשאות מסוימות כאל "מיוחסים" ואי אפשר לחסום אותם.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
אַל תַּעַן כְּסִיל כְּאִוַּלְתּוֹ פֶּן תִּשְׁוֶה לּוֹ גַם אָתָּה (note to self)
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
pelegs
קיבל.ה  835 לייקים

Sin Queso כתב: 22 יוני 2023, 13:02 עכשיו גם הקפטילזם זה בעיה?
עכשיו?! זה ידוע ומנותח כבר למעלה ממאתיים שנה. ספציפית, המודל שאני נעזר בו בשביל לנתח את השיטה הקפיטליסטית על כל גווניה קיים ומתפתח מאז אמצע המאה ה-19. שמעת פעם על מרקסיזם, קומוניזם, מעמד הפועלים, פטיש ומגל, הצבע האדום וכל מיני כאלה? :smoke:
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  438 לייקים

pelegs כתב: 22 יוני 2023, 13:11
Sin Queso כתב: 22 יוני 2023, 13:02 עכשיו גם הקפטילזם זה בעיה?
עכשיו?! זה ידוע ומנותח כבר למעלה ממאתיים שנה. ספציפית, המודל שאני נעזר בו בשביל לנתח את השיטה הקפיטליסטית על כל גווניה קיים ומתפתח מאז אמצע המאה ה-19. שמעת פעם על מרקסיזם, קומוניזם, מעמד הפועלים, פטיש ומגל, הצבע האדום וכל מיני כאלה? :smoke:
שמעתי , לא הלך לסטאלין עם זה.
סמל אישי של משתמש
pelegs
קיבל.ה  835 לייקים

דווקא לסטאלין הלך די טוב. כלומר, הוא היה מנהיג טוטאליטרי ואלים במיוחד, אבל אובייקטיבית הוא חי חיים די מוצלחים מבחינתו, ובמספר רב של בחינות בריה"מ שיגשגה בתקופתו (ושלא ישתמע שאני חושב שהוא איזושהי דמות ראויה להערצה: ממש ממש לא, להיפך - יש לו אחריות ישירה על מותם של מאות אלפי אם לא מליוני אנשים, מתוכם מאות אלפי קומוניסטים. העניין הוא שבמערב מדברים עליו כאילו הוא היה דמות מראה להיטלר, וזה מנותק לחלוטין מהמציאות). באופן כללי יש הרבה מה ללמוד, לטובה ולרעה, מהצורה בה בריה"מ הפכה ממדינה נחשלת בתחילת שנות העשרים - למעצמה תעשייתית, צבאית ואפילו טכנולוגית בשנות החמישים, שסיפקה מגורים, חינוך, רפואה ומזון לכל אזרח ואזרח. וכל זה תוך כדי שתי מלחמות (ופלישות ענק של מדינות זרות) שהחריבו אחוזים נכבדים מהכלכלה, התעשייה והאוכלוסיה. מה שבריה"מ עשתה בשלושה עשורים זה משהו שאף חברה אחרת בהיסטוריה האנושית כולה לא הצליחה להתקרב אליו בסדר הגודל בכמות זמן כ"כ קצרה, למעט אולי סין (והם עשו שגיאות הרבה יותר קטלניות בדרך). להגיד "לא הלך להם עם זה" זה כמה רמות של שגוי.
( איציק כנראה יגיד דברים אחרים בנושא, אבל הוא טועה :sh-grin: )

בכל מקרה, קומוניזם זה לא רק סטאלין, בדיוק כמו שקפיטליזם זה לא רק טראמפ. בוודאי ובוודאי שסוציאליזם (ושאר סממנים שאתה מכיר אולי מאיזושהי קבוצת ספורט בישראל) זה לא רק סטאלין. להיות אוהד הפועל ולתמוה על זה שאנשים מתנגדים לקפיטליזם זה... מוזר, בלשון המעטה.
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1105 לייקים

pelegs כתב: 22 יוני 2023, 12:40 כמו-כן, כל הדיון על מי שמח יותר בחייו הוא חסר משמעות. אפשר להיות ימני ושמח, ימני ועצוב, שמאלי ושמח ושמאלי ועצוב. הסטטוס של אדם לא משנה, תלמדו כבר להגיב לתוכן ולא למסגרת.
מסכנות אינה עצבות. יש מסכנים מאושרים, ויש אנשים עם חיים חסרי צרות והם עצובים.
הפלסטינים מסכנים, כי חיי רובם מלאי צרות. הכיבוש מתעלל בהם, ויש סיבה לחוש חמלה כלפיהם. ועדיין, סביר שחלק נכבד מהם מאושר, כי האושר בא מהתמקדות במה שטוב בחיים שלך ולא במה שרע.
השמאל השבע של מדינת ישראל ממש לא מסכן (זה רוב השמאל, כי המסכנים האמיתיים בחברה הישראלית מנתבים את הכעס שלהם כלפי חוץ).
מי מאושר ומי לא? קשה באמת לדעת. המחקרים במדעי החברה מתבססים בעיקר על דיווחים עצמיים, ובישראל למשל נהוג לשקר ולהגיד שאתה מאושר גם כשאתה לא.
لا إله
שליחת תגובה